JuleBlog
  • Ægte julestemning
    • Hvid jul
    • Juletræ
    • Julemanden
    • Nisser
    • Julekort
    • Julepynt
    • Advent
    • Julehygge
    • Julehistorier
    • Juleaften
    • Årets julekurve
  • Smag på Julen
    • Julebryg
    • Juleopskrifter
    • Julemad
    • Fedtfattig julemad
    • Julefrokost
  • Juleshopping
  • Oplevelser i Julen
    • julekoncerter
    • Julefilm
    • Jul i TV
  • Andre juleting
    • Julekonkurrencer
No Result
View All Result
  • Ægte julestemning
    • Hvid jul
    • Juletræ
    • Julemanden
    • Nisser
    • Julekort
    • Julepynt
    • Advent
    • Julehygge
    • Julehistorier
    • Juleaften
    • Årets julekurve
  • Smag på Julen
    • Julebryg
    • Juleopskrifter
    • Julemad
    • Fedtfattig julemad
    • Julefrokost
  • Juleshopping
  • Oplevelser i Julen
    • julekoncerter
    • Julefilm
    • Jul i TV
  • Andre juleting
    • Julekonkurrencer
No Result
View All Result
No Result
View All Result

Opskrift på julerødkål

0
Opskrift på julerødkål
590
SHARES
3.3k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Lav en lækker og god julerødkål, men ekstra god smag til julemiddagen. Her får du en nem opskrift på julerødkål.

Ingredienser:
1 røskålshoved ca. 2 kg
4 rødløg

15 nelliker
3 små kanelstænger
2 dl sukker
4 dl eddike

¼ l ribs eller tyttebær saft

Sådan gør du :

Rødkålen snittes i en gryde, derefter deles løgene i både og puttes i gryden.

Alle de andre ingredienser puttes i gryden til løgene og rødkålen på nær tyttebærsaft eller ribssaften.

Det hele koges op med låg på. Derefter er det en god ide at røre godt rund i det, så man sikre sig at alle ingredienser er blandet godt sammen. Når dette er klaret skal blandingen koge i ca. 30 minutter.

Efter kogningen slukkes der for varmen, og så skal gryden have lov til at stå med låget på, til dagen efter.

Inden servering til sættes den ¼ l ribs eller tyttebærsaft, derefter skal kålen koges op og småkoge i omkring 20 minutter, derefter er julerødkålen klar til servering.

Tip: Man kan med fordel tilsætte lidt andefedt for at give julerødkålen lidt ekstra.



Share236Tweet148Pin53

Beslægtede artikler

Opskrifte på brunede kartofler

Opskrift på brunede kartofler

by admin
19. november 2011
0

Denne opskrift på brunede kartofler, giver med sikkerhed flotte og gyldnede kartofler. Det er ikke svært, men øv dig inden...

Opskrift på brunsovs flæskesteg sovs

Opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs

by admin
19. november 2011
0

Denne opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs er rimelig nem. Du kan evt. lave den dagen før så det er...

Opskrift på andesovs

by admin
19. november 2011
0

Ingredienser: ½ l andebouillon 3 spsk. andefedt eller 1 spsk. fedtstof/smør 2 spsk. mel Salt & peber 2 dl sky...

Opskrift på andesteg

by admin
19. november 2011
1

Ingredienser: 1 And (ca. 3,5 kg) 3 tsk. groft salt 200g svesker uden sten. 3 små madæbler (Vi anbefaler saftige...

Next Post

Prøv årets julequiz med mange gevinster

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recommended

The Julekalender på DVD

13. oktober 2009

Lav selv julekort online

29. oktober 2011

Popular Story

  • j dag

    J-dag 2025 er årets julebryg

    3700 shares
    Share 1480 Tweet 925
  • Hvid jul i år – Får vi sne juleaften ?

    721 shares
    Share 288 Tweet 180
  • Dejlig er jorden (Tekst)

    658 shares
    Share 263 Tweet 165
  • Juletræ leveret til døren

    637 shares
    Share 255 Tweet 159
  • Årets JuleQuiz – Test din viden om julen

    629 shares
    Share 252 Tweet 157
Juleblog

Juleblog.dk er en populær dansk blog, der er dedikeret til alt relateret til julen. Bloggen blev oprettet i 2013 og har siden da været en fast kilde til inspiration, tips og ideer til juledekorering, julemad, julegaver, julemusik og meget mere.

No Result
View All Result
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

© 2023 JuleBlog - Designet af Online Advertising.