Her finder du opskriften på dejlig risalamande:
Lav en portion risengrød efter anvisningen på risposen, dog uden at tilføje salt. Måske du skal have dobbelt portion, alt efter hvor mange personer du skal lave risalamende til. Risengrøden kan du sagtens lave dagen før, og opbevare i køleskabet.
For hver liter mælk du har brugt, skal du nu piske ½ liter piskefløde til skum. Så tager du en teskefuld vanille for hver liter mælk, og blander i risengrødden og vender det til sidst i flødeskummet.
Hak en håndfuld mandler og kom i (gem en hel til mandelgave).
Opskrift på kirsebærsovs:
Kan købes færdig lige til at lune, eller du køber et par glas syltede kirsebær, som du jævner med kartoffelmel rørt op i kold vand (ca ½ kop vand og et par teskefulde kartoffelmel. Prøv dig frem med lidt af gangen).
OBS: Kirsebærsovsen må ikke koge, så bliver den “lang”, det er ikke så lækkert.
God fornøjelse og velbekomme.
Relaterede artikler:
Julemad