JuleBlog
  • Ægte julestemning
    • Hvid jul
    • Juletræ
    • Julemanden
    • Nisser
    • Julekort
    • Julepynt
    • Advent
    • Julehygge
    • Julehistorier
    • Juleaften
    • Årets julekurve
  • Smag på Julen
    • Julebryg
    • Juleopskrifter
    • Julemad
    • Fedtfattig julemad
    • Julefrokost
  • Juleshopping
  • Oplevelser i Julen
    • julekoncerter
    • Julefilm
    • Jul i TV
  • Andre juleting
    • Julekonkurrencer
No Result
View All Result
  • Ægte julestemning
    • Hvid jul
    • Juletræ
    • Julemanden
    • Nisser
    • Julekort
    • Julepynt
    • Advent
    • Julehygge
    • Julehistorier
    • Juleaften
    • Årets julekurve
  • Smag på Julen
    • Julebryg
    • Juleopskrifter
    • Julemad
    • Fedtfattig julemad
    • Julefrokost
  • Juleshopping
  • Oplevelser i Julen
    • julekoncerter
    • Julefilm
    • Jul i TV
  • Andre juleting
    • Julekonkurrencer
No Result
View All Result
No Result
View All Result

Opskrift på risalamande

0
585
SHARES
3.3k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Her finder du opskriften på dejlig risalamande:
Lav en portion risengrød efter anvisningen på risposen, dog uden at tilføje salt. Måske du skal have dobbelt portion, alt efter hvor mange personer du skal lave risalamende til. Risengrøden kan du sagtens lave dagen før, og opbevare i køleskabet.

For hver liter mælk du har brugt, skal du nu piske ½ liter piskefløde til skum. Så tager du en teskefuld vanille for hver liter mælk, og blander i risengrødden og vender det til sidst i flødeskummet.
Hak en håndfuld mandler og kom i (gem en hel til mandelgave).

Opskrift på kirsebærsovs:
Kan købes færdig lige til at lune, eller du køber et par glas syltede kirsebær, som du jævner med kartoffelmel rørt op i kold vand (ca ½ kop vand og et par teskefulde kartoffelmel. Prøv dig frem med lidt af gangen).

OBS: Kirsebærsovsen må ikke koge, så bliver den “lang”, det er ikke så lækkert.

God fornøjelse og velbekomme.

Relaterede artikler:
Julemad

Share234Tweet146Pin53

Beslægtede artikler

Opskrift på julerødkål

Opskrift på julerødkål

by admin
19. november 2011
0

Lav en lækker og god julerødkål, men ekstra god smag til julemiddagen. Her får du en nem opskrift på julerødkål....

Opskrifte på brunede kartofler

Opskrift på brunede kartofler

by admin
19. november 2011
0

Denne opskrift på brunede kartofler, giver med sikkerhed flotte og gyldnede kartofler. Det er ikke svært, men øv dig inden...

Opskrift på brunsovs flæskesteg sovs

Opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs

by admin
19. november 2011
0

Denne opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs er rimelig nem. Du kan evt. lave den dagen før så det er...

Opskrift på andesovs

by admin
19. november 2011
0

Ingredienser: ½ l andebouillon 3 spsk. andefedt eller 1 spsk. fedtstof/smør 2 spsk. mel Salt & peber 2 dl sky...

Next Post

Julefrokost i Kolding 2013

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recommended

Julepynt 2.0

24. oktober 2011

Chokoladeovertrukne pebernødder

1. december 2010

Popular Story

  • j dag

    J-dag 2025 er årets julebryg

    3700 shares
    Share 1480 Tweet 925
  • Hvid jul i år – Får vi sne juleaften ?

    721 shares
    Share 288 Tweet 180
  • Dejlig er jorden (Tekst)

    658 shares
    Share 263 Tweet 165
  • Juletræ leveret til døren

    637 shares
    Share 255 Tweet 159
  • Årets JuleQuiz – Test din viden om julen

    629 shares
    Share 252 Tweet 157
Juleblog

Juleblog.dk er en populær dansk blog, der er dedikeret til alt relateret til julen. Bloggen blev oprettet i 2013 og har siden da været en fast kilde til inspiration, tips og ideer til juledekorering, julemad, julegaver, julemusik og meget mere.

No Result
View All Result
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

© 2023 JuleBlog - Designet af Online Advertising.