JuleBlog
  • Ægte julestemning
    • Hvid jul
    • Juletræ
    • Julemanden
    • Nisser
    • Julekort
    • Julepynt
    • Advent
    • Julehygge
    • Julehistorier
    • Juleaften
    • Årets julekurve
  • Smag på Julen
    • Julebryg
    • Juleopskrifter
    • Julemad
    • Fedtfattig julemad
    • Julefrokost
  • Juleshopping
  • Oplevelser i Julen
    • julekoncerter
    • Julefilm
    • Jul i TV
  • Andre juleting
    • Julekonkurrencer
No Result
View All Result
  • Ægte julestemning
    • Hvid jul
    • Juletræ
    • Julemanden
    • Nisser
    • Julekort
    • Julepynt
    • Advent
    • Julehygge
    • Julehistorier
    • Juleaften
    • Årets julekurve
  • Smag på Julen
    • Julebryg
    • Juleopskrifter
    • Julemad
    • Fedtfattig julemad
    • Julefrokost
  • Juleshopping
  • Oplevelser i Julen
    • julekoncerter
    • Julefilm
    • Jul i TV
  • Andre juleting
    • Julekonkurrencer
No Result
View All Result
No Result
View All Result

Opskrift på brunede kartofler

0
Opskrifte på brunede kartofler
585
SHARES
3.3k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Denne opskrift på brunede kartofler, giver med sikkerhed flotte og gyldnede kartofler. Det er ikke svært, men øv dig inden julemiddagen, så er du sikker på et super godt resultat.

Ingredienser:
1500 Gram små kartofler (pillet vægt)
150 Gram sukker
75 Gram smør

Sådan gør du:
Kog og pil kartoflerne.

Smelt smøren på en stor høj pande.

Fordel sukkeret i et jævnt lag på panden og lad det smelte ved kraftig varme. Når sukkeret er smeltet skrues der ned for varmen. Skyl kartoflerne i koldt vand i et dørslag eller lignende.

Derefter hældes kartoflerne op i panden, hvor de brunes ved kraftig varme i ca. 7 min.

Når alle kartoflerne er blevet karamelliseret, er de klar til servering.

Tips:
Hvis kartoflerne er ved at blive tørre under bruningen, kan man med fordel hælde lidt vand over kartoflerne.

Ønskes det at tilberede de brunede kartofler dagen før, kan dette nemt gøre ved at koge og pille kartoflerne dagen før, eller at nøjes med at brune dem ca. 3 min. dagen før, hvorefter er tilsættes ca. 1,5 dl vand. Stil derefter panden overdækket i køleskabet.

Når de skal tilberedes dagen efter, skal de blot på komfuret ved kraftig varme, indtil vandet er fordampet.



Share234Tweet146Pin53

Beslægtede artikler

Opskrift på julerødkål

Opskrift på julerødkål

by admin
19. november 2011
0

Lav en lækker og god julerødkål, men ekstra god smag til julemiddagen. Her får du en nem opskrift på julerødkål....

Opskrift på brunsovs flæskesteg sovs

Opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs

by admin
19. november 2011
0

Denne opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs er rimelig nem. Du kan evt. lave den dagen før så det er...

Opskrift på andesovs

by admin
19. november 2011
0

Ingredienser: ½ l andebouillon 3 spsk. andefedt eller 1 spsk. fedtstof/smør 2 spsk. mel Salt & peber 2 dl sky...

Opskrift på andesteg

by admin
19. november 2011
1

Ingredienser: 1 And (ca. 3,5 kg) 3 tsk. groft salt 200g svesker uden sten. 3 små madæbler (Vi anbefaler saftige...

Next Post
Opskrift på julerødkål

Opskrift på julerødkål

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Recommended

Julepynt 2012

2. november 2010

Vind præmier for samlet 150.000 kr. i BRFkredits julekalender

2. december 2011

Popular Story

  • j dag

    J-dag 2025 er årets julebryg

    3700 shares
    Share 1480 Tweet 925
  • Hvid jul i år – Får vi sne juleaften ?

    721 shares
    Share 288 Tweet 180
  • Dejlig er jorden (Tekst)

    658 shares
    Share 263 Tweet 165
  • Juletræ leveret til døren

    637 shares
    Share 255 Tweet 159
  • Årets JuleQuiz – Test din viden om julen

    629 shares
    Share 252 Tweet 157
Juleblog

Juleblog.dk er en populær dansk blog, der er dedikeret til alt relateret til julen. Bloggen blev oprettet i 2013 og har siden da været en fast kilde til inspiration, tips og ideer til juledekorering, julemad, julegaver, julemusik og meget mere.

No Result
View All Result
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

© 2023 JuleBlog - Designet af Online Advertising.