Opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs

Opskrift på brunsovs flæskesteg sovs

Denne opskrift på flæskesteg sovs / brunsovs er rimelig nem. Du kan evt. lave den dagen før så det er nemt, når du skal bruge den.

Ingredienser til at lave brun julesovs:
5-6 dl sky eller siet væske fra flæskestegen. Bouillon eller fond.
1 spsk. fedtstof/smør
2 spsk. mel
Salt & peber
Sovsekulør

Sådan gør du:

Fedtstoffet smeltes ved moderat varme i en gryde, dæmp varmen en smule og tilsæt melet, lad melet blive lysebrunt, tilsæt så sky, fond eller den siet væske. Undertilsætningen og efter tilsætningen skal der røres godt rundt i gryden, lad derefter sovsen bage stile og roligt op, tilsæt sovekulør og salt og peber efter smag.

Tip: Tilsæt flæskesteg sovsen en smule ribsgelé for at give sovsen en smule mere sødme. Sovsen kan sagtnes tilberedes dagen før og varmes op ved svag varme dagen efter.



0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2020 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?