5 julegaveideer til hele familien

Julen nærmer sig med hastige skridt og snart skal årets julegaver findes. I denne guide kommer vi med 5 konkrette forslag til gode julegaveideer til hele familien – så du på den måde har en mulighed for, at glæde alle familiens medlemmer med en dejlig julegave.
Budgettet på vores liste varierer mellem 50-500 kroner pr. gave.

1) Til ham: Mandehørm på blu-ray

En god mandehørms-film på blu-ray vil være et hit hos mange mænd. Enkelt, klassisk, sikkert og en gave der kan nydes flere gange.
Fundet på Gucca.dk

En rigtig klassisk drengefilm på blu-ray vil være et hit hos mange danske mænd. Enkelt, klassisk, sikkert og en gave der kan nydes flere gange og sammen med vennerne. Film som Batman, Superman, Godfather, Terminator, Goodfellas og alle de andre klassikere, er udødelige og dermed perfekte gaveideer der kan ses igen og igen.

2) Til hende: Moderigtig forkælelse

Fantastiske mærkevare sandaler fra Birkenstock - en julegave til hende der emmer af overskud, omtanke og modebevidsthed.
Fundet på www.eshoes.dk

Disse fantastiske sandaler fra Birkenstock er en af årets absolute hits til kvinder – en julegave til hende, som sender et signal om overskud, omtanke og modebevidsthed. Sandalerne fra Birkenstock er hurtigt blevet populære på grund af den høje kvalitet, det tidsløse udseende og samtidigt unikke look.

3) Til teenageren: Aktive oplevelser

Løbesko indbyder til aktivitet og sjove oplevelser - som julegave giver du derfor meget mere end blot et par sko.
Fundet på www.sport24.dk

Løbesko indbyder til aktivitet og sjove oplevelser – som julegave giver du derfor meget mere end blot et par sko. Der ligger mange sjove oplevelser, sundhed og en social livsstil “gemt” i løbesko – så uanset om personen der får skoene er aktiv i forvejen eller måske trænger til et kærligt skub, så er den en gave med enormt mange oplevelser og bonusser.

4) Til legebørn: Legetøj – og timer af sjov

Legetøj - en ubestridt klassiker der altid virker når familiens yngste skal have en julegave. Her behøver du ikke tænke så meget over prisen - gode legesager er ikke altid de dyreste.
Fundet på www.legeakademiet.dk

Legetøj – en ubestridt klassiker der altid “virker”, når familiens yngste skal have en julegave. Her behøver du ikke tænke så meget over prisen – gode legesager er ikke altid de dyreste. Det er timer af sjov og spas som er det vigtige – så gå efter de legesager du tror barnet får mest leg ud af.

5) Til bedsteforældre: Kvalitet, personligt og oplevelser

Bedsteforældre mangler ofte ikke så meget - derfor kan gaverne være svære et finde. Vi vil anbefale nyt sengetøj, en god bog eller en oplevelse.
Fundet på www.sweet-dream.dk

Bedsteforældre mangler ofte ikke så meget – derfor kan gaverne være svære et finde. Vi vil anbefale ting til hjemmet såsom nyt sengetøj, en god bog eller en oplevelse. Vendingen “småt men godt” kan også ofte bruges som rettesnor for gavekøb til familiens senior-medlemmer. De har ofte mange af de ting, de har behov for, en god gave behøver ikke være stor, dyr eller prangende. Det kan være en mindre kvalitetsgave eller en gave med et personligt islæt.

Har du andre ideer til gode julegaver, hører vi naturligvis gerne fra dig – skriv din kommentar herunder.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?