Julepynt trends

Julepynt trends ‘Stories to be told’ – er kernen af trenden for julepynt i år. Denne nye trend vil med sine 4 looks fortælle historier, der berører sjælen.

Julepynt trends

I denne tid er der en enormt verdensomfattende interesse for epoker, kunstneriske forbilleder og stilarter. Alle disse tendenser medtages i den nye trend for julepynt. De 4 stilarter, som udgør trenden for 2015/16 kaldes for Tender Poem, Mystic Ode, Weird Diary og Inventive Hymn. Hver stilart er for sig selv karakteristisk, men de er alle bundet sammen af, at de fortæller historier, som berører sjælen. Netop dét at fortælle historier, bliver det som butiksejerne bør benytte til at sælge varerne.

Individuel arv, mening og individuel relevans er nøgleord og kerneværdier i de nye julepynt trends.

Tender Poem – nostalgiske øjeblikke
Julepynt trends Tender PoemI denne trend bliver impresionisme hovedinspirationskilden til at angive de poetiske toner i denne trend, som desuden er både moderne og feminin. En levende atmosfære udtrykkes gennem varme skin-toner, hvid, dueblå samt nuancer af lys grå. Som supplement hertil, tilfører et strejf af guld og sølv en moderne følelse.

Til at udtrykke denne trend yderligere benyttes romantiske haver, naturlige stillebener, gulnet papir beklædt med håndskrevne breve, nøglesymboler, fjer og blomster, som angiver påmindelser om en svunden tid, der kombineret med luksuriøse, organiske former skaber et idyllisk helhedsbillede. I denne stilart sammenføres på harmonisk vis udvalgte materialer som blomsterbroderi, fine blonder, åbne mønstre med strejf af skinnende guld og sølv, krystalstrukturer, frosteffekter og boble overflader.

Mystic Ode – passioneret og dramatisk

Julepynt trends Mystic OdeMed udgangspunkt i den romantiske periode kombineres eventyr, poesi og fantasi på magisk og hemmelighedsfuld vis. Baggrunden er domineret af farverne sort, basalt grå, mørk petrol og mørk brun, som danner basis for varm guld og aggressiv rød.

Et usædvanligt look kreeres på baggrund af kombinationen mellem casual og couture samt de fantastiske motiver og mønstre inspireret af historie, mystik og eventyr. Krystal som dekorativt element afspejler for eksempel såvel moderne design som historie. Der gøres i høj grad brug af dekorative materialer som perler og pailletter, der tilfører glitter og glans. Dette blandes endvidere med det moderne design i form af blandt andet denim.

Weird Diary – uafhængig og dristig

Julepynt trends Weird DiaryDenne trend går i høj grad ud på adskillelse, men dog med udgangspunkt i moderne kunst. Den adskillelse kan tage udgangspunkt i alt lige fra det abstrakte til ‘street art’.

Trenden er desuden præget af usædvanlige kombinationer af farver lige fra skrigende orange og cremet nougat til kølig mint og mørk lilla. Farveintensiteten understøttes yderligere af neutrale toner som antracit og en lys grå fannel.

Struktur og mønstre skabes gennem inspiration fra penselstrøg, spray effekter samt graffiti. Der skabes yderligere dynamik og effekter ved hjælp af de naive tegneserie-prægede motiver, og disses kreative placeringer. Overfladerne er endvidere dryssede, plettede, marmorerede eller dækket af multifarvede motiver. Laminat og PVC er materialer, der bør benyttes vildt og eksplosivt. Et afsluttende og elegant touch, gennemføres med et ornamenteret maleri, broderi, klistermærke, breve eller digitale print.

Inventive Hymn – elegant og dygtigt
Julepynt trends Inventive HymnDen moderne avant-garde trend benytter sig i høj grad af traditionelle materialer, former, håndværksteknikker samt fremstillingsprocesser – både fra egen arv og fremmede kulturer. Denne trend giver en elegant kombination af traditionelle og moderne elementer. Herved skabes fysiske oplevelser – hjulpet af naturlige og underspillede farver som uldhvid, sisal, skifer, barolo, petrol og grå-grøn.

Den kreative brug af materialer opnås gennem modeverdenen og tekstilerne, der går hånd i hånd med det traditionelle håndværk. Dette kommer til udtryk i vævede mønstre, blomster-strukturer, frynser etc. Uregelmæssigheder og visuelle modsætninger skabes forsætligt, og udgør et varemærke for denne trend.

Der benyttes højkvalitets materialer – herunder keramik, uld, metal og læder – hvorpå, der præsenteres differentierede motiver fra etniske kulturer, som ses i kontrast til abstrakte og geometriske mønstre. Komplicerede eksperimenter med former, materialer og mønstre bliver i høj grad et kendetegn for denne trend.

Hvad enten om du er til den ene eller den anden julepynt trends, er og bliver julepynt hyggeligt og en god mulighed for at pynte og pryde hjemmet.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?