Opskrift på risengrød

RISENGRØD til 4 personer:
1dl vand
1½ l mælk
180 g ris ( 2 dl )
ca ½ tsk. salt

Sådan gør du:
Du koger vandet og derefter kommer det halve af mælken i. Blandingen skal nu også op på kogepunktet. Når det koger drysser du risene, i mens du rører i det.
Skru nu ned på svag varme og læg låg på gryden.
Nu skal grøden koge ca. 50 min. Rør af og til i den. Til sidst smager du grøden til med salt.

Når du koger grød med mælk, skal du altid huske at bruge en gryde med tyk bund, ellers brænder det let på.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2020 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?