TrulleRulles Juleeventyr

Det er udkommet en ny julebog i 2009, der hedder TrulleRulles Juleeventyr. Forfatteren Sonja Kjeldsmark har netop skrevet et gæsteindlæg her på JuleBlog.dk


Gæsteindlæg af Sonja Kjeldsmark

Jeg har altid elsket julen og alle de hyggelige traditioner, der hørte med. En af traditionerne, vi havde i min familie var, at min far hver dag læste et kappitel op for min søster og mig af en julekalender.
Det fik mig til for et par år side at gå i gang med min egen julekalender. Den er skrevet i 24 afsnit og er udkommet i år. Min bog hedder ‘TrulleRulles Juleeventyr’ og er skrevet af undertegnede, Sonja Kjeldsmark.

Det er en historie, hvor alt det julehygge, jeg selv forbinder med julen er bygget ind. Samtidig med handler den også om at forstå andre kulturer, og hvordan det er at finde sig selv, når man står med et ben i hver af de to kulturer.
‘TrulleRulles Juleeventyr’ handler om en lille trold, der kommer til at bo hos nisserne, hvor han oplever julen for første gang. Det giver en sød beskrivelse af alle juletraditionerne, da det bliver beskrevet gennem et glad barns øjne.
Jeg håber, at nogle af jer har måske har fået lyst til at læse ‘TrulleRulles Juleeventyr’ og lade den være med til at gøre jeres jul til noget særligt 🙂


Relaterede links:

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?