Nødhjælpsgaver

Gør det nemt for dig selv med gaven, der altid kan bruges.

Julegaveindkøb kan være en stressfaktor for mange mennesker. For det første er det svært at være ekspert i, hvad både onkel på 43 og mormor på 73 lige står og mangler. For det andet er man virkelig sjældent den eneste, der haster gennem byen på desperat gavejagt. Og for det tredje er der ikke mange i Danmark, der virkelig står og mangler noget.

Så hvorfor er det lige, man skal bruge tid og kræfter på det? Man kunne jo også besøge Folkekirkens Nødhjælp for at finde den perfekte støtte gave. Det vil gøre dine gaveindkøb meget nemmere.

Over 100.000 danskere har allerede givet en gave, der varmede langt fra danske himmelstrøg. At give en ged, et par kaniner, et oliventræ eller en skolebænk betyder, at din gave har mere end én modtager. Og du har faktisk mulighed for at vælge mellem en række forskellige gaver, så du kan tilpasse den til din modtager.

Vild med fodbold?
Så kan du for eksempel give nogle af verdens fattigste børn en bold, der kan være med til at skabe fællesskab og sammenhold. Er din moster en rigtig dyreven, vil hun sikkert sætte pris på, at modtageren af en ged samtidig får undervisning i at passe godt på den. Og du slipper for at bruge tid og penge på noget, der bare bliver byttet eller ender på øverste hylde i skabet.

Nødhjælpsgaver ender aldrig på øverste hylde. De kan altid bruges. Og samtidig behøver det ikke være dyrt at købe en gave, der kan ændre nogens liv. Den populære ged koster for eksempel kun 260 kr. Og du skal ikke engang tænke på at få den pakket ind. Du bestiller bare gaven på Folkekirkens Nødhjælps hjemmeside og printer et fint gavebevis, så det lige er klar til at blive lagt under træet. Så kan det da ikke blive meget nemmere.

Gå til Folkekirkens Nødhjælps Julegave side

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?