Julelån guide – Lån penge til dine julegaver

Julelån guide Hvis du er i den situation, at du godt kunne bruge lidt ekstra penge i julen (hvilket de fleste jo godt kan), så er der faktisk mange muligheder for at låne penge på nettet – de såkaldte “kviklån”, “forbrugslån” eller “online lån”, som i julen også går under navnet Julelån.Hvilke julelån der passer dig bedst, skal jeg ikke kunne sige, da der er mange forskellige priser, tilbagebetalingsmuligheder, regler for anvendelse og meget – så det må du desværre selv tjekke hos den pågældende udbyder af lån. Det jeg vil hjælpe med, er at skabe overblik med række råd til alle, der leder efter et attraktivt julelån.


Her får du 4 råd som sikrer dig det bedste lån

1) Overvej først og fremmest alternativerne. Er lånet virkeligt nødvendigt, for at julen bliver god? Kunne der måske findes alternative løsninger?

2) Lån helst i banken. Nogle hurtiglån på nettet kan faktisk være ret billige – dog bør man altid tale med sin egen bank om muligheden for et lån først. Troels Holmberg, der er økonom i Forbrugerrådet, har i en artikel i 24timer udtalt om julelån: “Det billigste lån fås i banken”.

3) Læs altid det der står med småt. Det kan desværre komme til at gå lidt for hurtigt med at låne penge nogle gange, hvilket kan bevirke at dine julegaver bliver betalt tilbage flere gange.

4) Vær prisbevidst. Sammenlign ÅOP (de årlige omkostninger i procent) på de forskellige lån du bliver tilbudt, og find på den måde det billigste lån.

Har du andre gode tips mht. julelån, er du meget velkommen til at smide en kommentar.

3 Comments
 1. Rie 12 år ago

  Lad nu være med at holde jul “på klods” – det er SÅ meget federe, at lade være med at købe ting, men ikke har råd til og bare nyde julestemningen :0)

 2. Mette 12 år ago

  Hold jul for penge du har. Det giver alt for mange lommesmerter at skulle betale tilbage året efter. Sæt tæring efter næring og hold så en dejlig og glædelig jul uden at skulle bekymre dig om hvordan regningen skal betales tilbage..

  Glædelig jul

 3. Astrid M 12 år ago

  Hold i stedet den jul, du har råd til. Jul på klods er en dårlig ide. Nogle gældsætter sig, så det kan tage resten af året at afbetale. Læg i stedet et budget, så du får overblik over udgifterne.

  Der er så meget, man kan bruge penge på. Men man kan også lade være. Hvad angår julegaverne, som jo ofte vælter budgettet, så tænk det godt igennem. Er julegaver ikke mest for børn? Hvis voksne giver hinanden julegaver, kunne man så ikke sætte et symbolsk beløb – måske 100 kr.?

  Julen kan blive hundedyr – men den behøver ikke blive det. Det er op til en selv at sætte niveauet – og lave aftaler og sige fra, der hvor det måtte blive nødvendigt.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?