Guide: Julegaver i 2013

Det betaler sig at finde årets julegaver i god tid – der er nemlig mange penge at spare. Vi har lavet denne oversigt med nogle af DKs bedste gave-shops, og vi håber, at det vil gøre det lettere for dig at finde de bedste julegaver til en god pris.


Find årets julegave her:

Vi har især udvalgt disse shops på baggrund af god leveringstid, service, sortiment, design, generelt indtryk og desuden vores egne erfaringer.

Andando er vel nok Danmarks bedste online gavebutik – og det er ikke uden grund. Et meget bredt udvalg af unikke og personlige gaver, gør Andando.dk til et ideelt sted at købe årets julegave. Her finder du bl.a. julegaveideer indenfor:

 • Gaver med gravering
 • Gadgets & spil
 • Accessories & brugskunst

Besøg Andando.dk – klik her

Find dine julegaver hos Andando

Hcsmykker har et bredt udvalg af unikke smykker og ure. Her er bl.a. gaver indenfor:

 • Smykker
 • Flotte herreure & dameure
 • Piercinger

Besøg Hcsmykker.dk – klik her

Find dine julegaver hos Hcsmykker.dk

Hos Gucca.dk finder du alt indenfor film, spil og musik – priserne virker lave og forsendelse koster kun 30kr. hvis de har dine varer på lager. Hos Gucca.dk finder du bl.a. julegaver indenfor:

 • DVDer
 • CDer
 • Computerspil/Konsolspil

Besøg Gucca.dk – klik her

Find dine julegaver hos Gucca.dk

Gave.dk er en stor WebShop der tilbyder alt indenfor gaveideer til både mænd, kvinder og børn – og der er noget for enhver smag og pengepung. Hos Gave.dk finder du bl.a. julegaver indenfor:

 • Gaver til både børn og voksne
 • Udfordrende og spændende gaver
 • Søde og romantiske gaver

Besøg Gave.dk – Klik her

Find dine julegaver hos Gave.dk

Har du lyst til at dele dine erfaringer med andre om, hvor du mener, der kan købes gode julegaver? – så er du meget velkommen til at smide en kommentar med et link og en beskrivelse i bunden af denne oversigt.OBS: Listen udvides løbende, og har du forslag, er du meget velkommen til at smide en kommentar: Vi gennemgår alle forslag, men kun gode og fyldestgørende kommentarer godkendes.

Relaterede artikler:
Billige julegaver
Billige gaver
Julegaveideer
Spar mange penge – køb julegaver på dealsites

19 Comments
 1. Kris 13 år ago

  Jeg vil også bede jer om at besøge http://www.drømmeliv.dk. Vi er en ny-opstartet webbutik, men med mange års erfaring med nethandel, kan vi godt garantere, at service og levering er i top. Endvidere, vil vi godt prale af, at vi er en af de få ”nettøjsbutikker” i Danmark, som fokusere på smart og anvendeligt modetøj til modne og aktive kvinder, og med mange års erfaring fra tøjbranchen ved vi, hvad vi handler med.
  Hos Drømmeliv.dk kan du købe:

  Tøj (og snart også smykker)
  Interiør, møbler og brugskunst
  Ting til haven
  Forårsløg fra Holland og Blomsterfrø fra England
  (Snart også udsøgt chokolade og andet luksusguf)

 2. Christina Vasbo 13 år ago

  I år kan alle få en hvid jul – uden at skovle sne

  Opskriften på den usædvanlige snegaranti hedder Whitesnowdvd, og ud over at dvd’en kan give hele familien en hyggelig og snefyldt juletid,
  støtter hver solgt dvd WWF Verdensnaturfondens arbejde for et værdigt liv i et sundt miljø.

  Først pejs og akvarium – nu kommer sneen så dalende

  Whitesnowdvd er efter samme princip som pejse- og akvarievideoen, der da de kom frem blev en landeplage. Dvd’en viser udsigten fra et vindue til sneklædte landskaber og der er flere vinduespartier og udsigter at vælge imellem. – Du skal bare sætte din whitesnowdvd i din afspiller, og trykke på PLAY, så vælter sneen ned, som om dit tv var et vindue. Og du behøver såmænd ikke bekymre dig om at fjerne sneen, når du har fået nok: det sker helt af sig selv, når du trykker på STOP.

  Hilsen Christina, som bare elsker en hvid jul

 3. Pandekager opskrift 13 år ago

  DET er simpelthen bare kanont! Tak for den liste – alt sker jo efterhånden online!

 4. Emmasverden 12 år ago

  Julen er en skøn tid, hvor der skal hygges. Emmasverden vil gerne give alle sine kunder mulighed for at julehygge lidt ekstra i julen, ved at tilbyde et før jule – udsalg. Det starter i oktober, så besøg vores webshop og hold øje med vores kampagne for det store før juleudsalg. Her vil I finde mange velkendte mærker og produkter til nedsatpris ikke set andre steder. Der vil I nemt kunne finde lige den julegave I mangler til jeres børn og børnebørn.
  Hos Emmasverden findes kvalitetslegetøj til piger og drenge i alderen 0 til 12 år.
  Besøg Vores online legetøjsbutik her: http://www.emmasverden.dk/

 5. Bettina Søegaard 12 år ago

  http://www.soegaarddesign.dk har web shop med spændende Unika håndsyet produkter. Især rulam i mange kombinationer. Rulam sutsko – rulam luffer – huer med pels og vore populære børnehuer.
  Her er gode ideer til mange julegaver.

 6. Harald Jensen 12 år ago

  Mangler du gaven som kan bruges både til store som små, så prøv lige at slå en smut forbi vores webshop: http://www.kojeshop.dk her finder du alt indenfor hængekøjer, hængekøjestole. Alt til priser der tåler enhver sammenligning.

 7. Malene Blaabjerg 12 år ago

  gaveidé: Hvad med at give gavekort til en styling session hos en stylecoach. Stylecoaching har ofte en kæmpe effekt der stikker meget dybt; giver overskud, større selvværd, selvtillid, øgede kræfter til at gå efter sine mål i livet, et bedre sexliv – og ironisk nok letter det ofte øknomien mærkbart.

  Der er i øjeblikket store besparelser på alle mine stylesessions.

  http://www.as-I-am.dk

 8. Marlene Nygaard 12 år ago

  JULEGAVEN TIL FARMAND
  Hvad er mere svært end at finde årets julegave til manden i huset eller ens far der ejer alt og ingenting ønsker sig.
  Køb inden 1. november vores utrolig lækre winebag til bag-in-box vin fåes i sort, rød og hvid og få den tilsendt fragtfrit.
  Se evt. vores lækre kande til vand i en super højglanspoleret stål med silikonelåg.
  hppt://www.livingbym.com

 9. peter 12 år ago

  Hej. På http://www.romantiske-gaver.dk/shop/julegaver-56c1.html finder du billige julegaver til kæresten, gaver til priser der tåler enhver sammenligning.

 10. Anders 12 år ago

  Skal det være en elektrisk tandbørste der skal være julegaven i år, så kan vi anbefale http://www.PostMeDental.dk. Her finder du Danmarks største og garanterede billigste udvalg af tandbørster. Gratis levering og sporing helt op til lillejuleaften.

  PostMe kan også byde på undertøj fra calvin Klein, Børn Borg og JBS på htttp://www.postmeunderwear.dk eller hvad med et komplet shavekit til svigerfar? Find det til DKs bedste pris på http://www.PostMeShave.dk

  God jul til jer alle fra PostMe.

 11. Stine 12 år ago

  En sikker juelgave-vinder til manden der har alt eller bedsteforældre er billeder af børnene.
  Hos http://www.kidzfoto.dk kommer fotografen hjem til Jer og fotograferer børnene i sjove og afslappede rammer.

 12. Thomas 12 år ago

  Hos os får du fuld service
  Mangler du inspiration til årets julegaver? Vi har fyldt butikken med masser af gode gaveideer og julegavesæt, hvor du også sparer penge.
  Vi pakker dine gaver ind helt gratis og bytter alt frem til 1. februar 2011.
  Se her : http://lovinis.dk/gode-julegaver-39/

 13. Andreas Højbak 12 år ago

  Giv hårprodukter i julegave.

  Hos os er det især GHD fladjern til piger og ID voks til mænd der rykker i december. Vi har dag-til-dag lev. ved bestilling inden 18:00 og 12 mdr. bytteret.

  Brug koden: juleblog – og få yderligere 10 % rabat på alle varer.

  http://www.billigvoks.dk – alt til håret

 14. Man kan jo også spare kassen på køb af sine julegaver, ved at handle den igennem en forbrugerklub som: http://www.jaypay.dk/index5.php

  Der er virkelig mange penge at spare – man får desuden 25 kr. bare for tilmelding.

 15. Søren Frederiksen 12 år ago

  Enhver teenagerdreng skal da have en kasket i julegave eller en hue til vinteren?
  Kasketkarl har lige nu mange fede tilbud på mærkevare kasketter i vores webshop http://www.kasketkarl.nu. Vi har et mål om at blive de billigste indenfor salg af mærkevarer kasketter og huer på nettet, og det afspejles i særdeleshed ved vores lave priser. Synes i skal tjekke webshoppen ud, hvis i mangler at købe julegaver eller bare har brug for noget varmt om hovedet til vinter.
  Glædelig jul fra kasketkarl til alle!

 16. Ernst Jepsen 11 år ago

  Hej
  Jeg vil desuden også anbefale to hjemmesider som jeg de sidste par år har brugt flittigt til at købe diverse gaver fra:
  http://www.gastrochef.dk en side med en masse lækre produkter i træ. Alt lige fra skærebrætter og knive til diverse serverings remedier virkelig lækre produkter.
  Desuden er der http://www.damborg.dk, en isenkræmmer på nettet med næsten alt hvad hjertet kan begære 😀

 17. Hej.
  Jeg synes det er nogle rigtig gode bud I har på sites med julegaver. Jegvil også anbefale http://www.gaveeksperten.dk/. Her kan I shoppe rundt og få gaveinspiration afhængigt af alder, pris, køn osv. Her kan du få et fint overblik og en masse inspiration til den perfekte julegave 🙂

 18. Hej alle
  Det er altid svært med de julegaver så jeg vil da gerne give jer alle endnu en webshop hvor der ihvertfald kan findes en del til drenge og mænd lige fra 5-60 år og så lige et tidligt glædelig jul med på vejen (-:

  Klik ind på http://netkurven.dk og find blandt andet,
  bordfodbold, poolborde, dartskiver, airhockey, fodbold og meget mere i den dur.

 19. Troels 11 år ago

  En rigtig god gave er en guitar til ham eller hende. Prøv at kigge forbi vores webshop http://shop.guitarimport.dk og se de mange super fine guitarer til meget fornuftige priser. Vi forhandler også tilbehør til guitarspilleren.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?