Jesus & Josefine

Info: Du kan købe Jesus & Josefine her

Det er ikke særligt spændende at have fødselsdag d. 24. december. Nrå nu man bare gerne vil fejre sin fødselsdag kommer ham Jesus bare og tager al æren. Josefine er godt og grundigt irriteret over, at hendes fødselsdag hvert år skal overskygges af Jesus og julen.

Da hun finder en tidsmaskine i en mystiske Thorsens butik, beslutter hun sig for at rejse tilbage i tiden og ændre på historiens gang. Hun kommer tilbage til Nazareth i år, hvor hun møde den jævnaldrene Jesus, der ikke aner hvad der er i vente for ham, og som egentlig går og er lidt træt af, at hans mor bliver ved med at omtale ham som Verdens frelser.

Når Josefine ikke er i Nazareth hos Jesus, er hun hjemme i sin egen verden, og her er hun venner med klassekammerater Oscar. Oscar er en stille dreng, slet ikke som den eventyrlystne Jesus, og når han nu skal være helt ærlig, så er han faktisk ikke særligt vild med den del af Josefines liv, der har at gøre med Jesus og marskandiseren Thorsens butik. For stod det til Oscar, så skulle han og Josefine ikke kun være venner.
Josefines forældre er moren, Louise, der er præst.  Hun er nyuddannet, usikker og egentlig også lidt distræt. Faren, Jesper, går hjemme fordi han er på orlov fra sit job som lærer, mens han prøver at skrive en julebagebog. Josefine synes han er vildt pinlig.

I løbet af december måned lever Josefine et parrallelliv, hvor hun noget af tiden er hjemme i Danmark i nutiden og resten af tiden er hos Jesus i Nazareth for knap 2000 år siden. I Nazareth møder hun både judas, gladiatorerne, Jesus’ far josef og ikke mindst hans gudfrygtige mor, Maria. Vennen Oscar finder også ud af at komme tilbage i tiden, hvor han bliver taget til fange af romerne, og må befries af Josefine. I Jesus dukker også pludselig op i nutiden, på skolen midt i undervisningen. Det er et spændende rod, men vil det ændre på Josefines holdning til julen?

Dette er en supergod Julekalender for både børn og voksne. Børnene får et godt og underholdende indblik i Verden på Jesu tid og forældrene kan få udfordret den viden de blev indpodet i skoletiden. Eller indhente det glemte. Fortællingen er spændende og filmens karakterer er underholdende. En julekalender med masser af hygge og underholdning for hele familien.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?