TOP 5: Gaver til ham der har altLeder du efter gode gaveideer til din søn, en mandlig kollega, bedstefar eller måske kæresten? Det er ikke altid lige nemt at finde en god gave til mænd, og derfor har vi hos JuleBlog.dk lavet denne guide, som forhåbentligt kan hjælpe dig med at få inspiration til den helt rigtige “gave til manden der har alt”.

Gaveideer til ham der har alt

1) Tøj
Vil du købe tøj til manden, kræver det lidt indsigt i størrelser osv., og det kan derfor være en ret god idé at undersøge dette inden du går på gaveindkøb. Der er naturligvis stor forskellig på de danske mænds tøjsmag, men her følger nogle konkrete forslag til køb af tøj, som du forhåbentligt kan bruge: Et håndlavet slips, herreundertøj (gerne fra Bjørn Borg, Calvin Klein eller D&G), en modehat, morgenkåbe, Lacoste-polo eller et halstørklæde.

2) Accessories
Der findes mange forskellige accessories til mænd – noget som de fleste mænd elsker at få, men ikke altid køber til sig selv. Mulige gaveideer indenfor dette område kunne være: Ure, halskæder, ringe og manchetknapper.
Info: Du kan købe alt indenfor accessories og smykker til mænd online her

3) Vin, spiritus og tobak
De fleste mænd har en forkærlighed for enten en bestemt vin, spiritus eller tobak. Find ud af hvad han kan lide indenfor denne kategori, og køb en rigtig “livsnydergave” til ham. (køb evt. også lidt luksuschokolade m.m. og læg det hele i en fin kurv/kasse)
Info: Du kan købe alt indenfor vin og spiritus online her

4) Oplevelser
Mange mænd elsker oplevelser, og der er jo en bred vifte af muligheder indenfor dette felt. Alt efter hvilken type “manden, der har alt” er, kan der eksempelvis tages udgangspunkt i følgende: Vinsmagningskursus, Golf for begyndere (Pay & Play), ballonflyvning, ølsmagning, koncerter med hans farvorit band, Go-cart grandprix eller måske den nye trend: mandekurser.

5) Værktøj
Det lyder måske lidt som en kliché, men de fleste mænd mangler ofte et redskab eller noget værktøj til deres samling. En god boremaskine, motorsav, plæneklipper eller en værktøjskasse kan altid bruges – besøg det lokale byggemarked eller søg på Google efter “Værktøj”, hvis du mangler inspiration – så finder du helt sikkert noget, der kan bruges!
Info: Du kan købe alt indenfor værktøj her

Kunne denne guide bruges? Har du andre gode gaveforslag til manden, der har alt? – så er du meget velkommen til at smide en kommentar.

2 Comments
 1. Marianne 13 år ago

  Apropos mandekurser, så synes jeg kokken Oscar Umahro Cadogan har lavet et genialt koncept med workshoppen Herrerevolution – kun for mænd:

  “Spis, træn, sov og lev dig til endnu mere virilitet, potens, energi, charme og styrke på 3 måneder. Få lige det der skal til, for at du bliver den supermand, du fortjener at være og kvinderne i dit liv behøver. Hver anden gang går vi i køkkenet og en af gangene, laver vi scoremaden, der vil gøre kvinder henrykte hver eneste gang.”

  Det lyder da som noget enhver julemands kone kunne ønske sig, at han ønskede sig.

  Spørgsmålet er så bare, om det er velegnet som kærestegave?
  Er det fedt at stå på kurset og være tilmeldt af kæresten?

  Eller skal vi simpelthen bare skødesløst lade linket ligger og flyde?
  – det gør jeg lige http://www.sundhedsrevolutionen.dk/herrerevolutionaer/

 2. JuleBlog.dk 13 år ago

  Ser vildt spændende ud – det kigger vi lige på 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?