Sådan finder du gode og billige gaver

Det kan betale sig at være i god tid med juleindkøb – især hvis man vil spare penge og holde jul uden at føle finanskrisen. Læs denne guide og find gode julegaver – bare billigere.I rigtig mange år har vi haft opgangstider, og økonomien er blevet bedre og bedre. De gammeldags ønskesedler er næsten blevet ordresedler. Nu har vi krisetider, men det betyder ikke at vi skal købe færre, mindre eller kedelige gaver.
Det kan være både nemt og rigtig spændende, at skulle finde julegaverne til en billig pris – se mere her i artiklen.

Vores forslag til hvordan, du finder gode gaver billigt:

 • Undersøg netbutikkerne og sammenlign evt. priser med de almindelige butikker (se vores liste med julegaver på tilbud her).

  Der kan være mange penge at spare på nettet, og det er også meget spændende at gå på jagt og finde de bedste tilbud. Hold evt. øje med reklamer og kampagnetilbud i TV, aviser og på busser og biler og få nye gaveideer.

 • Gør gaven personlig – en kuglepen eller visitkortholder med navn graveret på, er ofte ikke en dyr gave, men personlig og fuld af omtanke. En pæn kuglepen incl. gravering koster ca. 100kroner, hvilket er en god og forholdsvis billig gave.

  Du finder et stort udvalg af gaver med gravering her.

 • Gå ud i butikkerne og søg efter små ting, men gør det i god tid, så det bliver en sjov ekspedition. Gå hylderne grundigt igennem, der er masser af skønne og morsomme ting.
  En bordskåner i godt design, fremstillet i filt og brede elastikker er en hyggelig gave. Eller måske finder du en isskraber til bilen med indbygget handske i isbjørnemønster, det er en både sjov og nyttig ting.

  Prøv også genbrugsbutikker – der kan du være heldig at finde et fint glas, specielle bøger og mange andre ting, som folk samler på.Hvis et ønske er en rejse til de varme lande, er det jo nok for stor en gave, men gå i en genbrugsbutik og find en ”turen går til”. Drømme om rejsen kan man – med sådan en bog i hånden.

 • Lav dine gaver selv – her skal du være ret selvkritisk, det er ikke sjovt at få en gave, som ligner en hadegave. Men hvis du er rigtig god til at strikke, male, sy eller bage eller noget helt fjerde, så kan der komme rare og kærlige hjemmelavede gaver ud af det.Disse ting er fine overraskelser og bliver modtaget med glæde. Sy f.eks. nogle flotte puder i forskellig størrelse i yndlingsfarven til Prinsessen i familien, et rigtigt kokkeforklæde til den, som elsker at lave mad. En flot kagedåse, som du selv har malet og fyldt med lækre småkager går heller aldrig af mode. To små billeder i ramme, måske postkort med speciel betydning for modtageren er også en nem og billig ide.
 • Giv en oplevelse til den som ikke mangler noget, det kan være en biograftur for to, eller et hjemmelavet gavekort med løfte om kaffe i det grønne, når foråret kommer, eller en gåtur over isen med kaffen i rygsækken, hvis vi skulle være så heldige at få isvinter igen.
 • Masser af små gaver – overraskelser – hvis der er børn i familien og budgettet er lidt stramt, er det alligevel vigtigt at der er mange fine pakker. Køb små sjove ting – helst noget som kan bruges – blyanter, blokke med pynt på, rammer til billeder af børnene i forskellige situationer, gå i genbrug og find en globus med lys eller gamle flotte kasser og æsker, mal dem og pynt dem med glimmer og glansbilleder. Pak hver ting ind for sig, så det bugner af julegaver under træet.
 • Én gave til hele familien. Det kunne f.eks være et spændende spil, eller hvis økonomien giver plads til det – en tur i Danfoss Universe. Køb billetter på forhånd (man kan sagtens få det sjovt en januardag) giv evt. bro-billetter eller færgebillet oveni og pak det fint ind.
 • Én gave fra hele familien. En god ide er det, hvis et familiemedlem ønsker sig noget, som er lige i overkanten af, hvad pengepungen kan holde til – så læg alle småpengene sammen, og giv i fællesskab en ønsket ting. Pak gaven fint ind, nu får denne person jo kun en gave, så det skulle gerne være en oplevelse at se på indpakningen.
 • Find gamle fotos og sæt dem i en flot ramme, det kan være forskellige yndlingsbilleder, som på denne måde kommer frem i lyset, og det kan være billeder fra en bestemt begivenhed, man bestemmer sig for.
  Find en gammel ramme fra et maleri og mal den sort f.eks. og lav rammen til en opslagstavle med flot stof og sæt billederne fast der. Selve opslagstavlen kan også være en fin gave. Du kan også sætte billederne ind som et blandet mix i glas og ramme. Mulighederne er mange.
Forhåbentlig har du her fået lidt ideer til videre udvikling, der er jo masser af muligheder. Rigtig god fornøjelse med at finde gode og billige julegaver.

Se også: Køb julegaver på dealsites

9 Comments
 1. Harald Jensen 12 år ago

  Alt i hængekøjer og hængekøje tilbehør. Se vores hængekøje stativ i varmgalvaniseret stål.
  Hængekøjer til priser der tåler enhver sammenligning.
  http://www.kojeshop.dk

 2. Marlene Sørensen 12 år ago

  Hos Whiteaway.com findes der en masse ting til husholdningen eller personlig pleje fx. blendere, shavere, el-tandbørster osv. til meget lave priser, så der er meget at spare på julegaver.

 3. Rune Theill 12 år ago

  Gaverne skal gerne ligge under juletræ. På denne fanside kan man vinde et juletræ med pynt. Det eneste man skal gøre for at deltage er at blive fan af siden, og man kan nemt forbedre ens chancer ved at foreslå fansiden til ens venner.

  Se mere her http://on.fb.me/d1wDXZ

  Held og lykke med konkurrencen.

 4. Undertøj er altid et hit bare det er det rigtige mærke. Kan varmt anbefale http://ww.postmeunderwear.dk. Du kan selv sammensætte 4 par Bjørn Borg, JBS eller Calvin Klein underbukser til en rigtig god pris… 499. Indpakket og klar

 5. Living by M 12 år ago

  Skønne gaver er altid velovervejede gaver. Køb allerede gaven i November måned og spar portoen. Se vores skønne udvalg af accessories til dit hjem i skønne designs.

  http://www.livingbym.com

 6. Karin L Thomsen 12 år ago

  Gå på loppemarked. Der kan du finde et væld af gode brugte ting. Der rækker pengene længere. Det kan være en skål til en juleblomst.Et sjovt glas der kan dekoreres, måske fyldes med noget hjemmelavet syltetøj,græskar osv kun fantasien sætter grænser. Du er på den måde med til at passe på vores moder jord. Når du genbruger ting. Dejlig tanke at kunne være med til det. Kig loppemarkeder ud der hvor du bor. Der går helt sport i det. God jagt med det og god Jul
  Venlige julehilsner til Jer alle

 7. Mette 12 år ago

  Støvsug nettet for gode tilbud indenfor de kategorier du ønsker at give gaver. Har du børn kan du med fordel lade dem lave gaverne til bedsteforældre og andre familiemedlemmer. Vi mærker stadig konsekvenserne af finanskrisen og derfor bør selvgjort være velgjort indenfor familens rammer.

 8. Eva 11 år ago

  Bliv dagligt opdateret fra http://www.spar30.dk/ – hvor du sparer min. 30% og ofte mere på alverdens ting…

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?