Lars Hjortshøj som julemand i ny julekalender på TV2 i 2011: Ludvig og julemanden

Der er laaang tid til jul – vi ved det godt, men det er da en kærkommen nyhed at TV2 laver en helt ny julekalender i år – og så endda med Lars Hjortshøj som julemanden.

“Ludvig og Julemanden” er titlen på årets julekalender på TV2.

Det er forfatteren bag så store succeser som ”Pocahontas”, ”Mulan”, ”Prince of Egypt”, ”Eldorado” og ikke mindst Star Trek-episoderne ”Next Generation” og ”Deep Space Nine”, amerikansk-fødte Philip LaZebnik, som har skrevet årets julekalender.

11-årige Thomas Norgreen har den ene hovedrolle som drengen Ludvig, og Lars Hjortshøj har den anden store og meget vigtige hovedrolle som julemanden.

Blandt de øvrige medvirkende kan man glæde sig til at opleve komikeren Andreas Bo (kendt fra ”Live fra Bremen”), Alexandre Willaume (kendt som Wupti-Pede), Camilla Bendix (spillede Jomfru Maria i ”Jesus og Josefine”), Anne Sofie Espersen og Julie Zangenberg (medvirkede i ”Live fra Bremen”).


Handlingen udspiller sig på Børglum Kloster i Nordjylland, hvor en familie indlogerer sig, inden de skal flytte videre til udlandet på grund af farens job. Ludvig bliver hurtigt overbevist om, at der gemmer sig en værdifuld skat i klosteret, som han håber at finde, så familien får penge nok til at undgå at skulle flytte udenlands, og han går straks i gang med at lede efter skatten.

Nogenlunde samtidigt i Grønland har julemanden fået nok af et stresset liv, og han vælger at flygte tilbage til selvsamme Børglum Kloster, hvor han voksede op ca. 500 år tidligere.

Ifølge en pressemeddelelse fra TV2, er der tale om ”et spændende, sjovt og til tider også uhyggeligt eventyr i 24 afsnit”.

Jeg glæder mig til at lave et troværdigt portræt af julemanden. Det er ikke altid så nemt at være julemand, fordi der jo er nogen, der ikke tror på, man findes. Derudover er der mange, der fejlagtigt tror, at julemanden kun arbejder én dag om året”, udtaler Lars Hjortshøj i samme pressemeddelelse.

”Ludvig & Julemanden” kan ses på TV2 fra d 1. december kl. 20.00.

Hvad synes du om denne nyhed? Tror du Lars Hjortshøj egner sig til en julekalender? Skriv gerne en kommentar nederst på siden.

Eksterne henvisninger:

http://omtv2.tv2.dk/index.php?id=4987
http://www.imdb.com/name/nm3885169/
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_LaZebnik
Artikel på Juleblog om Ludvig og Julemanden

Og på Facebook:3 Comments
  1. Jimmy 11 år ago

    Ser hyggelig ud, bare der er RIGTIGE nisser med og ikke ligesom Mikkel ogguldkortet, hvor det var SÅ tydeligt at de gik på knæ og råbte og skreg hele tiden… så kun to afsnit eller deromkring og så blev jeg træt af de “nisser” så jeg droppede den..

  2. Lecia 11 år ago

    Fedest. Glæder mig så meget. Andreas Bo er sjov, men kan ikke lide Wupti Pede (Alexandre Willaume)

  3. Kirsten Pedersen 11 år ago

    Jeg glæder mig til at se alle de dejlige mennesker i en julekalender. Min mand, søn og jeg, tager turen (3 timer) til Børglum kloster denne week-end til juleudstilling. Vi glæder os alle til turen…og Jimmy, nissen der råbte i sidste julekalender, var bare hammer sjov..lidt humor skader ikke..heller ikke i en julekalender.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?