Nominér en person der har været “sød og artig” i 2011

Update 19/12-11: Konkurrencen er slut – vinderne er fundet og har fået direkte besked. Tusind tak for alle jeres dejlige nomineringer – og tak til alle der er blevet nomineret. I gør mange menneskers hverdag bedre. Glædelig jul og på gensyn til nomineringerne næste år. Ps. Mange tak til bl.a. Funky Monky Park og Danfoss Univers shop for at sponsorere gaver.


Kender du en person der har været ekstra sød i år? Måske har du en ven, kollega eller et familiemedlem som har givet dig en hjælpende hånd i en vigtig stund eller måske spredt en positiv stemning i din hverdag?

Nu kan du nominere en sød person til en stor julekurv via det nye tiltag “Årets julekurve” på Juleblog.dk.

Sådan gør du:

Vi giver i alt 3 store julekurve væk, og du nominerer en person ved at indtaste en kommentar i feltet nederst på siden.

Eksempel på nominering:
Kommentar: “Jeg ønsker at nominere min nabo Peter, da han altid hjælper når der er behov for det. I 2011 har han især været rigtig venlig til at hjælpe med at lægge vores nye tag. Han fortjener en julekurv.”

Du skal altså skrive hvem du nominerer og hvorfor. Desuden skal du angive dit for- og efternavn + din email-adresse. Lodtrækningen blandt alle nomineringer foregår Fredag d.17/12 kl.12.

Hvis din nominering vinder
Du får besked via e-mail hvis din nominering vinder, og din e-mail bliver udelukkende brugt til dette formål. Adresseoplysninger skal vi først bruge, såfremt din nominering vinder, og i så fald beder vi om personens oplysninger via mail.451 Comments
 1. Gitte Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bror Lars, som trods han har kone, mange børn og travlt på job, altid kommer og hjælper når jeg har behov for det. På min fødselsdag havde han arrangeret en surprise-fest for mig med hele familien og mine venner. Han er den dejligste bror og han fortjener i den grad en julekurv.

 2. Malene Fischer 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kæreste, da han altid hjælper mig, med at komme ud, da jeg ikke selv har mulighed for det, da jeg har en psykisk sygdom. Han gør alt for jeg har det går, og min hverdag bliver god. 2011 har være et vildt år for os, hvor der er sket mange ting, min kæreste fladt på knæ for mig og vi er nu forlovet, og vi fandt ud af vi skal til at være forældre. Derfor fortjener min kæreste en julekurv, for at vide han er elsket.

 3. Pernille Hansen 11 år ago

  Jeg vil helt sikkert nominere min mor, da hun altid er der for mig. Hun kan altid mærke på mig, hvis der er noget, og så kan hun sætte sig ned i flere timer og snakke med mig om det, hvis det var det der skulle til, hun er hvad man kan kalde verdens bedste mor, fordi hun er fantastisk, hun er der altid for mig og mine brødre. Min mor fortjener helt sikkert en julekurv, da hun skal vide at vi også elsker hende. Selvom det ikke bliver vist altså..

 4. Palle Schiellerup 11 år ago

  Jeg ønsker at nominerer Enhedslisten, da de kæmper for et retfærdigt Danmark

 5. Kamilla Stegemeyer 11 år ago

  Hej…. Jeg vil gerne nominere 3, det er mine 3 kollegaer. De er bare de bedste og er der altid når man har brug for dem. Fredag måtte jeg køre hjem efter min søn og efterlod min ene kollega alene på skansen. Og idag er jeg kørt hjem efter syg dreng og der er bare ingen sure miner. Hvis alle havde kollegaer som dem, så ville alt være nemmere 🙂 Så synes de fortjener den!!!

 6. Helle Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor Bodil Jørgensen, da hun har været en stor støtte igennem hele mit liv, og senest her da jeg flyttede igen for at kunne have mit barnebarn i familie pleje.

 7. Anita Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Dorte. Som trods MEGET sygdom altid har overskud til at hjælpe, hvad enten det gælder en gang kagebagning, en lang telefonsamtale, eller større tjenester man har brug for. Og det er ikke kun mig, hun hjælper, men hun hjælper enhver der har brug for det…

 8. Annie Friis 11 år ago

  Min dejlige datter for snart at gi mig titlen MORMOR! Og for bare at være min datter ;0)

 9. Helle Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søn Stig Pedersen , da han har hjulpet mig og mit plejebarn utroligt meget ved altid at være der til at se efter hende når jeg skal på døgnvagt, uden ham kunne jeg ikke have hende i pleje eller passe mit job

 10. Betina Kock 11 år ago

  Jeg vil gerne Nominere min mor og far, da de altid er der for mig og min familie, er mine børn syge skal jeg bare ringe selv tidligt om morgenen, og så passer de børnene.

  Betina

 11. Sara Louise Hansen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min mor. hun har de sidste 6 år været kronisk syg uden at nogen kan finde ud af hvad hun fejler. dog har hun stadig kunnet finde overskud til altid at være der for os som børn. specielt taknemmelig er jeg, da jeg for nogle måneder siden flyttede hjemmefra. jeg er den ældste af fire, og min mor går meget op i at skabe en god stemning for os alle sammen, speciel til jul. pga. hendes sygdom hænger det ikke altid sammen med økonomien og derfor synes jeg virkelig hun fortjener en julekurv (:

 12. Sanne Trust 11 år ago

  Min søde og dejlige veninde Merete må absolut være topkandidat til at modtage en dejlig julekurv. Hun har blandt mange rare “indsatser” sikret, at vi kunne komme til Ålborg efter vores hvalp, hvilket er en af de største ting, der er sket i min datters liv! Merete er et livstykke uden lige og formår altid at vende problemer til kærkomne udfordringer. Hun skal have min absolutte varmeste anbefalinger 🙂

 13. rikke skøld 11 år ago

  Min løsning på alt min kære veninde Ditte Skjold.. trænger til at få lidt igen efter at ha hjulpet mig igennem triste tider… hjulpet med at samle op på trådene .. sat masser af smil ind i min hverdag og for at ha det mest skøre væsen som man kun kan smile og grine af og til tider grine glædes tårre af.. åben og kærlig helt igennem skrup skør men meget elsket person .. som nu selv trænger til hun får den støtte hun har ydet og oven i hatte vil lidt ekstra jule stemming da hjælpe meget på det

 14. Lisbet Bronée 11 år ago

  Hej
  Jeg vil gerne nominere min kusine, som altid er hjælpsom og stiller op.
  Både som grædepude og hvis jeg trænger til anden hjælp.
  Jeg har været igennem meget gennem de sidste år med skilsmisse, min mors død, 2 syge døtre, hvoraf den ene er psykisk syg og den anden har en sygdom på det ene øje, hvor hun har mistet synet.
  Tak for en god ide.

 15. Charlotte Jacobsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far, som er en kæmpe hjælp for os. Vi har en datter med en imundefekt og som derfor er syg hele tiden. Min far stiller altid op til pasning eller kørsel til læge og/eller sygehus. Han siger aldrig nej når vi har brug for hjælp trods han selv er rigtig dårlig og næsten ingenting kan mere uden store smerter. Denne kurv vil glæde ham og hjælpe os med at sige mange tak for den store hjælp han yder os.

 16. Sarah foged 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigerfar Henning , vi stod og skulle til at sende bilen til skrot for 1 måned siden da vi ikk selv havde penge til at få den lavet så den kunne blive synet, da jeg har en søn på 10 måneder og det snart er jul, så lagde han ud for reparation og syn af bil så vi fortsat kunne have den , og da kæresten endelig havde ferie i sidste uge kom svigerfar hjem til os med bilen med fuld tank + nøglerne til hans sommerhus så vi kunne få en tiltrængt ferie i Sønderbig i hans sommerhus i skoven 🙂 (med pejs og det hele) og så hjalp han os med at male vore lejlighed og flytte ind i den for 3 måneder siden:) han hjælper hvor han kan både os og andre 🙂 han fortjener den som et ordentlig tak for hjælpen, et almindeligt tak er ikke stort nok 🙂

 17. Sofie Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, da hun altid er der for mig selvom hun bor langt væk. Jeg synes at hun fortjener den fordi hun altid er der for mig og min søster lige meget hvad.

 18. Camilla 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste, han er det mest fantastiske menneske. Han er sød og ærlig. År 2011 har været et meget blandet år for os, jeg har gået sygemeldt det meste af året, men er nu startet på skole og det kunne kun lade sig gøre fordi han har valgt at hjælpe og støtte mig hele vejen igennem.
  Han er så fantastisk og overaskede mig med det smukkeste frieri, så jeg skal giftes med det menneske der gør mig glad og lykkelig hver eneste dag.
  Min kæreste fortjener den smukkeste julekurv, da kun det bedste er godt nok til ham.

  Jeg elsker dig.

  I still hear your voice when you sleep next to me
  I still feel your touch in my dreams
  Forgive me my weakness, but I don’t know why
  Without you it’s hard to survive

  ‘Cause everytime we touch, I get this feeling
  And everytime we kiss, I swear I could fly
  Can’t you feel my heart beat fast?
  I want this to last
  I need you by my side

 19. Maria Gjørtz 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor til en julekurv, hun er på trods af både ledegigt, fibromyalgi og en smadret skulder altid klar til at hjælpe mig og min familie, når mine børn er syge træder hun til, man kan altid låne en bil, hun er der altid for os og smider hvad hun selv har af ting hun sal for at hjælpe…Hvis nogen fortjener en kurv er det hende, hun er den bedste mor i verden…

 20. Mathias Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min gode veninde Pernille. Vi går i klasse sammen i gymnasiet, og hun gør altid hverdagen god og speciel. Selvom hun ikke gør noget ekstraordinært eller anderledes hver dag, så er hun altid der for at lytte og tale. Hun accepterer os som dem, vi er, og dømmer ikke andre. Hun fortjener derfor en julekurv for at være den bedste, man kan ønske sig.

 21. Linda Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Jeanette. Vi har været igennem mange ting i år. Hun har været en stor støtte for mig i svære tider. Og det varmede så dejligt, da jeg fik en stor buket flotte lijler på min fødselsdag. Derfor synes jeg at hun skal have en julekurv. Som tak for støtten og for alt!

 22. Helene 11 år ago

  Jeg vil nominere min mand Carsten, da han har været en enorm støtte efter mit ufrivillige trafikuheld, hvor jeg fik ryggen ødelagt. Han gør virkelig hvad han kan, for at jeg og vores to dejlige børn har det godt, på trods af at han selv har en prolaps i lænden. Han er simpelthen for sej.

 23. kenni thomsen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min kæreste majbrit.. hun gør mit liv til en leg. hun er altid så glad smilende og positiv.. hun har lige været på ferie i næsten halvanden måned og selv når hun er der over gør hun mine dage gode og positive.. hun står lidt før op om morgenen bare for at smøre min madpakke til arbejde og jeg har endda sagt hun ikke skal gøre det.. hun er sku så sød og dejlig så derfor ville jeg blive rigtig glad hvis i kunne hjælpe mig med at gøre hendes dag go og positiv med en ekstra “julegave” med venlig hilsen kenni

 24. Berit Laursen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter Michell. Hun hjælper hendes gamle morfar, både tidlig og sent. Hvis han ringer og mangler noget, er hun der som en mis. Hun hjælper ham med rengøring, computer, handler ind o.s.v. Hun bruger så meget af sin fritid på ham, så hun har helt sikkert fortjent en overraskelse.

 25. Daniella Thomsen 11 år ago

  Jeg vil meget gerne nominere min far, da han har haft det svært i år, pga. mange problemer i vores familie. Han har klaret det flot og holdt sammen på os alle sammen, han har givet os hvad vi har behøvet for at vi kunne komme videre, men det føles bare som om han glemmer sig selv og jeg synes ikke det er helt fair, at han skal blive glemt. Han betyder meget for mig og det synes jeg han skal vide, men er ikke så god til ord.

 26. annegrethe vindstrup 11 år ago

  hej jeg vil gerne nominere ham jeg bor sammen med . flemming. da der ikke findes en lisom ham . han er altid parat til at hjælpe og bruge det meste af hans tid på andre,,han er helt sikkert en ener..og har helt bestemt fortjent den. dejligste mand…smiilog den bedste far i verden.

 27. Britta Pedersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere Martin Pedersen til en julekurv. Jeg kørte galt i 2008 og senere opereret. Er nu kommet på førtidspension. Meget minimalt hvad jeg kan lave. Mangler jeg hjælp ringer jeg til Martin. Så er han der med det samme. Derfor syntes jeg han fortjener en julekurv.

 28. karen 11 år ago

  jeg syntes min datter Lisa, skal have en julekurv. Ikke nok med at hun er utrolig hjælpsom over for sine forældre og venner samtidig er hun alene med 2 drenge på 5 og 12 år og er lige blevet færdig med sin SSA uddannelse. Hun har også nogle problemer personligt men alt er klaret med et smil.Det har bestemt ikke været nemt de sidste 2 år og nu skal hun søge job, så hun fortjerner et stort skulderklap via sådan en kurv.

 29. Sofie Andersen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min kammerat Lars, der da jeg pludselig blev hjemløs og stod uden en krone på lommen, åbnede døren til sit hjem og gav mig kost og logi. Manden har givet mig sin seng og sove i, mens han selv sover på sofaen. Men det er ikke kun mig han hjælper, da alle hans venner ved, at hvis de har problemer, kan de altid ringe til Lars, og han vil være der i løbet af 0,5…… Vi har kendt hinanden i mange år efterhånden og prøver at gengælde hans venlighed, men kan umuligt, mest pga min økonomiske situation, så derfor håber jeg virkelig at han bliver valgt. God jul og rigtig godt nytår 🙂

 30. Anja Lerkær 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigerfar, som på trods af sine 69 år, stadig leger hest med mine 3 små børn, passer dem jævnligt og sidst men ikke mindst at han har hjulpet med at anlægge vores terasse, især da jeg ikke kunne hjælpe for jeg havde min fod i gips.

 31. Eva Hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige datter, kun 20 år men hjælper altid sin mor der har dårlig ryg, Hun vasker, handler og støvsuger.. og kysser, krammer og trøster når man har smerter..Den kærligste datter man kan tænke sig ♥

 32. Katrine Windfeld Jakobsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, fordi hun er den dejligste i verdenen, arbejder rigtig hårdt på sit arbejde og hentede mig rigtig sent den eneste aften jeg nogensinde er blevet for fuld. Jeg elsker hende rigtig meget.

 33. Aimée Hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Eva. Hun har ALTID været der for mig. Hun har en vilje og sejhed som kun kan beundres. Hun fortjener en julekurv.

  Desværre er hun i en situation der gør hun så godt som ingen penge har til sig selv. Hun skal bede sin familie om penge for at komme hjem til dem med offentlig transport til jul. Hvis jeg kan forsøde hendes jul med en nominering og en kurv er det det jeg gør, hun fortjener meget mere vil jeg sige, men lidt har også ret, ikke sandt 😉

 34. Jane Juel Agersbæk 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bedste veninde Dorte – Hun er der bare altid for mig og min familie når “lokummet brænder”, og det har hun været i mange år! Hun har haft nogle hårde år, med dødsfald (begge forældre døde i 2009) og en kronisk sygdom på sig selv, som kun bliver værre og værre… Men hun brokker sig aldrig og ser altid lyst på tingene…..Hun er alenemor med 3 børn, og økonomien er til tider meget stram – derfor fortjener hun en julekurv til hende og børnene!! Og den vil jer gerne give hende, for at fortælle hende at hun betyder utroligt meget for mig og min familie!!

 35. stefanie 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min nabo Tina Balvig, da hun altid har overskud til at hjælpe andre også selv om hun har det svært selv.
  Hun er altid klar til en kop te og en god snak og hun er rigtig god til at, se løsninger på problemer.
  Hun er altid klar på at give en hånd, lige meget hvad du beder om, så hjælper hun hvis hun kan.

 36. Bitten Tordrup 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min faster Lone. I maj fik min far en blodprop i hjernen og var indlagt på sygehus og rehabiliteringscenter til og med september. Det har været hårdt for min mor, som har taget 1½ times rejse hver vej efter arbejde for at besøge min far hver eneste dag – og min faster har ikke tøvet med at hjælpe. I starten tog hun to ugers ferie for at holde min mor ved selskab i den første svære tid, og det samme gjorde hun, da min far endelig kom hjem igen. Hun har været guld værd for min mor og resten af familien og fortjener virkelig en belønning.

 37. Ditte Sundgaard 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Janni.. Tiltrods for at hun er blevet enligmor til 2, fået en operation, ødelagde sin helt nye bil efter 14 dage, er hun altid i godt humør, har tid til en, en kop kaffe eller weekend hygge, stort eller småt. Hun fortjener mere end andre en julekurv, hun giver alle en smil på læben hvor end hun er og spreder så meget glæde og varme. Hun er en fantastisk mor, der vil sine børn så meget og selvom hun har været på hele dagen med arbejde, børn og huslige pligter er der ALTID tid når man ringer.

 38. Mette Nørregaard 11 år ago

  Min kollega Lars fortjener stensikkert en af de tre julekurve… Lars er det mest uselviske menneske jeg kender, der altid har tid til at være noget for andre, på eget initiativ.
  Lars er helt sikkert en af de bedste venner man kunne ønske sig. Han har urokkeligt stået ved min side gennem min svære skilsmisse, har senere været der til at holde min hånd, gennem min fars svære sygdom og ikke mindst har han været klar med et lyttende øre og gode kram da min far døde 3 måneder senere.
  Hvis det ikke havde været for Lars, var jeg faldet… og hvem ved om jeg havde rejst mig endnu??
  Gode venner skal der sættes pris på og Lars fortjener at få afvide at han betyder ALT!

 39. Signe 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere en gruppe: Ejendomsfunktionærerne i min boligforening.
  Jeg synes, de er en overset gruppe, der gør meget for at vores alle samens hjem – vores baser – skal være rare steder at være.
  Netop vores bebyggelse er hårdt belastet og har eksempelvis mange psykisk syge. Ejendomsfunktionærerne løfter en stor opgave som mæglere mellem de forskellige grupperinger herude, så det bliver muligt for os at leve nogenlunge fredeligt sammen – tiltrods for de store forskelle vi beboere har i vores levevis.
  Også de mange ældre herude, hvoraf mange er svagelige og/eller ensomme, nyder godt af vores hjælpsomme ejendomsfunktionærere. Det fortjener de en belønning for.

 40. Charlotte 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde veninde Liselotte, det er hendes skyld, at jeg i dag har et dejligt job hos TS-gruppen og kom ud af arbejdsløsheden, så hun fortjerner en en ekstar julegave.

 41. Randi Lund 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter og søn. De kommer springende når mit helbred går den forkerte vej. Tager sig af alle de praktiske ting og gør livet let og vær at holde ud.

 42. Iben Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mand Martin, syntes han fortjener at blive lidt ekstra forkælet denne jul, efter flere mdr. sygemeling med en dårlig ryg og efterfølgende en operation i ryggen, som desværre må holde ham sygemeldt yderligere i flere mdr. Trods dette og daglige smerter holder han humøret oppe og hjælper til her hjemme i det omfang han nu kan og derfor syntes jeg han fortjener noget ekstra godt.

 43. Katrine Skov Petersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor. Hun er der altid for mig og hjælper mig uanset hvad. Om det så er lektier, veninder, skole eller andet.
  Hun er verdens bedste mor og jeg elsker hende, hvilket jeg gerne vil vise hende!!!!
  Hun har så meget at lave der hjemme både med arbejde, mad, vasketøj og rengøring, så jeg synes hun fortjerner en overraskelse.

 44. Sara 11 år ago

  Jeg vil gerne nominerer min søster, Louise, som altid giver en hjælpende hånd med når vi har brug for det. Hun hopper op på jern-hesten med det sammen uanset hvad vejret byder på. Børnene elsker hende samt hendes samvær, da hun er verdens bedste Boster (som de kalder hende). Hun er så god til at lave diverse aktiviteter med dem. Hun er simpelthen uundværdig….

 45. Annie Vinding 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min datter Iben. Hun har været er stor hjælp i den tid jeg har været syg 1 1/2 år. Har været med på sygehuset og her hjemme. En god støtte at havde en stærk pige . Så hun har fortjent en overrakelse.

 46. Jeanette harthin 11 år ago

  Vil nominere min søde søster taimi, der til trods for voldsom graviditets kvalme og opkast, passede mine to børn da min mand og mig var på en tiltrængt ‘voksentur’ hun er der altid for alle i familien, men det bliver ikke altid husket at sætte den pris på det som hun fortjener! Synes hun skulle have en julekurv, til at tage den værste og vedvarende kvalme.

 47. mette amund 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde kollega Christina. Hun har været ved min side siden jeg fik konstateret kræft for et år siden, altid en hjælpende hånd altid en opmuntring altid parat til ros , altid der – trods graviditet – fødsel og barsel har hun været der ikke altid fysisk men med en sms – en forespørgsel over face -beskeder. Ved bare hun var der også da jeg endelig blev frikendt – så kom champagnen og kransekagen og de fælles tårer. Hun har helt bestemt fortjent en kurv.

 48. Conni Hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Marie, hun er simpelthen mit et og alt. Hun har haft en svær start på sit arb. som sygeplejerske på en afdeling hvor der altid er travlt, fyringer m.m Hendes bror er soldat i Afghanistan, hendes forældre skilt og nu er hendes farfar lige gået bort efter lang tids sygdom. Hun er derfor røget ned i et lille sort hul, men trods dette hjælper hun gerne til med at passe min søn når det kniber. Er altid smilende. Hun er alletiders, og fortjener helt klart en kurv til at gøre julen meget bedre.

 49. Maria Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine søde og dejige forældre, da de altid er der for mig uanset hvad det end måtte gælde. Det er blandt andet en stor hjælp for mig, når de tager sig af vores søn Phillip på snart 8 år. Han er autist og kræver meget. Når bægeret er ved at flyde over, kræver det kun en telefonopringning og efter kort tid, er han hentet, så vi kan få et lille åndehul. Det er ikke altid nemt, men så er det en trøst at man er velsignet med så kærlige og forstående forældre som mine. Det er mine grunde til at min mor og far i den grad har fortjent en julekurv som et symbol på hvor højt jeg elsker dem.

 50. Thoma Søgaard Schultz 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min vidunderlige mor (Solveig Søgaard) der ALTID slipper alt hun har i hænderne for at hjælpe os med at få hverdagen til at hænge sammen. Hun henter og bringer vores lille søn, passer ham når vi har brug for det uden indvændinger, er vi syge kommer hun og ser efter os og er ellers bare 100% hjælpsom, kærlig og bare vidunderlig så en sådan gave som her vil kun være en lille tak til gændgæld for at det hun gør for os. Tak fordi du er der mor!!!

 51. Susanne Kragh 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige og skønne veninde Mia.
  Hun fortjener i den grad at få en julekurv. Hun er en kvinde, der altid er der for hendes venner og familie, hun stiller altid op og tilsidesætter gerne egne behov for at hjælpe andre. Hun er omsorgsfuld ikke blot overfor mig, men også overfor fremmede, der ikke besidder de samme ressourcer som hende selv. Derudover er hun mere end nogen anden Danmarks største julegris og begynder allerede at sprede juleglæde inden det første blad er faldet af træerne. DERFOR skal Mia anerkendes i hvor fantastisk hun er og hvor meget hun betyder for alle os, der er så heldige at være i hendes liv.

 52. Cæcilie Cramon 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min allersmukkeste veninde Astrid, fordi hun er så frygtlig tålmodig, og bare generelt dejlig. Det skærer mig i hjertet, at skulle udsætte vores aftaler gang på gang pga koncerter, og aflerveringer, og skole-arrangementer, og, og, og.. Trods min manglende indsats som veninde, er hun der altid, når man bare har brug for en pause fra hverdagstress, med en kop kakao og andet godt. Lige om lidt går vi december i møde, hvor antallet af koncerter eksploderer, og derfor skal Astrid have en kurv, så hun lige kan holde ud til jeg får ferie.

 53. Gitte 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige mand som har støttet mig og været der for mig da jeg fik brystkræft. Han har virkelig levet op til bryllupsløftet; i medgang og modgang. Idag er jeg rask, og det kan jeg ikke kun takke lægerne for.

 54. evy molter 11 år ago

  Jeg vil nominere min mand tommy, da han har været en enorm støtte efter jeg er blive syg, jeg har få min ryggen ødelagt og er blive opr i den . med det gik ikke så godt , jeg må ikke abj mere og kan ikke laver så meget mere. Han gør virkelig hvad han kan for mig og børn har det godt . han gå på abj hvar dag og komme hjem og vask tøj og lave mad , ja har laver alt her hjem da jeg ikke kan;-(, så synes at han skul se at jeg sættes stor pris på det han gør for mig. Han er simpelthen for sej.

 55. Karina Andersen 11 år ago

  Jeg vil meget gerne nominerer min dejlige kæreste som er den bedste mand man kan tænke sig….I de næsten 2 år vi har kendt hinanden, har han været der for mig med kys, klem og små gaver, igennem alt hvad der har været af negative ting og da vi er en sammensat familie med mine og dine børn og en familie på hver side, med hver deres meninger, har det absolut ikke været en dans på roser… Så håber virkelig at jeg kan glæde ham med en af disse kurve…og krydser fingre for at det kommer til at se lysere ud i det nye år…

 56. Lise Schaar 11 år ago

  Jeg vil nominere mine forældre, da de gang på gang har hjulpet mig med at passe mine børn. Da jeg blev sygemeldt pga stress, var de der med det samme og har aldrig brokket sig over at skulle passe mine to børn på henholdsvis 2 og 5 år, da jeg ikke kunne overskue det. Det har bland andet været med til at mine børn elsker deres mormor og morfar og at de jubler hver gang de skal op til dem.
  Uden mine forældres hjælp ville min sygdomsperiode have været meget længere – de gav mig ro til at finde tilbage til et liv uden stress.

 57. Rikke Viborg 11 år ago

  Min far, Bjarne, fortjener en julekurv da han har hjulpet os på et kritisk tidspunkt. Vi var lige kommet hjem fra sygehuset med vores nyfødte lille pige da vores fyr gik i stykker. Vi havde ikke noget varme på huset og vores lille pige var født for tidligt og det er derfor meget vigtigt at hun ikke fryser. Banken ville ikke låne os penge til et nyt fyr der koster omkring 30.000 kr., så han har lånt os pengene. Dette var midt i oktober og vi har lige fået fyret op at køre. Det betyder rigtig meget for os.

 58. Henriette Jensen 11 år ago

  Jeg vil nominere min kæreste. Han har passet og plejet mig, da jeg gennemgik en svær og hård operation. Selv om det til tider var hårdt for ham, bevarede han hele tiden sit gode humør. Ved siden af er han altid klar til at hjælpe min familie når de har brug for hans hjælp. Han er der altid når man har brug for det. Derfor syntes jeg han fortjener årets julekurv.

 59. Martin Walsted 11 år ago

  Hej,

  Jeg vil nominere nytilflytteren fra USA og min kammerat Patrick O’toole, som har hjulpet min handicapidrætsforening med en splinterny hjemmeside, hvilket har peppet den gamle gevaldigt op. Det har givet os en del nye medlemmer og et bedre brand på nettet.

 60. Sara Askholm 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bedste veninde, Emilie, da hun er en fantastisk person og betyder rigtig meget for mig. I 2011 har hun især hjulpet mig med nogle meget svære beslutninger i mit liv, hun har lyttet til mig og gjort min hverdag lettere.. Hun fortjener det helt klart!

 61. Gitte Juul 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde kollega. Jeg har tvillinger som er en del syge, sover ikke om natten osv… Min søde skønne kollega Janni har overtaget lidt af mit arb, været støttende og kan altid få en i godt humør… Hun fortjerne denne skønne kurv, da hun bare er et fantastisk menneske. Hende burde vi have nogle flere af ;0)

 62. Elizabeth 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde nabo Ulla, da hun altid er der, når nøden er størst. Stiller bil til rådighed, når man har et sygt barn, kommer med blomster til fødselsdag, laver mad når vi kommer fra ferie, passer børn ved sygdom. Kort fortalt altid er der. Hende sætter jeg virkelig meget stor pris på.

 63. Heidi Skovsmose 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min elskede kære mor. Hun er og har altid været min bedste støtte her i livet og særligt i dette år – 2011 har hun været uundværlig i forbindelse med pasning af min kære datter på nu 1 år da jeg var syg. Uanset om det var dag eller nat kunne jeg blot ringe så kom hun prompte og hjalp vores lille familie.
  Hun fortjener i sandhed en dejlig julekurv. 🙂

 64. Heidi Hjortborg 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min stedfar. Uanset tidspunktet på dagen, ugen, måneden eller året, har han altid, og vil altid stå ved min side. Om jeg træffer de rigtige eller forkerte beslutninger, så er han der til at dirigere mig den rigtige sted hen.
  Min far er ved at være oppe i årene, men alligevel farer han landet riget rundt, og hjælper andre med at renovere hus og div. ting og sager. Lige nu hjælper han min mand og jeg med at lave børneværelser færdigt, og han har hjulpet os med vores stue. Og han kommer også og hjælper os med garagen. Og oven i alt det, så hjælper han alle han kan hjælpe. Uden så meget som at tænke på sig selv.
  Far er den bedste FAR man kan tænke sig.

 65. pia klausen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere men bedste ven lars da han han bare gør alt for en , han er der altid når man har brug for ham, og kan han ikke lige komme så hjælper det bare man tænker på ham, det siger i sig selv hvor god han er.
  han har ikke altid haft det nemt med hans stammeri men han har kæmpet sig gennem livet alligevel. synes han fortjener den, så han kan se hvor god han rent faktisk er.

 66. Kristina Kristensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste Dennis, da han har været en ufattelig god støtte i år, som har budt på flere svære perioder. Han har fundet sig i en del og har hele tiden opmuntret mig. Han har hjulpet mig igennem mine eksamener både i januar og i juni, hvor jeg helt sikkert har været umulig at være sammen med. Desuden ved jeg, at han igen vil være der til mine næste eksamener i januar. Han har ofte overrasket mig med at opvasken var taget, tøjet vasket og hele hytten støvsuget. Som toppen af kransekagen har han sørget for, at det blev muligt for mig at få en hest. Jeg skylder ham en stor tak for alt, og han fortjener helt sikkert en julekurv.

 67. Else MarieJørgensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter, fordi hun nu er kommet ovenpå efter 3 svære svære år med 2 små tvillinger drenge der blev født for tidligt. Der ene er multihandicappet med spasticitet og kræver 24 timers pleje og er derfor i dag i pleje hos mig (mormor), den anden klarer sig nogenlunde, er i special børnehave. Begge er Ceberal Parese børn. Der er også en datter på 5, som har måttet lide under mor skulle meget på sygehuset med de små, men som har klaret sig godt og er glad pige idag.
  Min datter har klaret det helt alene, fordi faren, som er alkoholiker, ikke har boet hos dem siden drengene var små. Min datter var kørt helt ned og sov nogle gange ikke i flere nætter, fordi den tvilling der multihandicappet altid var syg og de andre 2 skulle også passes.
  Derfor kom jeg til undsætning og reddede mig datter og børnebørn og tog den ene tvilling i pleje på fuldtid. Og vi bor næsten dør om dør og har tæt kontakt.
  Dejligt at se min datters øjne stråle og lyse som en sol nu og kommet ud på arbejdsmarkedet blandt andre sociale mennesker. Det fortjener hun efter så svære år.

 68. Pia Larsen 11 år ago

  ♥♥
  Jeg vil nominere min mand og min søn. De har passet og plejet mig, da jeg gennemgik en svær og hård ulykke med efterfølgende operationer. Selv om det til tider var hårdt for dem bevarede de hele tiden det gode humør. Efter lang tids genoptræning og min tilbagevending til mit arbejde har de bare været der hele tiden.Derfor syntes jeg de fortjener årets julekurv.

 69. lis olesen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominerer min datter da hun er guld vær for mig min mand (hendes far) er nu syg på 4 år men hun kommer ned og ser til os hver dag inden hun kører på arbejde trods hun har 3 børn som hun skal have i skole og i børnehave .dette her var en måde jeg kunne give hende en lille aner kendelse på som tak for hendes hjælpsom hed.

 70. Iben 11 år ago

  Vil gerne nominere min søn. For stor hjælp og deltagelse i dette år, da jeg er startet i nyt job.

 71. Pia Christiansen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mor, som altid tilsidesætter sig selv for at glæde andre. Hun støtter mig i både heldige og uheldige beslutninger, hun passer mine børn og hun lader mig aldrig føle mig forkert eller alene. Hun fortjener at der er nogen der tænker på hende og at hun bliver lidt ekstra forkælet i den kommende kærlige tid.

 72. Jeanette Jørgensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søster, Michelle, hun er det bedste, sødeste og dejligste menneske. hun er der altid for mig og ligemeget hvad, så elsker hun mig…..

 73. Liselotte Dagl 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine søde og dejlige forældre, de mistede deres søn på kun 48 år d. 3 Septemper 2011 og det har virkelig taget hårdt på dem begge, de har det stadig svært selvom det heldigvis går fremad men sådan en julekurv ville da være en super opmuntring for dem begge, og gøre dem rigtig glade, og sikken hyggestund de kunne få med sådan en. De er de bedste forældre i verden er der altid for os børn, svigerbørn, og børnebørn. Kørt før de mistede deres søn blev min Mor ramt af flere blodpropper i lungerne, også det slås hun stadig med, så hvis nogen har fortjent at blive muntret op, med en dejlig overraskelse som denne, må det være dem. Tak fordi jeg måtte være med Vh. Liselotte Dahl

 74. Melissa 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kære mor 🙂
  Jeg har på det seneste været utrolig deprimeret (nok på grund af det triste vejr), men min mor har hjulpet mig hen i det glade stadie igen, med støtte kram og samtale. Hun har altid været der for mig, og spørger tit hele famillien om alt går vel. Hun arbejder med handikappede, og vil gøre alt for at få dem til at have det super godt og hyggeligt – ikke for ensom, og ikke for nedtrygt. Hun spreder en naturlig varme i hverdagen, og er egentlig bare verdens bedste mor, der aldrig glemmer sine medmennesker 🙂

 75. Tina Hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min lillesøster Anja, fordi hun er en fantastisk støtte og stor hjælp for mig og min familie. Jeg er gravid og sygemeldt pga. svær bækkenløsning, så jeg kan ikke særlig meget fysisk, og min mand arbejder rigtig meget. Anja mistede sit arbejde for en måneds tid siden, og stort set hver dag kommer hun ud til mig, og hjælper med rengøring, indkøb og henter og leger med vores søn, og hun har lige malet og tapetseret værelset til den lille ny. Min søster er guld værd, og fortjener virkelig en kurv, så jeg kan vise hende, hvor meget vi værdsætter hende og hendes hjælp!

 76. helle østerby 11 år ago

  hej jeg vil gerne norminere søndersø´s ( nordfyn) præst Ulrik Andersen
  han har i en meget lang periode taget sig tid til at snakke med mig da jeg havde og stadig har lidt en depression. Jeg bor ikke engang i hans sogn men alligevel tager manden sig tid til mig og interessere sig for mig og mine problemer. Han stiller op når jeg ahr brug for til diverse møder og støtter mig 100 %. Jeg er den mand så meget takmenlig at jeg slet ikke ved hvordan jeg skal takke ham, han har hjulpet mig mere end jeg tror han aner, og han er en fantastisk præst og et super dejligt menneske.Jeg håber af hele mit hjerte at jeg kunne sige tak med en julekurv .

 77. gitte Nørgaard 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mand som har været en rigtig god støtte for mig i dette år, hvor jeg er blevet opereret og rigtig mange ting i mit liv har måttet startes på ny, han har været der for mig 100 % og fortjener helt sikkert denne kurv 🙂

 78. lise nielsen 11 år ago

  Hej. Jeg vil gerne nominere min mor, da hun er noget af det mest hjælpsomme menneske der findes. Hun har altid hjulpet os med at lave lektier, med at smøre madpakker, da vi gik i folkeskolen, og selvom hun har haft travlt i form af sit arbejde som dagplejer, så har hun evig og altid taget godt imod os, når vi kom hjem fra skole. Denne hjælpsomhed har varet ved lige siden, og i dag sidder jeg her som 23’årig og føler stadig den hjælpsomhed og kærlighed, som min mor giver. Min bror og jeg bor i lejlighed og vaskefaciliteterne er ikke ret gode, så det er ofte at vi ifm. et besøg hos min mor og far benytter deres vaskemaskine, og her får vi altid en hjælpende hånd fra min mor. Hvis vi engang ikke lige har tid til at vaske tøj, ja så kan vi så også et par dage efter hente vores taske med rent tøj, som mor så har vasket og lagt sammen. Det er da virkelig en hjælpsomhed, som man sjældent ser andre steder. Jeg er stolt over at have en mor, som hjælper os på alle mulige måder lige fra vasken af tøj til penge sidst på måneden, når det kniber for min bror og jeg til at få økonomien til at hænge sammen. Aldrig hører vi et ord fra hende om, at hun forventer noget til gengæld, men det synes jeg helt bestemt, at hun gør, og derfor nominerer jeg min mor til en julekurv, så jeg på den måde kan vise hende, at vi er dybt taknemmelige for den hjælp hun igennem årene har givet/giver os.

 79. Manuela 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søde svigermor, Elin, da hun altid er utrolig sød til at låne min kæreste og jeg hendes bil, da vi ikke selv har bil. Hun er også utrolig sød til at passe vores datter, når vi har haft brug for det. Hun er der med andre ord ALTID for os!

 80. Marianne Thomsen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min veninde Malene, fordi hun altid hiver mig med på læsesalen, til spinningstimer og andre sportsaktiviteter, til ost og rødvinsaftner, på lange gåture og spændende arrangementer. Og så fordi hun lige nu sætter mig totalt i julestemning, fordi hun piller mandariner. Uden hende ville mit liv være meget mindre aktivt og fuld af liv og glade dage. Den slags personer skal man passe rigtig godt på!

 81. Nanna Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne norminere min mor, da hun har hjulpet mig rigtig meget i løbet af året, og da hun bare fortjener en gave efter et hårdt år 🙂

 82. Anne Christine Baunerhøj 11 år ago

  Jeg vil nominere Grethe til at modtage årets julekurv. Grethe syer dækkener og liggeunderlag til de hjemløses hunde og til forladte galgo hunde, der bor på internat i Spanien. Hun får intet for sit arbejde, og er afhængig af at andre donerer materialer hun kan sy af. Syarbejdet fylder en utrolig stor del i Grethes liv både tidsmæssigt og i hendes tanker. Hun er en rigtig hundeven! Jeg har efterhånden mødt en del hjemløse med deres hunde i de københavnske gader, som sætter meget stor pris på at have fået et gratis dækken og liggeunderlag til deres hund. Hundene har i høj grad brug for både dækkener og liggeunderlag i den kolde vintertid, og de hjemløse er taknemmelige for Grethes arbejde. Grethe fortjener at få årets julekurv, som en tak for hendes utrættelige og fantastiske arbejde.

 83. Marianne 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde, Dorthe Søndergaard, fordi hun har stået ved min side i nogle svære måneder. En grim sygdom lurede i horisonten, men fra den første dag i forløbet har Dorthe stået der, sovet her, ringet til mig, skrevet til mig og trøstet mig i de mørke stunder. Blomster blev bragt, mad blev fabrikeret og adskillige flasker champagne blev poppet da den gode nyhed var en realitet. Se DET er en rigtig ven!

 84. mathilde østergaard 11 år ago

  jeg nominere min elskede mand.. i 2011 har han været den største støtte nogen kunne ønske sig.. jeg blev i marts måned opereret i hjertet og fik en ny pacemaker, det var min mand en mega støtte der kunne berolige mig i de værste situationer.. Han var min skulder at græde på når jeg var bange for at dø, han var min klovn når jeg havde behov for at grine og kunne rumme mig når jeg syntes livet var aller mest uretfærdigt.. jeg vil gerne gennem en julekurv kunne sige oprigitgt tak for støtten til min mand

 85. Kurt Laursen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere Abisa og Keld Schaarup på Mågevej 33, 8800 Viborg, de har et overskud af hjælpsomhed, de hjælper andre frem for dem selv først, selv om Abisa ikke har det så godt og ikke husker så godt, har hun et overskud til at hjælpe andre og det er prisværdigt, Keld går også forrest når naboer skal hjælpes, at de to mennesker har så stort et overskud til andre mennesker fortjener virkeligt at skulle belønnes her til jul. Min får tit penge af dem, senest her i fredags d. 4 fik han 200 kr. af Abisa, de er meget gavmilde begge to selv når de ikke har mange penge.
  Mvh. Kurt Laursen

 86. Elsebeth 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min 15-årige datter, Amalie, der dag ud og dag ind har stået for så mange pligter herhjemme, kæmper et stort slag for sine karakterer i skolen, bager kager til sine kammerater, passer børn, har gymnastikhold i idrætsforeningen, kommer, når naboen kalder og passer vores 7 – nu 6 – kaniner.
  Alt det med en mor, der er kronisk på krykker og en lillebror, der lige er blevet opereret efter i 10 år at have været diagnostiseret for børnegigt -heldigvis fejlagtigt.
  Hun har bare gjort det muligt, at det hele hænger sammen, og at vi andre f.eks. efter en lang dag, kan rejse os fra aftensbordet, og så tager hun køkkenet..:-)

 87. Anita 11 år ago

  Vil gerne nominere min Søde svigereinde Pia-som bare altid kommer når man har brug for det 🙂
  Som altid er hjælpsom og betænksom.
  SOm gik til skriftlig eksamen 1 uge efter hun havde født sit 3 barn og nogle uger efter også formåede den mundtlige og bestod med rigtig god karakter trods ammehjerne.
  I dagligdagen er hun meget alene med Deres 3 piger og klare dette suverænt.
  Hun er også meget tit privatchauffør ikke mindst for min mor med også for alle os andre hvis vi har brug for det.

  Hun er GULD værd og fortjener bestemt at vinde.
  Det er på tide at nogen viser hende at hun er GULD værd.

 88. Dorthe Knudsen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min Mor, da hun altid hjælper og er der for mig og min familie når der er behov for det. min mor har haft 2 diskopolapser og er blev opereret forkert og har grundet dette bla. fået fibermyalgi, og nu har hun næsten altid ondt og men hun er der alt tid er når der er brug for det, hun har hjulpet min gennem en svær tid ned nedturer/tilbagefald af socialforbi og har taget min drenge når det alt sammen har været for meget for mig, Min mor er guld værd, og fortjener virkelig en julekurv, så jeg kan vise hende, hvor meget jeg værdsætter hende og hendes hjælp og at jeg elsker henne som jeg ved hun elsker mig!

 89. Helle Anesen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kontormedhjælp. Lise Lotte arbejder på skolens kontor. Hun er i jobprøvning, trods sine små handicaps yder hun en helt enestående indsats hver dag. Hun har et fantastisk godt humør og hun er altid i stand til at se det positive i alle de forhindringer livet byder hende. HUN har virkelig fortjent en julekurv. Desuden elsker hun julen!

 90. Melissa Marguirta Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne Nominere…*trommeslag*.. MIN MOSTER!
  Jeg vil genre nominere hende for hun tog mig, min storebror, min hund(labrador blanding) og min mor, op i hende lejelighed der kun er 54 kvadratmeter, med hende egen hund også. Hun havde ikke rigtig plads men lod os alligevel komme op til hende da min mors x kæreste smed os ud af vores hus. Og det er ikke første gang hun hjælper os når min mor er blevet skilt hun gjorde det også da vi var små. 🙂 Og da jeg kom ind i en meget svær tid hjalp hun mig da min mor ikke kunne forstå eller tage det i hendes hoved. Hun hjalp os altid. Da vi skulle flytte over i vores nye lejelighed efter 4 måneder hjalp hun os også selv om hun havde ond(hun har ledgigt i sine finger og knæ) Og hun købte en masse ting til os da vi ikke selv havde råd(-‘: Hun er altid klar til at hjælpe lige når man ringer og er NÆSTEN altid parat til at få gæster(-; Hun har hjulpet os snart så mange gange vi ikke kan have tal på det! Og hun har hjulpet min mor igennem med en masse da hun har det EKSTREMT svært ret tit, og hun vil altid hjælpe selvom det kan bliver for meget. :”-) Min moster er verdens bedste moster og jeg vil gerne takke hende for alt det hun har gjordt for at hjælpe os og meget mere! (y)

  Og derfor har jeg nomineret min dejlige moster. Winni! (L)
  Mvh. Melissa M. Nielsen. 14 år. 7100 Vejle.

 91. anette astrup 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere verdens bedste mor – og i år skal hun forkæles extra extra meget, da det er første jul uden min dejlige far. Hun skal ikke mangle noget – hverken nu eller i fremtiden!

 92. Charlotte Brandt Madsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kæreste. Han er den dejligste mand og den bedste far i hele verden.
  Når jeg nu skriver den dejligste mand så er det fordi han altid holder hoved koldt når jeg bare er nede. Den gjorder han også da jeg fik en ufrivillig abort og han skulle holde mig oppe. Han har altid en skulder man kan græde ved. Og når jeg sjriver den bedste far i hele verden.
  Så er det fordi mine børn ikke kan får en bedre far. Han er der altid når børnene har brug for hjælp. Har være der også da jeg havde min livs værste krise. Jeg var helt til hundene men han holde mig oppe. Og ja jeg er kommet ud på den anden side at tunnelen.

 93. Torben Jensen 11 år ago

  Jeg vil nominere min kone Jeanne Thøgersen, da hun har holdt ud og holdt ved siden jeg blev alvorligt syg i 2009. Siden oktober 2010 har hun passet mig i eget hjem og trænet med mig så jeg idag kan komme rundt med rolator i vores hus mod før bare at sidde i min kørestol. Hun er gået ned i løn til 1/3 af hvad hun tjente før, hun studerer tingene om ernæring og mulige træningsprogrammer – giver ikke op og kæmper mod både læger behandlere og systemet med en utrættelig gejst – hun fortjener en opmærksomhed for uden hende havde jeg siddet på et plejehjem i en kørestol 🙂

 94. Karin B Jochimsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, Solvejg. Navnet passer godt , for der er Sol på hver en Vej, hvor hun kommer. Hun stråler på trods af at hun har haft en syg (arvlig) mand i over 20 år og en søn som også var syg. Begge døde. Hun lider selv af 2 dårlige hofter, 4 diskuspro’laps og har et flex-job på 20 timer. Jeg har selv arvet sygdommen og har ingen mand og børn, så der er kun mor tilbage. Hun gør alt for mig. Det er lige meget hvad jeg mangler, er hun der. Jeg er meget glad for min mor, hvad skulle jeg gøre uden hende. Så derfor fortjener hun en kurv.

 95. Annette 11 år ago

  Jeg syntes helt bestemt at min gamle pensionerede far fortjener at få en af Jeres julekurve, han har virkelig knoklet og hjulpet os med en stor tilbygning gennem sommer og efterår, møder op som den første, og bliver ved til han er ved at falde fra hinanden, bare så taknemmelig for hans store hjælp.

 96. anne pernille riis 11 år ago

  jeg vil gerne norminere min gode veninde og kollega Karin. Hun stiller altid op på alle tider af døgnet. Jeg har haft et mega hårdt år med skilsmisse, depression, spiseforstyrrelse og andre ting. Hvem er det der går med til lægen, sætter sine egne ting til side for mig, ringer og sender kort om god bedring til mig. altid den skønneste veninde Karin. Hun fortjener virkelig en julekurv, for uden hende så overlevede jeg ikk dette år.

 97. TVR 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min far, der slider og slæber i modgang og modvind. Han vil sætte pris på en forkælende kurv i årets travleste måned.

 98. J. Nørgaard 11 år ago

  Jeg vil gerne nominerer hele vocal gruppen Basix! De spreder humør og energi både under og EFTER deres skønne koncerter så man er ganske salig, selv efter sin 41. koncert!!! Og så er de desuden ganske forfærdentlige SLIK-syge hele bundtet og ku nok bruge en kurv på vej hjem i bandbussen!

 99. Birte Jensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min storesøster, da hun var super god til at holde humøret oppe, da vi cyklede hærvejen her i sommer.

  Altid godt humør og sang, også i regnvejr. Hun er alletiders storesøster og har virkeligt fortjent julekurven.

 100. Mette Sinding 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige mor. Fordi hun altid er der i godt og ondt og smider alt hvad hun har i hænderne for at hjælpe sin datter, sin mor, sin svigersøn eller sit barnebarn. Et dejligere og mere elskeligt menneske findes ikke…

 101. Michelle Rønn 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søster da hun virkelig er guld værd i flere sammenhænge. Jeg har haft et rigtig svært år, pga. min sygdom bipolar affektiv sindslidelse.
  Alle de gange jeg har været tæt på at give op, er hun der med det samme for at tage min hånd og hjælpe mig på fode igen. Hun smider alt hvad hun har i hænderne når jeg har brug for det, selvom hun også har 3 skønne børn at tage sig af. Sådan har hun været hele mit liv, og hvis ikke hun var her, er jeg ikke sikker på jeg var her den dag i dag. Jeg elsker hende af hele mit hjerte, og hun fortjener i den grad en ekstra julegave for det hun gør. Hun er min helt 🙂

 102. Maj-Britt 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor. Min mor har altid været der for mig. Hele år 2011 har været hårdt for min mor, der har kæmpet med at komme på højkant efter sin kamp mod brystkræft. Aldrig har hun klaret over smerter eller problemer efter operationen og hun stiller altid op, når jeg har behov for hjælp med pasning af min datter. Derfor fortjener min mor denne nominering.

 103. Trine Kalek Rønnow Thomasen 11 år ago

  Jeg nominerer min søster Maja Thomasen.
  Hun har virkelig fortjent en flot julekurv.
  Hun er altid så hjælpsom og står til rådighed 24/7 året rundt! Det er altid familie og venner der kommer før hende selv.
  I år har hun været ekstra hjælpsom og sød, da jeg blev meget syg efter at have fået mit andet barn og fik en slem diagnose. var hun der fra start af og hjalp mig fysisk og psykisk. Hun stod klar da jeg vågnede efter operation selvom det var kl 22 om aften og derefter har hun været en fantastisk støtte og hjælp iforhold til mig og mine børn. Hun har sågar købt barbie julekalender til min datter og har sagt den var fra os! samt købt flyverdragt til min datter :0) Foruden rigtig meget hjælp til mig og min lille familie har hun også hjulpet vores forældre med nye vinterdæk til deres bil for valget stod med nye briller til mor eller vinterdæk til bilen men så slog Maja til og sørgede for dæk så Mor kunne få briller! <3 Maja er vores engel, vores Lys i en mørk tid! vi er virkelige taknemlige for at have hende i vores liv og ønsker sådan at kunne vise vores taknemlighed, derfor nomirerer jeg hende til en skøn julekurv :0)
  Med Venlige hilsner Fra Trine Thomasen

  Glædelig Jul! <3

 104. Yvonne Angela Bjørnethun 11 år ago

  Jeg vil gjerne nominere min gode og nye venninne Linda Frøslev. Hun går gjennom en veldig vanskelig tid. Jeg ønsker henne alt godt, og syntes at hun endelig skulle fått noen lyspunkter i livet. Det er på tide at noe er postitivt for henne. Noen er bare evig uheldig, og hun er en av dem.

 105. Ulla Linding 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige svigerinde. Hun er der altid for min lille familie.
  Børnene har altid kunnet komme til deres faster, når de havde brug for hjælp, og der var altid hjælp at hente. Hun henter og bringer, og man er aldrig i tvivl om, at hun overholder de aftaler der er lavet.
  Skal der bruges et par hænder i et køkken, er hun en ørn. Der er ikke den ting man ikke kan få hjælp til.
  Hun er sød til at invitere på aftensmad, og så er hun utrolig gavmild. Der er altid lidt ekstra til børnene. Hun er en person der altid tænker på de små detaljer. Hun er den dejligste svigerinde og faster man kan tænke sig.

 106. Lone Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min moster. Hun har fra første dag efter at min mor fik konstateret kræft i lungen og i lymferne været der for mig, mine søskende og ikke mindst min mor. Hver dag har kun kørt mor frem og til kemobehandling i mange mdr. Efterflg skulle mor have 5 ugers strålebehn. også der kørte hun frem og tilbage hver dag – ikke et kny og sure mine kom hun med. så fik mor en kræftsvulst i hovedet og skulle ind og opereres – det gik godt, men igen skulle mor have 5 ugers strålebeh – igen kørte moster. Nu er min mor igen på rette vej men så fik min moster det trælst – gik ned med stress symtomer – og er nu på vej op igen, men så blev hendes samlever trafikdræbt for 1 mdr. siden – så jeg vil bare så gerne give alt tilbage til hende. Hun fortjener det om nogen. Jeg kender ingen person, der har så kæmpe et hjerte af guld – et hjerte der altid er der for andre, stiller ikke spørgsmål – men du ved altid at “hun er der på alle tider af døgnet.” Tænk at nogen har så meget kærllighed og omsorg for andre, det er guld værd. Jeg er så dyb taknemmelig og står i gæld for resten af mit liv..ja end ikke ord kan sige tak nok gange.. HUN FORTJENER bare en kurv, som kan lyse op og hjælpe hende igennem julen, nu hvor hun oveni det hele mangler sin partner og livsgnisten.

 107. Mia Vittrup 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min skønne kæreste. Vi har desværre haft en del modstand i de kun 4 år vi har været sammen. Men lige gyldigt hvad, så elsker han mig. Han er min bedre halvdel, som støtter mig i tykt og tyndt.
  Jeg vil gerne nominere ham, for at vise en lille del af, hvor meget jeg holder af ham, og som tak for hans omsorg og forståelse for mig, da vi tilbage i april havde en ufrivillig abort.
  Kys din skat

 108. Jeanette Jakobsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige veninde Heidi – da hun altid står der når jeg har brug for hjælp. Hun har hjulpet mig meget når jeg har haft det svært & hjulpet mig meget i mine studier. Ja så har jeg også bare kendt hende siden vi var 13 år – se 1983. En skøn veninde der helt sikkert fortjener en julekurv – så jeg kan vise hvor meget jeg sætter pris på hendes nærvær & altid hjælpsomme væsen

 109. Lizett Strøbæk 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige nabo. Hun er meget småt bemidlet, men altid glad og i godt humør med en frisk bemærkning. Hun har hjulpet mig meget i mit første år i min ny lejlighed og træder altid til hvis der er brug for hjælp. Hun fortjener en julekurv for der er ingen penge i hendes burjet til at holde jul for.

 110. Lotte Hansen 11 år ago

  Min Mor og Far Skulle med min mand og jeg til Norge til min mors søskende i Dec 2010, men min far der er 86 faldt og brækkede lårbenshalsen så de kunne ikke komme med. De boede i et hus med 2 etager så Far og Mor måtte sidde på 1 salen i godt en mdr – også juleaften hvor vi søskende måtte sætte pynt og mad op til dem. Vi fandt en rigtig god ældrebolig til dem i Febr.2011 og midt i sygdom måtte vi få dem flyttet – det var drøjt da ældre mennesker ikke vil kaserer noget og de kunne jo ikke ha halvdelen med i lejlighed. Min far led meget og vi kæmpede med systemet for at han skulle blive smertefri. Han fik en ny hofte i sommers og det hjalp lidt – også skulle der gang i optræningen. Han har fået sig en handicapscooter som han skal køre på til genoptræning da han nu ikke må komme med opsamlingsbussen pga. han kan køre en handicapscooter???? Her i Novenmer 2011 har min mand og jeg så inviteret mine forældre til en ny tur til Norge til Mors søskende som også er oppe i årene. De glædede sig – især mor som har kæmpet hårdt for Far og for alt. Men..men…synd er det!! Min mors søster har fået åben mavesår – blødende – så nu må vi blive hjemme igen – det er frygtelig synd for Mor som er 80 og gerne vil se sine søskende (de er jo gamle). Mor har kæmpet nu 1½ år med at hjælpe far og være noget for ham samt mange andre ting….hver gang der er noget glædeligt til hende bliver det aflyst, så hun hænger mere og mere med næppet!!
  Der er rigtig mange der som jeg vil mene at MOR fortjener sådan kurv – og det vil helt sikkert gøre en forskel. Tak.

 111. Anne Broholm 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min mor. da jeg i januar blev indlagt på psykiatrisk afdeling, slog min kæreste op og smed mig ud, da jeg så ringede til min mor, hentede hun mig med det samme. Hun hjalp mig igennem at blive dumpet af min kæreste og hjalp mig videre med mit liv… idag er jeg rask og er igang med at tage min drømmeuddannelse, og det havde jeg ikke gjordt hvis ikke det var for hende…

 112. Jesper Jakobsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kone Inge, for den måde hun er på, hun er der altid, for mig, for børnene, svigerbørnene barnebarnet, naboerne venner og hvem der ellers har brug for hjælp, december er for hende årets højdepunkt, hvor der er hjulestemning i hele huset, at hun har overskud til det hun begiver sig af med fatter jeg ikke, en altid hjælpsom person som bestemt fortjener at blive nomineret.

 113. Christina Nielsen 11 år ago

  hej,
  jeg kan faktisk kun tænke på én person som om nogen har fortjent en lille anderkendelse for al den hjælpsomhed og uden tanke for om der kommer en tjeneste den anden vej igen og det er min far !
  – han har trods sin syge og førtids-pension aftjent mange mange timer hos os med at hjælpe os med at få renoveret vores “nye” hus fra 1922. og uden hans hjælp ville vi stadig kigge ned i et stort hul i gulvet 😀
  – vi (min kæreste og jeg) ønsker at nominerer min far, så vi kan sige bare et lille tak for al den hjælp han yder .

 114. Louise Bertelsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, da hun har haft et svært liv med sygdom.Hun har for første gang i sit liv, mod på at starte på at tage en uddannelse. Jeg vil gerne give min mor en julekurv som symbol på at vi støtter hende og hun bare skal kæmpe videre. Men det bedste af det hele vil være at se hendes ansigt hvis hun får julekurven da hun vil blive meget overrasket og rigtig glad. 🙂

 115. Conni 11 år ago

  Hej..
  Jeg vil gerne nominere min mor, da hun er en fantastisk støtte i vores hverdag. Hun hjælper os altid, når vi har behov for det, og hun kan mærke på os, hvis vi trænger til et knus eller en lille snak. Hun er god til at komme af sig selv og tilbyde sin hjælp, på trods af at hun selv har et fuldtidsarbejde og mere til. Hun har altid været en støtte gennem hele livet, og derfor fortjener hun en julekurv 🙂

 116. kristina jørgensen 11 år ago

  vil gerne nominer min søde veninde Malene Normand Lund fordi hun altid er der for mig når jeg ar brug for en at snakke, fordi hun altid tænker på en når hun bager, forde hun altid træder til når det hele brænder på, fordi hun altid kan få mig til at grine, og bare fordi hun er som hun er, en helt igennem skøn person.

 117. Louise Krüger Nielsen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min veninde Tania, da hun altid er der for mig, uanset, hvordan det går for hende selv. Hun har gennemgået en svær tid det sidste halve år, men har alligevel altid tid til at være der for mig og drage omsorg for mig uanset hvad. Hun formår at være positiv i selv de mørkeste stunder, og hun har så meget livsglæde, at det altid smitter. Hun er den jeg ringer til, når jeg har brug for at grine eller græde. derfor fortjener hun en julekurv.

 118. Vibeke Andersen 11 år ago

  Vil indstille min søster Lenette Grønning, da hun har hjulpet mig over al forventning. Stod parat da jeg blev bedt om at flytte efter 21 års samvær, hjalp med at flytte 2 gange inden for et halvt år. Er der når jeg har brug for at snakke-tude-være gal-grine-gå i byen. MIN søster er verdens bedste og hun fortjener denne kurv.

 119. Sofie Larsen 11 år ago

  Det er en kliche at sige: “Mor er den bedste i verden”, men sådan er det for mig, min mor er den bedste i verden. Jeg har en god og støttende familie, men min mor er der altid når jeg har brug for det. Og ikke nok med det, så har hun været der ekstra meget for mig i de sidste par år, det sidste halavnde i særdeleshed, da jeg har fået konstateret en kronisk sygdom, som gør at jeg ikke kan det jeg førhen har kunne, og i forbindelse med smerter og lindring af disse har hun brugt timevis på nettet, fuldstændig uselvisk for at finde noget der evt. kunne hjælpe mig. Har en sag igang om fleksjob, hvor min mor altid stiller op ved møder osv, og undersøger mine rettigheder og andre lignende sager, da jeg ikke selv har overskudet til det. Det ville være dejligt hvis jeg kunne takke hende ved en fin kurv, og denne fine nominering. Især fordi at hun jo både har min far og en lillebror at tage sig af, og selv har fået konstateret sukkersyge for nyligt, som tager hårdt på hende, og alligevel sætter hun tit sit eget behov til side og hjælper andre, og særdeleshed mig. Og hun havde jo nok forestillet sig, at en datter på 27 år, som også har sig en kæreste og ellers er meget etableret, skulle hjælpes så meget. Håber at jeg med denne nominering kan sende en lille bitte tak tilbage til hende, for alt det hun gør for os/mig.

 120. Lotte Laugesen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min fantastiske kæreste, der støttede mig under hele min fødsel, da jeg i april fødte vores dejlige søn. Efterfølgende har han støttet mig 110% igennem mange hårde tider med startvanskeligheder, fødselsdepression, indlæggelse med Lillemanden osv. osv. Han fortjener stor respekt fra alle vores medmennsker. Det er først nu, jeg har overskuddet til at takke ham, men jeg ved ikke, hvordan jeg kan takke ham nok. Dette kunne være en stor del af min tak for hans støtte. Han fortjener noget særligt:-)

 121. Bianca Tved 11 år ago

  Hej. Jeg vil gerne nominere min mor. Hun er VERDENS bedste mor, og overgår alle. Hun hjælper altid, uanset hvad så er hun der. Hun er samtidig ikke bare VERDENS bedste mor men også mormor, hun har 2 børnebørn som forguder hende og som hun gør alt for, og så er hun VERDENS bedste svigermor, hun fås simpelthen ikke i en bedre udgave. Hun gør alt med en kærlig hånd, og vi ved hun elsker os overalt på jorden. Vi får aldrig penge, men hun giver gerne gode middage, tøj/ting til os alle, og bare vi ved hun er der for os er egentlig nok i sig selv. Derfor fortjener min mor julekurven, fordi hun er den hun er og fordi hun elsker os og vi har aldrig tvivlet.

 122. anna lise beier lynge 11 år ago

  jeg ønsker at nominere min veninde christina barslund, hun er fantastisk vi lever for ingenting og derfor har mine børn ik det andre børn har og hun har sendt en tlf til min datter som gør at hun kan føle sig som de andre børn 😉 hun har også sendt mig en tlf så jeg kan tage billeder af min dejlige familie, jeg har været igennem meget modgang i mit liv som gør at jeg af og til er meget trist, og er der en der kan få mig til at smile er det christina 😉 hun er der altid, vi har boet på institution sammen da vi var unge, så hun er min institutions søster jeg elsker hende ubeskriveligt højt og vil så gerne kunne give hende bare lidt tilbage for alt det hun giver mig 😉

 123. Kiss Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min gode ven Jes Rosenblad fordi han har passet og plejet mig i 4 måneder medens jeg var syg og efterfølgende blev opereret. Uden ham havde jeg været ret hjælpeløs. Under mit sygehusophold passede han også hus, kat og tømte kattebakke, selvom det er det værste han ved.Han kørte mig også til stranden hvis vejret tillod det, ellers kom jeg overhovedet ikke ud, da jeg ikke kunne gå. Så han fortjener en julekurv som tak.

 124. lene Johansen 11 år ago

  Jeg vil nominer min søde venninde Inge lise , selv om hun helle sidste vinter og helle foråret var meget syg og rendte fra læge til læge for der efter at blive operert i underlivet i Maj mdr så har hun alligevel for modet at være der for mig og min søn og for sin datter og svigersøn og børnebørn , samtidig med hun har udført sin opgave som bestyrelseformand for vores boligafdeling flot og samtidig med at værer der for sin Mand som også har været syg hele det sidste år .
  Hun fortjener at få den Julekurv .

 125. Dorthe Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere Gitte og Jan Jensen fra Sdr. Omme. De bedste venner i verden – de får os altid til at grine – og det gør livet let !

 126. Grethe 11 år ago

  Hej vi er et ægtepar som gerne vil nomere vores piger, vi er lige flyttet og det kunne vi ikke uden deres hjeælp da min mand er handicappet og jeg har kræft vi syntes jo vi stadig at vi er unge men kan dog ingenting uden vores piger til at hjælpe os, de er 44 år og 42 år så kurven skulle de dele som en stor tak yil dem

 127. Joy 11 år ago

  Jeg nominerer min veninde Sanne. Hun er altid klar til at hjælpe! Hun er det mest generouse menneske jeg kender. Hun er der når man har brug for en snak, råd, vejledning og praktisk hjælp. Ofte før man selv er klar over at man godt kunne bruge assistence. Sanne deler ud af et glæde og viden i overflod. At være til stede og lytte er hendes force, ja, man bliver glad og finder selv inspiration og overskud, når man er sammen med hende.

 128. birgitte larsen 11 år ago

  jeg ønsker at nominere min veninde pia andersen fordi hun stod ved min side da min mor døde og hun stillede op igen da min multihandicappede søn blev meget syg og fulgte mig på sygehus og altid kommer når verden går itu på trods af hun selv har en mand der i år har fået konstateret parkinsons. Så hvis nogen fortjener en kærlig tanke og en kurv – så er det hende.

 129. Pia Bangsø 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min storesøster Lise. Hun har stået ved min side gennem tykt og tyndt. Hun stiller sig altid til rådighed, er så energisk at det smitter. Uden hende har jeg intet klaret. Jeg gør gerne det samme for hende, men på det sidste har jeg haft brug for hjælp.

 130. jenny loegstrup 11 år ago

  jeg nominerer min skønne datter 🙂 Camilla.
  fordi hun er den hun er….

 131. Charlotte Skovborg 11 år ago

  Og den nominerede er min kære søde FAR Benny fra vestjylland. Han knokler altid for andre og har en liste så lang, så jeg har svært ved at se hvornår han skal kunne nå det. Hans ryg gør indimellem ondt, men han knokler bare videre, som en anden viking…i alt vind og vejr!!!

  Han fortjener at slappe af med en julekurv. Han ville blive helt rørt, da ingen har indstillet ham før:-)

  Kærligst hans yngste datter

 132. Gitte Rasmussen 11 år ago

  Min lillebror og jeg vil gerne nominere vores forældre. De skal fejre 40 års bryllupsdag den 18/12 og har altid været en tryg base at komme hjem til – nu også for deres børnebørn.
  De gør sig altid umage med at finde de rigtige julegaver til os – og forsøger selv at tyde og oversætte børn og børnebørns ønskesedler 🙂

 133. Belinda Blomkvist 11 år ago

  Jeg nominerer min lillesøster Maiken, som er min bedste veninde og min livsstøtte. Hun har hjulpet mig igennem et hårdt år med en svær sygdomsperiode, passet mine børn, ordnet alt det praktiske og sidst men ikke mindst fået hanket så meget op i mig, at jeg nu kan finde overskud og glæden igen. Hun har i det år desuden knoklet på sit arbejde og læser på universitetet til en overbygning til sin uddannelse. Hun brænder for andre mennesker og bruger gerne sin tid på landsindsamling til Red barnet, Dansk flygtninge hjælp og andet frivilligt arbejde. Hvis nogen fortjener en julekurv er det Maiken for sit store hjerte og sit dejligt væsen.

 134. Lisbet 11 år ago

  Jeg nominere min dejlige mand.

 135. Lisbeth 11 år ago

  Jeg er slet ikke i tvivl, jeg vil gerne nominere min aller kæreste veninde igennem 30 år. Hun har brugt det meste af 2011 til at bekæmpe en agressiv kræft og hun trænger i den grad til lidt kærlig opmærksomhed, opmuntring og forkælelse.

 136. Louise Dirchdall 11 år ago

  Jeg nominerer min skønne kæreste, Da han har kæmpet en sej kamp om at få sine 2 drenge på 3år & 5år hjem og bo! 🙂 & det lykkeds ham så fantastisk godt & samtidlig har han været der 100% for mig & hans børn, Så ubeskriveligt!!! Så jeg syns i den grad at han fortjener en Julekurv at hygge sig med, sammen med hans SUPER DEJLIGE drenge.. 🙂

 137. bente christiansen 11 år ago

  Jeg ønsker nominere min mand som har holdt ved møg trods jeg blev syg . Ramt af sclerose og blev kørestols bruger . Tænkte hjælp nu smutter han men nej . Gjorde han ikke vi blev gift og han kæmpede en brav kamp om at blive ansat som hjælper og blev det .. han er det positive lys og min datter også .. jeg aner ikke hvad jeg skulle have gjort jo passer ok helt fik besked som 32-33 årig at jeg kunne komme på plejehjem .. det nægtede min mand jeg var da for ung og blive plantet der så derfor er det ham jeg ønsker at nominere 😉 hilsen hans kone

 138. Lene 11 år ago

  jeg vil godt nominer min altid forstående og verdens bedste mor – mormor og oldemor, som jeg syntes har haft et hårdt ½ år, med at min far gik væk i en alder af kun 69 år , ikke nok med det så mistede hun en datter for et par år siden , så syntes hun snart trænger til noget positivitet her i livet,

 139. bente christiansen 11 år ago

  Undskyld diverse stavefejl men det er Sclerosens skyld

 140. Lisbeth Larsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min skønne søster, Tina. Hun har haft et hårdt år, og mange ting er gået hende imod. Alligevel har hun altid haft overskud til mig og mimd problemer, og trods hendes eget helbred ikke er for godt, tilbyder hun altid ssin hjælp, og er der altid for mig. Jeg er selv kronisk syg, og til trods for hendes egen sygdom, udviser hun altid den største omsorg og bekymring for mig. Hun fortjener det virkelig.

 141. Irene Godiksen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter, Elisabeth Godiksen, der har udvist stor hjælpsomhed over for hendes fætter, i en meget svær tid i hans liv. Ikke nok med hun hjalp hendes fætter, hun støttede også op om vi andre, der havde taget hånd om ham.

 142. Jannie Rolff 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, som altid er klar til at hjælpe, trods hun snart er 70 så elsker hun at hjælpe til med det grove havearbejde, hun springer bare på opgaverne, så som fliselægning og store stensætninger der skal laves, og hun hopper bestemt ikke over hvor gærdet er lavest. Derudover er hun rigtig god til at tackle min far som er dement, og han er bestemt ikke nem. Og så er hun bare verdens bedste mormor for mine store drenge, hun har altid ørerne åbne, hvis noget går dem på, og så elsker de at besøge hende gerne flere gange om ugen, og der er altid plads til deres venner også..til trods for at det er voksne børnebørn med venner. Hun fortjener bestemt en hilsen 🙂

 143. inge lise clausen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min hunde veninde marianne, som trofast kommer, hver dag og lufter min hund, det gjorde hun også i 3 måneder sidste år, hvor jeg brækkede mit ben. Sener,e viste det sig at jeg var fejlopereret, mine knogler var forkert sat sammen, så derfor sidder jeg nu igen ukampdygtig i ca 3½ måned mindst, efter en slidgigt operation. Marianne tog min hund med sig hjem, mens jeg var på hospitalet i 5 dage, hun kommer hver dag og tager min hund med ud på en ca 1½ times tur sammen med sin egen hund og de andre hundevenner, vi plejer at være sammen med hver formiddag, så Marianne fortjener om nogen en julekurv.

 144. Victoria Klindt Petersen 11 år ago

  Vil gerne nominere min mor Jane Klindt Petersen.
  Hun har været der gennem hele mit liv virkelig støttet mig gennem sære tider, og jeg har støttet hende. Hun har opdraget mig og mine to søskende alene da min far skred. Og så sys’ jeg også min mor fortjener bare en smule ekstra, da hun skal opereres i sit dårlige knæ som virkelig er noget rod. Hun skal opereres her sidst i november, og må kun gå på toilettet ellers skal hun død kede sig i sin seng. Ævs

 145. Else Mathiesen 11 år ago

  Jeg vil gerene nominere min svigerdatter, den bedste af slagsen, hvis nogen har fortjent en julekurv, er det bestemt hende,hun er der altid, hvis jeg har brug for hjælp, skal hun ikke først se, om hun har tid nix, hun kommer.

 146. julie julius og kenny volder 11 år ago

  hej. vi vil meget normiere vores mor/kone. hun kæmper altid for os mod systemet og giver aldrig op. hun har fået startet et fodboldshold op for specielbørn, starter nogle støttegruppemøder op for pårørrende til specielbørn og arbejder på at få en hadicapmesse op at stå i vores kommune som skal vise handicaps og fortælle handicappede om deres rettigheder. selvom hun er blvet syg af det giver hun ikke op for vi skal have det bedste af det bedste og ikke lide under det kommunale system som kan gøre en så frustretet at man vil give op bare ikke vores mor/kone. julehilsen julie og julius og kenny volder

 147. Sarah Lykkegaard Døssing 11 år ago

  Jeg er en pige på 17 år, som gerne vil nominere mine fantastiske forældre, fordi de altid har været der for mig. Selvom de begge har et fuldtidsjob og jeg har en handicappet lille søster, som kræver meget tid og opmærksomhed, så gør de alligevel alt hvad de overhovedet kan for at støtte mig i det jeg gør -også selvom min mor for et års tid siden gik ned med stress og min handicappet søster blev syg, var hun der alligevel altid til at hjælpe og støtte mig i de ting jeg foretog mig.
  I dag går jeg på gymnasium, og hvis jeg ikke havde haft mine forældre ville jeg aldrig været kommet så langt. Derfor synes jeg mine forældre fortjener denne form for anerkendelse, og det vil betyde så meget for mig, hvis jeg fik lov til at vise mine forældre min taknemlighed ved at give dem denne fine julekurv. 🙂

 148. tove hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine gode venner Rene og Lene. De har været igennem en hård tid med konkurs tvangsauktioner, dødsfald i den nærmeste familie osv. og lige nu kæmper de med sygdom og stress. Det hele har taget hårdt på dem, men de kæmper og er altid dejlige at være sammen med. Så de fortjener en opmuntring her i julen

 149. Mette Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere, min gode veninde Mette Lapirtis, hun mistede hedndes elskede mand for 2 år siden, han mistede kampen for kræften. Mette er idag alene med deres 2 piger, den yngste kender kun til en meget syg. Mette kæmper en stor kamp for at pigerne skal have det godt, hende selv ( som altid kommer i sidste række) og kampen med samfundet..
  Hun har virkelig fortjent en julekurv

 150. Ulla Pia Hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde veninde Elisa og hendes børn Diana og Morten. Da jeg den 20 marts, måtte ringe og fortælle min lille søster var død, gik der 10 min så stod Elisa der med støtte og var der for os under hele forløbet. Da vi kom ind på ouh stod både Morten og Diana der. De var så fantastisk. Holdt om trøstede og hjalp hele min familie. De tog sig især af min nevø og min søn der var helt lammet. De hjalp dem, da jeg og resten af familien ikke lige kunne rumme deres sorg. En julekurv ville være en god måde at takke dem på.

 151. Iben 11 år ago

  Jeg vil nominere min far, fordi han altid er der til at give en ekstra hånd når venner og familie har brug for det.
  Og fordi han har meldt sig som frivillig hjælper i min datters børnehave som alt mulig mand til vedligeholdelse af legeplads, inventar og legesager. Børnehaverne har jo ikke råd til at ansætte en alt mulig mand og da min far, så alle de ødelagte legesager, meldte han sig som frivillig. Alle børnene kalder ham bedstefar og han elsker at komme og hjælpe til.

 152. Lena Jensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min kollega Susanne Klitgaard. Fordi hun altid er der, klar med et kram, et øre og en skulder når man har brug for det.

 153. Karina Madsen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min datter Helene Madsen. da hun bør alene og kun har sin SU. og så er hun en rigtig dejlig og omsorgefuld datter som jeg elsker rigtigt højt

 154. per faurholdt jensen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere helle hostup fordi hun er en rigtig ven når det gælder og dem findes der ikke mange af, hun hjal mig da jeg stod i et brag af flytning og og var skide syg kunne ikke selv resten der var hun der straks så alt godt ,til min bedste ven helle hostup.

 155. Inge Toft Th. 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, som har stået ved min side i mit livs hårdeste kampe, hun har stået ved min side gennem min søns opvækst nærmest som en 2. forælder, og gjort livet som alenemor til et handicappet barn meget lettere for mig, ved at passe min søn, når jeg har haft brug for et lille pusterum, eller har skullet til møde osv – I en alder af nu 70, træder hun stadig til og passer min søn og min kennel, når jeg ikke selv kan, sidst i Oktober måned, da jeg blev indlagt på sygehuset, sørgede hun for at passe det her hjemme, så jeg kunne koncentrere mig om at blive rask, uden at skulle bekymre mig om min søn og mine hundes velfærd. Hun tilsidesætter sig selv, for at være der for os, og hun fortjener at blive forkælet med en julekurv.

 156. Rikke Nielsen 11 år ago

  Hej !

  Jeg vil gerne nominere min Mor til årets julekurv, det har hun virkelig fortjent. Når vi har travlt på arbejde træder hun altid til og henter og bringer vores børn.
  Laver pakkekalender eller søndagsgaver til det meste af familien(10 pers.)
  Min far har været meget syg den sidste tid, så hun har haft meget at se til, når han er indlagt i perioder har hun kørt mange kilometer for at besøge ham, og været der når han har haft brug for det.
  Nyt arbejde har hun også fået, så der har også været meget at sætte sig ind i der, hvilket hun aldrig klager over men bare gør, og nyder nye udfordringer.
  Når der er fest i familien, kommer hun altid og giver en hjælpende hånd, eller tager en kage eller nybagt brød med. Såååååå hvis ikke min Mor skal have en kurv, hvem skal så ?????

 157. Hanne Høj 11 år ago

  Jeg vil nominere min lillesøster søster Mette Høj.
  Hun ER og har været så meget for mig og min søn. Jeg har haft brystcancer, og hun har fulgt mig hele vejen. Min søn skal dø af Spielmeyer-vogt sygdommen, og hun støtter mig nat og dag, og hun kommer straks når jeg har brug for hende og støtter min datter og jeg i den store sorg. Mette fortjener en kurv <3

 158. Maria Kure 11 år ago

  Jeg ønsker, at nominere min skønne mor. Hun fortjener virkelig en kurv!
  Jeg har haft kroninsk ledegigt lige siden 2 års alderen og på trods af mange sygehusbesøg og lange sygdomsperioder har jeg aldrig følt mig alene ét eneste sekund.
  Hun er altid parat med en hjælpende hånd og henter gerne min lille søn, når krafterne slipper op. Hun har udtrætteligt hjulpet mig hele vejen igennem et langt sejt forløb med kommunen og derfor har jeg i dag en uddannelse og et arbejde 🙂
  Jeg ville ønske jeg var i stand til, at give hende bare en lille del tilbage af alt det hun giver min søn og jeg. Derfor fortjener hun denne kurv <3

 159. May-Britt Johnsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søster Lisbet, som har taget orlov for at passe vores mor, der er syg med kræft, og ikke har så lang tid tilbage af livet.
  Lisbet har ofret sig på en sådan måde, at hun har givet afkald på sit sociale liv, for at være der for vores mor 24 timer i døgnet, ugens 7 dage, til trods for at hun også har 2 drenge som hun skal tage sig af.
  Lisbet klare det fantastisk, og der er aldrig sure miner. Derfor syntes jeg hun har fortjent årets julekurv, som en anderkendelse for at være så uselvisk

 160. Malgorzata 11 år ago

  Hej,

  jeg vil gerne nominere min eksmand Claus til årets julekurv, det har han virkelig fortjent. Han har stået ved min side, og støttet mig (selvom) vi kom igennem en skilsmisse. Og har gjort rigtigt meget for mig og min søn i de svære perioder. Og har været der når jeg har haft brug for det.
  Jeg kom til Danmark 6 år siden, og blev gift med ham. Vores ægteskab var ikke helt lykkeligt. Jeg har besluttet at blive skilt med ham. Efter skilsmissen har jeg fået et job. Alt var godt indtil jeg fik et arbejdsskade, der mistede jeg jobbet. Jeg fik et depression på det tidspunkt. Siden da fik jeg hjælp af min eksmand, hver gang jeg havde behov for det.
  Han kørte mig til Middelfart da jeg skulle opereres og han passede på mig i 3 uger efter operationen, lånte mig pengene. Jeg fik ikke mit SU helt fra starten, så der foreslog han at jeg kunne bo ved ham indtil jeg fik det igen og han hjalp mig med at ringe til forskellige institutioner osv.
  Selvom han arbejdede rigtigt meget hver dag fandt han altid noget overskud til mig og mine problemer.
  I øjeblikket er jeg i gang med uddannelse- læse til socialrådgiver. Og jeg er kun på SU. Jeg har ikke selv råd til at købe god gaver til ham, for at takke og vise hvor meget taknemlig jeg er sammen med min søn, for hans opmærksomhed og stor hjælp.
  Vi er ikke kæreste, vi har vores liv hver for sig, så han har ikke pligt noget til at hjælpe. Forstår mig ret, jeg fortryder ikke at vi er blevet skilt, fordi vi kan ikke leve sammen. Men alligevel det, er han et godt menneske med stort hjerte.Jeg vil gerne takke ham for alt det hvad han har gjort for os. Tak.

 161. Malgorzata Madsen 11 år ago

  Hej,

  jeg vil gerne nominere min eksmand Claus til årets julekurv, det har han virkelig fortjent. Han har stået ved min side, og støttet mig (selvom) vi kom igennem en skilsmisse. Og har gjort rigtigt meget for mig og min søn i de svære perioder. Og har været der når jeg har haft brug for det.
  Jeg kom til Danmark 6 år siden, og blev gift med ham. Vores ægteskab var ikke helt lykkeligt. Jeg har besluttet at blive skilt med ham. Efter skilsmissen har jeg fået et job. Alt var godt indtil jeg fik et arbejdsskade, der mistede jeg jobbet. Jeg fik et depression på det tidspunkt. Siden da fik jeg hjælp af min eksmand, hver gang jeg havde behov for det.
  Han kørte mig til Middelfart da jeg skulle opereres og han passede på mig i 3 uger efter operationen, lånte mig pengene. Jeg fik ikke mit SU helt fra starten, så der foreslog han at jeg kunne bo ved ham indtil jeg fik det igen og han hjalp mig med at ringe til forskellige institutioner osv.
  Selvom han arbejdede rigtigt meget hver dag fandt han altid noget overskud til mig og mine problemer.
  I øjeblikket er jeg i gang med uddannelse- læse til socialrådgiver. Og jeg er kun på SU. Jeg har ikke selv råd til at købe god gaver til ham, for at takke og vise hvor meget taknemlig jeg er sammen med min søn, for hans opmærksomhed og stor hjælp.
  Vi er ikke kæreste, vi har vores liv hver for sig, så han har ikke pligt noget til at hjælpe. Forstår mig ret, jeg fortryder ikke at vi er blevet skilt, fordi vi kan ikke leve sammen. Men alligevel det, er han et godt menneske med stort hjerte.Jeg vil gerne takke ham for alt det hvad han har gjort for os. Tak.

 162. Trine Nystrup 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor da hun har hjulpet mig meget de sidste par år. Og jeg har ikke haft muligheden for at takke hende på en ordenlig måde. Så denne mulighed ville jeg ikke gå glip af! Min mor betyder rigtig meget for mig. Og at hun kan være der så meget for mig selvom hun lider af sygdom betyder alt!

 163. Camilla Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere en veninde jeg har fundet da jeg startede på AAU, idet hun har hjulpet mig meget, da jeg efter mange år endelig fik fortalt familien at jeg var blevet misbrugt. Hun hjalp mig med dette på trods af at vi ikke kendte hinanden før vi startede – men hun har været en kæmpe støtte og nu vil jeg aldrig nogensinde undvære hende 🙂 <3 Hun fortjenere kurven for hendes overskud og overbærenhed ! 😀 <3

 164. Jane Hemdorff 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor. På trods af et synshandicap og flere følger deraf er hun altid klar til at hjælpe mig, hendes voksne datter, med hentning og pasning af mine børn når jeg har brug for det.

  En mor der aldrig siger nej…

 165. Charlotte Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigermor og svigerfar.
  Disse to dejlige mennesker har kæmpet meget med helbredet de sidste år og er begge blevet førtidspensionister.
  Uanset hvor skidt de selv har haft det, har de altid tid til at ligge øre til mine bekymringer, og en skulder at græde ud ved. Min egen mor døde i 2008, og der har de virkelig bare været en kæmpe hjælp.
  Jeg vil virkelig gerne nominere de to, for at vise min taknemmelighed.

 166. Solveig 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine dejlige forældre for at have hjulpet mig med min lille søn, når jeg har haft brug for pasning efter min skilsmisse i juni, så jeg stadig har kunnet gennemføre min uddannelse. uden dem havde det ikke været muligt. Tak <3

 167. Lene Larsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min storebror og hans dejlige kone, da de har hjulpet mig og mine drenge til vi har fået nogenlunde økonomi og vi har kunne komme en tur til lalandia i år. Og jeg skylder dem stor tak de betyder rigtigt meget for mig og jeg ønsker de får julekurven da de tænker meget på andre trods min storebror er syg og ikke altid har så mange kræfter, trods det stiller de gerne op og hjælper selv om han så er dårlig flere dage efter.

 168. Iben 11 år ago

  Vil nominere min søn. tak for din hjælp.

 169. Camilla Gøde-Alling 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min moster… Det gør jeg fordi, hun er alene med sin søn på 13, samtidig med at hun er uden arbejde pga. Alvorlig sygdom i sin mave, trods alt dette, har hun stadig overskud og energi til at træde til og hjælpe andre, f.eks med at passe mine 2 piger når jeg har behov for dette. Hun er fantastisk og jeg elsker hende af hele mit hjerte, og håber inderligt, at hun vil få denne julekurv, til at forfædre hendes jul lidt ekstra. Det har hun fortjent!!! <3

 170. Marianne Rasmussen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min kollega Inge, som altid er klar med et knus, en god snak eller en skulder, hvis alt kokser på arbejde. Hun er en person, der kan få en til at grine, selvom man har en dårlig dag, og hun lytter gerne til både sorger og glæder i såvel arbejde som privatliv. Inge fortjener en kurv <3

 171. Randi Nielsen. 11 år ago

  Hej.

  Jeg vil gerne nominer den fine julekurv til mine forældre de har været meget igennem her på det sidste, de har dog haft overskud til at hjælpe mig, med mine børn og mig.. Det betyder meget for mig, Jeg elsker min famillie og derfor sys jeg de skal ha den flotte julekurv.

  Fra deres datter
  Randi Nielsen.

 172. Marianne Petersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min samlever, han har gjort alt for mig, og han hjalp mig da jeg brækkede benet for 8 uger siden, da kunne jeg ingenting, han har været så sød ved mig, så jeg synes han fortjerner en julekurv…

 173. Alice 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor for hun er den bedste bedstemor/mormor/farmor/mor i verden. Hun er så utrolig uselvvisk og er der bare altid for hendes børn og børnebørn. Siger du hendes navn ser man julelys i øjnene på børnebørnene og det er fantastisk at kunne introducere sådan et menneske til ens egne børn.

 174. bente bahr 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Dorthe som er en utrolig person. hun har kæmpet med sygdom, men passet sit arbejde og sin familie selv om hun har haft det svært. Desuden har hun overskud til at ta hånd om dem som behøver det og bare være den veninde man har brug for.

 175. Gitte Kristensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste Rasmus. Han er der altid for mig og andre. På trods af et rigtig hårdt år har han været der og bakket mig op igennem et langt sygdomsforløb. Han fortjener en julekurv fordi han er den bedste.

 176. Pia Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor fordi hun altid understøtter mig i mit liv, ligegyldigt hvor “flippet” mine idér kan være. Det giver min utrolig meget kraft og selvtillid at vide at hun og min far tror på mig og støtter mig hvis jeg snubler.

 177. Amalie 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor da hun altid er der for mig. hun vil gøre alt for jeg har det godt da jeg nu er syg på 2’året. og hun er der og støtter mig i alt, hun må sætt sig selv til side for alle andre har det godt. hun fortjæner den kurv.

 178. Camilla Pedersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far Kim, da han altid hjælper mig, når jeg har brug for det. I år har han bl.a. hjulpet mig, da jeg skulle flytte, med at slæbe alle møblerne op på 3. sal og samle dem igen. Desuden har han igennem mange år støttet min mor gennem hendes gigtsygdom og har aldrig modtaget en ordentlig tak for det fra familien, derfor fortjener han julekurven!

 179. Sabrina 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mor. Hun tænker altid på alle andre før hun tænker på sig selv. Hun har været en kæmpe støtte for min kæreste og jeg det seneste år. Min kæreste mistede sin mor til kræften i november 2010, hun blev kun 50 år, og her har min mor været en støtte uden lige. Hun er der altid til at snakke, lytte og kræse om én, hvis humøret er helt i bund. Hun giver så meget kærlighed til alle mennesker og hun yder altid det bedste hun kan. Hun fortjener en julekurv fordi hun er den hun er 🙂

 180. tina m s pedersen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min mor, da hun altid er der for vores 4 drenge, mand og jeg, lige meget hvad tid på døgnet, ved vi at vi kan ringe, og hun kommer med det samme så vidt muligt,hun har altid været der for alle hun kender, men glemmer ofte sig selv desværre. derfor syns jeg hun fortjener sådan en julekurv, så hun også kan blive hygget lidt om, og så hun ved hvor meget vi sætter pris på hende.

 181. Anette Stokholm 11 år ago

  Jeg vil gerne nominerer min kære svigermor. Hun lider af gigt i hele kroppen, og lider rigtig meget under det. Derudover har hun været hjemløs i snart 1½ år, da hun opsagde hendes lejlighed for at flytte tættere på os, så vi kunne hjælpe hende bedre i hverdagen. Desværre var der så ikke en lejlighed for hende at få, og derfor bor hun nu i en fremlejet lejlighed, hvor hun skal være ude om ganske få måneder, og stadig er der ingen lejlighed hun kan få 🙁
  Tiltrods for dette er hun altid klar med en hjælpende hånd, både med pasning af hendes børnebørn og et lyttende øre når tingene brænder på for hendes to børn der begge lider af svær skizofreni. Udover det er hun altid klar til at hjælpe mig, der som hende står midt imellem to mennesker jeg elsker højt mens som begge kæmper enormt med psyken. Udover alt dette kæmper hun selv meget med psyken efter hun tidligere har fået elektrochok.
  Jeg håber virkelig at min svigermor vil være en af dem der modtager en julekurv, for hun om nogen mennesker fortjener at blive forkælet lidt! Hun er der altid for os – nu vil jeg gerne gøre lidt tilbage, og tak er kun et meget fattigt ord når det kommer til hende <3

 182. Marianne Sonnenburg 11 år ago

  Hej
  Jeg ønsker at nominere min veninde Mona, da hun altid tilsidesætter sig selv for at lytte og hjælpe andre – desværre får hun ikke altid det igen, som hun fortjener – derfor nomineres hun, da det er hendes tur til at få at vide, at hun er en fantiastisk person.

 183. Louise M. Rusholt 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, da hun bruger hver eneste dag på at være til for alle andre…vores far døde for 7 år siden og efter det har mor bare gjort alt for at vores hverdag ikke skulle forandres på grund af det….vi ved bare altid at hun er der både for mine tre søskende og mig, men også for vores venner og bekendte, og det selvom hun faktisk selv har det svært da hun selv er pensioneret p.gr.a dårlig ryg, kun 49 år gammel……så derfor fortjener hun bare at der er nogle der gør noget for hende.

 184. Bente 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mand Frank, for han er den mest tålmodige, elskelige,lyttende og hjælpende mand man kan tænke sig. jeg fik en rygmarvsskade under en operation for 4 år siden, og siden da er det bare ham som har trukket det store læs, med 3 hjemmeboende børn plus 1 barnebarn på 3år og et nedlagt landbrug ned stor have plus jord til. er der nogen der fortjener en nominering er det ham. K.H. Bente

 185. Pia Graversen 11 år ago

  Julen er hjerternes fest siges der, dog sidder mange alene… Og der sendes et stille håb ud om at en eller anden ringer ind under jul og siger “kom” deltag i vores julefest.. Ofte sker det bare ikke.. I år er det 5 år vi holder juleaften for alle der ikke har et sted eller nogen at holde juleaften med.. Sidste år deltog der 75 mennesker d. 24 dec. kl. 13.00, hvor dørene gik op i det lejede lokale forsamlingshus. Det er den gratis dag og aften for alle, så der ligger at kæmpe arbejde forude denne dejlige dag sammen med en meget stor ny “familie” Jeg nominere min mand til årets julekurv.. For hans store hjerte, varme og gode humør og deltagelse i at andre har og får et dejlig minde med dem hjem efter denne dag..

 186. berit nielsen 11 år ago

  vil gerne nominere min daglige leder – anette bruhn . hun var der 100% for mig da min søn lå dødelig kvæstet , hun kørte mig til flensborg sygehus , og var der hele tiden for mig . jeg er hende så dybt taknemmelig for ikke at stå alene i den svære situation .i det daglige er hun på arbejdet – en lige så god chef- med sin venlighed og sit brede smil

 187. Signe Gårdsted Florin 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min skønne veninde Pernille. Jeg er netop gået ned med depression og hun har ikke andet end at være der for mig. Ud over at være min roomie, har hun lavet mad, trøstet og holdt om mig når det var svært og har hjulpet mig til medarbejdesamtale på arbejdet. Hun sætter sig selv til side for at hjælpe mig – og jeg kunne ikke ønske mig en bedre veninde!!

 188. Louise Klausen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min fantastiske mor. Ingen andre end hende fortjener en julekurv. Hun har været der ekstra meget for mig her i 2011, hvor der er sket store ændringer i mit liv.
  Hun er hvad man kan kalde et overskud menneske og sætter altid sine behov til side for at andre kan få det godt.
  Hun er en 1’er og har virkelig gjort sig fortjent til denne julekurv.

 189. Sarah Juel Hansen 11 år ago

  Jeg synes at min mor trænger til en lille opmuntring efter at have været uheldig at slå skulder af led og ikke må arbejde de næste 3 uger endnu! Og fordi at hun gør så meget for os andre.

 190. Stine Fisker 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bror, Martin, der i december skal skrive studieretningsprojekt i 3.g og derfor vil have næsen begravet i bøger 14 dage af december. Han fortjener om nogen et skuldeklap og en opmundring i juletiden!
  Han har altid været der for mig, og er den person jeg stoler mest på. Han er typen der altid kommer hvis jeg ringer med problemer, laver praktiske ting for mig (hænger billeder op, ordner min PC, hente mig fra fest om natten) og samtidigt en person jeg deler min humor med. Lige så meget som vi kan skændes, lige så meget kan vi skraldgrine og lave sjov når vi besøger hinanden. Jeg kan sige alt til Martin, og han kan sige alt til mig.
  Hvis jeg har problemer med vore forældre er det ham jeg går til. Martin støtter mig i alt hvad jeg laver og tror på mine drømme.
  Han er en faktisk god dreng, bror og ven som jeg elsker højt.

  Jeg håber virkelig at Martin vil blive overvejet som kandidat til julekurven, så han rigtig kan nyde juleferien d 22. december efter at bruge næsten hele december på skriftlig eksamensopgave.

  Martin har fortjent det! Tak.

 191. Mette Kanto 11 år ago

  Hej. Jeg vil gerne nominere min mor. Hun er en dejlig person, som altid har så travlt, så hun kunne gå bruge lidt hjælp. Hun arbejder hele tiden, så man ser hende kun om aftenen. Hun hjælper mig og resten af familien på alle måder hun kan, selvom hun stresser rundt derhjemme. Hun har et stort hjerte som hun deler med os andre, og hun har en god personlighed, og kærlighed som hun deler med os. Det varmer mit hjerte når hun hjælper mig, med det økonomiske indtil jeg fylder 18 år. Derfor vil jeg gerne give hende en tak for hjælpen og et kram for alt hvad hun har gjort. Tak

 192. Cecillie 11 år ago

  Jeg vil gerne norminere min mand. Det gør jeg fordi at han har stået ved min side gennem det sidste halve år, som en urokkelig klippe med sin støtte er han der. Min far blev indlagt i starten af august, det så rigtig skidt ud og man forventede ikke at han overlevede. Så mistede vi pludseligt min mor i en alder af 60år midt i måneden, dagen efter blev vi ringet op og fik afvide at min far har en arvelig hjertesygedom og at hans kræft havde bredt sig. Min far er her heldigvis stadig, men nu mangler han et ben og har formentlig kun et lille års tid tilbage at leve i. Min mand har været der med støtte, taget sig af vores to børn og holdt familien samlet når nu mor ikke kunne – han er fantastisk <3
  Han fortjerner i den grad at blive forsødet og anerkendt for den støtte han giver til hele familien.

 193. jette laursen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter Pernilles svigerfar Mogens. Mere hjælpsom menneske tror jeg ikke der findes. Min datter flyttede ned til Slagelse til sin kæreste sidste år. Siden har de restureret et gammelt men dejligt hus og hver weekend har han været der og hjulpet dem. Da de ikke havde noget bad og køkken i et år var de der nede hos svigerforældrene og bade og spise. Da så min datter ikke havde det så godt kom de hver dag og kørte og hentede hende fra arbejde. De er fantastiske og en stor hjælp for os når vi bor langt væk.

 194. Jeanett Jensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere verdens bedste veninde Malene. Jeg har en depresion, og vis det ikke var for hende og hendes dejlige familie, så var jeg ikke kommer så langt som jeg er. Hun/de er altig klar til og hjælpe. Hun har en sjette sans, hun kan bare mærke hvis ikke jeg har det godt.

 195. Julie 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min søster Tanja, der trods et hårdt år med mobning på arbejde, hendes første fyrring samt et kompliceret boligarrengement det sidste år har hjulpet mig med at flytte hjemmefra. Uden tvivl inviterede hun mig over til hende i København for at bo sammen med hende – desuden forsørger hun mig indtil jeg har fundet et arbejde.
  Hun hjælper altid alle andre og fortjener virkelig at få noget igen.
  En julekurv ville være en fed måde at vise hende at hun bliver værdsat, specielt da jul er hendes yndlings tid.

 196. Rikke Madsen 11 år ago

  Jeg vil gerne hvis i vil forære min mor denne kurv. Hun har været en kæmpe hjælp i mit 2 måneders sygdomsforløb og altid været der for at hjælpe mig og min familie når der var behov for dette. Hun har kørt mig til og fra sygehusene rigtig mange gange og tilside sat alt omkring hende selv for at hjælpe mig. Hun er der også når der er brug for hjælp til at handle eller hvis mine børn og mand har brug for hendes hjælp. Jeg ville ikke kunne ha klaret dette uden hende hun har været en kæmpe støtte for mig.

 197. Kirsten Lauridsen 11 år ago

  Mit ønske om to personer som jeg synes fortjener en rigtig dejlig Julekurv, er mine “De gamle”. (Min mor og stedfar) Erling er manden, der uanset vind og vejr, altid stiller op hvis vi har brug for hjælp. Han er den bedste “Bedstefar” for min datter, for hvem han ville gå over bjerge og floder. Selvom han og min mor, har alt de kan gøre med at hjælpe sig selv, sætter de det tit til side, for at hjælpe os og andre! Mor er en fantastisk støtte, uanset hvad vi finder på og er der også altid hvis børnebørnene gerne vil være hos Bedste… Mine “De gamle” er de bedste og dejligste mennesker i verden, og på den her måde, ville jeg kunne give dem en lille tak og et lille “JEG ELSKER JER”…. c”,)

 198. pia olsen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min kærste, han er der altid for mig og hvors søn og min datter, han arbejder rigtig meget så vi ser ham ikke så meget, men når vi har brug for ham er han der altid, sidste jule fladt jeg om med hjerte problemmer der passet han ungerne og fik gjort klar til jul, det vil jeg godt takke ham for, han vil gøre alt for mig og børnene, han er vær at passe på og der for skal han have en julekurv fra mig og de kære små unger.

 199. Frank Michaelsen 11 år ago

  Jeg vil sige mange tak til min dejlige samlever Majbritt, for at hun altid står på spring når der mangler barnepige i familien, og nu hvor min gamle mor er kommet på plejehjem springer og hopper hun for hende, henter alt til hende og står der som en mis når der skal købes ind.
  Tak for dit søde smil og gode hjerte.

 200. Helle Hansen 11 år ago

  vil gerne nominere min mor for hun er den dejligest mor man kan have, hun er der altid for en, og min søstre og lillebror.

 201. Niels Møller 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine forældre, fordi de altid er der for mig, og især har været der for mig i år, hvor jeg har haft en del problemer, og sygdom oveni!
  De forstår virkelig at hjælpe!
  Tusind tak Mor & Far

 202. Majbritt Sørensen 11 år ago

  Jeg vil gerne indstille min datter Jeanette. Hun knokler r…. ud af bukserne, for at få det hele til at hænge sammen. Efter en lang arbjedsdag tilbringer hun to aftner om ugen på sidelinien på fodboldbanen, og hver weekend er hun osse til fodboldstævne. Jeg tager hatten af for hende.

 203. Jonas Jensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far.
  Han har altid været der for mig, selv om jeg ikke altid har været den nemmeste person at være der for ;).
  hvis jeg har brug for hjælp, er han der altid, klar på at give en hånd med.
  Så jeg vil gerne nominere ham, for at give ham en smule tilbage igen efter alt hvad han har gjort for mig.

 204. Kristina 11 år ago

  Jeg vil være så fræk at nominere mig selv da min kæreste med garanti ikke har tid til det. Om jeg har været særlig artig ved jeg ikke, men jeg har fået hjemmet til at fungere med to børn på henholdsvis 4 år og 5 mdr.
  Min kæreste har været spændt meget hårdt for jobmæssigt og det har tæret en del på familien. Jeg forsøger at lege både mor og far og forsøger samtidig at være kæreste for ham der kommer udkørt hjem efter flere døgn på job.
  Jeg synes en hårdtarbejdende mor på barsel skulle have lov til at vinde en kurv som hun kunne hygge sig med når den lille kernefamilie forhåbentligt samles i juledagene

 205. Katja Simonsen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min allerbedste veninde, da vi begge to har haft et svært år med meget modgang. Trods dette har hun hele tiden været der for mig, og støttet mig i mine svære tider. Jeg elsker hende utrolig højt, og jeg ville være lykkelig, hvis jeg kunne give hende denne julekurv, da jeg ved hun vil sætte stor pris på det <3

 206. Carsten Urban Christensen 11 år ago

  Jeg vil nominere min dejlige kone Suzanne.
  Hun viser mine drenge, hendes bonusbørn, alt opmærksomhed, er indlevende og villig til at ofre sig selv for dem, og for mig.
  Hun vil alle det bedste, til trods for hun selv skal yde både på skolen,i arbejdet og i fritiden, så er hun altid glad, løser konflikter og skaber hygge.
  Julen er tiden hvor hun åbner sine arme for sin enlige moster, for min mor og for dem som vil nyde livet sammen med hende.
  En mere sød, glad og kærlig kvinde kan man ikke finde.
  Jeg er glad for at kunne nominere hende, så hun måske kommer til at mærke gengældelsens glæde, som tegn på vi alle tænker på hende..

 207. Barbara Kjær 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, Ida Collin. Hun står altid parat til at hjælpe os børn og børnebørn med stort og småt. Og ikke mindst for sit arbejde i genbrugsbutikken i Espergærde Centrer, fortjener hun en julekurv.

 208. Heidi Christiansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigermor fordi güner så fantastik, hun er der altid til at passe mine to drenge når de er syge, om man så ringer meget tidligt om morgenen så kommer hun, en fantastisk kvinde 🙂

 209. mette laustrup 11 år ago

  Kender i det at man ik har snakket med sin veninde de sidste par uger og når man så snakker sammen føles det som var det igår? Det er der man ved man har en bedste veninde, som forstår en og er der for en.
  Dette er tilfældet med min bedste veninde Nadia. Derfor skal hun nomineres til en julekurv. Hun sætter altid eget behov til side for at sikre andre har det godt. Og døren er altid åben, dag og nat også hvis man bare trænger til et kram.

 210. Lotte Tjellesen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Sara, fordi jeg synes hun fortjener at blive forkælet, da hun ikke har haft det nemt på det seneste! Hun er der altid for mig når jeg har brug for hende, hun opmuntrer mig altid til at yde mit bedste, også er hun bare dejlig at være sammen med 🙂 !

 211. Sophie Harregaard Christensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min far 🙂
  Han hjælper mig altid med økonomi, mad når pengene er få herhjemme, lån af bil, hjælp til flytning osv osv … En god far, som fortjener at blive forkælet med en kurv 🙂

  Glædelig jul allesammen..

 212. Jeg ønsker at nominere min datter Christina, da hun altid hjælper når der er behov for det. I 2011 har hun især været rigtig sød til at hjælpe mig under min sygdom. Selvom hun ved jeg er taknemmelig for hendes hjælp og at jeg også har sagt det til hende, synes jeg en julekurv er en smuk måde at rette en speciel tak til hende på.Hun fortjener en julekurv, da hun også har brugt mange penge på transport frem og tilbage, på trods af en sparsom økonomi som studerende.

  Tak. 🙂

 213. Anette Thomsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søster Maibritt – igennem de sidste 6 år hvor jeg er blevet alvorlig syg – har hun uanset hvad stået ved min side… Grædt og grinet med mig gang på gang – været urokkelig i troen på at alting nok skulle gå……
  Nu er hun selv hårdt ramt, da hendes mand er blevet alvorlig syg af kræft, hun går pt. hjemme ved ham mens han er igang med kemo…
  Syntes hun om nogen fortjener at blive muntret op af en julekurv og selv når hun har det allerværst – er hendes tro på at alting nok skal ordne sig helt utrolig. Elsker hende utrolig højt og ønsker hendes tro må vare ved.

 214. Charlotte Bjerg 11 år ago

  Jeg vil gerne have den store ære af og nominere min højt elskede mor… Min mor er der altid hvis vi har brug for hende, og hvis min kære datter ringer så er mormor der altid selvom hun egenlig ik har “tid” lige nu… 😉 Ingen har større plads i mit hjert ud over min datter, end min mor… Mor har det ik godt i sin krop men kan ik stoppe på job endnu, så en lille kurv ville varme lidt og hygge. Håber I vil tænke på min lille mor.

 215. Anette lauridsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far, fordi jeg ved han elsker sin familie meget højt, og han hjælper gerne alle som har brug for det og han er en meget kærlig far. Han er en meget hårdtarbejdene landmand og ønsker at han skal slappe lidt mere af og det ville være en rigtig god begyndelse med en fin julekurv 🙂 jeg er flyttet hjemmefra og ser ham ikke så ofte som før, så han skal vide jeg stadig tænker på ham ..

 216. Susanne Jørgensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigerinde og tætte veninde. Vi har haft et rigtig dårligt år med meget sygdom og økonomiske problemer. Da vi skulle flytte fandt hun en dejlig lejlighed til os, hun hjælper hvor end der er behov og finder altid plads til os trods hun selv blev opereret for brystkræft i januar. Hun fortjener en kurv fordi hun er så uselvisk og sætter os så højt

 217. Charlotte 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min svigerfar! Han er for nylig blevet alene efter min svigermor sov stille ind efter flere års sygdom. Han fortjener helt sikkert en julekurv. Han har stået ved hendes side under hele sygdomsperioden og støttede hende i ALT. Han har måtte opgive sine egne gøremål og ønsker, for at kunne til gode se hendes behov. Han har virkelig kæmpet en kamp og er nu blevet alene. Så der er ikke noget jeg ønsker højere end at kunne give ham hjælp i denne juletid.

 218. Camilla Frederiksen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere Lene fra min mødregruppe. Efter at vi begge har fået den største gave i livet, en søn, så har vi sammen delt op og nedture i forbindelse med babys ankomst. Men Lene har været lidt mere end bare en pige i mødregruppen, vores bekendtskab har udviklet sig til venskab. Hun er af natur utrolig positiv, hun har intet ondt at sige om nogen og hun er stort set altid glad og smilende. Trænger jeg til aflastning eller bare en at tale med, så er hun altid til rådighed. Hun bager lækre brownies, ringer for at tjekke op på om alt er som det skal være, hun har bare altid uendeligt meget overskud! For ikke at tale om de gange hvor jeg har været præget af søvnløse nætter og er trist og træt, hvor hun på få minutter får mig til at glemme alt det sure og ser det søde i stedet for. Der er ingen der fortjener en julekurv mere end Lene 🙂

 219. Vibeke Christensen 11 år ago

  Jeg har en rigtig sød veninde, som har hjulpet mig igennem alle de hårde tider i hele 2011 og som har støttet mig i alle de svære stunder. Uheldigvis bor vi langt fra hinanden, og ses derfor ikke så tit. Derfor er det helt klart Sofie Exner Koch som skal have en julekurv 🙂

 220. Camilla Gøde-Alling 11 år ago

  Til at forsøde hendes jul, skulle der stå:)

 221. Sanne Jakobsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min elskede storebror Rasmus.
  2011 startede for min familie ud med at jeg kørte galt og blev indlagt på sygehuset. Efter det fik jeg ikke fysiske mén, men psykiske mén. Jeg fik diagnotiseret post traumatisk stress som videreudviklede sig til angst og depression. Jeg går nu til psykolog for at komme ordentlig ovenpå igen.
  Hele vejen igennen har min storebror været der for mig. Han ringer til mig om aftenen lige inden han skal på arbejde for at sikre sig jeg ikke er bange og sige at jeg skal sove godt, han ringer “bare lige for at sige hej” og ligger først på igen når han kan høre jeg har det godt. Han kender mig bedre end mig selv, og han har hjulpet mig bedre end nogen psykolog nogensinde vil gøre.
  Og det skal siges at han ikke selv har haft et nemt år. Hans kæreste forlod ham i foråret efter 5 år og de havde hus og alt sammen. Men stadig havde han overskud til at hjælpe mig igennem alt det jeg har bøvlet med.
  Tak Rasmus.

 222. Janni Jepsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bedste gode veninde Trine, som for 1 mdr siden fødte en skøn lille dreng. Han blev født 7 uger for tidligt og det har selvfølgelig været hårdt. Men selvom hun har haft en masse at se til, har hun stadig haft tid og overskud til at være en skøn veninde for mig…tak for det, søde Trine!

 223. peter 11 år ago

  jeg vil gerne indstille min kone til en julrkurv, min koner er der altid for os alle til tros for at vi har 3 børn hvor de 2 har været igennem flere alvorlige sygedomme og operationer hun har opgivet stort set alt bare for at passe vores børn, et utroligt arbejde hun gør alt for at få det hele til at passe sammen især økomomisk hun fortjener at få en opmundring da hun bare er jordens bedste kone

 224. Bettina h petersson 11 år ago

  Jeg vil gerne nominer min dejlige mand, som var en stor støtte da jeg i oktober havde en spontant abort. Han er en fantastisk mand og en super dejlig far for vores 2 børn.

 225. Pernille Tauby 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søster, da hun er en jeg ALTID kan ringe til og gider lytte når jeg har problemer. Hun har ikke så meget at flytte rundt med selv, men alligevel er hun super gavmild og tager sig tid til en når man har behov for det. Hun får mig til at smile, grine og tosse rundt. Hun er bare den skønneste søster man kunne forstille sig.

 226. Heidi Ingvartsen 11 år ago

  jeg vil gerne give mine 2 store piger en god overraskelse, da de ikke har for meget til sig selv og alligevel er de altid parate til at hjælpe andre.

 227. Jeanette Briem 11 år ago

  Ella på plejehjemmet Enggården i Dragør. Jeg er hendes besøgsven, og hun er tudse-gammel og har mistet hukommelsen – men hun har en livsglæde uden lige. Hun har humor og glemmer tit at tage sine tænder på. Ella skal da have julen forsødet! Glædelig jul til alle.

 228. eia broustbo 11 år ago

  jeg synes min mand, da han er meget hjælpsom,han kommer når der bliver kaldt fra alle sider,sønner, venner, naboer og ikke mindst mig, han laver rigtig meget hjemme, vasker , laver mad gør rent mm,da jeg ikke har så mange kræfter. Du bør have en julekurv

 229. Maria østergaard 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min utolig søde mor. Altid støttende. Der var med stor sorg at vi fik beskeden om at hun er meget syg med kræft! Jeg ville gerne kunne sende hende lidt opmutring!

 230. Helle 11 år ago

  Jeg nominerer min veninde Lone. Lone er altid lyttende og støtter sine venner og familie 100 %. Hun er altid hjælpsom og meget betænksom. Lone tænker sjældent på sig selv og hendes hjem og sjæl er åben for alle der skulle have brug for det. Lone har en søn der er handicappet og det betyder bl.a. at hverdagen er præget af og indrettet 100 % i forhold til behov. Man hører aldrig Lone klage over noget som helst, tværtimod. Hun er altid glad. Jeg nominerer hende selvfølgelig fordi hun fortjener det men også fordi det kan være min måde at sige TAK – fordi hun er den hun er.

 231. Gudrun pedersen 11 år ago

  Jeg nominerer Christina Eriksen, fordi hun utrætteligt, år ud og ind, trods hårde tider – bruger al sin energi på at gøre hverdagen for sine børn legende lette og gode. Hun fortjener virkelig en lille opmuntring til jul.

 232. Tina Jensen 11 år ago

  Jeg vil helt klart nominere min mor…på trods af blodprop i hjertet og kæmpe rygoperation med indsættelse af stænger og skruer, så er hun der bare altid for alle…..hun kører gerne langt for at give en hjælpende hånd og lægger gerne øre og skuldre til hvis der er behov for det. Hun er et enestående menneske man skal sætte pris på…..

 233. jane larsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, der trods sine egne problemer der bla. tæller alm. gigt, urinsyregigt,overvægt, depression og diverse følgesygdomme. altid har været der for mig og min bror og været barnepige til vores tilsammen 7 børn. Hun tager ligeledes ind til sin gamle mor og gør rent,bader hende og kører for hende og hendes moster, når de skal til læge og handle.Hun formår altid at sprede glæde blandt andre mennesker og har et positivt menneskesyn der bare siger spar 2.Hun var 16 da hun fik mig og er stadig sammen med min far og jeg syntes hun har gjort det fremragende og fortjener at blive anerkendt for den store personlighed hun er

 234. Pia 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste.
  Han er der altid når jeg har brug for hans hjælp, og gør gerne ting for at overraske mig. Som f.eks. at komme hjem med blomster, eller en lille gave, bare fordi jeg er mig.
  Så nu syntes jeg at det er ham der fortjener en af jeres fine julekurve, så han også får noget af mig.
  Jeg har nemlig ikke så mange penge at gøre med, da jeg intet arbejde har, og vil rigtig gerne kunne give ham igen. Men er lidt svært når pengene ikke er der.

 235. Grethe 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde (Su)Sanne da hun bare fortjener at blive forkælet. Hun har været igennem et meget hård år med sygdom i den nærmeste familie, skilsmisse og har en søn der har brug for hende mere end nogen sinde. Alligevel er hun den gode og fantastiske veninde der er der når jeg har brug for en skulder at græde ved eller at lukke ævl ud til. Hun fortjener også at vinde fordi hun er et fantastisk, sødt, dejlig og sjovt menneske og så er hun en af verdens bedste mødre.
  Hun fortjener virkelig en opmundring her i juletiden.

 236. Mads 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min Mor, Hun er sku den bedste mor man kan ønske sig, hjælper altid, og er der altid for en.
  Hun sætter altid en før sig selv, og det syntes jeg er helt vildt fantastisk.
  Så det ville da være en dejlig ting hvis hun kunne vinde her 🙂

  Hilsen Mads

 237. Nicoline 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, der rejser langt for at hjælpe mig med vores lille nyfødte, flere gange om ugen. Det er især dejligt i denne tid, hvor min kæreste arbejder fra tidlig morgen til sen aften og vi derfor ikke ser meget til ham. Det er dejligt at have en der kommer sussende, når der er brug for det. Derfor skal min søde mor have en julekurv!

 238. jette Gunvald 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter Jeanne, da hun har haft et svært år. Hendes far og jeg blev skilt, men da hun blev student var jeg på Sicilien,så jeg var der ikke til at give huen på. så på den her måde vil jeg gerne vise hende at jeg tænker meget på hende. Hun er også lige blevet single. Så hun skal til at finde et nyt sted at bo.

 239. heidi kastrup 11 år ago

  jeg ønsker at nomminere min far,-bjarne kastrup da han i rigtig mange år hver eneste fredag har hjulpet til handicap svømning i sønderborg…. ( 12 år) han laver en stor frivillig insats hver fredag selvom han har en syg kone hjemme… Han gør en masse handicappede og ældre folk glade da de kommer ud og hygge sig et par timer i vandet hvor mange af dem glemmer sygdommen for et par stunder…. Han har desuden altid været der for min mor i forbindelse med hendes sygdom igennem nu 24 år… Han laver alt i hjemmet har altid været der for min bror og mig hvis vi havde brug for hjælp…. alt det på trods af han selv er syg med dårlig ryg (diskusprolaps)…. Jeg håber i vil sætte jer ned og tænke lidt over mine ord og tænke over om han ikke har fortjent en kurv 🙂

 240. Maria Hartmann 11 år ago

  Min mor.

  Fordi hun har været igennem et længere sygdomsforløb, og trods det, har hun alligevel stået til rådighed for os andre som havde brug for støtte og hjælp. Det er jeg taknemmelig for, så derfor fortjener hun dette, som tak.

 241. Jeannette 11 år ago

  Jeg vil nominere Bea, altid glad, hun er alene mor og hun er altid tilfreds aldrig brok over det er hårdt at stå op kl 5 om morgen m.m med 2 små piger. Hun og børnene kommer tit forbi og spreder guld og solskin så man kan ikke lade være med at blive i godt humør-

 242. Camilla Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far. Min far er den stærkeste person, for et år siden døde hans skønne økone på blot 50 år til kræften. Selvom min far har haft et svært år – tænker han altid på mig og mine søskende og hvordan vi har det. Vi kommer altid i første række, og jeg ved det fordi han elsker os. Nu vil jeg gerne vise min far at det er gengældt!

 243. berit christensen 11 år ago

  jeg vil gerne have at min datter birgitte skal have en julekurv. hun er der altid når man har brug for hende. hun hjalp med at få sat loft op mens jeg var sygemeldt . hun er på su så der er ikke meget at rudde med. hilsen berit christensen. 🙂

 244. Jytte Leth. 11 år ago

  Vil ønske Mette kan komme i betragtning Mette er en person som hjælper alle der er ikke det Mette ikke kan nå en stor gård med masser af dyr når alt er nået så er det alle andre Mettes nabo er lige kommet til skade armen i gips men det ordner Mette hen om morgen lave faffe bade og så tøj på Anna som Mette kommer hos er meget syg i sine nerver og det er ikke alle der bliver lukket ind men Anna er blevet meget fortrolig med Mette der er ringet til Mette de kan ikke forstå at Mette er nået så langt med Anna for efter mandens død har Anna lukket for alt men det er Mette der kan det,derfor skriver jeg til jer og håber det bliver Mette der bliver nomineret i år.

 245. Bettina H petersson 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige mand fordi han var der for mig, med støtte og kærlighed, da jeg aborteret i oktober. Han er et dejligt menneske og en fantastik far for vores 2 børn.

 246. Elva Petersen 11 år ago

  jeg vil nominere min datter, der med mere end fuldtids job , alligevel altid har åbent hus for , børn, svigerbørn og øvrige familie og som hundesitter, altid med et ” kom i bare “.

 247. Maria Hollerup 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mand, for har er der altid for mig. Jeg har gennemgået 4 operationer, mange indlæggelser og er nu invalideret på livstid, alt er kun sket de sidste 2 år. Min mand har klaret alt og har været der for både mig og vores søn hele vejen igennem.

 248. Rikke Lassen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, fordi hun ganske enkelt er verdens bedste! Hun kæmper hårdt for at komme igennem dagligdagen. Hun har længe haft flere ting, som bare ikke er gået hendes vej. Blandt andet er hun blevet opgivet af læger, som siger at hendes mange smerter i ryg, nakke, skuldre mm. skyldes mange års slid. Alligevel har hun altid overskud til at pleje og gøre alt for hendes børn, mand og barnebarn! Dette synes jeg helt bestemt fortjener en julekurv, fordi hun fortjener at vide, at hun er værdsat og elsket!

 249. Rikke Lassen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far, fordi han simpelthen er godheden selv! Hvad enten det er naboen, en af os børn, naboens gamle mor eller vores scleroseramte kusine, så er han der nærmest før telefonen ringer! Derudover arbejder han hver dag – efter hans almindelige arbejde – mange timer for at få vores drømmehus færdigt. Han laver alt selv og får meget sjældent hjælp udefra. Han tøver aldrig med at hjælpe og sætter altid andre foran ham selv. Han fortjener virkelig et klap på skulderen i form af denne skønne julekurv.

 250. Lene Karmisholt 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min rigtig gode ven Bjarke. Fordi han er en super dejlig fyr, der vil gøre næsten alt for sine venner, selvom han har en svær tid i øjeblikket. Han trænger til en opmundring i denne søde juletid.

 251. Karina Lise 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min svigermor Lis Bente Lise. Hun er der altid for mig når jeg har brug for det, uanset om det handler om pasning af syge børn eller pasning af hund. Hun har været en kæmpe støtte for mig, da jeg inden for 1/2 år mistede både min far og farmor. Hun er en fantastisk farmor som vil gøre alt for sine børn og børnebørn. Hun har fortjent en kurv, som tak for al støtte og pleje i 2011.

 252. Ditte Clausen 11 år ago

  Min mor og far!

  I mit 20-årige liv, har min mor og far altid ustoppeligt været der for mig og det ville betyde meget for mig, hvis de fik julekurven. Dette er nemlig det første år, jeg ikke kan fejre jul med dem og resten af min fantastiske familie, da jeg arbejder som volontør i Israel i et halvt år.

  Min mor og min far er uden tvivl og uden overdrivelse mine største forbilleder og det ville være så fedt at kunne glæde dem med en julekurv

  Det er svært at putte en sådan kærlighed ned på skrift. Alt jeg kan sige er at jeg ikke kunne have ønsket mig bedre forældre.
  TAK!

 253. Liselotte 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Anette. Hun er der altid for alle. Uanset om det er hendes personale, famile eller venner. Hun står altid op for andre og man kan altid komme til hende i en svær situation. Til trods for at hun både er virksomhedsleder, farmor og har en stor omgangskreds, så formår hun at være nærværende og have fokus på omverdenen. Hun fortjerner til fulde og 5 at vinde nominationen.

 254. Hanne Groftved 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min gamle moster på 85 en meget aktiv dame som er parat til at hjælpe alle .Hun er den skønneste moster man kan ha .Hun hjælper røde kors med at hækle tæpper og det er vist rendt op i et par hundrede efterhånden og der bliver strikket små trøjer til mange der har brug for sådanne så hende ønsker jeg at nominere.

 255. Poul Erik Harbøll 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mit barnebarn Jonas Jensen (13 år ) hvis der er nogen som fortjener det er det ham, jeg har schlerose og sidder fast i kørestol, Jonas er der altid for mig, kører altid med mig hvis han er med når vi er nogen steder, og holder altid på at jeg skal med selv om det nogen gange kan lidt besværligt, så siger han bare jeg kører med farfar så kan han ngodt komme med det er både i tivoli, sommerland og nogen gange er vi i byen og handle, og hvad der ellers er, han tager hele tiden hensyn til mig, og hjælper mig altid når jeg ikke selv kan, han fortjener virkelig en kurv for hans store hensyn.
  Det er svært at forklare hvor meget det betyder,.
  Det lyder måske ikke af så meget for dem so førligheden i behold og selv kan, men for mig betyder uendeligt meget denne store hjælpsomhed/kærlighed, han er simpelthen bare fantastisk.

 256. Birgitte Lykke Brinck 11 år ago

  Jeg vil benytte denne chance til at nominere min kære elskede mor – som igennem hele mit liv har været der for mig og mine børn, på trods af at hun selv har oplevet meget modgang. Min mor passede i flere år sin mand som var meget syg – det var en hård tid, men han fik den bedste pleje til det sidste. En beundringsværdig kvinde er hun. Efterfølgende blev hun selv syg, og har mere eller mindre lagt i en hospitalsseng i to år nu – var indlagt i mange måneder, kom på aflastningshjem, og er nu i sit hjem med pleje. Hun er på trods af alt en livsglad kvinde, som hver dag kæmper sin kamp, med en ufattelig mod på livet. Hun har stadig overskud til at bekymre sig om mig og mine børn, og sætter altid sig selv sidst.

 257. Dorthe Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere Susan Jacobsen. Jeg har nu kendt Susan i 4 år og vi har lavet mange ponygames stævner sammen. Susan møder altid op i super godt humør, hun knokler med at bygge baner og samtidig er hun holdleder for et hold som det går rigtig skidt for til samtlige stævner. Hun formår at holde rytternes humør oppe selvom ponyen driller og alting går skidt. Imponerende !

 258. Camilla Siewertsen 11 år ago

  Jeg ønkser at norminere min bedste veninde, bare fordi hun er til.
  Elsker hende for den hun er. Hun er det meste perfekte menneske og ønker at give hende alt godt, ligesom hun gør for mig.

 259. Mathias Kofod 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor,
  Hun har både mig + 3 andre søskende som skal passes hun går herhjemme og ikke har tid til sig selv så jeg syntes hun fortjener en julekurv.

  (;

 260. Lone Jensen 11 år ago

  Jeg nominerer min eks svigersøn Poul Fischer, fordi han altid har tid og overskud til mine børnebørn som bor hos ham.Jeg tror roligt man kan sige de har verdens bedste far, altid tid og masser af kærlighed.Et roligt mennneske der tænker på andre.

 261. Jimi Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste fordi hun altid sørger for alt. Hun er verdens bedste kæreste, og hun sørger alene for alt det man burde være to til. Madlavning, oprydning, opvask, tøjvask, rengøring osv. Samtidig med hendes job ved siden af. Og jeg glemmer gang på gang at sige tak. Så tak skat! Desuden elsker hun alt ved julen hvor jeg er meget dårlig til at glæde mig på hendes vegne, og altid er negativ omkring det. Derfor fortjener netop hun en julekurv! Og en kæmpe julegave af mig.

 262. Cecilie Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far og papmor. De er virkelig forældre der er guld værd! – Dette siger jeg på baggrund af, at især min papmor, men selvfølgelig også min far, knokler dag ud og dag ind for at vi har et godt hjem med trygge rammer. De er der altid for os, og hjælper i alle tænkelige stunder. Jeg kan ikke beskrive det bedre, men de er sådanne menneske, der gør en masse for alle andre omkring dem, uden rigtigt at få noget igen. Det synes jeg er på tide, og så vil jeg også bare gerne vise dem, at de betyder alverden for mig.

 263. Bettina 11 år ago

  Jeg vil gerne nomimere mor. For der er der ingen bedre en ens egen mor. Min mor gør sig fortjent til en julekurv, fordi det kunne ikke siges for mange gange hvor utrolig god en mor hun er. Hun sammen med min far har gjort mig til den jeg er.

 264. Henny Tengstedt 11 år ago

  Vil gerne nominere min datter Heidi T. Hansen fra Tullebo Kattehjem, der virkelig gør en stor indsats for katte. Hun har etableret et lille kattehjem for moderløse/nødstedte killinger. Alene i 2011 har hun hjupet over 40 killinger. Mange er opflasket fra de har været få dage gamle. Hun betaler selv for foder, kattegrus mv. og bruger rigtig meget tid på killingerne og på at finde nye hjem til killingerne når de er 12 uger og skal flytte fra hende og ud i nye hjem. Hun får endda killingerne vaccineret, øremærket, sundhedstjekket og neutraliseret før de rejser. Der er heldigvis nogle der giver bidrag, så hendes udgifter bliver reduceret, men grundlæggende er det hende der må bære udgifterne.
  Hun har derfor i år bedt familie og venner om at droppe gaverne, da hun ikke har råd til at købe gaver. Pengene er brugt på de små katte.
  Derfor mener jeg hun er kvalificeret til at vinde en julekurv, så hun kan få lidt juleglæde trods den anstrengte økonomi 🙂

 265. Jill flister 11 år ago

  Jeg vil meget gerne nominere min mand kim med en jule kurv da han selv med hårdt arbejde jobber fra klokken 0600 og er ferdig klokken 17.00 og derefter tager henter våres yngste i dagplejen kommer hjem ordner stalden er aktiv ude at hjelper sin far der er handicapet pga sit knæ hjelper alle sine venner han siger aldrig nej og hjelper mig her i huset og alikevel har overskud til at smile og være glad han har haft det hårdt hele sit liv men er aligevel et menneske der hjelper andre så nå på fredag skal han ud at fælde juletrær og lave kurve til familier der ikke har det så godt og ingen penger har til trods for vi selv ikke nogle har men vi har hinanden og det er det vi setter højest .. så jeg ønsker at kim Thøgersen på hørve kanal vej får den da han virkelig fortjener en julekurv selv også 🙂

 266. Diana Baastrup 11 år ago

  LÆS MIG!! LÆS MIG !!! LÆS MIG!!!!

  Jeg vil rigtig gerne nominere min kæreste Jesper, som har været tidligere hash misbruger og har været clean et år. Han er 27, og har fået styr på sit liv på egen hånd. Han har fået et arbejde på et fritidshjem, og er frivillig på en forening for unge så han kan være et forbillede for andre. Han venter på at komme ind på en uddannelse som starter efter jul, så synes han et stort skulder klap 🙂 Familien og jeg er så stolt af ham:D Håber i vil være med til at vise hvor stolte vi er af ham.

  Venlig hilsen Diana

 267. Helle Mikkelsen 11 år ago

  Jeg vi så gerne nominere mine 3 dejlige børn på 8 mrd., 7 og 9 år, dette år har ikke være nem for de to store især, da vores store barn har fået en dianose som vi ikke kan gøre noget ved, så derfor er jo tage ekstra hensyn til ham som så er gået ud over de andre to 🙁
  Vi er ved at være på rette kurs igen og det er rigtig dejligt, så jeg synes bestemt at vores 3 dejlige børn og min dejlige mand har fortjent en flot julekurv.

  Mange jule krammer
  Helle

 268. Jeanette Hingebjerg 11 år ago

  min nominering går til Camilla. Fordi du er sød, helt ind i hjertet. Alt er muligt for dig og du finder veje og muligheder hvor jeg og alle andre har opgivet. Du stiller dig betingelsesløst til rådighed,-du er som en søster for mig og min næreste veninde. derudover er du min kærestes nabo, enlig mor, og kæmper for din ret til at være og vedblive med at være god mod alle omkring dig. Du har været en kæmpestøtte for såvel mig personligt, som Jacob. Og at vi er blevet så tætte selvom vi kun har kendt hinanden et halvt år, at vi mødes eller ihvertfald skriver sammen hver aften er helt utroligt. Jeg har ikke mødt nogen før, der er så opbakkende og positiv, og derfor ønsker jeg dig alt godt i hele verden. :):)

 269. helene 11 år ago

  mig og min brod har fåde hjelp til at nominering mor hun er den beste mor hun er der aldtid for os selv om vi kun er os .
  i sommers var vi ude at rejse og min brod var i vandet og han var hvid at drunke men hun hoppe i efter ham og kom selv til skade

 270. Helle 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kollega og veninde, som de sidste år har hjulpet mig med rigtig mange ting. Var bl.a. med til min datters fødsel. Da jeg er alene med min datter på et år, har hun været en uvudèrlig hjælp igennem det sidste år. Med både rådgivning, knus, trøst og gode idèer. Hun har altid tid til at hjælpe på trods af hendes mand og 4 børn. Hun fortjener om nogen en julekurv.

 271. susan 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min mand, da han altid får mit gode humør tilbage uanset hvor sort det hele ser ud

 272. Christina Jensen 11 år ago

  Hej

  Jeg vil gerne nominere min veninde Eva Helgren. Jeg har lært hende og kende via foreningen Dansk Marsvineklub. Eva er en sand ven, selvom hun i perioder har haft meget og se til i forbindelse med foreningen som kreds formand og lign. Så har Eva altid haft tid til at være der for mig privat. Og for hvem som ellers måtte have brug for hende hjælp. Eva er der altid til at lytte hvis du bare skal læsse af. Og Eva er altid klar med en hjælpende hånd hvis du har brug for det. Du kan altid regne med Eva.

  Hun er en sand ven. Og hun fortjener en julekurv som tak for altid at være der for os andre.

 273. Simon 11 år ago

  Marcus har været sååååååå artig..

 274. Iben Jensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min veninde Maria Rasmussen fordi hun altid er der for mig. Havde det rigtig svært i en stund, og hun var der for mig, og hjalp mig op og stå igen. Hun er altid en glad pige, som spreder smil på alles læber, og vil gerne kunne sige tak til hende, med en kæmpe julekurv.

 275. Emma H 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bedste veninde Julie som betyder rigtig meget for mig og som hjælper mig hvis jeg har problemer og forstår mig altid! Hun vil altid være dig for mig og vil gå gennem ild og vand for mig. Hun har aldrig gjort mig sur eller ked af det, kun glad!
  Hun fortjener at få en julekurv så jeg kan vise hvor meget jeg også holder af hende og vil være der for hende lige som hun er der for mig 🙂

  Har aldrig mødt nogle som hende før!

 276. Julie Krogholt 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor.
  hun er altid hjælpsom med alle og er der altid for mig. Hun er blevet syg her i julen, og jeg vil derfor gerne kunne give hende denne dejlige kurv.
  Jeg elsker hende over alt på jorden og vil gerne give igen af alt det hun gør for mig. Hun fortjener denne julekurv!

 277. Anne-Mette Dinsen 11 år ago

  Jeg vil nominere min mor, da hun hvert år disker op med tre hardcore og enorm store pakkekalender til mig og mine to søstre. Hun fortjener at få noget igen

 278. Claus Larsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min fantastiske kæreste, som altid er der for mig og vores fantastiske tvillinger på 2½ år. Det er hende der kører hus og hjem, sørger for at vi altid har hvad vi skal bruge og samtidig forkæler os med ekstra manér her i den søde juletid. Hun er ikke bare vores skønne mor, dejlige kæreste, men i den grad også vores alle sammens vaskeægte julemor.

 279. Christina 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor.. Som altid er der for mig når jeg har brug for det.. Da jeg ikke selv kan klare alt i hverdagen pga sygdom.. Men ikke nok med det, så er hun blevet fyrret fra et job hun har været i, i 30 år, og mistet sin egen mor for nyligt… Så kan mærke på hende, at hun er meget depri, derfor ville jeg gerne glæde hende med en julekurv.. Hun er dog lige blevet 60, men efterlønnen er nok ikke god nok, så hun ved inderst inde at huset kan hun ej blive boende i for altid.. Hun fortjener lidt glæde i sit liv, specielt i denne tid, så hendes tanker kan komme andre steder hen.

 280. Louise 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige mor, da hun altid der der for mig og min søster. Hun er altid sød til at komme og give en hånd med rengøring, vinduespudsning m.m. uden man beder om det og hun hjælper altid hvis vi mangler noget eks. låner en penge til en uforudset udgift eller har brug for hjælp til børnepasning. Derfor synes jeg hun fortjener en julekurv for hun er den bedste mor der findes.

 281. Annie Clausager 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kæreste som altid er der for pigerne og jeg. Han har altid den rigtige grimasse og den rigtige kommentar på rette tidspunkt. Han kan få den værste dag til at slutte godt. Knus Annie

 282. emil 11 år ago

  hej jeg vil numminer min mor der har æret for mig altid vi har ikke ret mange penge til julen i år så en jule kurv vil gører og meget taknemlige mvh

 283. Lise 11 år ago

  Min storesøster, er verdens bedste søster, derfor skal hun nomineres
  .Har nogen i familien problemer, kommer hun straks trods det hun skal rejse fra Hørsholm, og så til fyn. Hun var den lille voksne, da vi var børn, og jeg betragter hende som min reserve mor, og hun er verdens bedste søster,mor og farmor. Hun kan få vendt det negative til noget posetivt, bare ved at være tilstede.

 284. Regina Ulf 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Lise,
  som lige nu knokler løs med at færdiggøre
  sit speciale på teologi, som skal afleveres
  Juleaften. Det i sig selv gør at hun fortjener lidt
  at hygge sig med i denne travle tid! Selvom hun
  har travlt er hun der alligevel altid for os alle – det må
  være god grund nr. 2! 😉

 285. Jette Lund Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min elskede søster Eva Lund Birch. Hun kæmper med en masse invaliderende sygdomme og hun passer samtidig hendes mand som er ramt af sclerose uden at mukke. På trods af sygdomme og masser aff besvær er hun der ALTID for familien hvis der er brug for hjælp. Selv mine børn og børnebørn er hun der for. Hun har altid hjerte- og husrum for personer som har det lidt svært. Hvis nogen har fortjent en julekurv så er det min super dejlige søster

 286. Simon Forsingdal 11 år ago

  Jeg synes at min dejlige kone fortjener en julekurv fordi at hun har kunne holde mig ud i alle de år vi har kendt hinanden, det er virkelig godt gået

 287. Jeanne Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor Lone Frederiksen. Fordi at hun altid er der for mig, selv i de tider hvor jeg ikke har været lige nem at have med at gøre. Og så takke hende for mine vidunderlige søskende . Og fordi at hun bare er verdens bedste mor .. Elsker dig mor ..

  Kys din
  Store pige

 288. Anja Frederiksen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min forlovede. da han altid er der, også selvom han er en tralv mand, og arbejder det meste af sin tid. så har han altid lige lidt ekstra tid til at snakke med mig, når jeg virkelig er nede, psykisk. han hjælper med alt, og er han på arbejde og jeg siger jeg virkelig behøver ham, ringer han, eller kommer hjem til mig. han har hjulpet mig igennem rigtig meget, da en stor del af min familie er alkoholikere, så vil han aaltid være der for mig. Han fortjener virkelig en julekurv, så jeg kan vise ham, at jeg også altid vil være der.

 289. Maibritt M Jensen 11 år ago

  Jeg nominere min bror Peter…Han hjalp mig med at komme væk fra en rædselsfuld lejlighed, samt hjalp så meget med at få ordnet min nye lejlighed… Jeg er ham evigt taknemlig..Han står altid klar til at hjælpe…og finder tid, selv om han er blevet far til en dejlig datter for få måneder siden..

 290. Kathrine Hauge Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine dejlige forældre som har været en kæmpe hjælp med min flytning i mine nye lejlighed . Trods min fars dårlige skulder har han været sød til at male køknet . Selv her på lørdag når jeg holder housewarming er mine forældre søde til at hjælpe med maden og give et bidrag . Jeg elsker dem af hele mit hjerte og de er der altid når man har brug for dem. Jeg kan altid komme hjem til dem og nyde en dejlig middag med dem .

  Hilsen kathine

 291. anna charlotte koch 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min stedmor, lis koch, til en julekvurv. hun og min far var gift i 30 år og da han døde for 5 år siden flyttede hun ind hos min lillesøster og hendes mand, hun hjælper dem dagligt med børnepasning, madlavning, rengøring, hvilket gør at de kan få en travl hverdag med fultidsjobs og fritids interesser til at fungerer, glemt hun så os stedbørn efter fars død,, nej tværtimod, hun står altid klar med en hjælpende hånd, trøstende skulder eller et lækkert hjemmelavet måltid mad..hun er den sødeste og mest givende person man kan forstille sig, så derfor vær sød at give en kvurv til min mor-lis, hun har om nogen fortjent det

 292. Julie Danielsen 11 år ago

  Vi synes, vores fantastiske forældre har fortjent en julekurv.
  Dels har de altid tid og overskud til at hjælpe os med diverse reperationer, 5000-kroners lån til tandlægeregninger (selvom min far er på dagpenge), pleje under sygdom og masser af knus og kram.
  Dels har de haft et lidt hårdt år, da min far ikke har et job og pengene og humøret ikke altid er som det burde.
  Vi synes derfor, de har fortjent en opmuntring og en anerkendelse for, at de er helt fantastiske, og at vi vil elske dem for evigt.

 293. Linda 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige mand, der i de sidste 11 år, ALTID har stået ved min side og støttet mig 110% gennem min kroniske sygdom, han har ALDRIG klaget sig, han tager sig af vores 7 årige prinsesse, uden et kny, når jeg ikke har kræfter til det..
  Han er der bare ALTID 24/7 samtidig passer sit mere end fuldtidsjob…
  Elsker ham over alt på jorden <3

 294. Sandra 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kollega/veninde. Som har været der fra dag 1 da jeg fik min søn alene. Er kommet med gaver til fødselsdag, jul, påske osv. Selvom hun ikke Har råd. Som altid er der når man har brug for det…
  Nu er det hende der har brug for det, med en meget syg mand, som hun er ved på sygehuset dag og nat. Den sidste måned har været en lang indlæggelse, hvor de har sagt farvel flere gange. Men han hænger i.
  Hun fortjener det bedste, Og jeg håber de får en dejlig jul sammen udenfor sygehuset…
  Nu skal hendes egen datter være alene mor, og hende er hun der også for..
  HUn må for alt i verden ikke hjemme hvem hun selv er, og fortjener en kurv …

 295. Tine 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor! Hun er der altid når der er brug for hende. Og da jeg har været sygemeldt siden februar med angst og depression, har hun bare været her, så snart jeg har haft brug for det! Hun er verdens dejligste mor, mormor, kvinde og veninde! <3 Og hun fortjener virkelig at blive belønnet!!!!

 296. louise højberg 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min mor , da hun virkelig har været der for mig altid men helt speciel er det i år, i starten af året gik min kæreste fra mig og hvor jeg så fandt ud af at jeg var gravid og valgte at beholde det, mistede så mit job og måtte af med min lejlighed, min mor tilbød så at jeg kunne flytte hjem igen selvom der ikke var plads, jeg fik hendes værelse og hun rykkede i stuen, jeg har ikke haft en nem graviditet men min mor har været der og støttet mig igennem det hele og skal også med til fødslen her engang i december:) derfor skal min mor have en julekurv , hun har altid trukket alle andre op før hende selv, et helt fantastisk menneske er hun 🙂

 297. Jeanette 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kæreste: bare fordi han for mig er helt unik, og altid er der på trods af sygdom, uddannelse og andre af livets udfordringer. du er alt for mig skat 🙂

 298. Stine Petersen 11 år ago

  Jeg nominerer min veninde Sys. Hun har været en kæmpe hjælp for mig i år, hvor jeg har været igennem en meget stor udvikling. Hun er der altid til at støtte og give et godt råd med på vejen. Selvom hun har meget at se til som enlig mor på SU så kan jeg altid regne med at hun står klar hvis jeg har brug for det. Vi har brugt mange timer i år på at snakke og analysere både min og hendes situation. Sys fortjener en dejlig jul sammen med sin datter og derfor ville denne julekurv falde et godt sted hos hende.

 299. Mai-Brit Guldhammer Pejtersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominer min mor Dorte til en julekurv. Hun har været en stor støtte for mig gennem det sidste år. Besøgte mig næsten hver dag da jeg var indlagt, og havde altid tid til at snakke med mig hvis jeg havde brug for det. Hun lod mig flytte hjem igen for en stund, fordi jeg virkelig havde brug for at slappe af mentalt, selvom der egentlig ikke var plads til mig. Og nu her hvor jeg har fundet ud af at jeg venter mig, så er hun der for mig hele tiden. Hjælper mig og passer på mig. Hvis nogen fortjener en tak er det virkelig hende <3

 300. Helle 11 år ago

  Jeg syntes min mand fortjener en julekurv, for han har haft et meget travlt år med forberedelser af polterabender for vores søn og svigerdatter, samt deres bryllup, vores datters studenterfest og vores barnebarns barnedåb. Så derfor syntes jeg den burde gå til ham 🙂

 301. Natacha Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bedste veninde Tine. For på trods af at hun selv slåser med en masse ting i hendes liv, er hun der altid når man har brug for hende. Eks. hun passer både et job, hendes kæreste og alle hendes dyr, men uanset hvornår man ringer er hun klar til at snakke. Jeg ved at hvis det kniber med pengene en måned kan jeg altid komme op til hende og spise.
  Hun er den mest uselviske person jeg kender! En rigtig engel! Jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort hvis hun ikke havde været der det sidste år? Hun gør så meget for en, men vil ikke have noget til gengæld – og hvis det ikke er i juleånden så ved ikke hvad er?
  Jeg håber virkelig at i vælger Tine for hun har fortjent at der endelig sker noget godt i hendes liv, uden hun har skulle kæmpe en lang sej kamp for det!
  Mvh Natacha 🙂

 302. Bak 11 år ago

  Jeg vil gerne norminere min mor, fordi hun har været en kæmpe støtte i dette år. Min far har ligget på sygehuset i ½ år, og det har været en kamp uden lige for alle i familien. Alligevel har min mor formået at være der for os alle. Altid klar med et kram og trøstende ord. Hun er en fantastisk mor, og har skabt en familie der står rigtig tæt. Hun har været rigtig meget igennem og trods dette har hun været en fantastisk støtte. Min mor fortjener i hvert fald en julekurv.

 303. Gitte Johnsen 11 år ago

  jeg vill gerne nominere vores papdatte, som har haft så meget modgang iår, på sin går hun har arbejdet som en blæksprutte, både for familien sine egen børen son hun har 3 af, samt sin mands 2 voksen børn, endvidre har de ialt dette kæres også kunne passe deres store intresse carpoeira, men hun er ser hvis andre skulle have brug for hennes hjælp, selv om de ikke har tid, men hvis de skulle selv skal have hjælp er vi der alle sammen, og så skal jeg love for at vi både får kram, kys, ja man må sige at der er hjerte rum til alle, selv har hun 3 små børn og 2 halv voksne samt mand, heste, grise og tyre,så derfor fortjener hun denne julekurv,

 304. Lis Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter Susanne.
  Hun har været så meget igennem, støttet og hjulpet hvor hun kunne, først i de 2 år hvor hendes mand var meget alvorligt syg, og ingen vidste om han klarede den, og igen da hendes svigerfar lå for døden.
  Hun er nu alene med sin 5 år gamle søn, da hendes mand er blevet syg igen, og ikke bor sammen med dem.
  På trods af al hendes modgang, så er hun der altid for andre, og prøver at se positivt på alt.
  Ved hun har det meget svært, hun savner sin elskede mand, og det eneste hun ønsker sig er, at han bliver rask og kommer hjem, men er sikker på at en julekurv vil få et smil frem, for de har ikke meget.

 305. Nanna F. Bing 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine svigerforældre 🙂 og det er kort og kontant fordi jeg har de bedste svigerforældre i verden… De har været rigtig søde ved mig og taget godt imod mig som en del af familien lige fra dag 1…
  De har også været rigtig dejlige, og gode ved deres søn igennem hans sygdom og efterfølgende arbejdløshed, og derfor fortjener de en julekurv..

  Mvh Nanna

 306. Rikke 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, da hun self er den bedste mor i verden udover og være en super god mor er hun der altid for en, min mor har haft det rigtig svært ang job, døds fald i familien, stress og en mand der tit er syg (min far) jeg har ikke kunne takke hende nok bare fordi hun er som hun er, så med denne her flotte gave er jeg da lidt på vej.

 307. Sarah Guldmann 11 år ago

  Hejsa! Jeg vil gerne nominere min dejlige veninde, Michelle. Jeg går hjemme på barsel, og det har hun også gjort, da hun fik en dejlig dreng i marts i år, og til trods for hårde tider for tider, har hun ALTID tid til at høre på mit brok, og bare lange snakke hvis man har lydt det. Derudover har hun selv haft hårde tider. Hendes søn har været en del syg, med meget mellemørebetændelse, væske i ørerne, osv. Og efter hun at startet på nyt arbejde, har det også været rigtig hårdt. De har ikke været særlig flinke til at tage imod hende, og brokker sig højlydt hver gang hendes søn er syg. Så jeg synes hun fortjener en julekurv 🙂

 308. Anni Wacht 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min niece Christina Falkenberg, som altid er så sød til sin gamle moster. Hun har lige skrevet til mig, at hun sender noget til mig til jul, og da jeg ikke bor i Danmark er det lidt svært at gøre gengæld, så derfor syntes jeg, at hun skal ha’ en julekurv.

 309. Nanna 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min fantastiske storesøster Stine. Efter vores mors død i juli 2011 har hun til trods for nyt arbejde, ny sammenlever og ny hjemby, formået at støtte mig og være der for mig, når jeg har haft behov for at få et godt råd eller blot at være sammen med hende. Hvis der er nogle, der har fortjent at få overrakt en julekurv til at forsøde den travle juletid med, så er det helt klart min omsorgsfulde storesøster 🙂

 310. Lissy 11 år ago

  Jeg synes min datter, Didde, fortjener en julekurv. Hun har igen i år givet os et barnebarn, og jeg har igen fået den ære at være med til selve fødslen, hvilket jeg er meget stolt af. Men osse fordi hun altid er parat til at give en hånd med, selvom hun nu har 2 børn og 1 kæreste, som er psykisk syg, og det er hende, som skal have det hele til at fungere hos sin egen lille familie.

  Hjertelig julehilsen Lissy

 311. Birthe Jensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter Marianne. Jeg har haft mange nedture i min tid, og lider bla. af depression og abnorm træthed, men hun formår at sprede glæde og lys i min hverdag, blot ved at være her. Hun har selv sit at slås med, ordblindhed gør det besværligt at opnå de karakterer, der skal til for at hun kan komme videre med sin uddannelse, og hun er for nylig blevet alenemor til en dejlig pige, men hun klarer det hele så flot. Vi kan snakke om alt muligt, og hun giver mig lov til at komme med gode råd om den lille, selvom hun har helt styr på det. Hun er en dygtig pige, som til kommer på besøg, så går hun i gang med at bage, og bringer glæde i huset. Et år til jul havde jeg det særlig slemt, hun kom hjem og klarede stort set hele julebagningen for mig – hun fortjener at få en julekurv, der kan glæde hende, hun har så tit glædet mig i mit mørke.

 312. bettina 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min søster da hun trods svær sygdom og 2 kroniske syge børn, altid har overskud til at være der når nogen har behov for det, om det så er at lægge øre til at, køre for folk så er hun der, så jeg mener hun klart skal have en kurv.

 313. Pernille Gullev 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Diana, hun er en ener når det kommet til at være veninde, for hun har et stort og rumligt hjerte, og hun er altid klar til at hjælpe, hvis jeg skulle ha et problemer, som jeg ikke selv kan overskue.
  Diana har har altid en løsning på alt, hun er god til at lytte og give råd hvis det kræves, men det gælder ikke kun mig, hun er der for alle dem hun kender, hun giver så meget af sig selv, uden at be om noget igen, det kalder jeg en veninde der er der, lige meget hvor sort det end ser ud.
  Selvom at hun også selv har haft et meget hårdt år, så lader hun sig ikke mærke af det…
  Hvis nogen fortjener en julekurve så er det hende.

 314. kirsten olsen 11 år ago

  jeg vil meget gerne nominerer min svigersøn, fordi han har og stadig gør det muligt for mig at klare min hverdag, som kan være meget sort da jeg lider af en svær depression gennem de sidste 3 år. han har stået ved min side hver dag, har deltaget i møder sammen med mig, da jeg ikke kan overskue at være alene, han har fået mig til at smile ved at bare være der og ja, hvis han ikke havde været her, så ved jeg ikke hvor jeg havde været i dag. han har overskud til at hjælpe mig selvom han også har to småbørn og lever på su, så pengene er små for ham og min pragtfulde datter, der også er der for mig 100%. jeg syntes at de fortjener en julekurv for at være dem de er, og for deres overskud til at være der for mig hver dag. glædelig jul

 315. Pia Stensen 11 år ago

  Jeg vil meget gerne nominere min moster Anny som er et utroligt betænksomt menneske der altid stiller op for os andre uopfordret. Hun ved ganske enkelt hvis der er brug for hende.

  Hun gav min mor en ny nyre tilbage i 2007. Lige efter operationen dansede hun lidt can can for at vise at hende skulle vi ikke bekymre sig for. Og for at bringe et smil på vores læber.

  Min mor døde desværre af kræft (for

 316. Helle 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min skønne storesøster, fordi hun hjalp mig på vej til at opfylde mine drømme. Ved at lade mig bo hos hende hele vinteren sidste år i sin lille 2 værelses lejlighed. Det var ikke blot sødt og artigt gjort men også meget kærligt!

 317. Pia Stensen 11 år ago

  Ups

  Kræft forårsaget af nyretransplantationen. Og min moster har siden da taget mig under hendes vinge og behandler mig og forkæler mi som var jeg et af hendes egne børn.

  Og så er hun bare sej. Hun gik Camino de Santiago i Spanien efter at være fyldt 70.

  Hun har ikke haft det let. Vil ikke gå i detaljer. Men jeg håber at kunne glæde hende med en julekurv, som tak for at hun er der for os.

 318. margit stapf 11 år ago

  jeg vil gerne nominere en dejlig solstråle.hun hedder christina og spreder fest og glæde hver dag..en humørbombe der altid er klar med en skulder og en kop kaffe. hun sender en positiv morgenhilsen hver dag via facebook og glæder derved mange som så får et smil på læben..hun knokler for alle trods sine lange arbejdsdage..bager til de syge her i december og kører gerne hvis folk skal køres.. findes der engle er hun en sådan.. christina fortjener at blive forkælet…

 319. gitte bruun-simonsen 11 år ago

  Hej

  Hermed nominere jeg min veninde og genbo, som har hjulpet mig og mine børn igennem en meget svær tid, da vi blev alene. Hun har altid været der og altid til at snakke og hører nå jeg hælder vand ud af ørerne. Hun har det selv lidt svært i øjeblikket og kunne være en opmuntring og en tak for hjælpen som jeg ved hun vil sætte utrolig stor pris på. Vil altid være i gæld til hende.

 320. Louise Levin 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min mor, som på trods af at min far er dement og hun har travlt med arbejde, at besøge ham og ingen penge har, altid har været der for mig og hjulpet med skole og kærester osv. hun er den bedste mor, jeg ovehovedet kan forestille mig og hun har været igennem så meget de sidste mange år. specielt i år har hun hjulpet med økonomien, selvom hun selv havde problemer og hun har været der for mig, med hund, kæreste og ny lejlighed og ny skole. så jeg synes virkelig hun fortjener en julekurv.

 321. Alice Pedersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine super dejlige forældre Karen og Steen Pedersen.
  De er der altid for hele vores store familie, børn, børnebørn, søskende og alt “påhænget” + venner og naboer.
  Da jeg var en tur hjemme i DK uden min mand (vi bor i udlandet), og desværre mistede vores ufødte barn, var de der straks til at køre mig til diverse undersøgelser og lægebesøg. De støttede og var der for mig i den triste situation.
  En julekurv vil være med til at takke dem på vegne af hele familien for altid at være der for alle og til enhver tid.

 322. Helle Knudsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine forældre, fordi de altid er der og giver mig og min dreng et sted at bo til vi får en lejlighed. Og fordi de har været der da min dreng var alvorligt syg. Og fordi de gør alt det bedste for mig. Så de fortjener at blive forkælet:0)

 323. Barbara 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Janne. Hun er den bedste alene mor der findes og trods kamp mod systemet, x- manden osv så har hun altid tid og overskud til at spørge ind til andre, deres helbred og problemer. Hun fortjener om nogen at få en ekstra lille præmie nu hvor julen nærmer sig

 324. Lone Fledelius 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kære mand, han er der altid for mig lige meget hvad der sker, har været temlig syg et par gange hvor han har vist sig som en sand engel. Altid parat til at hjælpe ikke bare mig, også familie og venner. Er der nogen der fortjener en jule kurv så må det helt bestemt være ham.

 325. Birthe 11 år ago

  Min datter Belinda Kirk Bendiksen hun er engel altid meget hjælpsom,omsorgsfuld,betænktsom har jeg brug for hjælp bla pga en opereration er svaret hvor og hvornår- Venner og veninder har ogsåmeget glæde af Belinda- Belinda er selv meget ophængt både i forbindelse med arbejde og sin store familie og alle ville med en stemme svare ja det til disse ord

 326. Hanne Malling Olsen 11 år ago

  Hej jeg vil gerne nominere min datter sara malling olsen da hun selv om jeg har været langt nede er så dejlig at hun får mit humør op igen bare ved at være til.Hun har trods mange svære tider beholdt sit gode humør og sit positive sind som jeg elsker hende højt for

 327. karina nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søster. Hun er den bedste i hele verden og har et kæmpe hjerte. På trods af at hun er gået gennem en hård tid er hun der altid når man har brug for det og hjælper hvor hun kan. Hun er en ener. Jeg synes så meget hun fortjener en julekurv.

 328. may-lis 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min dejlige datter, hun tænker altid på andre og er skyld i at alle i familien får enten pakkekalender eller advendtsgaver. hun har 3 små børn og trænger til en opmuntring. hun er altid i front hvis der skal arrangeres noget for andre og glemmer så sig selv. hvis nogen har fortjent en ekstra juleglæde er det hende.

 329. Malene Olesen 11 år ago

  DEN MEST SKØNNE PERSON <3 – er hun! Men hun ved det ikke, for hendes familie har vendt sig imod hende og hendes forhold til kæresten skranter. Hun var lige ved at drømme sin uddannelse, men dér sagde jeg stop! Hun er nu ved at gennemfører den (sammen med mig) og udviser et overskud som få kan. Hun aner ikke hvad hun skal d.24 december, har ingen bolig: hun er faktisk alene. Og alligevel kommer smilet frem på hendes læber, selvfølgelig er hun ked af det – men hendes positive personlig kommer frem og skinner på den bedste måde imens hun siger til sig selv: jeg er da ikke en ond person – vel? Hun kæmper og hun kæmper RIGTIG bravt. En klapsalve og kæmpe knus til min skolekammerat!

 330. Lonnie 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kollega og veninde Tine. Og simpelthen af den ene grund at hun altid er der når der er brug for hende. Hun gør altid en ekstra indsats hvis det er nødvendigt og siger aldrig nej når der kræves mere.
  Hun har også altid tid til at lytte hvis man har brug for at snakke.
  Hun er en engel! Min engel. Tine!

 331. Charlotte Søndergaard 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min lillesøster Therese fordi hun har det så svært, hun blive moppet på skolen og skal nu flytte skole igen, igen. Udover det har hun i år fået konstateret autisme, og trods alt dette er hun stadig i stand til at smile og julehygge med os andre. Hun er en fighter og hun fortjener lidt ekstra.

 332. Solveig Walløe 11 år ago

  Jeg vil meget gerne nominere en person som er kommet til at betyde noget helt specielt for mig i 2011. Jeg er PhD studerende og fik i år en ny specialestuderende, Signe Kjær Nedergaard, som har været en kæmpe hjælp gennem året. Især de sidste 10 uger hvor vi har været i USA for at arbejde. Hun har simplethen givet alt hvad hun havde i sig mens vi har været herovre. Signe har arbejdet fra 9 morgen til 21 aften for at vi har kunne nå det vi skulle på den yderst begrænsede tid vi har haft til rådighed. Jeg kan simpelthen ikke bede om en bedre speciale studerende, ej heller bedre ven! Tak Signe!!

 333. tina hansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min lillesøster som virkelig har hjupet mig gennem en svær tid, selvom hun blev mor for 3 gang sidste år og er flyttet, har hun altid været der for mig. Hun er et dejligt menneke som fortjener en anderkendelse for alt det gode hun har gjort for mig. Hvor hun får overskuddet fra må guderne vide! Hun har f.eks lige gjort rent for mig, noget som jeg har svært ved p.g.a mit handicap. Så i sender bare kurven til hende 🙂

 334. Jane Simonsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste Rune, da han altid kan få mig i godt humør og har hjulpet mig gennem en meget travl hverdag. Han formår at få mig til at smile trods sygdom, dårlig ryg og et afsluttende eksamenprojekt det vil drille. Han tilbyder altid sin hjælp.

 335. Vera Pedersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste der har hjulpet mig rigtg meget i det sidste år og selv om jeg har været igennem 8 operationer (pga. en kronisk tarmbetændelse) div. undersøgelser og prøver er han blevet hos mig, besøgt mig under indlæggelser, kørt mig frem og tilbage og her og der. Passet huset næsten alene da jeg ikke har kunne overkomme ret meget det sidste år.
  Samtidig med han passer sin skole som han er begyndt på igen efter 14 år på arbejdsmarkedet bare for at at vi kan få et mere stabilt liv og når han er færdig kan få vores fælles drømme om eget hus på landet og et lille hobby landbrug.
  Syntes han fortjener at få en lille ekstra hilsen her i julen.

 336. Katrine Overby 11 år ago

  Jeg ønsker at numinere mine forældre. De er der altid for mig, og er altid søde til at hjælpe. De hjulpet min kæreste og jeg med at få vores drømmehus. Det er vi meget taknemlige for, og derfor synes vi, at de fortjener en julekurv

 337. Susanne Thomsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datter på 16 år, der trods svære økonomiske tider med min sygdom og kun en indtægt, aldrig har plaget om noget som helst. Hun har hele dette år undvært alt ekstra avagance, selv været ude og tjene penge og handlet tilbud og discount. Hun kan sågar komme hjem med små gaver eller give tilskud til hverdagen. Hun er et lyspunkt i en til tider mørk og trist hverdag, som jeg er usigelig stolt over 🙂

 338. Lisa Madsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde kæreste.. Det har været et hårdt år for ham.. Han flyttede fra den gård han havde overtaget efter sin far, som desværre tog sit liv i 03. Han savner ham utrolig meget og især nu til jul.. At sælge har været en kamp ren økonomisk med mange nederlag og køber trækker det i langdrag.. Han arbejder og arbejder for det skal løbe rundt og prøver at være den bedste kæreste, bror, søn, kollega og ven… Oveni han har en sag kørende ved arbejdsskade styrelsen pga en ulykke med amonik som han fik i ansigtet.. Jeg sys han har fortjent lidt ekstra:-)

 339. Thomas Andersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far. Han “hopper og springer” for os “unger”. Han giver altid en hånd med hvis der er noget der skal gøres. Det kan enten være med bilerne eller hus og lejlighed. Derfor fortjener han lidt ekstra julegodter til ham og kæresten.

 340. Linda Skjøth 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mand, Heine, der er så sød og hjælpsom. Jeg har det seneste år været meget syg, og min mand har bare gjort ALT hvad han kan for at gøre mit liv til og værd at leve. Heine har en stærk karakter og er jordens mest betænksomme mand i universet.
  Synes desuden han fortjener kurven, fordi han hver december kan holde sin meget julefikserede / julekulrede kone – mig – ud!
  Mænd som ham fortjener en masse anerkendelse.
  Glædelig jul derude:)

 341. Signe 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Trine og hendes mand Michael. Indimellem har jeg det meget svært, både personligt og arbejdsmæssigt. Har været arbejdsløs i lang tid og kæmper med at komme videre, i februar fik jeg konstateret en lille depression og økonomisk har jeg været lidt uheldigt.. På trods af hvor svært de selv har haft det, er det dem der rækker hånden ud. De hjælper når jeg har mest brug for og er der bare som en anden familie for mig. Uden dem ville jeg ikke være hvor jeg er nu. Så det her er min mulighed for at sige en ekstra tak til dem begge to. De fortjener det så meget.

 342. Ann-Louise 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min moster.
  Hun er fantastisk og hjælper os meget i hverdagen så vi kan nå det hele. Det er dejligt at hun vil bruge tid på os.
  Det er bare skønt.

 343. Heidi V Svendsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min super-mom veninde. Hun har et overskud som sjældent er set magen til. Om det så er at gå til eksamen 3 uger efter man er blevet mor første gang og bestå med bravour, hjælpe alle i familien når de pluselig blivet syge eller kommer galt afsted – selvom hun er fuldtidsarbejdene+studerende, altid giver en hånd med – både med stor og småt, bager pandekager eller slår en kage sammen “fordi hun lige havde lidt tid i overskud og det jo kun tager 10 min at slå en dej sammen, og så er det jo så hyggeligt” og så så mange andre ting. Er sikker på at en lille påmindelse om hvor meget hun er værd og hvor meget hun er værdsat vil falde i god jord.

 344. Susanne Dalsgaard Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde veninde Christina. Hun er der altid for mig og er god til at lægge skulder til, hvis jeg har brug for det. Hun har selv været igennem en masse forhindringer, så derfor mener jeg at hun fortjener en julekurv for at være DEN BEDSTE VENINDE.

 345. Hanna Larsen 11 år ago

  Jeg vil gerne indstille min mors nabo, Per, til en julekurv.
  Per er altid sød og hjælpsom, og man skal ALDRIG bede ham om noget.
  Det er for ham en selvfølge, at når han klipper hækken hos sig selv, så klipper han selvfølgelig også min mors.
  Og sidste vinter (og alle andre vintre med sne), ja, så fejede og skovlede han sneen væk, inden han kørte på arbejde og igen når han kom hjem.
  Skulle der endelig være en dag hvor Per ikke er hjemme, ja, så er der da selvfølgelig én af hans søde drenge, som lige skovler sneen væk for min mor (og hun har ALDRIG spurgt ham om det).
  FOR PER ER DET BARE NATURLIGT AT HJÆLPE ANDRE, og derfor skal han indstilles til en julekurv.
  Per vil blive forlegen og det vil være den bedste julegave som er givet på vegne af mig (og min mor, og hun kender ikke til dette).

 346. Gitte Løhde Kristiansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde kæreste, som altid er der for mig i mod gang og med gang, han var der bar 100 prosen de to gange hvor jeg var gravid udenfor live moderen og vi troede jeg ikke kunne få børn.der har han bar hjulpet mig rigtg meget igenmen den svære tid og i den svære tid efter jeg mistet min elsket far som døde sidste år og min farfar der døde her i år. så jeg synes han fortjener en julekurv med ekstra julegodter.

 347. Trine 11 år ago

  Jeg vil gerne indstille min mor og far! for altid er der med en skuldre til at støtte sig op af, ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem i vores liv, vi har været igennem en konkurs, tæt på skillsmise, intet sted at bo og to små børn der også skulle ha omsorg osv
  men de er kommet med en pose med mad til fryseren og det har virkeligt betydet og givet os lidt håndører og et klem, jeg kan ikke takke dem nok for at støtte os i en svær tid. jeg elsker dem utroligt højt for de er dem de er!

 348. Suzan Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde svigermor, hun har altid overskud til at lytte, til en kop kaffe, eller et halvt stykke mad. Der er altid hus- og hjerterum hos hende. Hun er mild og god, kommer med råd hvis hun bliver spurgt, men siger ingenting, hvis man har mest brug for det. Der findes kort og godt ikke en bedre svigermor.
  Hun fortjener en særlig anerkendelse i år, for hun får hendes yngste datter og hendes kæreste på besøg fra USA for første gang i 3½ år, de kommer d. 23 december og bliver jul og nytår over.

 349. Lonni Rude Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige svigermor Jytte. Kæresten og mig har været under hårdt pres økonomisk, og hun har ladet os bo hjemme ved hende, uden at ville have penge for det. Oveni da vi flyttede i lejlighed her d 7/11, havde vi heller ikke rigtig nogle penge, og da hun kom på besøg for en uges tid siden, havde hun en kæmpe kurv fyldt op med madvarer, vaskepulver og andre gode ting. Udover det, har hun ladet os låne penge til huslejen, da det har været meget knebent med penge. Alt i alt har hun været der for os 100%, og betragter hende som en mor nr 2. Jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort uden hende, så med al den hjælp hun har givet os i denne tid, hvor der desværre ikke bliver råd til julegaver, kunne det være rart at give noget igen, på trods af man ikke selv har pengene til at give hende noget for al hendes hjælp. Så hvis det her kunne gøre tricket, ville jeg blive enormt lykkelig over endelig at kunne give noget igen, for det fortjener hun virkelig..

 350. Dennis Vind Rønhøj Christensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere en RIGTIG god ven. Hun er der altid for en hvis man har problemer, eller på anden måde ikke har det godt. Hun kan altid få mig til at smile.

  Jeg ønsker hende alt god fordi at hun altid gør min liv bedre, når jeg ser hende, selv på god dage.

  Jeg vil gerne nominere Elisa Therkildsen

 351. Britt Vestergaard 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlige veninde, som i dén grad har vandret op ad bakke de seneste år. På trods af flere ubeskrivelige familietragedier, formår hun at holde sammen på sig selv og sine skønne unger. Hun er altid klart til en sludder eller en række af spændende eller morsomme SMSér i en sen aftentime.
  Da hun har mistet sit job i forbindense med fravær pga. familiekrise, synes jeg at hun og børnene fortjener en kurv at glæde sig ved i år.

 352. maria pedersen 11 år ago

  Hvis jeg skulle vælge en som har var sød i år skal det være min mor hun har hjulpet mig i en meget svært tid da jeg ikke havde penge nok til at i min lejlighed da jeg ikke fik så meget så kontanthjælp sprang hun til og sagde så kom hjem og bo hos mig mig til du får styr på det hele..

 353. Irene Godiksen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min datters svigermor, der samtidig er min veninde. Hun er i år gået ned med stress men kæmper for at overvinde det, men det er en hård kamp. Jeg synes hun har fortjent noget opmuntring i form af en uventet gave.

 354. Louise Juul Hjetting larsen 11 år ago

  Jeg ville gerne nominere alle der har hjulpet mig i en lidt hår tid, men kan kun nominere en.

  Jeg vil derfor nominere min far, som også er min chef. Han er det fantastisk med alt ting. Er på plettet vare jeg visker lidt, og det er han også for min søster og hans kone. (min mor)
  Men jeg er ked af at se, at han giver så meget af sig selv til alle, så han står og faktisk har stress uden rigtig selv at ville indse det.

  Så derfor syntes jeg han fortjener en lækker julekurv der kan vise ham, at nu skal han stresse lidt ned og hygge sig med den, imens vi andre gør en masse for ham, så han forhåbentlig kan få alle stress symptomerne af vejen.

  Glædelig jul til alle..

 355. Tina Sørensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor til at vinde en julekurv. Da det har været et meget hårdt år for hende, hun måtte lukke sit firma ned med et underskud og en masse problemer efterfølgende. Hun går nu stadig hjemme efter længere tid som job søgende. Hun kan ingen penge eller hjælp få fra kommunen, så det er en meget presset og sparsommelig hverdag hun skal have til at gå rundt. Også er hun selvfølgelig bare verdens bedste mor, som altid tilside sætter sig selv for at hjælp hvor hun kan. Hun har bare hjulpet mig sig meget i dette år at jeg slet ikke ved hvad jeg skulle have gjort uden hende. Mor du fortjener at vinde 🙂

 356. Mette Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Karine, som er sygemeldt og på kontanthjælp. Hun har kæmpet i mange år med smerer i bækkenet, og er alene med 2 større børn, som er hendes et og alt og som hun nu ingengang har penge til, at give julegaver. Hun er et varmt og kærligt menneske, som altid har sin dør åben for alle.

 357. Charlotte Møller 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kære moster. Hun har været en kæmpe støtte for mig det sidste lange stykke tid. Har for nyligt mistet min mor pga kræft i en alder af 49! Min moster har været en kæmpe støtte i den meget svære periode. Vi er kommet MEGET tættere på hinanden, og hun giver bare så meget af sig selv, og tænker og bekymrer sig meget om mig og mine søskende. Hun er altid ved telefonen hvis jeg har brug for en at græde ud hos, eller bare snakke med. Hun bor desværre i Jylland og jeg på Sjælland, så det gør savnet til hende ind imellem rigtig stort. Det er ikke kun mig der har mistet en mor, men også hende som har mistet sin søster, og alligevel har hun haft tid og overskud til at tænke på alle os andre, frem for hende selv. Derfor mener jeg helt bestemt at hun fortjener en julekurv, som tak for at være et så kærligt og rummeligt menneske.

 358. Trine_S 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, trods en travl hverdag har hun altid tid til at hjælpe andre. Hun sørger for at samle familien, og gør altid alt hvad hun kan for at holde gode julefrokoster, fødselsdage, ferier og alt andet. Ingen føler sig glemt i hendes selvskab. Hun fortsætter selvom vi alle ved hun trænger til en pause, og hun får at vide hun skal tænke på sig selv en gang i mellem. Hun har fortjent en julekurv for at være sådan en god mor..!

 359. Sussi Breit 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min Datte Belinda Breit, da hun står ved min side, efter jeg måtte stoppe med og arbejde, på grund af ryg, og mange flere ting.
  afligevel min datter er flyttet, kan jeg ringe hvis jeg har dårlige dage, hvor jeg har behov for at snakke, samt har min datter, været med til at støtte mig til alle de forskellige undersøgelser jeg rander til.
  uden hende vil mit liv ikke fungere.
  der for fortjener min datte denne julekurv, som en stor tak for altid at værre der, og kunne rumme alt

 360. Morten 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min far, der arbejdede som købmandselev i starten af 60’erne, og siden har haft en drøm om at få sin egen butik. Nu har han udnyttet sine kreative evner og har lavet en masse hjemmelavede julekort, julespil, julepynt og nisser, som man kan købe i http://www.olesbutik.dk (Særligt nisseguirlanderne og en hjemmelavet hyggelig plade til pakkeleg-spillet kan anbefales). Håber, at hans slid med at tegne, klippe og kliste og få oprettet butikken bliver belønnet

 361. Susanne 11 år ago

  Det kan kun være vores farmor. Den mest hjælpsomme, kloge og kærlige farmor, svigermor og mor, som altid er der når vi har brug for hende, og som altid er klar til at lytte og komme med et godt råd uanset hvad det drejer sig om 🙂

 362. Karen Jensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min veninde Jette. Jette er altid hjælpsom , smilende og i godt humør. I år har der været en del sygdom i vores venne krede og i Jettes familie. Jette er den der har stået der når vennerne kaldet og altid har hun en kærlig og trøstende ord med til os alle

 363. Flemming Hansen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søde veninde, den kærligst person i Danmark!!! EN ENGEL: Tenna Kitt Findal

  fHUN FORTJENER OM NOGEN AT VINDE!!

  For hendes slaverisk goodwillarbejde, som hun gør,
  for ikke bare mig, men hele facebook,h a r glæde af hende
  Jeg er slet ikke den eneste der mener dette her,
  det er for vildt hvor meget hjælp hun giver,
  og, det er altid 1000 % gratis!

  Hun knokler bla. for at få efterlyste savnede personer hjem se siden på facebook, EFTERLYSNING SAVNEDE PERSONER DANMARK
  (skal hemmeligholdes da hun ikke ønsker at offentliggøre sit navn da hun er for populær på den gode måde, admin “fred” )
  Hun knokler, derudeover for handicappede grupper på facebook også, autismespektrumforstyrrelser,
  og
  ADHD gruppe
  & diverse hjælpe sider for samme, til gavn, og stor hjælp for andre børn/forældre pårørende.
  Så er hun selv en fantastisk mor til handicappet barn, + hun er selv dette, alligevel, knokler hun for at gøre Danmark så MEGET et bedre sted at være i.

  Har ALDRIG kendt mage til goodwillperson, som Tenna Kitt Findal er, og alle hun kender siger og skriver det selvsamme, det er simpelthen bare for vildt hvor meget hun reelt vitterligt gør og så endda trods sit eget og barns handicap samt 100 % GRATIS !

  Hun er altid klar med hjælp til hvad end folk kommer med, hun finder altid hjælpen frem, og løser gåderne, så det går i orden.
  Hun har desuden gruppen PANODILPIGER/DRENGE
  Hvor hun rådgiver forældre & piger/drenge der overvejer eller har prøvet at tage Overdosis af panodiler.
  Med succes, piger derinde fra fik bla top karakter pga den hjælp, hvor der blev skrevet stil om det, til realeksamen, den fik topkarakter, så pigen der blev en succes også takket være Tenna Kitt Findal.-
  Hun har så mange goodwillinmteresseområder, og hun er selv mor til en engel (pige vuggedød) der, hjælper hun sørme også, og har også der sider, til støtte for andre forældre der har mistet baby/barn.

  HUN er og forbliver så ultimativt meget fantastisk
  Hun fortjener en sød opmærksomhed, alle siger det, alle skriver og kalder hende ENGEL”/ANGEL” Ikke uden grund som det ses, lever Tenna Kitt Findal op til ordet : EN ENGEL

 364. Flemming Hansen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søde veninde, den kærligst person i Danmark!!! EN ENGEL: Tenna Kitt Findal

  HUN FORTJENER OM NOGEN AT VINDE!!

  For hendes slaverisk goodwillarbejde, som hun gør,
  for ikke bare mig, men hele facebook,h a r glæde af hende
  Jeg er slet ikke den eneste der mener dette her,
  det er for vildt hvor meget hjælp hun giver,
  og, det er altid 1000 % gratis!

  Hun knokler bla. for at få efterlyste savnede personer hjem se siden på facebook, EFTERLYSNING SAVNEDE PERSONER DANMARK
  (skal hemmeligholdes da hun ikke ønsker at offentliggøre sit navn da hun er for populær på den gode måde, admin “fred” )
  Hun knokler, derudeover for handicappede grupper på facebook også, autismespektrumforstyrrelser,
  og
  ADHD gruppe
  & diverse hjælpe sider for samme, til gavn, og stor hjælp for andre børn/forældre pårørende.
  Så er hun selv en fantastisk mor til handicappet barn, + hun er selv dette, alligevel, knokler hun for at gøre Danmark så MEGET et bedre sted at være i.

  Har ALDRIG kendt mage til goodwillperson, som Tenna Kitt Findal er, og alle hun kender siger og skriver det selvsamme, det er simpelthen bare for vildt hvor meget hun reelt vitterligt gør og så endda trods sit eget og barns handicap samt 100 % GRATIS !

  Hun er altid klar med hjælp til hvad end folk kommer med, hun finder altid hjælpen frem, og løser gåderne, så det går i orden.
  Hun har desuden gruppen PANODILPIGER/DRENGE
  Hvor hun rådgiver forældre & piger/drenge der overvejer eller har prøvet at tage Overdosis af panodiler.
  Med succes, piger derinde fra fik bla top karakter pga den hjælp, hvor der blev skrevet stil om det, til realeksamen, den fik topkarakter, så pigen der blev en succes også takket være Tenna Kitt Findal.-
  Hun har så mange goodwillinmteresseområder, og hun er selv mor til en engel (pige vuggedød) der, hjælper hun sørme også, og har også der sider, til støtte for andre forældre der har mistet baby/barn.

  HUN er og forbliver så ultimativt meget fantastisk
  Hun fortjener en sød opmærksomhed, alle siger det, alle skriver og kalder hende ENGEL”/ANGEL” Ikke uden grund som det ses, lever Tenna Kitt Findal op til ordet : EN ENGEL

 365. Lone Gramkow 11 år ago

  Min bedste ven Jan, for bare at være verdens bedste ven.

 366. Dorte Christensen 11 år ago

  det må være min søster karin christensen, hun er altid klar til at hjælpe hvis man har brug for en hånd, selv om hun selv har en lille datter på 2 år hun bor 320 km fra mig men tar gerne toget herop

 367. Karin Christensen 11 år ago

  Hej
  Jeg vil gerne nominerer vores dejlige nabo som altid er klar til at hjælpe med vores to dejlige unger, eller hva der nu ellers lige er brug for hjælp til. Hun er altid klar selv om hendes mand er syg og hun selv har nok og se til. Vores børn elsker hende rigtig højt og skal altid lige over og se til hende, hun har altid tid til dem. Så håber vi kan glæde hende med en kurv da hun virkelig fortjener det.
  Hilsen Karin den heldige nabo

 368. Ann-Catrine Richardt 11 år ago

  Mine forældre fortjener helt klart en julekurv. Jeg er lige flyttet hjemmefra og de har været helt fantastiske til at hjælpe min veninde og jeg med at få det hele på plads. De er der altid Hvis man har brug for deres hjælp. Min mor kom, dagen efter jeg havde fået flyttet alle tingene op i lejligheden, med dejlige hjemmebagte boller og hyggede med en god kop the. Min far er altid mand for at sætte et par hylder op eller bare snakke over en kop kaffe. DE ER FANTASTISKE.

 369. Dorthe Lund 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Laila ! Hun har det selv meget svært psykisk og alligevel er hun altid meget hjælpsom og opmærksom på, hvordan andre har det. Jeg kan ALTID regne med hende. Vi kan – uden mange ord – fornemme, hvordan den anden har det. Sådan er det med RIGTIGE venner !!!! Vi gik i skole sammen, men mistede kontakten og fandt sammen igen for knap 2 år siden til en klassefest. Jeg ønsker ALDRIG at miste kontakten til hende igen !!!

 370. Vivi Hagensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søde veninde, den dejligste person i verdenen, Gitte Sjørslev!!!
  Hun har bare været der for mig og min datter i 2011, i en meget svær tid med sygdom, hun er bare så hjælpsom og betænkelig, super skøn kvinde, hun fortjener bestemt en sød opmærksomhed!!!!!

 371. gitte hasle 11 år ago

  jeg vil gerne have at tove sørensen får en julekurv da hun altid står til rådighed og hun hjælper alle der kommer plus hun har kaffestue og bankospil og dart og kortspil også er hun 80 år hun gør meget for beboerne et livs stykke uden lige

 372. Anne Hansen 11 år ago

  Slet ingen tvivl om hvem jeg vil nominere i år. Det skal helt sikkert være min kære Farmor 🙂
  Fordi hun er der altid når man har brug for en og hun gør rigtig meget for familien og sørger for at samle familien 🙂 Hun betyder ubeskrivelig meget for mig. En helt igennem fantatisk, kærlig person min kære Farmor 😉

 373. Gine Susanne Olsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min leder Randi……..på trods af besparelser og fyringer har hun præsteret at holde humøret oppe hos os alle på arbejde… hun har hele tiden haft fokus på børnene(børnehaven for børn med autisme) og hvad der er bedst for dem. På trods af at hendes stilling er usikker pga sammenlægninger så er børnenes vel og vel det der betyder allermest for hende:-)
  Derfor fortjener min leder Randi helt sikkert en dejlig julekurv:-)

 374. mette christensen 11 år ago

  Jeg vil nominere min kollega. Som altid er i dejligt / smittende humør. Som også kommer vores beboere til gode. Er altid parat til at hjælpe alle og give trøst og rosende ord med på vejen.

 375. Linda Andersen Smith 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søde mor, Brita Andersen.
  Hun mistede hendes mand Ole Andersen, min Far lidt over et ar siden.
  Jeg bor selv i England og ser ikke ret meget til hende, men siden da har hun klaret alt selv, hun arbejder fuld tid pa et plejehjem og klager sig aldrig, hvis nogen har brug for hjaelp, sa er hun der bare.
  Hun fortjener det og meget mere…… men det ville betyde rigtig meget hvis hun blev godkendt for en julekurv 🙂
  Hun ville blive meget overrasket, hvis hun sa at jeg har skrevet det her om hende.

 376. Mariane Frandsen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlige og tålmodige mand. Han er der for mig i tykt og tynd, jeg har overlevet 4 blodpropper i kraft af hans hurtige førstehjælp. Havde det ikke været for hans insats havde jeg nok ikke siddet her og skrevet på min pc. Og hvis han ikke vinder vil jeg stadig sige ham tak for 19 skønne år.

 377. Karina Frahm 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min søde moster, som bare altid er der for mig. Selvom hun står og har et barn på 2 år, og snart skal adoptere, har hun altid tid til at hjælpe. Hun fortjener helt klart den julekurv. Hun er en engel sendt fra himlen.

 378. Jane Jensen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigerdatter Heidi Jensen Calundann. Vi mistede vores yngste søn d 4 august 2011. Heidi kom hjem sammen med vores søn Kim, hun samlede alle tråde sammen, tog sig af en masse svære ting, bedemand, hospital, læge, politi ( vores dejlige søn havde begået selvmord ) Heidi sørgede for at vi fik spist den mad hun havde lavet, hjalp os med at finde salmer. Og sad en nat og skrev et hjertevarmt digt til Andreas som vi havde mistet. Vi er Heidi dybt taknemlig.

 379. Nanna Christoffersen 11 år ago

  Jeg syntes min veninde Malene skal nomineres!! Det skal hun fordi, det har været et hårdt år for mig, både økonomisk og med hensyn på familie. Hun har støttet mig uanset hvor meget jeg har bedt om! Hun er et sandt julemirakel. Hun har selv en del over ørene men ligger sine egne behov til side, for andres skyld! Hun fortjener den julekurv mere end de fleste!

 380. Rikke Johansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor og far til en julekurv. Vi har været meget igennem de sidste par år pga. sygdom og aligevel har de formået at holde sig stærke og holde deres 3 døtre i godt humør. De har bevaret vores glæde og håb, selvom det hele noglegange godt kunne virke meningsløst. Derfor ønsker jeg dem en julekurv, så de sammen kan sætte sig ned og slappe med og bare nyde tilværelsen.

 381. margit nielsen 11 år ago

  jeg vil gerne ha at en dagplejer der bor i fredensborg helle drewsen som er langtids sygemelt og har det rigtigt dårligt hun fortjener den rigtigt meget hun har passet mine 2 børnebørn og skal nok også passe mit 3 barnebarn hun har det dårligt med ikke at kan arbejde hun er på ungernes plan fyldt med glæde og fis og balade så hun skal da ha en julekurv

 382. Ida-Maria Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine dejlige forældre.
  De har begge en utrolig travl hverdag med et krævende fuldtidsjob og tre børn. Jeg er den ældste af de tre, og selvom jeg er en teenager med humørsvingninger ved jeg, at de altid er her for mig så snart jeg siger til.
  Selvom de begge har travlt har de altid tid til mig og mine søskende. Deres højeste ønske er, at vi skal have det godt, og de slider sig selv halvt ihjel for at opnå det.
  Derfor synes jeg at de fortjener en julekurv, så de ved at de gør et fantastisk stykke arbejde, og dom en påmindelse om, at de også gerne må sætte sig ned og slappe af med hinanden en gang imellem – for eksempel med en dejlig julekurv 🙂

 383. Marianne Therkelsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominer min mor og far.
  De er der altid for en, og selvom vi har været igennem vores problemer, bliver vi altid venner igen og til sommer har de sølvbryllup.
  De gør så meget for andre; en af mine gode veninder, har i løbet af dette år haft en del bøvl med familien, meget bøvl. Mine forældre lod hende flytte ind ved os, og hun boede her næsten hele sommerferien. Nu bor hun ved sin far, men kommer stadig herhjem i weekenderne, og hun er blevet en sådan stor del af familien at hun har fået sot eget værelse der hjemme. Lige meget hvor tit hun kommer, smiler mine forældre stadig og giver hende mad og husly, selvom der er nok se til i dagligdagen. Min veninder er blevet den lillesøster, jeg altid har ønsket mig som lille, og det takker jeg mine forældre for.

 384. vicki johansen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min svigerinde Nanna og hendes kæreste.
  Det er deres fortjeneste at min kæreste og jeg for første gang nogensinde kom på ferie sammen i 3 dage, mens de passede vores to piger.
  Det var balsam for krop, sjæl og parforhold.

 385. Heidi Jensen 11 år ago

  Jeg vil gerne norminere min skønne kæreste.
  Han har hjulpet mig igennem en rigtig lang og svær periode. Han hjalp mig igennem bruddet med min eks, hjalp mig igennem en virkelig dyb og svær depression, han har forhindret mig i at begå selvmord og ikke nok med det har han taget min dejlige datter til sig som det var hans egen.

  Han har været og er stadig virkelig guld værd for mig, og selvom vi lige nu er igennem en hård tid rent økonomisk holder han humøret og glæden oppe. Vi venter nu vores fælles barn og han er så helt igennem utålmodig.

  I mine øjne har han virkelig gjort sig fortjent til at blive så rigeligt belønnet for sin kæmpe store indsats han har gjort over for mig og min datter.

 386. Julie Duus 11 år ago

  Hvis der er et menneske der har været sød og ekstra artig i år – så er det min søde barndomsveninde Christiana 🙂
  Hun er en kvinde med ben i næsen, som sætter en ære i at sprede glæde og godt humør. Hun er en der har travlt med at værne om alle andre, og som fortjener at få noget igen! Jeg har allerede købt en julegave til hende (så er dækket ind 😉 ) for gud ved hvor meget hun fortjener en god jul!
  Glædelig jul skønne Christina!

 387. Kamilla M Lassen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min barndomsveninde, som nu bor alene med sine 3 børn som alle kræver noget ekstra opmærksomhed. Hun er ved at tage en uddannelse som selvfølgelig også kræver en masse af hende. Men trods alt dette så har hun altid tid til mig og min familie, som heller ikke har det for nemt. Af hele mit hjerte ønsker jeg noget ekstra godt for hende og at lykken snart må banke på hendes dør, det fortjener hun.

 388. Nanna Christoffersen 11 år ago

  Da jeg fortalte min veninde om hendes nominering, sagde hun “skal vi dele???“

 389. Pernille Larsen 11 år ago

  Jeg vil nominere Rebecca Gylmer til en julekurv for hun og hendes nærmeste hjalp mig da jeg mest havde brug for det. Hun fortjener en julekurv.

 390. Lisette Andersen 11 år ago

  Jeg vil meget gerne nominer min dejlige veninde Mette. Vi har lige siden vores lille dreng kom til verden i juni haft det meget hårdt pga. Han blev syg da han var ni dage gammel. Hun har været der for mig både psykisk og fysisk når jeg havde det svært og virkelig havde brug for støtte. Hun har været min personlige chaffør til alle de behandlinger vi har skulle igennem for at vores søn kunne få det bedre. Hun har aldrig tøvet med at stå der når jeg havde brug for hjælpen. Det er det jeg vil kalde verdens bedste veninde. Så derfor vil jeg virkelig gerne belønne hende med sådan en dejlig kurv. Knuz

 391. Lisa 11 år ago

  Min gode veninde har været ude for så meget ubehageligt i år, men hun har stadig været sød og prøvet at holde humøret oppe, så jeg synes at hun fortjener at blive nomineret for at hendes hårde slid<3

 392. Helle Raj Hansen 11 år ago

  Min onkel ville hade mig for at gøre dette, hvis han vidste det, MEN: Jeg vil gerne nominere min onkel Erik Jensen. En onkel der altid har været der for mig, igennem hele mit liv, og særligt efter mine forældre blev skilt og min far drak for meget, har han overtaget far-rollen og ikke ladet mig mærke, at min familie ikke var som alle andres. Her kan f.eks nævnes at jeg ikke måtte mærke min mor sad stramt i det, så engang imellem tog han mig med til tøjbutikkerne også måtte jeg få lige hvad jeg havde lyst til. Han har altid sagt, at jeg aldrig måtte mangle noget, skulle jeg køres et sted hen, skulle jeg bare ringe. Da jeg blev ældre og begyndte at gå i byen var han kommentar altid ” du ringer, du skal ikke gå hjem alene!”. I de tre år jeg boede i en anden by da jeg gik på gymnasiet hentede og bragte han mig når jeg skulle hjem på weekend, på trods af der var 60km hver vej. Da jeg flyttede 130km væk fra min kære familie og dermed også onkel, var der stadig ikke noget ønske der var for stort, jeg bliver stadig bragt frem og tilbage i bil når jeg ønsker at komme hjem til min familie. Da jeg pludselig stod og skulle flytte tog han fri fra arbejde i 3 dage, for at komme og hjælpe mig på plads. Da jeg var mindre og alle mine venner og veninder begyndte at få mobiler, måtte jeg igen ikke føle mig udenfor, så han købte mig en mobil og betalte telefonregningerne – og det gør han stadig den dag i dag (jeg er 20), for som han siger “en fattig studerende har ikke behov for endnu en regning”.. Men nu er han, hvor lidt han vil indrømme det overfor mig, kommet i økonomiske vanskeligheder pga. hans arbejdsplads kører dårligt rundt. Han har inviteret hele familien til julemiddag, allerede tilbage i sommers, og han står nu i situation jeg ved er svær at klare. Han vil på ingen måder aflyse, da han ikke vil skuffe familien og alle mindst mig (da som han siger “min lille pige er blevet skuffet og snydt nok allerede”). Så jeg håber, at min onkel kan vinde lidt med gang, og ikke må synke i knæ grundet hans godhed. Nok er han ingen superhelt, som redder hjemløse, kidnappede, syge, svage osv. Men han er min helt, min beskytter, og jeg føler, at hvis det eneste jeg kan gøre for at give lidt af den hjælpe tilbage jeg har fået igennem hele mit liv, er at nominere ham til en julekurv og prøve at hjælpe ham på denne måde – så er det virkelig det mindste jeg kan gøre. Jeg håber i vil hjælpe en af hverdagens helte, eller i hvert fald bare min helt.

 393. Charlotte 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min bedste veninde Lone, hun er min soulmate , min søster, min “mor” Et mennekser som altid er der for mig, kan holde mig oppe, og nede, når det er nødvendigt ;O) Der findes ikke en bedre veninde,en veninde som jeg deler alt med ;O)
  Jeg elsker hende !

 394. Tina Svanholm 11 år ago

  Jeg har svært ved og skrive om kun en person, da jeg kender mange der fortjener et skulder klap. Men da jeg skal skrive om en, vil jeg gerne nominere min nabo Tinna. Tinna er en person som daglig kæmper med mange smerter. smerter der tager hårdt på hende, men trods det, står hun alligevel op og passer hus, mand og sin dejlige søn. Tager hatten af for den kamp Tinna kæmper. Selv om hun ikke vandt kurven, så skal hun vide hun er en helt i mine øjne….

 395. Britta Johansen 11 år ago

  SE HER SE HER SE HER!!!!!!!!
  Jeg ønsker min dejlige svigerdatter vinder en kurv. Hun har haft et svært år da hun blev ramt af en psykisk sygdom, der gjorte at hun måtte stoppe med den uddannelse hun var i gang med:( Derhjemme har hun er mand der har ADHD som dog ikke hindre ham i at have eget firma. Han har lange arbejdsdage, hvilket gør at min svigerdatter er meget alene med deres 3 børn. De 2 ældste har også ADHD, er dog godt medicineret og klarer sig rigtig godt i skolen. Der opstår dog mange problemer pga. deres sygdom og derfor synes jeg hun fortjener en skulderklap. Hun har været derhjemme de sidste 6 mdr, men har stadig mange bekymringer ang hendes fremtidige arbejdsliv og er stadig tilknyttet distrikspsyk. Håber bare sådan hun vinder:0)

 396. Annette Pedersen 11 år ago

  Jeg vil nominere min søde mand. Han er altid glad og positiv, og prøver altid at finde det gode i alt. Han er der altid som en klippe for mig og vores søn, uanset hvad. Og nu har hans arbejdsplads lige meldt ud, at de lukker og flytter til udlandet. Så jeg syntes han trænger til en lille opmuntring. Han plejer at være den der opmuntrer os, så nu håber jeg det kan blive hans tur :0)

 397. Mia BK 11 år ago

  Jeg vil gerne have lov at nominere min mor..

  Hun er der altid for alle, og sætter tit hendes egen lykke til side for andre.

  I starten af dette år blev hun så syg, og lægerne kunne simpelthen ikke finde ud af hvad der var galt med hende. Hun røg ind og ud af sygehuset, og var sygemeldt fra sit fuldtidsjob i omtrent 5 måneder. Alligevel holdt hun sit andet “arbejde” vedlige i vores badminton klub, hvor hun er kassere og var ansvarlig for caféen og klubbens medlemmer mm.. Dette tog hårdt på hendes, i forvejen, ikke så mange krafter, men var opsat på at hjælpe de andre frivillige i hallen, så de ikke fik alt for meget arbejde.
  Min mor er altid hårdtarbejdende, og hjælper til hvor der kan hjælpes. Hun holder af de mennesker der er omkring hende, og vil gøre alt for at de har det godt. – Jeg elsker min mor rigtig højt, og håber at heldet er med hende, og vinder en flot julekurv 🙂

 398. Tanja Holm 11 år ago

  Jeg vil gerne norminer min mor, da hun altid er klar med en hjælpende hånd, især ift min søn – hun gør alt for at kan hjælpe os, med pasning, hentning af ham i dagplejeren mm. Jeg får ikke altid sagt pænt tak for hjælpen, så dette vil være en mulighed for at takke hende for den store hjælp hun til tider yder – for selv om det er hendes barnebarn, betyder det jo ikke at hun skal stå til rådighed, men det gør hun og vi ved altid at hun står klar.

 399. Linda Sundstrup-Bengtsson 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor. Hun er der altid for mig og har hjulpet mig meget de sidste par år, hvor jeg har været syg. Specielt har hun været der for mine børn, når jeg ikke har kunnet! Det ville glade mig at vise hende at jeg værdsætter hende og hendes hjælp!

 400. Helena Nielsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kære mor, for hun er verdens dejligste mor og min bedste ven på jorden. Hun kan få solen til at skinne på selv en mærk dag. Jeg elsker hendes fantastisk dejlige smil og til dels lidt dårlige humør. Hun er der altid for mig og mine to brødre, og hjælper os gennem alt, hun støtter os lige meget hvad vi fortager os.
  Jeg synes hun fortjener en dejlig kurv til at forkæle hende selv med, da hun har haft et travlt år med en arbejdsuge på 48 timer.
  Hun er bare den dejligste mor på verden, og jeg ville elske at forkæle hende med sådan en kurv. Elsker hende overalt på jorden, ved slet ikke hvad jeg skulle gøre uden hende. <3

 401. Nadine Asmus 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, ikke kun fordi hun er verdens bedste og sødeste mor, men også fordi hun bare er det mest fantastiske og hjælpsomme menneske jeg kender.
  Ligemeget hvor lang en dag hun havde, så har hun altid overskud og et åbent øre for familien eller venner og hun formår at gøre den mørkeste dag lidt lysere med hendes positive livsglæde. Hun kan altid se det positive i tingene og er ikke bange for at dele denne indstilling med andre.
  Der er så mange ting hun har hjulpet mig med og jeg kender så mange mennesker, der har det lige som mig og jeg synes helt bestemt, at det er på tide, at give noget tilbage 🙂

 402. christina 11 år ago

  Jeg vil gerne nomminere min bonusmor og far som også er min datters adoptivforældre. Da hun altid har været der for mig og ikke mindst min datter. Som kom i pleje hos dem i 2002 og har været der lige siden. Og far knokler døgnets 24 timer for vores skyld og min mor sætter alt til side hvis jeg ringet og har brug for hende. Selv nu hvor hun kæmpe med sin fars sygdom. Hun tilgodese alle andre end sig selv. Så om nogen fortjener de en julekurv i denne svære tid.

 403. Irene Pedersen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlige veninde Tine.. Der trods sin sygdom, alenemor 24/7 til 2 drenge og 1 lille dejlig pige.. Sidste jul fik hun som høj gravid en blodprop i benet…. Men uanset hvor meget hun selv har om ørene… Viser hun altid omsorg for sine børn deres kammerater og sine medmennesker… Er der altid med lyttende øre, det er så flot og jeg takker hende fordi ofte har hun lagt skuldre til mig… Hun fortjener at blive nomineret… Og ekstra dejligt ville det være hvis hun var en vinder… Ja sætter pris på dig Tine <3 .

 404. mette lind 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kære far, som har været utrolig støttende da jeg gik ned med flaget i år. Han er der altid, selvom han også har sine egne problemee at tumle med, samt hudkræft. Han er en varm og kærlig mand som bringer smil og glæde ind i andres hverdag

 405. Bettina 11 år ago

  jeg ønsker og nominere min søster Ninna.

  Ninna er bare den mest utrolige person der altid har overskud til at hjælpe alle andre selvom hun har en travl hverdag med arbejde, mand og børn, hun er der altid hvis der er brug for hende…..
  D. 29 Juni 2010 mister Ninna sin lille søn Rasmus der blev 7 år gammel, men selvom Ninna nu stod i sit livs trauma, havde hun stadig et utrolig overskud til alle andre der havde brug for det.
  Hun tog imod besøg fra alle børnene fra Rasmus´s skole og snakkede med dem, de fik et stykke legetøj så de havde et minde.
  Hun skrev og skriver stadig med andre der har mistet børn.
  Hun lavede af Rasmus´s fødselsdagspenge, en skattekiste og fyldte den med legetøj som hun kørte til Århus med og satte den på hjerteafdelingen i Skejby så alle de børn der var indlagt kunne få en lille gave fra skattekisten.
  det er bare nogle af de utrolige ting hun altid har overskud til.
  jeg syntes Ninna altid har og er der for alle andre så nu er det til til en lille tanke tilbage til hende, så jeg håber virkelig hun er en af dem der får en kurv…..

 406. Diana Juliussen 11 år ago

  Har lige fået øje på denne mulighed for at nominere en til jeres julekurv. Jeg var ikke i tvivl om at jeg ville nominere min søde veninde, som hver eneste dag kæmper en kamp for at få det hele til at hænge sammen økonomisk. Til trods for 500kr tilbage om måneden efter betalte regninger, så formår hun alligevel at være glad, smilende, altid super hjælpsom og kærlig…Hun sidder så hårdt i det, alene med 2 teenage piger efter barsk skilsmisse og hun trænger bare til en varm omfavnelse og en lille bitte smule medvind…det kunne hun få ved at være den heldige vinder af denne dejlige kurv <3

 407. Anita Juhl 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlig mand.. han har været så god og dejlig i år, da jeg var kommet galt afsted med min hofte var han der hele tiden han hjalp med alt også tage sig af vores datter og et arbejde ved siden af ved ikke hvad jeg skulle ha gjort uden ham og den hjælp han gjorde det betyder alt for mig <3

 408. Annette Jørgensen 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlige mand. I august da jeg var i 5 måned mistede vi vores søn, Dirch. Han var der for mig gennem hele forløbet, hvor jeg måtte være sengeliggende pga komplikationer, samtidigt passede han vores hjem, vores 4 børn, skole og arbejde. Da barnet ikke var til at redde og jeg var tæt på selv at sige farvel til livet under fødslen, var han stærk for mig og børnene…han betyder alt for mig. Jeg er dybt taknemlig for at han altid har været hos mig også i vores tab af vores søn, men også at vi har få 4 fantastiske børn sammen, samt at han har støttet mig i alt hvad der er sket i vores 20 år.

 409. Maria Hansen 11 år ago

  Jeg vil nominere min svigermor, hun og hendes mand har virkelig hjulpet mig og min kæreste så meget efter vi flyttede sammen til Sønderjylland tidligere på året. Og så har hun også fødselsdag i dag.

 410. Line Østergaard Hylke Thomsen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mors bedste veninde Tove. Hun var der for mig, da min mor døde da jeg var 8 år. Og hende og familien har været der for mig og mine søsendende siden da, som en slags reservefamilie. Hun er der hvis der er brug for det, og hun er altid sød og kærlig overfor alle hun møder! Den sødeste kvinde jeg har kendt. Hun har selv været igennem meget mht. Sygdom, og alligevel kan hun ikke lade være med at være der for andre. For mig er det næste kærlighed så det vil noget! Så en stor tak til hende <3

 411. Sára Vang 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mor, Vivi. Hun har haft det svært længe, men er begyndt at være glad igen. Hun er mit hjerte, og hun fortjener alt det gode i verden<3

 412. Ida-Maria Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine dejlige forældre.
  De har begge en utrolig travl hverdag med et krævende fuldtidsjob og tre børn. Jeg er den ældste af de tre, og selvom jeg er en teenager med humørsvingninger ved jeg, at de altid er her for mig så snart jeg siger til.
  Selvom de begge har travlt har de altid tid til mig og mine søskende. Deres højeste ønske er, at vi skal have det godt, og de slider sig selv halvt ihjel for at opnå det.
  Derfor synes jeg at de fortjener en julekurv, så de ved at de gør et fantastisk stykke arbejde, og dom en påmindelse om, at de også gerne må sætte sig ned og slappe af med hinanden en gang imellem – for eksempel med en dejlig julekurv 🙂

 413. Charlotte Bonde 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min fantastiske veninde Jane! Den pige har et gå-på-mod og et omsorgsgen som ingen andre! Mange ting er gået skævt for hende i år, med hensyn til uddannelse og job, men hun lader sig ikke slå ud, og nu har det endelig givet pote, i form af en forfremmelse! Hun har job, skole, heste og kæreste, og kan stadig finde tiden til at være den mest fantastiske veninde, for ALLE!! Ingen bliver valgt fra, ingen bliver glemt og alle der vil det får en helt speciel plads i hendes hjerte, som bare vokser og vokser! Jane har fortjent at få den største tak!! Og et stort tillykke med forfremmelsen!! 😀

 414. Camilla pedersen 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far Torben Pedersen da han altid er der for mig når jeg har behov for det, selv når han har haft det svært. I starten af 2011 blev min far syg og indlagt for stres han var så langt nede at vi ik regnede med at han kom over det. Jeg køre så galt i juni månede og smadre min bil total. Men min far kom til mig og sagde at det sku han nok tag sig af, så han brugte en uge på at skille min bil ad og samle den igen med nye dele.. Her i november kom regningen på den anden bil som var med i min ulykke, som jeg ik havde råd til, kom min elskede far igen og gik ind og betale for mig. Så synes min far fortjener at få en dejlig kurv skylder ham alt.. Kærlig hilsen Camilla pedersen

 415. nicole elvers pedersen 11 år ago

  jeg vil gerne norminere verdens bedste mand . min mand preben..han har hjulpet mig utrolig meget med at komme ovenpå efter skrækkelige ting der er sket i min barndom (som desværre ikke an nævnes her), som jeg først har kunnet komme ud med som voksen. han er der altid for mig … han er verdens bedste mand og far:) han fortjener i højeste grad at vinde

 416. Mette Holm 11 år ago

  Min ven har i år støttet mig på flere måder, da jeg var studerende/elev, støtte mig med lidt penge og opmundre med min uddannelse.

 417. Mette Holm 11 år ago

  Min ven har i år støttet mig på flere måder, da jeg var studerende/elev, støtte mig med lidt penge og opmundre ang. med min uddannelse.

 418. Randi Rasmussen 11 år ago

  Jeg vil nominere min far til en julekurv. Jeg har haft et svært år med flere nedture. Og hvis jeg ikke havde haft min far, når det var værst, ved jeg ikke i hvilken negativ drejning tingene havde taget. Med alt det han har gjort for mig, fortjener han en julekurv.

 419. Rikke Visby Wickberg 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mor, Renatha, der gennem hele det sidste år både har hjulpet mig, når det har været hårdt eller når det har gjort ondt, (jeg var ude for en rideulykke i januar, som gik ud over ryggen), og også har hjulpet økonomisk med de mange regninger til fys og kiropraktor… Hun er der altid, når jeg har behov for hende, selvom hun både har travlt med sit nye job og med at holde huset i stand. Hun går altid med nye planer og elsker at hygge om hele familien. I år skal vi alle samles hjemme hos min mor og far for at fejre julen, derfor synes jeg, at hun skal have en julekurv, så hun kan vide, hvor meget vi alle sætter pris hende…

 420. Birgitte Nielsen 11 år ago

  Jeg ønsker og nominere min mor hun står altid på spring når nogen har brug for det, selvom hun selv er ret syg.

 421. Alice Solveig Danielsen 11 år ago

  jeg vil meget glæde min søde dejlige datter Heidi Hedegård fordi hun gør så meget for os to gamle

 422. Tanja Jensen 11 år ago

  Jeg vælger at norminere en af mine bedste og næreste venner, som hedder Tobias. Da han har været særlig god til at gøre mine triste dage til at være strålende solskind i mit hjerte, med hans søde smil og hans tilstedeværelse. Derfor ønsker jeg at han får noget særligt i år, fordi han er speciel for mig 😀

 423. Tina Schougaard 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlige søde veninde. Hun er fuld af livsmod og latter, og lever livet for fuld udblæsning. Hun har fået en stivgørende operation i ryggen, men blev kørt ned at en bil og operationen kunne ikke gentages. Hun har fået konstateret gigt og har hverdag mange smerter. Men alligevel så glæder hun sig over livet – står altid til rådighed og vil hjælpe med alt. Er meget medfølende og glemmer ofte sig selv. Derfor vil jeg rigtig gerne huske hende på, hvor meget hun betyder for mig og hvor stor en personlighed hun er.

 424. susanne hansen 11 år ago

  jeg vil meget gerne nominere min dejlige veninde, Jane Carlson. Hun har gennem længere tid – foruden at være en god og værdifuld veninde – været året svigerdatter. Både hendes svigermor og svigerfar på henholdsvis 79 og 84 har været indlagt på hospitalet. Svigermor på én afdeling og svigerfar på en anden. Jane kører bare hen til svigermor henter hende i kørestol og fræser hospitalet rundt, inden de havner nede hos svigerfar. Svigermor bliver udskrevet, men Jane kører gladelig svigermor ud til svigerfar for at besøge ham. Når svigerfar ikke bryder sig om maden på hospitalet, smører Jane 4 spegepølsemadder til ham han kan nyde i løbet af aftenen.
  Det har til tider været lidt for meget for Jane, men hun er en hård hund selv om der titter en lille tårer frem i øjenkrogen.
  Jeg synes min veninde skal betænkes med en julekurv, da hun tænker meget på andre.Venligst Susanne hansen

 425. Signe Vils 11 år ago

  Jeg ville gerne nominere min søster, som trods en depression og en brækket ankel (nu med 7 skruer) stadig har haft overskud til at hjælpe både min bror og jeg med vores eksamener. Også selvom dette indebar at hun skulle rejse fra Århus til Horsens flere gange (med brækket ankel). Hun er den der holder sammen på vores familie og vores traditioner, og for det fortjener hun en julekurv.
  Vh Signe

 426. Signe 11 år ago

  Min mor fortjener en julekurv. Jeg bor bor i udlandet og er som mange siger en jule tosse. Men der er mange ting jeg ikke kan købe. Og min mor har trofast i 19 år sendt alt hvad der høre julen til. For eksempel marzipan, nougat, kalender lys og efter min søn kom til for 6 år siden har der ikke manglet advents gaver og jeg må ikke glemme jule pynt.
  Hun er den bedste mor og mormor.

 427. gurli jensen 11 år ago

  jeg vil gerne nominere min dejlige datter der altid stiller op ,og hjælper min mand og mig selv om hun er i lære ,har mand og to små børn og er hjem at passe

 428. gurli jensen 11 år ago

  det skal være min datter da hun altid er så behjælpsom har altid tid til at hjælpe selv om hun har 2 små børn og sit arbejde ,mand og stor hus

 429. Lone Sloth 11 år ago

  nomineringen skal være vores tillidsrepræsentant som er meget aktiv og altid er der for os når vi har brug for støtte og vejledning osv. altid glad, smilende og imødekommende. Hun bruger rigtig meget af sin sparsomme fritid på at være en aktiv for os.

 430. Nadia Huber 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min veninde Cristine. Cristine og hendes familie har en meget særlig plads i mit og mine børns liv. Cristine kom ind i mit liv da jeg stod i den største krise i mit liv. Hun har hjulpet og støtte mig og bygget min selvtillid op igen. Hun står altid klar til at hjælpe og hun har åbnet sit hjem for os uden forbehold. Cristine giver så meget uden at forlange det mindste tilbage, derfor vil jeg indstille Cristine så også hun kan få en lille smule tilbage og se at jeg værdsætter hende.

 431. pia kondrup 11 år ago

  hvis jeg kunne, villle jeg ønske, at alle der måtte have brug for sådan en julekurv, kunne få det.
  Og når det er sagt ønsker jeg min datter kunne få en – hun er der for sine børn og familien iøvrigt. Er på pension så der er ikke så meget at “rutte” med.
  Min søn og svigerdatter, der kæmper sig igennem en uddannelse som soho hjælpere – til at hjælpe andre, og som venter barn nr. 3 – og økonomien er ikke helt i toop.
  Min lillebror som er lunge syg men, som har et ukueligt humør, og som holder mange menneskers tanker væk fra sygdom ved sin side junckers humør hjørne.

 432. Stina 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere mine forældre som jeg synes har fortjent en “lille” ting for alt det de igennem tiden har gjort og stadig gør for mig og mine 2 søskende. Noget af det største for mig er nok deres støtte i forbindelse med min sport, jeg spiller professionelt fodbold, hvor de siden jeg var 4 har fuldt mig i tyk og tyndt. Kørt til og fra træning, støttet hvis det gik skidt og delt glæden hvis det gik godt. Taget til Sverige eller hvor det nu lige var vi spillede turnering, weekender uden fodbold har der i årenes løb ikke været mange af – men aldrig har man hørt dem brokke sig. Aldrig er der blevet gjort forskel på os søskende – vi har hver i sær fået hvad vi har behøvet, selvom pengene til tider var små, og støttet i hvad vi gjorde og gør det stadigt. De er fantastiske og fortjener en dejlig julekurv for deres dejlige og altid trofaste væsen.
  Mvh stina

 433. dorthe 11 år ago

  hejsa jeg er så glade for min mand har kun 20-10% tilbage af kræft så er han rask vi vil bliv meget glad hvis vi få en julekuver hilse dorthe halling

 434. linette juhl 11 år ago

  jeg ønsker at nominere min søde veninde anna,havde det ikke været for hende,havde mine dejlige 3 børn sikkert ikke haft en mor idag..hun hjalp mig ud af det sorte hul jeg var i.

 435. Sandra Kragh 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde mor- hun har været en kæmpe støtte gennem sygdom og svære tider i 2011. Hun fortjener en ekstra opmærksomhed for at have brugt år 2011 på at hjælpe frivilligt alle steder hvor hun kunne forbedre andres vilkår – og har ofret al sin egen tid på at give andre hjælp og opmærksomhed <3

 436. lykke knudsen 11 år ago

  jeg ønsker at nominere hjemmeplejen i fårevejle/hørve gruppen udekørende….trods nedskæringer, møder de altid med godt humør, og passer vores ældre borgere ordentlig…..

 437. Annette Kronborg 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søster. Hun er der altid for mig, både i glæde og når det hele bare bliver lidt for meget. Hvis jeg har brug for hjælp, er hun der med det samme. Jeg er enlig mor, og har haft rigtig meget glæde af hende som moster til min datter. Hun er en alletiders moster for min datter, der virkelig nyder at have en moster som hende. Hvis jeg bare er rigtig dum, er det moster, der hjælper hende til at få det godt igen. Selvom min søster har været igennem en stressperiode med efterfølgende depression – er hun der altid for os. Vores gåture engang imellem, hvor vi får vendt verdenssituationen – er ren medicin for sjælen. Jeg håber virkelig at hun får en julekurv, da jeg på denne måde gerne vil vise hende, hvor meget hun betyder for mig 🙂

 438. Mona Uhrenholt 11 år ago

  Jeg ønsker at nominere min bedste veninde Susan, da hun altid er der for mig og min familie. Hun har hjulpet mig utrolig meget det seneste år. Pga en træls situation. Hun er der altid, og hun kan altid finde det positive når alting ser mest træls ud. Hun er simpelthen den mest vidunderlige og livsglade person som jeg kender. Så derfor er hun selvfølgelig nomineret som årets bedste veninde. En som hende skal man godt nok lede længe efter. Men jeg er heldig, for jeg har hende, og har haft det de sidste 23 år.

 439. Susanne Rahbek 11 år ago

  Den eneste rigtige at nominere er min veninde Jytte. Hun har gennem mange år kæmpet en brav kamp for at få dagen til at hænge sammen for hende og hendes børn. På samme tid har hun været den bedste veninde.Hun er alltid klar med en hjælpende hånd og hjælp til at tømme en flaske rødvin – mens vi klarer verdenssituationen….
  Mit liv ville ikke være det samme uden hende.

 440. Lone Nielsen 11 år ago

  Jeg vil nominere min datter Mette som har kæmpet en brav kamp for at nå op til jordens overflade igen efter hendes far’s død og i dag er ved at komme på rette kurs igen efter en kamp på 8 år <3

 441. Heidi Maul 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min nabo og veninde Marianne. Hun spørger altid om hun kan hjælpe mig med at handle eller gøre rent når jeg ligger med migræne, hun er der ALTID når der er noget jeg har brug for, og hun ønsker aldrig noget til gengæld. Hvis hun en sjælden gang spørger om hjælp, er det fordi hun virkelig ikke selv kan gøre det. Jeg er hende evigt taknemmelig!

 442. christine sylvan 11 år ago

  Jeg vil gerne nominere min far og mine søskende. Især min bros, som var ude for en drukne ulykke i foråret. Han har kæmpet en brav kamp, igennem koma og genoptræning. Og min far har været der, som en stærk støtte for os alle igennem det! Han fortjener af mest af alle jeg kender lidt medgang, og muligheden for at kunne give hans 7 børn den bedst mulige jul. 🙂 han har været der for min bror, og os alle sammen – og jeg vil gerne have muligheden for at glæde ham. 🙂 <3

 443. Janne Nielsen 11 år ago

  Thomas er kom skadet hjem fra en udstationering ham vil jeg nominere,for på tros af hans egen kamp med at genoptræne sin skade er han altid parart til at hjælpe og støtte andre og mig når jeg har det svært bla, på grund af slidegigt og familijerger problemer,han er altid humørspreder og kan få sin mor til at smile på sine dårlige dage selv om han også har sine egne problemer at slås med.
  Så jeg numiner min søn, han fortjener en op mundning til sin videre kamp for at komme sig helt igen efter sin skade ved at havde kæmpet for sit land og os alle sammen.

 444. Jeg vil gerne nominere min mor (datter), Anette.

  Som har været der 1000% for mig, min mand og lille søn.. Efter jeg i 2008 fik konstateret sclerose 2 mdr. efter vores lille søn´s fødsel.
  hun har været fuldstændig fænomenal og uden hende ville vi slet ikke have kunnet få det hele til at fungere.. Når min mand er på arbejde, kommer hun hver gang uden undtagelser og hjælper med alt.. Hun har fuldstændig sat sit eget liv på standby.

  Samtidig efter min mormors død har hun taget min morfar hjem og bo, og tager sig af alt for ham også, hun har givet ham et løfte om aldrig sende ham på plejehjem..

  Det burde være alle forundt at have et så fantastisk menneske i deres liv. Og vi kan slet ikke på nogen måde fortælle hende hvor meget vi elsker hende og hvor meget vi sætter pris på hende. Vi skylder hende stor tak… Men det fantastiske ved hende er at hun ikke forventer at vi siger tak.
  Men en Julekurv ville da være en lille start.

  De Kærligste JuleHilsner Cita (datter) og Hans (far)

 445. Pia Graversen 11 år ago

  Jeg er stolt af at nominere min veninde Majbrit “majer” Nielsen.. Majer er en af de få der har overskuddet til andre.. Hun har selv haft en hård medfart i livet.. 2 syge drenge gennem mange år.. Men hun er der
  hele tiden lige ved deres side.. Kæmper med næb og klør som den fantastiske mor hun er..Som om det ikke er nok har hun stået stærkt hele vejen igennem hendes mands sygdom og nyreroperationer Majer har selv været igennem en stor operation i 2009 og har til dato tabt 102 kg… En sej kamp men vundet igennem hendes stædighed om at leve LIVET… I alt det her har Majer alligevel fundet tid overskud og ikk mindst hjerte til sine plejebørn, som hun ånder og lever for skal ha det godt.. Når det er sagt skal man ikke glemme tiden hun fast bruger på asylcentret 20 timer om ugen.. Dertil kommer så oss lige sportsklubber mm som også lige skal ha en håndsrækning.. Majer er unik og uden tvivl for mig det menneske med det største hjerte for andre mennesker på trods af egne problemer .. Det er et sjældent syn i dagens Danmark.. Jeg er stolt af at kunne kalde hende for min veninde..

 446. Joan Møldrup 11 år ago

  Min mand Aage Møldrup fortjener i den grad et kæmpe skulderklap i form af en julekurv.
  Hele sommeren har han brugt al sin fritid på at renovere et gammelt hus vi har købt, alligevel har han ALTID overskud til at hjælpe vores børn, og andre når de har brug for ham, og det er ligemeget om det er hans egne eller mine børn, han er i den grad familiens problemknuser.
  Han er også frivillig på byens lille amatørteater, og gør en stor indsats der 🙂
  Vi tager det nok lidt for givet at han er der for os alle, derfor er det på tide at HAN bliver forkælet, så hans hjælpsomhed bliver påskønnet.
  En julekurv ville være en fantastisk god idé.

 447. Joan Møldrup 11 år ago

  Hvis noger fortjener en julekurv er det min datter Linda Kjær. Hun har kæmpet med angsten i flere år, en sygdom man ikke kan se, derfor kan det være svært for alle andre at forstå og acceptere man virkelig ER syg.
  Hun har endelig fået den hjælp der skulle til for at hun kunne hjælpe sig selv, og det har hun virkelig gjort godt, til stor glæde for os alle, ikke mindst hendes tre dejlige børn, som hun har brugt al sin sparsomme energi og overskud på.
  Ingen roser uden tårne, og dem er der stadig en del af…men hun er GODT på vej til et nyt liv, hvor hun hjælper andre i samme situation.

 448. Jannie Kristensen 11 år ago

  Synes helt klart min kæreste (Heinrik) fortjener at blive nomineret, da jeg er rigtigt stolt af ham at han har holdt sig clean 20 mdr. så han fortjener sgu et skuldreklap. Selv om han har haft meget at kæmpe med selv i de mange mdr står han altid klar til at hjælpe andre hvis de har behov for det. om han er den heldige som får en julekurv eller ej vil jeg altid være stolt af ham og ham evigt taknemlig for at han har valgt at leve livet sammen med mig uden stoffer og druk og den lille nye som er på vej….

 449. Diaa Jensen 11 år ago

  Kirsten og kim åbnede deres hjem for os da vi stod uden bolig de har tager mod os selv om de selv har det svært og selv har børn hjemme det betyder alt for os og derfor fortjener de denne kurv

 450. Bonnie larsen 10 år ago

  Jeg vil nominere min mor michelle, jeg har 4 børn og ikke noget job min mindste datter er meget syg med astma og kronisk lungebetændelse, min store datter har adhd, min mor har ikke for meget til sig selv og er tit meget træt og sløj, men lige meget hvad tid på døgnet jeg ringer og bere om hjælp står hun der, hun undvære gerne sin sidste 5 kroner for at hendes børnebørn ikke skal mangle noget, når vi skal til læger sygehuse eller hygge i skoler eller børnehaver er det altid min mor der står der.
  Hendes dør og hjerte er altid åbent for os, en beder mor og mormor kan vi ikke ønske os.
  Jeg ville så gerne kunne give hende noget som tak, men da min økonomi ikke er stor nok til at jeg kan give en ting, vil jeg prøve dette.

 451. Anette Jensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min lillebror og svigerinde, de har været så søde at ordne min have som virkelig trængte til en stor omgang.
  Da jeg har slidgigt i mine knæ og ryg kan jeg takke dem for at jeg kan nyde min have.
  De er der altid for mig og mine 2 børn så nu kan de lege og spille boldt i
  haven

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?