Nominér en person der har været “sød og artig” i 2012 – Vi trækker lod om 3 oplevelses-gavekort


Kender du en person der har været ekstra sød i år? Måske har du en ven, kollega eller et familiemedlem som har givet dig en hjælpende hånd i en vigtig stund, eller måske spredt en positiv stemning i din hverdag?

Nu kan du forkæle en sød person via vores nye tiltag “Årets julenominering” på Juleblog.dk. Der trækkes lod om 3 oplevelses-gavekort a 1.000kr. til DuGlemmerDetAldrig.dk – præmierne kan bl.a være en helikoptertur, vinsmagning med Morten Wulff, køretur i en Ferrari 360 Spider og meget andet.

Sådan gør du:

Vi giver i alt 3 gavekort væk, og du nominerer en person ved at indtaste en kommentar i feltet nederst på siden.

Eksempel på nominering:
Kommentar: “Jeg ønsker at nominere min nabo Peter, da han altid hjælper når der er behov for det. I 2012 har han især været rigtig venlig til at hjælpe med at lægge vores nye tag. Han fortjener en julekurv.”

Du skal altså skrive hvem du nominerer og hvorfor. Desuden skal du angive dit for- og efternavn + din email-adresse. Lodtrækningen blandt alle nomineringer foregår Fredag d.21/12 kl.12.

Hvis din nominering vinder
Du får besked via e-mail hvis din nominering vinder, og din e-mail bliver udelukkende brugt til dette formål. Adresseoplysninger skal vi først bruge, såfremt din nominering vinder, og i så fald beder vi om personens oplysninger via mail.117 Comments
 1. Maria (Else) Jæger 10 år ago

  Min veninde Johanne, er den sødeste og dejligste person, og hun fortjener klart oplevelse. Jeg mødte hende da jeg havde det svært, og hun har hjulpet mig meget. Hun lærte mig hvad venskab var <3!

 2. Anne Sophie Bjerre 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min nye roomie Trine. Vi kendte ikke hinanden for bare 3 måneder siden og alligevel stod hun klar til at give mig tag over hovedet, da jeg desperat manglede det efter et slemt brud med min eks kæreste. Vi har heldigvis fundet ud af at vi svinger rigtig godt sammen og hun har været en kæmpe støtte gennem de sidste 2 måneder, hvor jeg virkelig har haft brug for det! Vil derfor rigtig gerne vise hvor glad jeg har været for hendes åbne arme ved at forkæle hende med en ‘ekstra’ julegave 🙂

 3. Pia Sandberg Frederichsen 10 år ago

  Jeg ønsker at norminere min kæreste Michael. I sommers måtte jeg pludselig bukke under for stress, og var syg i næsten 4 måneder, og lider stadig under det. I alt den tid, har han virkelig vist hvorfor han er den rette for mig, da han har været så støttende med ALT! han har bestemt taget sin tørn i hjemmet, med vores 2 srenge, og lyttet til mig, og passet på mig! Uden ham, var jeg ikke kommet igennem dette svære forløb!

 4. Charlotte Olsen 10 år ago

  Jeg har valgt at nominere min søster Pernille. Hun er der altid for mig, og fordi hun altid er sød til at hjælpe mig, vi laver en masse anderledes og nye ting når vi er sammen, Jeg kan altid regne med hende og hun kan altid regne med mig – derfor håber jeg også at hun vinder.

 5. Philippa Frederiksen 10 år ago

  hej juleblog! Jeg vil gerne nominere min søde mor Trine, da hun altid er der for mig. Men specielt fordi hun i 2012 tog sig af mig da stressen i mit hoved blev for meget, og jeg bare havde brug for at nogen skulle gøre alting godt igen. Hun er en sand engel og altid god mod alle!

 6. Christine Hougaard 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor Kamilla, hun er sådan et fantastisk menneske, desværre er hun gået ned med stress, og har det derfor ikke så godt. Men alligvel formoder hun at gøre mig glad, gøre nogle ting for mig, selvom hun har det skidt. Hun har hjulpet mig meget på det sidste i år 2012, med nogle svære opgaver, jeg skulle skrive. Jeg synes hun fortjener en ekstra gave især her i julen og den svære tid.

 7. Tina Magling 10 år ago

  Jeg vil nominere min mand Jørgen. Det er ikke småting, han må finde sig i både fra min og hans datters side. Vi piger er måske lidt krævende, og aldrig hører vi brok fra hans side. Da jeg kom og sagde, at nu havde jeg brugt alle vores opsparede penge til vores sølvbryllup til at købe 2 billetpakker til Melodi Grand Prix næste år (6.000 kr.)- til min datter og mig, der brokkede han sig ikke. Jeg har også lige hentet 2 kaniner til min datter, og min mand er gået igang med at bygge hus til de kaniner. Min mand har fuldtidsarbejde, men sker der et eller andet, så tager han gerne fri, og hvis det handler om, at jeg ikke kan hente vores datter (der har et handicap) grundet et møde, fordi jeg har set forkert på kalenderen, så smider han alt hvad han er i gang med, og henter vores datter. Han tager gerne med i Tivoli, og sidder udenfor i kulden og venter vi er færdige med at se den forestilling som jeg har købt billetter til – 2 billetter, ikke 3 så han kunne se med. Min mand Jørgen må så absolut være kandidat til årets mand og en præmie fra jer.

 8. Maria Langebæk 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min Lillebror Asger, da han for engangs skyld har behandlet sin store søster godt i år! Jeg synes han fortjener lidt ekstra forkælelse i år da han har været igennem en lang og kompliceret operation, da hans tænder gror den forkerte vej. Det går ud på at man bliver skåret op i ganen og så skal ens tænder trækkes ned. Jeg synes han klarede det rigtig flot hvis man tænker på han kun er 14 år. Desværre faldt en af han kæder ud her for nogle dage siden så nu skal han op og opereres igen. Han var rigtig ked af det da han kom hjem og det har fuldstændigt ødelagt hans julehumør ad han ikke må spise “rigtig” mad dagene efter operationen.
  Derfor synes jeg han fortjener at vinde da man ikke kan holde en god jul uden god jule mad! (:

 9. Vivian Johannsen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste Karsten, da han er så dejlig at støtte mig igennem min sygdom og klare det meste af det økonomiske for mig og vores børn, idet min kontanthjælp ikke er særlig stor. Han fortjener helt klart en julekurv <3

 10. Natacha Kragelund 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min far, som er alene far. Han knogler hver eneste dag for at få alt til at fungere, selvom vi har haft en svær tid efter et nært familie medlem er gået bort. Han er der altid for mig og mine søskende hvis vi har brug for det. Udover det er han et helt fantastisk menneske med humor og glæde 🙂 han fortjener en stor og betydnings fuld titel for at være verdens bedste far 🙂

 11. Rikke Alnor 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min bedste veninde, som altid har stået ved min side, når jeg har være ked af det eller stresset. Hun møder altid folk med et smil og jeg er så glad for at være hendes veninde. Derfor vil jeg gerne give hende en lille gave, som en tak for, at stå ved min side hver dag.

 12. Marlene Eriksen 10 år ago

  Jeg nomiere min kæreste Anders.
  Han har siden vi mødtes altid hjulpet mig, men især i 2012 har han været fantatisk.
  Han har støttet mig i alle mine valg.
  Jeg har ikke haft det let med uddannelsen/læreplads, jeg flyttede 3 timer væk fra min familie + ham, hvergang de tog afsted grad jeg, men Anders hjalp mig altid igennem, tog fri fra skole, for at være ved mig i nogle dage til jeg var kommet på plads og faldet til.
  Vi har efter følgende valgt og flytte sammen tættere på min familie, han har hjulpet med flytning, lade mig flytte ind i hans lejelighed.
  Alt i alt haved jeg ikke kunne klare mig igennem 2012 uden ham, han har givet mig kram – kærlighed og glæde når jeg har haft brug for det.
  Nu vil jeg gerne glæde ham, derfor nomiere jeg ham, han fortjener det mere end nogle anden.

 13. gitte bruun-simonsen 10 år ago

  Min mor: henter børn i skole mv nå de er syge, trøster når jeg er ked af det, kommer med mad nå jeg er syg, hun gør simpelthen alt for mig og mine børn, efter vi er blevet alene.
  Derudover bruger hun alt sin tid på indsamling af julepakker til de fattige, børnelejre, hadicappet, børn i rumænien. Derudover underviser hun handicappet i madlavning 2 gange om ugen. Hun tænker altid på andre frem for sig selv, og giver gerne sin sidste krone til andre. Hun fortjener mere end nogen anden en stor anerkendelse for sin indsats.
  Ja glemte lige at nævne så er hun samaritter vagt i asf, koncerter,cykelløb, idræftsstævner mv. hvor hun også lige er kassere
  Utroligt overskud når man er 70 år. gl.

 14. jonna hansen 10 år ago

  Min søn kommer altid og hjælper når der er brug for der

 15. Rikke Sørensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominerer min veninde/nabo Camila, fordi hun altid er der for mig, og altid er klar til at hjælpe mig. Hun er sød og sjov, og ved præsis hvad hun skal gøre for at gøre en stemning sjov. Hun er der altid for mig, hvis jeg har problemer, eller hvis jeg skal have hjælp med noget. Hun vil stå op midt om natten for at hjælpe mig, hvis det er det der skal til. Jeg synes at hun fortjener at vinde fordi hun helt klart er den bedste veninde der findes.
  Hun kan simpelthen det hele, og henter mig endda i byen, hvis jeg ikke kan komme hjem.
  Alt i alt en fantastisk dejlig veninde
  Mvh. mig

 16. Anette Nielsen 10 år ago

  Jeg nominere min mand Leif Nielsen, da han har hjulpet mig gennem mit vægttab og altid troet på mig, lige meget hvad andre siger og gør, han køre taxi og har altid overskud til at hjælpe andre, selv om han har meget travlt og arbejder mellem 45-50 timer om ugen. Han er bare den bedste her på jorden og jeg elsker ham over alt.

 17. Michael Klit Langgaard 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min kæreste Rikke, da hun altid er der for mig. I 2012 har hun især været rigtig god til at muntre mig op og hjælpe mig igennem mine forældres skilsmisse. Det har været en ekstra hård omgang da kom frem lige før juleaften sidste år. Det er imponerende at hun har haft overskud til at muntre mig op, da hendes forældre også er blevet skilt for bare 2 år siden. Derfor syntes jeg hun fortjener en ekstra julegave.

 18. Vicki Jørgensen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mormor, da hun altid er der. Altid kommer forbi. Sætter børn, børnebørn, og oldebørn først frem for alt andet. Min mormor sørger altid for at passe hus når familien er på ferie. Hun ordner altid vores have hvis hun synes den trænger. Dette uden vi ved det og får det som overraskelse når vi kommer hjem. Hun passer altid familiens dyr ved lejlighed. Min mormor sørger altid får at der hvert år er lidt penge til os børnebørn og oldebørn, og vil hellere spare på andre dagligdags ting får at kunne glæde os med små overraskelser. Hun tager sjældent imod penge fra familien, men elsket at give selv. Min mormor er højt elsket af hele familien og en vi alle ser op til. En mormor med et varmt hjerte. Alle disse gerninger gør hun for at hjælpe os, samtidig med at hun har sit eget store hus og haven, som skal passes. En mormor i midt 80’erne. Jeg synes bestemt hun fortjener en flot julekurv som en tak for alt det hun gør og bare fordi hun er der for os. En julekurv hum ville kunne glædes med i julens dage.

 19. Claire S. Preuthun 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor; Sussi Johansen, som altid hjælper med alting.
  Hvis man har en dårlig dag, går hun en ekstra mil, for at gøre en glad igen. Hun er en stenstøtte der sætter alt ind, for at alle omkring hende er glade og tilfredse – også selvom hun selv ikke er på toppen.
  Hun har 4 børn og 2 børnebørn i en alder af 53.. Den sidste er ikke flyttet hjemmefra (18) og den ældste er 32 – og sætter altid os først med maaange flytninger/breakups/sygdomme/børnepasninger osv..

  Hun har ikke mange penge at rutte med, men formår alligevel altid, at give os alle en glædelig jul!
  Jeg håber jeg kan give hende en ekstra glædelig jul i år, hvis hun vinder dette. 🙂 Hun har i hvert fald fortjent det!
  Julehilsner fra
  Claire (den ældste datter) 🙂

 20. Lona bloch 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min gode ven danni Bjerg Rye. da jeg er flytte i en lejlighed og er alene og har haft brug for en mand har han været der med at hjælpe med de mange ting en kvinde ikke selv kan.Når man har lavet en aftale kl 9 så er det kl 9 ikke 855- eller 905. han har taget tid til at hjælpe selv om han selv skulle giftes den 12/11 og have mega travlt. så kan fortjener en julekurv.

 21. Charlotte Christensen 10 år ago

  Jeg nominere min dejlige kæreste Claus Justesen. Jeg synes at har fortjent at blive lidt forkælet da han har været en kæmpe stor hjælp for mig i hele 2012. Jeg blev sidst år i en alder af 27 ramt af brystkræft og har i 2012 været igennem både kemo og strålebehandlinget, det har været en svær tid at komme igennem og ved ik hvordan jeg skulle ha klaret det uden hans hjælp❤

  Mvh
  Charlotte Christensen

 22. Charlotte Christensen 10 år ago

  Jeg nominere min dejlige kæreste Claus Justesen. Jeg synes at har fortjent at blive lidt forkælet da han har været en kæmpe stor hjælp for mig i hele 2012. Jeg blev sidst år i en alder af 27 ramt af brystkræft og har i 2012 været igennem både kemo og strålebehandling, det har været en svær tid at komme igennem og ved ik hvordan jeg skulle ha klaret det uden hans hjælp❤

  Mvh
  Charlotte Christensen

 23. Marie-Louise Sanner Ørnbøll Christensen 10 år ago

  Årets julenominering ønsker jeg at give til min kære svigermor Lene Nilsson.

  Hun gør alt for os andre og der er ikke det som ikke er godt nok for os alle sammen! Hvis ikke hun mener der er hygge nok omkring os, så undskylder hun. Hun er i øjeblikket syg hjemmegående, da hun har alvorlige problemer med sit tryk i hovedet, hvor en af bivirkningerne er at hun hurtig bliver træt til tider og må tage sig en lille lur i ny og næ.
  F.eks. hvis man hjælper meget til derhjemme med oprydning, madlavning, opvask osv, brokker hun sig og siger “jeg inviterer gæster på besøg for at hygge, men i må ofte selv forsørge jer. I kommer og hjælper mig med ting jeg selv burde ordne”

  Uanset hvad, så hygger vi os alle i hendes selskab også selvom vi selv lige skal hjælpe til af og til. Vi ved hun ønsker at glæde os alle og at vi skal føle os hjemme hos hende. Men kære svigermor, uanset hvilken tilstand du er i, så føler vi os altid hjemme og trygge hos dig! Du er altid dejlig selskab og du fortjener også at blive forkælet! Du er der ALTID for os andre når vi har hårdt brug for det og 2012 har både været et år med op og nedeture. Så tak for hjælp af vores lejlighed og fordi du altid lutter øre og at dine døre altid står åbne til hygge med dejligt selskab!

 24. jane duus 10 år ago

  jeg ønsker at min søster skal vinde hun er der altid for mig og andre og hun står for familie julen i år så jeg syndet hun skal forklædet lidt

 25. michelle 10 år ago

  jeg ønsker og nominere min dejlige kæreste denis holm jørgensen jeg syntes han skal vinde han er der 100 procent altid for mig og vil gøre alt for jeg har det godt og er glad i øjeblikket er jeg syg har en sygdom der hedder endomentriose det gør blamdt andet at jeg ikke kan få børn han støtter mig så meget han kan og tager med mig på sygehuset når det er det jeg skal han er forstående og den bedste fyr man kunne tænke sig han hjælper mig også i gennem julen da jeg ingen peneg har hvis ikke han var der havde jeg ikke noget og lave for og er jeg kedafdet efter tabet af min mor for 2 år siden så er han der også og trøster og snakker med mig .
  ved ikke hvad jeg skulle gøre uden hans hjælp

 26. Ane Svane Madsen 10 år ago

  Jeg vil nominere min kæreste, Robert.
  Hans tålmodig og støtte igennem den første tid af min graviditet med mine overvældende følelsesmæssige op- og nedture har været helt exceptionel. Jeg har været urimelig og strid – og han har gengældt med kys og trøst.
  Jeg har ikke kunnet ønske mig en bedre mand og kommende far ved min side og vil så gerne vise ham, hvor meget det betyder for mig!

 27. Nicki Holm 10 år ago

  Jeg Ønsker at nominere Min Dejlige kæreste Louise
  Da hun har været forstående og hjælpsom gennem min sygdom.
  Hun Husker mig på alt hva jeg ikke selv kan huske
  Og syntes derfor at hun Fortjener lidt forkælelse 🙂

  Glædelig Jul til jer alle. 🙂

 28. laila stryhn 10 år ago

  det må helt klart være min datter, henriette er en sød og utrolig sød pige overfor alle hun blev mor den 31-12-11 selv med et lille barn glæmte hun ikke sin mor jeg har gået og været rigtig skidt tilpas hele året der var ikke den ting hun ikke kunne og gjorde sørgede for at jeg fik mad ringede flere gange om dagen for at høre om jeg var ok eller mangle noget. min datter er der altid for mig og ja alle i familien dette her kunne ikke være en bedre måder at vise hende at jeg sætter stor pris på hende hun fortjener det virkelig

  Venlig hilsen laila

 29. Hildur millet 10 år ago

  Jeg ønsker min søn på 22 år Skal vinde en præmie han er der altid for mig ringer hver dag til mig og giver et nap med når det er tiltrængt som for eksempel lejer en trailer og kommer med møbler når jeg ber om det

 30. marianne thomsen 10 år ago

  Jeg indstiller min søn kasper til julenominering da han altid er parat til at hjælpe. Han er en klippe, slolt af at ha en søn som ham.

 31. Pernille 10 år ago

  Min fantastiske mand har nu holdt ud gennem 2 marton graviditeter i træk. Min krop kunne ikke tåle at være gravid, og med næsten konstant indlæggelse på hospitalet, har han gennem 18 måneder prioteret mig og vores børn først. Han har gennem det hele holdt humøret højt og altid være optimistisk selvom det så sort ud.Nu sluttede det hele så for en uge siden, og vi har nu 2 fantastisk dejlige børn som har været det hele værd. Vi er begge studerende, så julegaver bliver der ikke noget af i år. Derfor syntes jeg, at han fortjener at været årets julenominering, for at være en stærk mand og ikke mindst far!!! Uden ham var det ikke sikkert vi alle var her i dag.

 32. Rikke Andersen 10 år ago

  Jeg ønsket min dejlig kæreste Jesper skal vinde, han er der altid for mig og mine børn, han er altid klar til at hjælp, støtte og gi knus og kram når man har brug for det. Jeg synes han har fortjent at blive forkæle.

 33. Rikke Stecher 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige mand, som altid er der for mig og har støttet mig i den svære tid. Han har altid overskud til at opmuntre mig når humøret er i bund. Han er utrolig hjælpsom og tilsidesætter sine egne behov for at opfylde andres. Han er en stor hjælp for hele familien og er meget værdsat af alle. Jeg er super stolt af ham 🙂

 34. Trine Nielsen 10 år ago

  Helt klart til tvillingesøster. Hun er der altid når man har brug for det. Hun er guld værd! Hun er omsorgsfuld, hjælpsom, givende og super skøn. Hu står altid klar med en krammer når der behovet er der.
  Hun er den skønneste mor til hendes smukke datter på 10 mdr.

 35. Trine Nielsen 10 år ago

  Camilla Nørgaard Nielsen er den jeg vil nominere. Trine Nielsen

 36. Jette Staun Poulsen 10 år ago

  Min veninde Vita, som over de sidste ca. 3 år har været ramt af kræft. Hun har en kræftknude i sin hjerne. Hun har fået stråler og kemo i massive mængder, som desværre ikke har hjulpet. Den eneste udvej er operation, men det er med meget stor risiko for at der dannes en blodprop og /eller nogle centre i hjernen bliver ramt. Hun skal opereres ca. midt december. ALLIGEVEL har hun urtoligt overskud til at hjælpe og lytte til andre mennesker. Hun prøver hele tiden at se det positive – og hun har været en kæmpe støtte for mig! Hun er et usædvanligt godt menneske, og jeg kan godt unde hende at modtage et af gavekortene! 🙂

 37. Jette Sørensen 10 år ago

  Jeg nominer min storebror Henning Sørensen. Han er verdens bedste bror og ven. Vores forældre har vi begge 2 i rullestol. Jeg bor i Italien, så jeg er sjældent til stede. Han handler for dem, laver mad til dem, køre dem til lægen, sygehus, ud og køre en tur først den ene og så den anden for at de kan nyde turen(han kan ikke have begge rullestole i bilen) Han har ikke et liv selv da han bruger al sin tid på dem men han gør det med stor glæde ❤. Han er så god og smukt et menneske. Han hjælper gerne alle, hvis han kan. Jeg ved slet ikke hvad jeg skulle gøre ude. Min elskede bror. Han ved slet heller ikke hvor meget han hjælper mig. STORT TAK TIL DIG BRORMAND. Du er den bedste. Søster Jette

 38. susanne kjær laursen 10 år ago

  Jeg ville meget gerne kunne give min dejlige søn og hans 3 børn nogle oplevelser. Min søn er blevet forladt af sin kærste og deres 2 børn og sidder tilbage i et hus der er til salg på 8 månede. Han er trods det en hjælpsom og god ven for sin ekskæreste og børnene, hjælper dem alle 3 i hoved og røv og glemmer næsten sig selv i det! Børnene elsker ham! Jeg selv har været hårdt ramt siden januar 2011 og hvis ikke jeg havde min søn, hans omsorg, støtte og hjælpende hænder, så tror jeg ikke jeg havde siddet her idag og skrevet! Han fortjener virkelig et skulderklap og en anerkendelse for den måde han er på! Han er altid parat med en hjælpende hånd, uanset havem og hvad!Håber, håber <3

 39. Emma Bachmann 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, hun passer så godt på mig.
  Jeg har lige brækket mit skinneben og hun var der med det samme. Jeg synes det er synd for hende at hun skal hjælpe hendes datter på toilettet selvom jeg er 15 år. Hun passer mig så godt og serverer lækkert mad og hun har sågar spredt ko lort ud i min køkkenhave for mig. Jeg synes hun fortjener en ekstra gave i forhold til hvor meget hun slider for min skyld.
  Jeg elsker hende…

 40. Pauline 10 år ago

  Ønsker at nominere min søn på 9 år, Patrick, som på grund af din epilepsi har fuldt en streng diæt de sidste 2,5 år. Han har været afskåret fra mange oplevelser, da mad fylder meget i alt hvad man fortager sig. Han har klaret diæten uden brok, da han virkelig ønsker at blive rask. Han er nu ud af diæten og medicinen virker, så han har været anfaldsfri i over 30 dage.
  Han fortjener en oplevelse for at have holdt ud gennem den hård tid.

 41. Linda Kjær 10 år ago

  Jeg nominerer min søde kæreste Jannick, som har støttet mig og mine børn gennem et længerevarende sygdomsforløb.Han fortjener at blive forkælet og belønnet for at have tilsidesat sig selv så meget <3

 42. Maria Kure 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Janni.
  Hun har, i en alder af 27 år, fået konstanteret fibromyalgi, diskusprolaps i lænden og er blevet alenemor med to børn i år. Men på trods af modgang kæmper hun ufortrødent videre.
  Hun fortjener det virkelig lidt forkælelse!

 43. Tove Fensten 10 år ago

  Jeg vil nominere min søn Jonathan. Han laver et kæmpestort arbejde indenfor velgørenhed. Gør en stor forskel for rigtig mange mennesker, der har brug for det. Det har han gjort her i 2012, men også i de foregående år.
  OG så er han forresten også den ultimativt dejligste søn i hele verden 🙂 .. er der altid for mig og parat med nærvær, hjælpsomhed og kærlighed.

 44. René Elias Nielsen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere hele 2 personer. Min morfar og og stedmormor. De er begge pensionister. Selvom de er oppe i alderen og førhen har sørget for at samle vores familie til julehygge og andre sammenkomster så synes jeg de fortjener en nominering da de i hele deres og vores families tid har bragt glæde og sammenhold til og i familien. Derfor skal de nomineres.

 45. Malene Christensen 10 år ago

  Min far skal helt klart vinde en oplevelse, da han er den bedste i verden og han har hjulpet både mig og min storebror igennem en svær tid og han er der altid for os. Han vil gå igennem ild og vand hvis det skulle være det! <3

 46. Meriam van der Male 10 år ago

  Min søster Birgitte som selv om, hun selv har haft store udfordringer i år, altid er klar med et godt råd, en støttende bemærkning eller konstruktiv kritik. Hun formår altid at være til stede og have overskud til at give.

 47. Caroline Bøgelund 10 år ago

  Min søster Natasja er den bedste person jeg kender. Hun er 20 år og jeg er 17 år, og selvom hun idag er flyttet hjemmefra har vi stadig et utroligt tæt bånd. Hun er der altid til at hjælpe, og tænker aldrig på sig selv først. Hun fortjener meget forkælelse, da vores familie har været igennem en svær tid.

 48. Zanie Molberg 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min skønne kæreste, da han altid hjælper andre med dvs. ting, som problemer og ting som skal gøres. Han er så opmærksom på andre, at han helt glemmer sig selv, derfor fortjener han noget til sig selv som han kan nyde og blive glad for. Han er et fantastisk menneske og derfor skal han nomineres.

 49. Nickie Bach 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min fantastiske veninde Janne. Hun støtter mig igennem alt og giver aldrig op selvom det hele bliver en tand for hårdt. Hun får min hverdag både i skolen og hjemme til, at være fantastisk og ikke mindst uforglemmelig! Janne fortjener en forkælelse fordi hun altid er dig for mig og for alle andre.

 50. janni vinther 10 år ago

  Min veninde Malin Henningsson. Hun har været en tro støtte for mig igennem en svær tid med skilsmisse og depression, selvom hun heller ikke selv altid har haft det nemt!! Hun har det største hjerte og det kunne være så ubeskriveligt fedt at gøre noget til gengæld…

 51. Lonnie Molin 10 år ago

  Jeg nominere min fantastiske kæreste, da han simpelthen har præsteret at gøre mig gravid (skal sættes igang d. 9/12-12) så vi får en dejlig datter, og han har fået gjort sit skoleforløb færdig og her fra d. 1 december har han nu fast elevplads og er sikret sig uddannelsen ingen for et fag der har ham stor interesse 🙂
  Kun fordi han er helt igennem fantastisk ;D

 52. Jeannie Viskinde 10 år ago

  Hej 🙂
  Jeg vil rigtig gerne nominere min svigermor. Der er mange uheldige svigermødre derude, så jeg vil gerne fremhæve min fantastiske en af slagsen som et godt eksempel! Hun stiller altid op, ligegyldigt hvad vi end måtte have brug for. Jeg har en datter fra et tidligere forhold, der er 6år. Min svigermor har fuldstændig taget hende til sig som sit eget barnebarn, hun passer, henter, laver pakkekalender, juledekorationer og ja, stort set ALT. Min datter har ikke rigtig nogen bedsteforældre på sin fars side, der kan siges at være der for hende, men nu er hun (og jeg) blevet “blessed” med min kærestes mor og hun er simpelthen fantastisk! Hun fortjener om nogen et stort tak fordi hun er den hun er!

 53. Jette løvenkrands 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mor, da hun altid er der for mig og min familie. Trods at hun selv er kronisk syg mex gigt og knogleskørhed står hun altid parat med en hjælpende hånd, børnepasningen under sygdom mm. Hun har gjort mit år 2012 til noget særligt fyldt med kærlighed, omsorg og en stabil klippe i et ellers svært år.

 54. Tina Johnson 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min dejlige mor <3. Hun har altid været der for mig i tykt og tungt. Snakket med mig når jeg har været længest nede og hjulpet mig med penge når de dårlige tider har været der. Min mor og far har ALTID holdt deres hus åbnet for både mig og min bror ligemeget hvad og der har aldrig været spurgt om noget igen! Selv da hun var nede med en depression tænkte hun mest på os (børnene) så vi ikke skulle ligge mærke til hvad der skete (vi (børnene) var ikke så gamle den gang). Hun er en virkelig stærk, venlig og omsogsfuld person, som nu også har mistet sit arbejde men STADIG holder sit hovedet højt! En gave som denne ville betyde alt for min mor da hun ved at den vil komme fra mig og fra mit hjerte!

 55. Gitte Ranners 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere 2 personer.

  Min datter som har været helt fantastisk da min bror døde den 29/11-12 Alt imens hun selv var tyngede af sorg, gik hun til eksamer, sørgede for sin mor kom gennem dagene i de sværeste 8 mdr.

  Så til min bedste veninde Yvonne som ligeså har været der døgndrift efter brormands død.
  De 2 har gjort mere end man overhovede kunne forestille sig af nogen! De fortjener derfor lidt ekstra opmærksomhed som tak og de fortjener en skøn jul udover det sædvanlige

 56. Heidi Brandt 10 år ago

  Min niece Cecilie, på 15 år, vil jeg gerne norminere, hendes lillebror var ude for en alvorlig ulykke i sommers der medførte svære skader. Cecilie har, ligeså vel som hun har grædt og følt hjertesorg, været stærk, kunne smile og være en fantastisk hjælp for sine forældre og ikke mindst sin lillebror. Jeg er fuld af respekt for Cecilie og har en stor kærlighed til.

 57. connie jørgensen 10 år ago

  jeg ønsker at nominere min søn jakop han er der altig for mig og min mand der syg har lagt miget på sygehus da kunde vi altid sende bud efter ham gøre rent gå byerner haven i sommer han har brug for en klap på skulderen

 58. Henning Brongkoll 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min super dejlige kæreste. Hun er der altid for både børnene og jeg og hun har altid overskud samt tid til at lytte til alles problemer. Hun er en favnende og elskelig person. Da vi startede vores forhold havde jeg kæmpe problemer rent psykisk,var gået ned med stres men hun formåede,at få holdt sammen på alt,både børnene og jeg samt vores hjem så der altid var kærlighed og omsorg og aldrig afsavn. Hun er en stærk fighter og fortjener denne nominering. Elsker dig pus og vil aldrig undvære dig.

 59. Vores søde granniece Dianna har hjulpet os rigtigt meget i år. Hun er en ung kvinde med en meget syg mor der har kræft og som alligevel har overskud til at hjelpe os med at passe vores barn fastæn vi bor langt væk fra hinanden. Hun er altid klar til at hjælpe og lytte hvis vi/jeg har brug for det og hun kan altid lyfte mig når jeg har det hårdt. En ung, ambitiøs, smuk, hårdt arbejdende kvinde med ambitioner som jeg gerne vil give lidt opmuntring!

 60. laila jensen 10 år ago

  jeg vil gerne nominere mine 3 børn som har været n utrolig hjælp under min indlæggelse og operation (mistanke om kræft). De har virkelig gjort alt for mig på trods af at de selv har været nervøse og bange.

 61. Ingrid Thomsen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere Else Larsen. Hun har arbejdet i hjemmeplejen i næsten 35 år og er her pr 1.-12. gået på pension. Else har givet sig selv fuldt ud på jobbet, hun har taget sig tiden til at lytte til de borgere hun er kommet hos, hun har ydet en kæmpe omsorg for borgere og kollegaer. Hvis humøret har været lidt lavt hos enten kollegaer eller borger, har Else forstået at få humøret hævet. En god historie, meget levende fortalt, har Else også utallige gange været mester for. Mange af vore yngre kollegaer, er kommet til Else for at høre, hvordan hjemmeplejen var i “gamle” dage. Else har ydet en kæmpe omsorg for andre, hun har ikke været ret god til at yde egen-omsorg- har bl.a gået på job med en brækket fod i 3 uger, inden hun syntes det var tid for lægebesøg. En apopleksi kæmpede hun sig også igennem og kom stærkt tilbage.
  Nu er det Elses tur til at blive forkælet, derfor skal hun nomineres

 62. ditte sørensen 10 år ago

  jeg norminere min skønne mand, da han i snart 2 år, har knoklet med at lave vores hus, foruden at passe sit arbejde…han fortjener en overraskelse for livet, håber han er den heldige 😀 go´jul herfra

 63. Line Mikjær 10 år ago

  Min far, fordi han kunne håndtere det hele da min mor fik en hjerneblødning i februar. Han har formået at holde humøret højt og passe på os 5 unger, mens at han har arbejdet hårdt hver dag og bruger alt sin tid på at få min mor på benene igen.

 64. Annette Kristiansen 10 år ago

  Jeg vil meget gerne nominere min veninde Trine <3 Hun står ved ens side og er altid klar hvis man han brug for det. Alt dette trods hun har det hårdt selv. En søn som er syg og tager meget af hendes tid og derfor bliver andre sat lidt til side, der i blandet hendes datter. Vil så gerne kunne give hende god oplevelse, så hun får noget at se frem til.

 65. Maria Jakobsen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, som igennem de seneste par måneder virkelig har hjulpet mig meget. Jeg er lige blevet separeret, og med hus og to børn, så har hun bare været en uundværlig støtte for mig. Hver gang jeg har haft brug for trøst, omsorg og hjælp, så har hun stået der. Uanset om det drejede sig om at hente børn, lægge vasketøj sammen, eller høre på mit tuderi. Jeg ved ikke hvad jeg ville have gjort hvis det ikke havde været for min mor. Hun betyder uendeligt meget for mig, og jeg ville elske at kunne give hende lidt igen for alt det hun har gjort og stadig gør for mine børn og for mig.

 66. Marie 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste. Han er i sommers flyttet fra hele sin familie og alle sine venner sammen med mig og vores 2 små børn til Danmark, så jeg kunne få mit drømmejob. Han har (op)givet så meget det sidste år og aldrig bedt om noget igen.

 67. Dorthe Rasmussen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min veninde Malene <3 Malene har været min veninde gennem 16 år. Hun har stået ved min side når jeg har været indlagt med mine børn ( de lider begge af astma) hun har hjulpet mig med at male til kl 3 om natten når mit hjem trængte. Hun stod klar med hjælp da børnenes far og jeg gik fra hinanden, hjalp mig med at flytte, med at passe mine børn, hjalp med at få lavet mad til mig og børnene når tiden kneb. Hun mistede sin egen mand (faren til hendes 4 børn) da hendes den mindste var kun 6 mdr. men hun har kæmpet videre. Hun er der ALTID for andre. Selvom hun selv kæmper med økonomien, hjælper hun sine voksne børn når de har behov for det, hun tryller simpelthen med pengene og med maden og jeg har ALDRIG hørt hende brokke sig over at hun har det hårdt.
  I år stod jeg så i den situation at skulle holde jul alene med mine 2 børn. Det mente Malene så bestemt ikke jeg skulle, så nu er jeg inviteret ud og holde juleaften sammen med hende og hendes børn og børnebørn. Jeg føler mig så elsket <3 Hun har, om nogen, fortjent at vinde til forkælelse til sig selv. Mere hjerteligt menneske kender jeg ikke.

 68. Caroline Hede 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, Lone. Sidste vinter flyttede jeg hjemmefra og hun har lige siden hjulpet mig med at finde ting til min nye lejlighed. Og da jeg i sommers dumpede min eksamen var hun der også for at trøste mig, altid når jeg havde brug for hende. Og når jeg bliver stresset på grund af studiet er hun sød til at komme ned og gøre lidt rent i min lejlighed og fylde op i mit køleskab og ellers hjælpe mig med praktiske ting jeg selv kan have svært ved at overskue. Hun skal ikke kun nomineres fordi hun hjælper mig, men fordi hun også gør så meget derhjemme ved min far, søster og bror. Hun fortjener at vinde. 🙂

 69. Anne Thygesen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominére min dejlige rumbo Anne Haagensen, fordi hun altid er med på hygge om aftenen, og med på herlige snakke!
  Hun har været der for mig hver gang jeg har haft det svært, hun er bare sådan en lifechanger!!
  Hun fortjener at vinde fordi hun gjorde mit liv bedere!!

 70. Helene Albrechtsen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min elskede storesøster, Stine Junge Albrechtsen.

  Igennem perioder af min barndom har der været mange psykiske nedture for min mor, der også har påvirket mig. I de perioder har hun altid været der til at støtte og passe på mig.

  Jeg kan med sikkerhed sige at uden hende ville jeg ikke have kunnet komme igennem det. Hun var limen der holdt mig sammen da jeg var ved at gå i stykker. Hun er den mest fantastiske søster i hele verden!!

  Derfor mener jeg at hun i den grad fortjener at få noget igen.

 71. Ole Andersen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere en ven fra klassen, der har været udvekslingsstudent i Sydafrika. En dag kom der en tigger hen til ham, og spurgte ham om han ikke havde nogle penge, han kunne undvære. Min ven gav ham derefter en 200 zar seddel. Det mener jeg er meget generøst af en studerende, derfor skal han nomineres!

 72. Anne Haagensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominerer min kære værelseskammerat her på efterskolen. Hun har haft rigtig meget modgang i form af sine forældres skilsmisse og andre ting, som ikke er væsentligt at der bliver offentligt.. Hun er en stærk pige, og sådan en gave her kunne give hende et rigtig stort smil på læben. Så lad kære Anne få en gave 🙂

 73. Lisbeth Maja Sørensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, da hun er et meget omsorgsfuldt menneske, som altid hjælper andre og tænker på andre før sig selc.

 74. Jørgen Pedersen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere en bekendt, som går aktivt ind i frivilligt arbejde. Han er træner i en mindre fodbold klub og elsker at holde den yngre generation positivt beskæftiget.
  Han spreder altid godt humør omkring sig, og er meget menneskenær.

 75. Yvette Jørgensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige veninde Susanne. Jeg kender ingen andre som er så hjælpsom. Jeg har været meget syg de sidste år og Susanne står altid klar til at hjælpe, både med pasning af min datter, indkøb, hjælp her hjemme og ikke mindst til at muntre op i en svær stund. Hun fortjener virkelig at blive forkælet.

 76. Isabell 10 år ago

  Min kære mor gør altid alt for os børn og alle andre selvom hun har meget dårlig ryg.
  Så synes virkelig hun fortjener lidt ekstra i år <3

 77. Lisbeth Mortensen 10 år ago

  Jeg nominerer min tidligere kollega Hanne D, som fornylig er blevet opereret for brystkræft. Jeg har været på sygebesøg hos hende et par gange, hvor jeg er kommet hjem fyldt med energi og håb om snart at finde nyt job. Det er fantastisk, at der findes mennesker som hende med så positivt et væsen – det er smittende. Den slags mennesker er værd at samle på – hun fortjener et gavekort til en oplevelse!

 78. Ida Nielsen 10 år ago

  Jeg nominerer hermed min mor. Hun er der altid for mig og mine søskende, selv nu hvor vi er voksne. Hun er altid kærlig og støttende <3

 79. mette larsen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min kæreste jimmi. Som igennem de sidste år har været min evige støtte og været der for mig da jeg havde brug for ham og hjalp mig videre med mine studier, da jeg sad fast

 80. Karina 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere Annie ! For hendes støtte og hjælp til en kær ven i en svær tid. Annie er der altid til at støtte hende, gi et kærligt skub, lytte, ta med til møder, og gi kram fra hendes trygge favn 🙂
  Annie fortjener alt godt..da hun altid er der for alle andre.

 81. Anne-Mette Krøjer 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor og far, for de der altid her for os. Efter 1 år med svær sygdom, (deres svigersøn), operation for cancer i spiserør/mavesæk, kom de op til os for at gøre rent, når vi tog til Rigshospitalet for at svigersønnen fik kemo. De er de bedste svigeforældre siger deres svigersøn. Derfor er det vigtigtat de bliver nomineret

 82. Aleksia Holk Andersen 10 år ago

  Min søster Katarina er helt klart den i leder efter, hun er et helt igennem fantastisk menneske som altid er der for alle i hendes omgivelser, selvom hun selv har haft det svært både personligt men bestemt også økonomisk som enlig mor til 3 på SU, har hun altid tid og omsorg og masser af kærlighed til alle andre 🙂
  Min familie og jeg har været igennem et rigtig hårdt år, med slem sygdom, en hård graviditet der har holdt mig bundet til sengen det meste af tiden, min datters farfar der blev syg af kræft og desværre tabte kampen, da vi endelig fik vores smukke lille dreng var han desværre meget lille og vi måtte indlægges igen, min 6årige datter der har været igennem diverse undersøgelser og stadig venter på en operation, igennem alt dette er min søster en klippe der altid er der for mig og min familie, hvad endten det er aftensmad i hverdagen hvor alt bare er umuligt, eller pludselig at skulle gå fra hendes egen uddannelse for at hente min datter og passe hende under min indlæggelse, støtte til min kæreste og jeg når det hele bare har været for meget for os! Min søster er den bedste gave man kan få og jeg vil aldrig kunne gengælde alt det hun altid har gjort for mig!
  Bedre moster for mine børn, svigerinde for min kæreste, søster og bedste veninde for mig findes slet ikke, hvis ikke hun fortjener denne nominering ved jeg virkelig ikke hvem der gør <3 elsker dig for nu og for altid søs

 83. ninna pedersen 10 år ago

  Vil gerne nominerer min kæreste snart mand da jeg ikke har råd til at give ham en bryllupsgave. Han støtter mig altid og er den bedste far. Vi skal giftes d. 12.12.12.

 84. Lonni berg 10 år ago

  Jeg nominere Lise Mikkelsen. Som lige siden jeg mødte hende bare er der for en når man har brug for det. Og det har jeg haft mange gange de sidste fire år. Sygehus besøg. Handlet ind. Passet mine børn. Skilsmisse. Flytning. Og ikke mindst har gidet at høre på når jeg har hældt vand ud af ørene. Og har kunne holde mig ud det sidste år hvor jeg bare har været vild forelsket 😉

 85. Karin B Jochimsen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor. Hun er styrken selv på trods af at hun har været igennem en syg mand(død), søn(død) og datter(mig).

 86. Winni Serritzlev 10 år ago

  Hejsa… Jeg vil gerne nominere min mand, fordi han er verdens bedste mand og Far for vores børn ;o) Tak

 87. Ulla Andersson 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere vores niece Sanne, der i 2012 har været i behandling for både underlivskræft og modermærkekræft. På trods af det, er hun der altid for os andre og især for hendes børn. Hun trænger virkelig til noget helt specielt 🙂

 88. Nadja Vinkel Jensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min søde og dejlige mormor. Hun er en af de mest omsorgsfulde, kærlige og stærke kvinder jeg kender, hun er kun fyldt med kærlighed. Hun har mistet sin mand og tre af sine børn, men jeg har ALDRIG hørt hende brokke sig over noget som helst, hvis man har brug for et lift eller er syg, så står mormor altid parat hver evig eneste gang! Hun har 23 børnebørn og 5 oldebørn og da hun fylder 80 år her den 7. januar kan jeg på vegne af alle os børnebørn og oldebørn sige at dette ville være en perfekt måde at vise hvor meget vi elsker og sætter pris på vores kære mormor/farmor. Hun fortjener det virkelig!

  Og bare lige for at give endnu et eksempel på hvor meget hun gør:
  Som sagt er vi jo rigtig mange børn og en stor familie og det sker stort set kun en gang om året at vi alle sammen mødes og selvfølgelig er det hjemme ved mormor. For hvert år holder hun en efter ”juleaften” for alle i familien og det bringer altid en stor glæde når vi alle sammen er sammen igen.

 89. Marhilde Brasen 10 år ago

  Min mor helle brasen der blev syg af kræft i år 2011 og blev fri for kemoen i juni 2012 og som nu har fået af vide det er på vej tilbage igen… Jeg vil gerne nominere hende fordi selv om hun er syg er hun altid parat til at hjælpe hvor hun kan også selvom hun ikke kan holde til det

 90. Iben Jensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere 2 personer som har haft det svært, men stadig opfører sig ordenligt, og glæder andre mennesker omkring sig.
  Den første er min morfar. For 3 måneder siden fik han et slagtilfælde. Han er i bedring nu, men det er gået ud over hans sprogcenter. Selvom han er blevet smidt rundt mellem tyske og danske hospitaler, har fået ringe mad og dårlig behandling, tager han det hele med et smil. For en uge siden fik han samtidig af vide at han har en mislyd på hjertet. Han er nu holdt med at ryge (efter 50 år med smøger) og han har det meget bedre, og går flittigt til genoptræning! Han fortjener en oplevelse som ikke indeholder hospitaler og læger.
  Den anden person er min bedste veninde som er blevet såret meget af drenge i år. Hun forsøger stadig at se det hele på en positiv måde, og hun tilsidesætter sig selv og sine egne problemer, for at være der for andre.
  Begge to, fantastiske mennesker! Håber de har en chance for at vinde, men nomineres, skulle de i hvertfald!

 91. Johnny Steffensen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min medarbejder Monika. Jeg gik ned med arbejdsrelateret stress, med en mild depression i foråret 12´ Jeg var institutionsleder, men vidste at jeg fra august 12´ skulle være pædagogisk leder, da min institution skulle fusioneres med 2 andre institutioner, og jeg ikke selv søgte institutionsleder stillingen. Efter jeg kom tilbage på arbejdet i maj 12´ valgte bestyrelsen og den kommende leder at flytte mig i et af de 2 andre institutioner i fusionen, for at give mig en ny start og ro til at lede igen. Jeg har lige siden min nedtur været bange for, om jeg nogensinde ville få glæden ved at komme på arbejde tilbage igen, men min nye medarbejder Monika, har med hendes anerkendende måde, varme, nærhed og oprigtig interesse i mig, gjort at jeg i dag tager på arbejde glad, frisk og engageret.
  Så Monika har givet mig en tro på mig selv. Stor tak skal lyde til hende.

 92. ulla vibeke rasmussen 10 år ago

  hej.. jeg vil gerne indstille min families gode ven Gitte. Gitte har været min mand en sand ven under hans alkoholafvænding samt stor støtte for hele vores familie, selvom hun er alenemor til 2 skønne unger og for at det ikke skal være løgn mistede hun sit arbejde oveni. Alligevel har hun haft overskud til os og delt ud af skulderklap og varme . Hun fortjener ihvertfald at vinde. På forhånd tak..og glædelig jul.

 93. Charlotte Krog 10 år ago

  Jeg vil gerne indstille vores reservebedste Kirsten til en julekurv eller lidt ekstra forkælelse. Vi har deværre kun en bedste i Holland og dermed ikke rigtig nogle bedster for vores 3 årige datter. Mormor Kis som vores datter har døbt hende udfylder min afdødes mors plads og er i sandhed en ægte bedste for vores datter og er der ud over også en uundværlig hjælpende hånd i en travl hverdag. Hun er desværre ikke altid så god til at sætte sig selv først og siden hun ufrivilligt kom på efterløn arbejder hun også som frivillig hver uge i Nicolaj tjenesten hvor ensomme kan henvende sig og få en samtale. En stor nomination til hende!

 94. Cecilie sandfeld 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mor. min mor er på kontanthjælp (hendes situation gør det utrolig svært for hende at komme i arbejde selvom hun ønsker det rigtig meget) og har tre børn ud over mig, hvoraf to af dem bor hos hende. hun er der ALTID for andre, specielt hendes børn som i år har haft ekstra meget brug for hende da visse omstændigheder gjorde de måtte flytte fra deres far, og det er uanset om hun i realiteten har overskuddet eller ej. hun forstår at bruge hendes humoristiske sans til at gøre ens dag bedre, og hun ønsker generelt kun det bedste for alle mennesker. hun kunne dog godt bruge denne oplevelse så jeg kan bevise på at hun er ‘god nok’. for det er hun virkelig. med venlig hilsen Cecilie sandfeld

 95. Ulla Christiansen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min gode ven og kollega Christoffer. Han er der altidfor mig når jeg har brug for ham, hvad enten det er etoger altid klar med godt humoør

 96. Ulla Christiansen 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min gode ven og kollega Christoffer. Han er der altidfor mig når jeg har brug for ham, hvad enten det er et øre der lytter eller der er brug for at sprede godt humør. Han har siden august været sygemeldt med to diskusprolabser ogffortjener en ekstra julegave.

 97. Brith 10 år ago

  Jeg vil rigtig gerne nominere min søde kæreste, Martin. Han har for tiden rigtig meget at se til på universitetet, hvor han studerer, og han fortjener derfor en ekstra dejlig julegave som forkælelse. Selvom han har travlt med både arbejde og studie formår han at sprede glæde i enhver tid til venner, familie og ikke mindst mig. Han er uundværlig – og han fortjener at få det at vide og få en ekstra overraskelse her i juletiden, som jo netop handler om kærlighed og at gøre en god gerning for andre.

 98. Preben Mølgaard Abel 10 år ago

  Hvis der er nogen som fortjener en extra forkælelse så erdét Maibritt. Mølgaard Abel Abel . Fordi hun er et enestående varmt og kærligt menneske med et usædvanlig. stort og varmt hjerte hvor der er plads.

 99. Cecilia Gramstrup Correia 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min veninde Mona.
  Vi mødt hinanden for nu 13 år siden, og igennem alle dise år har hun altid stået ved min side, i både gode og dårlige tider.
  Specielt i år har hun givet mig sin støtte da jeg for nogle måneder siden, mistede min bedstemor som har været en stor del af mit liv. Det tog meget hårdt på mig, og jeg vil derfor gerne takke hende får de 13 års gode venskab og støtte, fordi hun betyder så ufatteligt meget for mig!
  Derfor synes jeg hun fortjener en nominering da hun er det sødeste og mest varmhjertede menneske jeg kender og som jeg ser frem til massere af flere år godt venskab sammen med ♡

 100. Signe Katrine Dinesen 10 år ago

  Min lillebror Jens på 11. Han er ligesom alle de andre nominerede fuldt ud fantastisk. Han har hjulpet mig gennem mit angst uden irritation og har beskyttet mig. Beskyttet mig fra alle på skolen der ville gøre mig ondt.
  Nu er han selv i en periode med angst (det ligger åbenbart til familien) og jeg vil støtte ham ligesom han har gjort med mig. Det har han lært mig og jeg håber sådan at han kommer over det snart.

  Han fortjener noget fra sin søster så han kan mærke at jeg holder af ham. Jens, min engel. Jeg elsker dig…
  Signe 13 år.

 101. Kis Nielsen 10 år ago

  Jeg vil nominere min mand, Lars. Efter at have ligget på hospitalet sidste jul er han kommet ovenpå igen. Han cykler hver dag til stationen (7 km frem 7 km tilbage) i alt slags vejr. Det viser bare hvor sej han er. Han er også hjælpsom i dagligdagen. Svære tider, store afleveringsopgaver ville være usandsynligt at komme igennem uden ham. Han er en god far til de to børn vi har og forsørger vores lille familie.

  Tak for 2012….sammen kommer vi også igennem 2013.

 102. Kis Nielsen 10 år ago

  Min lillebror Jens på 11 år. Han er ligesom alle de andre nominerede fuldt ud fantastisk. Han har hjulpet mig gennem mit angst uden irritation og har beskyttet mig. Beskyttet mig fra alle på skolen der ville gøre mig ondt.
  Nu er han selv i en periode med angst (det ligger åbenbart til familien) og jeg vil støtte ham ligesom han har gjort med mig. Det har han lært mig og jeg håber at han snart kommer over det.

  Han fortjener en belønning for den bamhjertige dreng han er og for at vise at jeg virkelig holder af ham. Jens, min engel. Jeg elsker dig…
  Signe 13 år.

 103. Signe Katrine Dinesen 10 år ago

  Jeg vil nominere min mand, Lars. Efter at have ligget på hospitalet sidste jul er han kommet ovenpå igen. Han cykler hver dag til stationen (7 km frem 7 km tilbage) i alt slags vejr. Det viser bare hvor sej han er. Han er også hjælpsom i dagligdagen. Svære tider, store afleveringsopgaver ville være usandsynligt at komme igennem uden ham. Han er en god far til de to børn vi har og forsørger vores lille familie.

  Tak for 2012….sammen kommer vi også igennem 2013.

 104. Signe Katrine Dinesen 10 år ago

  Min lillebror Jens på 11 år. Han er ligesom alle de andre nominerede fuldt ud fantastisk. Han har hjulpet mig gennem mit angst uden irritation og har beskyttet mig. Beskyttet mig fra alle på skolen der ville gøre mig ondt.
  Nu er han selv i en periode med angst (det ligger åbenbart til familien) og jeg vil støtte ham ligesom han har gjort med mig. Det har han lært mig og jeg håber at han snart kommer over det.

  Han fortjener en belønning for den bamhjertige dreng han er og for at vise at jeg virkelig holder af ham. Jens, min engel. Jeg elsker dig…
  Signe 13 år.

 105. Betina 10 år ago

  Min søster, Susanne fortjener helt sikkert at blive forkælet. Hun har været der i forbindelse med min søns sygdom og alle hans indlæggelser og kan altid ringe til hende for at få opmuntring i en hård tid. Trods hun selv har ting at kæmpe med. Hun er et fantastisk menneske… hun fortjener det I stor stil 🙂

 106. Heidi christensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min mor, hun er alt det der kan stå inden for verdens bedstemor/kone. Min far døde for snart 7 mdr siden, han havde sygdommen Als, han nåde og have den i næsten 2 år, han var lænket til en respirator i den tid, lå 26 uger på sygehuset i den periode, ci havde plejer tilkendt, men dem ville min far ikke rigtig have noget med at gøre, forstår man jo godt, når alt man har kunnet selv, lige pludselig er væk, min mor var der 100 pct hele tiden og blev lært op i pleje og maskiner, så hun kunne det hele selv, deres stue blev lavet om til et sygehus, hvor der også er plejer hele døgnet, så hun havde inted privat liv i deres et hjem, fødselsdag/nytår forgik alt sammen på sygehuset, han blev selv 60 år selv da han var indlagt. Meget at tiden lå han i århus, min mor lå troligt og kørte frem og tilbage sent aften-tidlig morgen. Gjorde alt for ham. Hved siden af skulle hun lave mad til 200 personer dagligt, trods alt det var hun der stadig for mig og mine børn. Nu er han dø og fået fred, min mor er nu begyndt som frivillig ved syge mennesker og har selv sit arbejde ved siden af, hvor hun leder en Katrine og hun er der altid for os. Håber at i vil gi hende en jule hilsen, hun har virkelig fortjent det.

 107. sanne mengler 10 år ago

  Min dejlige søn, fordi han var der for mig da alt brændte på

 108. Betina Rosenlund 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min mand Mikael, da han altid er der for mig når jeg skal bruge det, vi har været sammen i 10 år hvilket jeg aldrig har fortrudt, i gennem min mors sygdom var han altid ved min side den dag hvor hun døde kunne jeg selv regne med ham, hn bakker mig 100 % op og passer altid på mig

 109. Johnny Blach 10 år ago

  Vil gerne nominere min søster, for alle de undersøgelser hun går igennem for mig, så jeg muligvis kan modtage en af hendes nyre.Syntes det er en utrolig stor ting hun gør, så hun fortjæner en oplevelse, da jeg er meget taknemmelig
  En stor tak

 110. bodil nielsen 10 år ago

  Vores datter, der for os som forældre selvfølgelig er helt unik, men i almindelighed sikkert ganske gængs. Hun klarer opgaven som første- gangsmor helt fantastisk (d.d. 3 mdr.) Hun er nærværende, omsorgsfuld. Deler sin kærlighed mellem mand og barn. Deltager i babysvømning sammen med morfar og glemmer ikke mormor, mostre og morbror i deling af oplevelser. De små niecer (7-9-11-13 år) som hun har været meget involveret i med hensyn til pasning og afhentning fra børnehave/skole, er meget deltagende i den lille babys udvikling og kunnen.
  Sød og artig det er hun – men om hun betragter sig selv som sådan tror jeg ikke – men en julehilsen, det fortjener hun.

 111. Inge-Lise Andreasen 10 år ago

  Jeg vil nominere min datter Pernillr,som var i en bilulykke sidste år i december.Hun er en sej en der havde søgt et nyt job.Og mødte op med skinne på benet:-) og fik jobbet.Der er en lille hage at hun ikke kan køre på motervej mere uden at ha det rigtig skidt. Og hun juler mere end ellers fordi sidste år var bare L…. for hende.

 112. Frank Steenholdt 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kone Dorthe, hun er en kvinde alle mænd må misunde.
  I de foregående år har hun gennemgået følgende:

  1. Et stor datter der blev sur og i galskab prøvede at ødelægge familien.
  2. En blodprop i hjernen.
  3. Genoptræning i det følgende år.
  4. En mand der fik diskusprolaps og måtte genoptrænes i det følgende
  år.
  5. En anden datter der gik ned og alt der fulgte med for at få hende i
  gang igen.
  6. Hendes mand, igen, der fik beskadet minisken og måtte gennemgå
  en knæoperation og derefter genoptræning.

  Og så skal det lige nævnes at hun er handicappet og alligevel har støttet mig(hendes mand) gennem alle de besværligheder, har stået for hus og hjem.

 113. Jannie Jørgensen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min moster Hanne, da hun altid er sød til at hjælpe sin familie og alle sine venner. Og det er om de så bor i Norge eller på lolland. Hun er alt for god til at sætte andre frem for sig selv først og ringer man og har brug for en snak eller hendes hjælp til noget er hun der lige med det samme. Hun kan også finde på at sætte dyrebar tid af til bare at hjælpe hvis hun syntes at man går en svær tid igennem og det er bare guld værd at have et så positivt og givende menneske i sin familie. Det smitter jo af på andre at hun er så fantastisk. I dette år 2012 har hun blandt andet hjulpet min mor hver gang hun skulle have stråler eller kemi. Taget fri for at gå med til undersøgelser og plejet hende og gjort alt hvad hun kunne for at det skulle blive en ok tid, selvom det ikke er sjovt at have så mange smerter. Håber hun vinder så jeg på den måde kan vise hende min taknemmelighed og glæde over at have hende i mit liv. Kh Jannie.

 114. benedikte johansen 10 år ago

  Jeg vil gerne nominere min dejlige kæreste som jeg har været sammen med i 10 år og 7 mnd han har altid været der for mig når jeg havde allermest behov for nogen til at være der for mig. Da jeg var han der. Her det sidste år hvor jeg har været syg med depression og havde brug for nogen at snakke med har han været der. Selvom jeg ikk altid har været syg ved ham mens jeg har været syg har han aldrig veget fra min side. Derfor ønsker jeg at han skal nomineres da han virkelig fortjener det.

 115. Karen Heyn 10 år ago

  Min kommende mand er vild med biler, der kan flyve derudad, men det er vores pengepung ikke lige til.
  Vi mødte hinanden for et år siden og han har simpelthen vendt mit liv til lykke. Han er der altid for mig, er det mest omsorgsfulde og kærlige menneske jeg kender, han har gjort mig til et helt menneske.Han ser altid det positive i tingene og kan altid få mig til at smile, selvom en dag kan se grå og sort ud. Vi er tæt knyttet sammen og kan slet ikke undvære hinanden, vores kærlighed er dyb og stærk, så derfor skal vi giftes til efteråret.
  Han betyder alt for mig og jeg elsker ham med al min kærlighed, dybt i min sjæl, så derfor ved jeg at han vil være helt fantastisk glad og fortjene at han fik en tur i en hurtig racer.
  Det ville være en fantastisk julegave til min elskede.<3<3<3

 116. Nanna 10 år ago

  Jeg nominerer min søde veninde Mette, der altid har overskud til andre – også når hun selv er langt nede. Det er en fantastisk egenskab og hun fortjener at blive forkælet.

 117. Tenna 10 år ago

  Jeg ønsker at nominere min fantastisk dejlige kæreste Stefan, som er noget af det mest fantastiske menneske jeg kender. Han er verdens bedste far for hans søn og jeg elsker ham for at være den mest tålmodige og forstående mand han er, for jeg er bestemt ikke altid nem, men han formår alligevel at elske mig for den jeg er og det synes jeg bestemt er ægte kærlighed. Han har ikke kun gjort noget sødt og dejilgt i 2012 han gør noget sødt og dejligt hver eneste dag og det har han gjort siden jeg mødte ham. Han gør så meget godt for mig og for alle han kender, derfor synes jeg han fortjener lidt forkæl

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?