Undgå julestress: Tag på weekendferie

Der er rigtigt mange der vælger at tage på ferie i julen for at komme at undgå julestress eller overdosis af jul. Det er der selvfølgelig ingen grund til, hvis du ligesom så mange andre også bare elsker den danske jul.

Julen handler i meget høj grad om familien og det at være sammen. Nogle gange kan det dog være svært at finde tiden, fordi der er så meget andet i december måned. Man bliver trukket i fra alle sider af familie og venner der vil ses til julehygge og det er også skønt.

Men når man så er hjemme kan det være svært at falde ned og finde roen til bare at være sammen fordi der skal pyntes, bages, gøres rent, skrives julekort, for sørme så hvor skal vi jule.

Sådan kan du undgå stress i december

Hvis du vil undgå julestress og samtidig tilgodese nærværet i familien, så kunne det være en ide at tage afsted en weekend alle sammen.

Det kan sagtens gøres for små penge. Mange campingpladser har feriehytter som kan lejes for aldeles fornuftige priser i december måned. En luksushytte med plads til 6 personer koster, dog kun for to personer, helt ned til 650 kr for to overnatninger. Så giver man som regel 100 kr for en opredning pr barn.

Tag en masse spil med, tag på julemarked og bare vær sammen uden at skulle tænke på vasketøj, rengøring og julebag. Børnene vil elsker Jer for det og I vil elske hinanden endnu mere over en flaske rødvin og stearinlys når ungerne er puttet.

For sølle 900 kr kan du få en hel familieoplevelse med en campinghytte for 2 voksne og to børn én nat OG entré til fx badeland eller museum.

Der er også den langt billigere mulighed; at I låner et sommerhus hos bekendte, pakker tasken med julehygge og hiver stikket ud et par dage.

Det er sundt for dig, det er sundt for familien og det er sundt for kærligheden, det behøver ikke koste alverden og samtidig kan det holde julestress på afstand.

Rigtigt god fornøjelse.

1 Comment
  1. Lillian 12 år ago

    Mit gode råd til at undgå julestress er:
    Undgå storcentre i perioden 1/11 – 30/1 – Køb ind på nettet – det er nemmere, hyggeligere og ofte også billigere.

    GLÆDELIG JUL 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?