Gæsteindlæg: Tænk på dem, der har givet dig gode juleminder

Julen er jo hjerternes fest, og det er derfor en oplagt anledning til at give noget tilbage til dem, der har givet dig en masse gode minder.


Pakkekalender til mine bedsteforældre

Gæsteindlæg af Camilla Baake

Som barn fik jeg altid 24 små gaver i december. Fandt som halv stor pige ud af de kom fra mine bedsteforældre. Jeg er nu selv voksen og husker gerne tilbage ved den glæde at åbne en pakke hver morgen i december. Mon ikke mine bedsteforældre ville have det ligesådan.Så nu afleverer jeg hver 1 december 24 gaver til dem. Der er ting som, lys, servietter, hjemmesyltede rødbeder, og småkager i.
Har nu gjort det i en del år, og tro mig det bringer lykke. De er så taknemmlige og glade for det at man kun kan komme i julestemming af det.
Så måske det var en ide at tænke lidt på dem, der har gjort din jul fuld af gode minder?

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?