Spar MANGE penge på julegaver i 2013 – køb gaver på dealsites


Her kommer hvad vi mener, er årets juletip, til alle der gerne vil spare penge på julegaver i 2013: Kig efter årets julegaveideer på dealsites – der kan spares rigtigt mange penge. (Se listen herunder)


I en tid hvor vi alle måske skal passe lidt bedre på pengene, er det stadig muligt at kræse for sine kære med dejlige julegaver til en pris, som er til at betale. Det drejer sig bare om at finde de gode tilbud.

Der er derfor absolut ingen grund til at sætte sig selv i en ufordelagtig økonomisk situation, hverken før eller efter højtiden, fordi man køber sine julegaver alt for dyrt.

Med lanceringen af de mange nye “dealsites”, er det nu muligt, om ikke at handle til ”under indkøbspris”, som der synges om i den elskede julesang ”Sikken voldsom trængsel og alarm”, men til rigtigt gode priser. Det skyldes de ret store rabatter, der kan opnås på disse sites. For selv om de ikke alle har samme former for rabatter, hører de alle til under konceptet dealsites, og her kan du finde et stort og alsidigt udvalg af nedsatte produkter, som gør det nemt, hurtigt og fremfor alt meget billigt at handle julegaver.


Her kan du spare MANGE penge på dine julegaver:

Sweetdeal.dk
Her kan du pt. søge efter deals i 33 danske byer, lige som du har mulighed for at handle deals under kategorien ”Sweettravel”. De forskellige deals kan købes inden for en frist, typisk mellem 24 – 96 timer, og der skal et vist antal købere til, før at de gode deals kan aktualiseres. Du betaler for din deal online, hvorefter du modtager et værdibevis, når fristen for køb er udløbet. Der er intet krav om oprettelse af en standardkonto.

Groupon.dk
På sitet kan du hver dag se ”dagens deals” og spare op til 70 % på shopping og rejser. Du kan søge lokalt i: København, Aarhus, Odense og Aalborg. Hos Groupon skal du oprettes som kunde, før du kan handle. Når du har valgt og betalt for din deal, modtager du et værdibevis på din e-mail, som du herefter kan indløse i butikken, etc.

Bownty.com
Bownty.com er sitet, hvor du kan spare helt op til 80 % i over 30 danske byer. Her samler man alle de gode deals fra masser af danske dealudbydere, ligesom du kan se deals fra større byer i Tyskland og Storbritannien, som du kan gøre brug af i forbindelse med for eksempel rejser.

SmilePrice.dk
Hos SmilePrice sparer du altid mindst 20 % på de tilbud, der annonceres. Her skal du ikke købe en værdikupon eller en voucher, men skal selv hente produkterne eller gøre brug af tjenesterne hos de annoncerende butikker, restauranter, etc. Pt. annonceres der kun fra butikker i Kolding, men visionen er, at servicen skal omfatte byer over hele landet.

Minreklame.dk
Her finder du alle de aktuelle tilbudsaviser og reklamer – se dem online nemt og enkelt.

Just-half-price.dk
På dette site er der tilknyttet knap 100 butikker over det meste af landet. Her finder du frem til det tilbud, som du synes om, betaler for det med betalingskort online, hvorefter du modtager et referencenummer på mail/sms. Det virker som en kvittering, som du kan tage med i butikken, restauranten, etc. og således indløse dit tilbud. Det er et krav, at du opretter en konto, før du kan handle.


Så, hvorfor ikke finde fantastiske julegave deals, som sparer dig for en masse penge? De vækker garanteret lige så megen glæde hos modtagerne, som hvis du havde brugt en formue på dem?

Har du andre forslag til gode dealsites? – så er du meget velkommen til at smide en kommentar.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?