Lav selv julekort online

Det er blevet meget populært at lave sine egne julekort online, da det både er hyggeligt, nemt og personligt.

Et sende et julekort er en sjov, sød og gammel dansk tradition, som stadig lever i bedste velgående. De mange forskellige typer kort kan være med alle former for julemotiver såsom et snelandskab med en lille hyggelig kirke, julemanden i hans kane, nisser der spiser risengrød, et juletræ med gaver under, julekonfekt og meget mere.


Lav selv et personligt julekort med billede

Julekort guide
En af de helt store klassikere er et personligt julekort med et foto af afsenderens familie på forsiden – en type julekort der førhen blev lavet af enten fotomanden eller afsenderen selv. I dag er det dog væsentligt lettere at få disse personlige julekort med foto lavet, da de kan bestilles online med netop det billede du synes er familiens bedste.

Gode steder hvor du kan bestille julekort med foto online:

Print2People
Print2People er en meget kendt og populær webshop, som tilbyder stort set alt hvad du skal bruge indenfor foto, print og meget mere. De tilbyder bl.a. en kalender med foto – og som dette indlæg omhandler – en masse forskellige varianter af julekort med billede.

Vistaprint
Vistaprint tilbyder julekort med foto i en helt masse forskellige varianter – her finder du over 100 forskellige skabeloner, som du selv kan sætte dit personlige præg på, i deres gratis skabelon design studie.

Pixum
Hos Pixum tilbyder de også julekort med egne billeder – shoppen virker ret international, som ikke behøver at være negativt, men det kan muligvis betyder længere leveringstider m.m., som du som kunde bør være opmærksom på. Omvendt kan det jo også betyde billigere priser?

Optimalprint
Optimalprint er en norsk side som virker utrolig brugervelig og overskuelig. Der tilbydes en masse andet udover at bestille og lave julekort med foto online – og der burde være gode mulighed for at finde en par gode personlige gaveideer (samme tanke slog mig dog på Vistaprint og Print2People)


Hvis du kan anbefale andre gode sites, hvor man kan bestille og lave personlige julekort med billede online, er du meget velkommen til at smide en kommentar med en beskrivelse og et link!

1 Comment
 1. Baard Hansen 13 år ago

  Mange tak for omtale.

  Vi leverer ret hurtigt 🙂

  Vores leveringstider er to dager (1 dag produktion, og en dag levering).

  Med venlig hilsen,

  Baard O. Hansen
  Country Manager for Skandinavien
  Pixum

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?