Pyrus i alletiders eventyr

Info: Du kan købe Pyrus i alletiders eventyr her

Julen står igen for døren i Danmarks Rigsarkiv, og Bertramsen har fået endnu en vigtig opgave for kongehuset. Han skal samle alle rigets eventyr i en bog til den lille nye prins. Samtidig får Josefine til opgave at passe Krusøes niecer, tvillingerne Mille og Molly.

Inde hos nisserne får Pyrus og Kandis i deres julesok en tryllebog for begyndere, og da Pyrus får til opgave at hjælpe Bertramsen og Josefine med at passe de umanérligt nysgerrige tvillinger, mens de i Rigsarkivet arbejder på eventyrrapporten, går det helt galt. Pyrus tryller med pigerne og kommer ved en fejl til at trylle pigerne små og ind i et eventyr. Han prøver at gøre det godt igen, men ender med at komme til at blande alle eventyrerne sammen, og nu er pigerne forsvundet i mængden af mennesker i eventyrene.

Nu må nisserne og menneskene i fællesskab arbejde sammen for at få pigerne tilbage, og det leder gennem de mange eventyr. Josefine finder en sløjfe der tilhører den ene af pigerne, og det lykkedes dem at trylle Molly tilbage i arkivet og ved en fejl også at gøre hende lille så hun nu er i nissebo. De må sammen leder videre efter Mille og det lykkes dem at finde hende i eventyret om Rødhætte.

Med Mille og Molly vel tilbage i arkivet kan arbejdet med at sortere de mange eventyr begynde. Pyrus og hans venner rejser ind og ud af forskellige eventyr for at få dem skilt fra hinanden, og eventyrverdenen har det med på mystisk vis at snige sig ind i både arkivet og nissebo.

Pyrus i alletiders eventyr er, ligesom det var tilfældet med de øvrige julekalendere med Pyrus, underholdning for hele familien. Dels er det en sjov og herlig gennemgang af alle de eventyr vi kender, men denne julekalender adskiller sig også fra de øvrige ved at være delvist filmet i 3D. Her er det værd at huske på, at serien er fra 2000, altså ti år gammel, og da var det noget helt særligt med 3D i en dansk filmproduktion.

Faktisk ér Alletiders eventyr den første danske 3D filmproduktion. Det er dog kun ca. 5 minutter af hvert afsnit der er filmet med 3D kamera.

Glæd dig til at se Pyrus i alletiders eventyr sammen med familien – husk 3D-brillerne og julehyggen. Rigtig god fornøjelse.

1 Comment
  1. Mette 12 år ago

    Tak for fiffet! Det er lige en film for min søn på 10 år.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?