Pakkekalender til voksne

Info: Du kan købe pakkekalendergaver til voksne her

Leder du efter inspiration og ideer til kalendergaver til voksne? Det er nemlig en rigtig søde gaveide, at lave en pakkekalender til et andet menneske. I et parforhold kan begge købe 24 gaver, eller man kan skiftes til at få en gave hver anden dag, så man hver køber 12 gaver.

Små flasker med spiritus som feks: en morgenbitter eller en lille en til kaffen, er populære til mænd. Noget der dufter godt (parfumeartikler) skærper sanserne, og det er også godt at give både til ham og hende chokolade hvor “småt er godt” – måske formet som et hjerte.

Fra ham til hende kan frække gaver sende nogle “hyggelige” signaler, måske en flot rød farve, det symboliserer både kærlighed og jul.

Nogle voksne børn laver en pakkekalender til deres forældre, for det meste har denne generation ikke fået pakkekalender eller almindelig jule kalender da de var børn, så det gør uden tvivl stor lykke.
Det er også en måde børnene kan sige “TAK” for alle de kalendergaver de selv har fået.
24 gaver, 12 til hver er faktisk det bedste, da det er mindst lige så sjovt at se hvad den anden pakker op.
Der ser rigtig flot ud med en kurv, dekoreret efter temperament, og de 12 gaver pakkes ind i rødt papir til mor (eller Bedstemor) og de sidste 12 i feks blåt eller grønt papir. Brug små selvklæbende hjerter, hvor dato skrives med sort pen sættes på. Dette kan også undlades, så der bare vælges en gave hver dag.

Køb af gaver kan, til stor morskab, fordeles i en søskende flok. Eks: 3 børn køber 8 gaver hver, 4 til far og 4 til mor.
Der er altid godt at være fælles om noget søskende imellem, og hvad kan være bedre end at glæde sine forældre i fællesskab.

Gaverne må gerne være af blandet art, nogle med et tvist af humor som: sjove køleskabsmagneter, invitation til at se barnebanet gå Lucia optog i skolen osv. Nogle praktiske som: små batterier, pudseklude til briller osv. Andre kan være lækkerier som: pebernødder, julemarmelade, konfekt, klejner (hjemmelavet måske?). En større gave kunne være en invitation til julekoncert i den lokale kirke.
Ender det som en tradition, kan der eventuelt bringes små sjove gaver med hjem fra ferier, som er et godt supplement til de mere almindelige kalenderpakker.

Tip: Hvis du ikke kan overskue at lave en pakkekalender, så overvej evt. at lave et sødt julekort med et foto af dig om din familie på. Det varmer altid hos den øvrige familie at modtage sådan en julekort.

RIGTIG GOD FORNØJELSE.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?