Min juleaften år 2009

Gæsteindlæg af Mia Christensen

23 december: om morgenen fik vi julemorgenmad – det var rigtig fint at sidde med min familie min lillebror, storebror, storesøster, mig og min mor og far – sener fik vi risengrød og æbleskriver . og om aften pyntet vi juletræ min familie og jeg det er så hyggeligt vi for slik og pynter juletræ og høre jule musik og har sterinlys tændt.

24 december: jeg stod op om morgen og min mor og far var igang med at gøre klar til i aften .. sener tog jeg min julekjole på og så kom min mormor og morfar og farmor vi plejer at ddele så det ene år er det min mormor og morfar og det andet år farmor. Det var rigtig hyggeligt.

Så tog vi i kirke og det var også huggeligt min mor og mormor blev hjemme og lavet mad og dækket bord og lagede gaverne under træet .. da vi kom hjem spidste vi det var lækkerrt mad. og lidt sener danset vi om julet træet.. men så trode vi det sneet men det regne bare når så delte vi gaveer ud jeg fik 20- 23 gaver .. sener hygge vi med ris´a´mande og konfetk og slik og pakkespil det var en rigtig hyggelig jul..

knus mia..

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?