Min jul som barn og voksen

Gæsteindlæg af Maibritt Frandsen

Julen er hjerternes fest og når man er vokset op i et hjem, hvor julen altid står som den bedste tid på året, kan man jo kun give ret. Jeg er så heldig også, at have fødselsdag i december, så jeg har altid fået dobbeltgaver samme måned.

Som tiden ændrer sig og tiden går ser jeg julen nu med voksne øjne og kan glæde mig over andre ting end da jeg var barn. I barndommen var gaverne det vigtigste ved julen, men nu er jeg selv mor og så er der så mange andre goder som gør julen hyggelig.

Nu er det sammenholdet, stemningen, maden og ikke mindst minderne, fra da jeg som lille pige, kiggede langt efter julemanden, langt efter risengrøden på loftet, om den nu blev spist, talte dagene, ventede spændt på det skulle blive søndag, så jeg fik en lille hygge pakke, lave konfekt, bage, skovture, julesange og alle de fantastiske oplevelser der gør, at jeg i dag stadig tæller dage og glæder mig med suget i maven. Hvor er det fantastisk, at se min egen lille pige nu har overtaget alle glæderne præcis som jeg og jeg vil gøre alt jeg kan som mor, for at hun skal have de bedste minder om julen som jeg selv havde. Så det er jo helt rigtigt, at julen er hjerternes fest..

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?