Ludvig og Julemanden

Årets familiejulekalender på TV2 bliver et rigtigt juleeventyr med både hygge, gys og humor.Fra TV2’s side har man i høj grad valgt at ”køre nogle kendte ansigter i stilling”. Blandt de medvirkende er komikeren Lars Hjortshøj, som har en af de to hovedroller, nemlig som selveste julemanden, ligeledes komiker Andreas Bo, Alexandre Willaume – kendt som ”Wupti-Pede”, Julie Zangenberg og Camilla Bendix. Sidstnævnte er for øvrigt ikke helt ukendt med julekalendere, for hun spillede Jomfru Maria i den populære julekalender ”Jesus og Josefine” fra 2003. 11-årige Thomas Norgreen har den anden hovedrolle, som drengen Ludvig.

Handlingen i Ludvig og Julemanden foregår i Nordjylland, på Børglum Kloster, hvor Ludvig flytter ind sammen med sin familie. Her skal de bo, indtil de skal flytte udenlands i forbindelse med faderens arbejde.
Ludvig bliver dog hurtigt overbevist om, at der gemmer sig en særdeles værdifuld skat i klosteret, og han går i gang med at lede efter den. Han håber derved at kunne give familien økonomiske midler til at undgå at skulle flytte til udlandet og få en hverdag, hvor familien har mere tid sammen.

Samtidig har julemanden fået nok af stress og jag på Grønland, og han vælger at flygte til selvsamme kloster, hvor han voksede op 500 år tidligere.

Lars Hjortshøj udtaler i en pressemeddelelse, at han glæder sig ”til at lave et troværdigt portræt af julemanden. Det er ikke altid så nemt at være julemand, fordi der jo er nogen, der ikke tror på, man findes. Derudover er der mange, der fejlagtigt tror, at julemanden kun arbejder én dag om året”.

Følg “Ludvig og Julemanden” på Facebook:

2 Comments
  1. amalie 11 år ago

    hvad tid kommer den ?

  2. SUSANNE PIHL 11 år ago

    Kan vi se TV2 julekalender fra Singapore. Jeg syntes at erindre det ikke nytter at tilmelde sputnik, da vi bare får besked om at vi er i forkert land (selvom vi vist altid må betale først før systemet når til den erkendelse og det var de penge tabt)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?