Lækker julesalat

Denne julesalat er lækker sprød og supervelsmagende, og så er den sund og fylder godt. Et rigtigt godt alternativ til julebordets andre kåltraditioner.


Du skal bruge
: Rødkål, hvidkål, gulerødder, appelsin, valnødder, hasselnødder, rosiner og 2 spsk valnøddeolie.

Skær kålen i meget fine strimler. Det nemmeste er, hvis du har et mandolinjern. Gulerødderne skrælles og rives. Appelsinerne skrælles og filetteres og skæres i små bidder. Sørg for at opsamle den væde der løber fra appelsinerne når du arbejder med dem. Det skal du bruge som dressing. Hak nødder i mindre stykker og bland det hele sammen med rosinerne. Til sidst tilsættes appelsinsaften, der blandes sammen med olien.

Velbekomme

Sundhedsfakta: Denne salat er en ren A-vitaminbombe. Kålen, gulerødderne, rosinerne og appelsinerne i denne salat er rig på A-vitamin, der er med til at styrke immunforsvaret. Det kan du gøre god brug af i denne kolde tid, hvor mange har tendens til forkølelse og andre vintersygdomme. Samtidig er appelsinen også en vigtig kilde til C-vitamin, der også beskytter mod vira og bakterier. Nødderne sikrer dig en række livsnødvendige mineraler og særligt valnødden er gavnlig for dig her i juletiden, hvor den sørger for at sikre dit indtag af den sunde omega3-fedtsyre.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?