Juletræ leveret til døren

Hvis du gerne vil have et juletræ uden at skulle bruge tid på at tage på juletræsmarked, kan du vælge at få det bragt lige til døren.


Juletræ leveret til døren

Udbringning af juletræer

Der er flere og flere som benytter sig af, at få juletræet leveret til døren. Nogle elsker juletraditionen med at hente eller måske endda selv fælde juletræet, mens andre enten ikke går op i netop dét eller muligvis har lidt for travlt op til jul. Uanset hvad er det altid rart at man har muligheden, så der også er lidt tid til at slappe af – det er jo trods alt jul.

Følgende steder tilbyder udbringning af juletræer:

Dyssegården
Tilbyder levering af klassiske nordmannsgran – også kaldet ædelgran – og der er også mulighed for en afhentningsordning, så træet køres væk igen efter jul.
Bestil og læs mere her

Fynske juletræer
Udbringning af økologiske Normann ædelgran. Træerne leveres i net og det er muligt at få en juletræsfod monteret
Bestil og læs mere her.

Kender du andre steder, der leverer juletræet til døren? – så er du meget velkommen til at skrive en kommentar. Hvis du hellere selv vil finde dit træ, skulle du måske læse indlægget “Fæld selv juletræ“.

3 Comments
 1. Rune 12 år ago

  For andet år leverer NUdetjul.dk juletræer på juletræsfødder, pyntegran, julepynt, julestjerner, julelys, julehygge og meget andet direkte til danske hjem på det meste af Sjælland. Vi har prøvet at gøre det nemt for den travle familie, og har samlet alt til juletræet (og lidt til) på en og samme side.

  Da man af naturlige årsager ikke kan se juletræet inden man køber det, ligger vi meget arbejde i ar udvælge de allerbedste/flotteste juletræer.

  Vi har på opfordring lavet en ordning, hvor vi også henter juletræet igen efter en overstået jul.

  Vi vil med glæde gøre din jul lidt mere overskuelig – se meget mere på NUdetjul.dks julebutik på nettet.

  Hvis man gerne vil ud og fælde sit eget juletræ holder vi til på Midtsjælland, hvor det er muligt at gå en tur i skoven og finde det Nordmannsgran eller Rødgran som passer en bedst. Find os her
  nudetjul
  Holbækvej 52 4330 Hvalsø
  Vis stort kort

 2. Rune Theill 12 år ago

  Der er en ny og billigere service som leverer juletræer, julepynt, juletræsfødder og meget andet på midtsjælland og i Københavnsområdet.

  Se meget mere på nudetjul.dk

 3. Klit 10 år ago

  Juletræ leveret til døren!

  Så er der åbnet for årets salg af juletræer til kvalitetsbeviste danskere. For over 10 år startede vi med at sælge juletræer via http://www.juletrae.net til levering i København, Århus, Odense samt en stor del af det øvrige danske land. Vi sælger miljørigtige juletræer til private, institutioner og virksomheder. Juletræet leveres lige til døren op til jul.

  Juletræerne leveres i alle størrelser mellem 110cm og 290cm med eller uden en fod påmonteret.

  Glædelig jul 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?