Julestjerner – ny julekalender på DR i 2012 med mange kendte “julestjerner”
Mens TV2 har valgt at genudsende deres julekalender fra 2005, ”Jul i Valhal”, har DR denne gang valgt at satse stort med årets julekalender, som er et sandt festfyrværkeri af julehumør, glade julesange, nisser – med andre ord: julestemning i den helt store stil.

Titlen på julekalenderen er ”Julestjerner”, og det kunne være en slet skjult hentydning til de mange kendte og elskede sangere og skuespillere, som er en del af persongalleriet, og som nok skal sætte både store og små i den helt rigtige julestemning. Blandt disse er: Daimi, Caroline Henderson og Szhirley, Vigga Bro, Birthe Neumann, Steen Stig Lommer, Rasmus Bjerg og Troels Lyby, så der er tale om særdeles rutinerede og garvede kræfter, der nok skal forstå at løfte den tunge julekalender-arv.

Hovedrollerne besættes dog som det sig hør og bør af tre børn, nemlig Martine Hjejle, Igor Svideniouk og Sebastian Teschemacher.

Stærke folk bag ”Julestjerner”
De fleste danskere har høje forventninger til årets julekalender, og det forpligter.
Det er man fuldstændig klar over hos DR. Man har derfor allieret sig med de 2 koryfæer Michael Wikke og Steen Rasmussen (Wikke & Rasmussen), som har stået for manuskriptet og instrueret julekalenderen, mens musikken er komponeret af Poul Halberg, som foruden at være en fremragende guitarist er en dygtig komponist.

De to instruktører er blandt andet kendt for filmene ”Hannibal og Jerry” og ”Flyvende Farmor”, og selv om der ikke er blevet lukket særligt meget ud om handlingen i ”Julestjerner”, kan vi glæde os til at skulle stifte bekendtskab med stjerner, et julestjernegartneri, en Grus-grevinde, masser af nisser, søstrene Mormor – og naturligvis ikke mindst de tre børn, som har hovedrollerne.

Følg “Julestjerner” på Facebook:

Andre relevante links:
http://www.dr.dk/Nyheder/Kultur/2012/03/05/

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?