Juleshow 2011

Tro det eller lad være, men selvom vi stadig er tættere på sidste jul end på den kommende jul, så er det ved at være tid til at tænke over, hvordan julefrokosten skal fejres i år, i hvert fald hvis I er en større gruppe, og det skal være et brag af en fest.

Et rigtigt godt forslag er årets Juleshow11 – en kæmpe julefrokost, der afholdes i hhv. Århus og København. Og der er tænkt på ALT. For det første er Peter Frödin vært – det i sig selv burde vække smil og latter og god stemning. Derudover er der underholdning med Erann DD, Søs Fenger, Rugsted/Kreutzfelt og MC Einar og live stand up med Lars Hjortshøj – og efter maden er der disko til langt ud på natten.

Maden til denne julefrokost er et kapitel i sig selv. Den leveres af ingen andre end Erwin Lauterbach, der har modtaget adskillige hædersbevisninger for din kogekunst i både Danmark og Sverige. Han har desuden været dommer i internationale kokkekonkurrencer og skrevet flere kogebøger. Menuen er som han selv beskriver den: traditionel med et twist.

Prisen for arrangementet ligger mellem 873kr og 1623kr + billetgebyr. Og hertil kan du købe barpas – enten det store eller det lille, der giver fri bar.

Så skal der kul på til årets julefrokost i 2011, så skal du tage vennerne med til Juleshow 2011.

Læs mere på www.juleshow11.dk

Juleshow11 videoer:
Sjov video med årets vært Peter Frödin


Film med klip fra Juleshows i 2010

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?