Julerejser 2013

Det er efterhånden blevet en meget populær trend at tage på julerejse – enten op til, under eller lige efter juleaften. Det er muligt at finde både billige flybilletter og hoteller i December og Januar, så det behøver ikke være dyrt at komme på ferie. Tidligere gik julerejser hovedsagligt sydpå til varmere himmelstrøg, men tidens tendens er, at alle destinationer er interessante til danskernes ferie.I dette indlæg kigger vi nærmere på, hvad man skal være opmærksom på, før man tager på en julerejse.

3 gode råd før du bestiller en julerejse

1) Gør det klart for din familie så tidligt som muligt, at du rejser på ferie i juletiden. Forvent ikke at alle forstår dig, men giv dem i det mindste besked, så de ikke bliver overraskede og skuffede, over at du ikke er hjemme (De fleste danskere foretrækker jo stadig den danske jul ;)).

2) Hvis du vil købe julegaver selvom du tage på juleferie i udlandet, kan du med fordel købe dem i Danmark, inden du rejser på ferie. På den måde er der ingen problemer med evt. bytning.

3) Medbring en “juletaske” med julepynt, pebernødder og meget andet, da mange juleting vi er vant til kun fåes i Danmark. Uanset om du vil holde juleferie i udlandet eller om du rejser for at slippe for julen, kan det være en god ide at tage juleting med hjemmefra. På den måde har du altid en “Jule-backup” med, hvis der er noget du mangler/du fortryder dog ikke tog med på julerejsen.


Har du andre gode råd ang. ferie og rejer i juletiden, er du meget velkommen til at smide en kommentar.

Anbefaling:
Et af danskernes foretrukne rejsemål i 2013 har været Egypten, som kendetegnes ved det behagelige klima året rundt. I december måned, ligger højeste temperatur på omkring 30 grader. Overvejer du en juleferie i Egypten, er byen El Gouna bestemt en tanke værd. Byen ligger kun omkring 20 kilometer fra lufthavnen i Hurghada.

www.el-gouna.dk kan du leje en lejlighed med perfekt beliggenhed i El Gouna til en overkommelig pris.

1 Comment
  1. aagaard 12 år ago

    har i nogle tilbud/rejser til single jul??

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?