Julepynt 2.0

Har du lyst til at modernisere din traditionelle julepyntning i år, kan du i denne guide finde inspiration til sjove, skæve og alternative former for julepynt – vi kalder det julepynt 2.0.

Indspillelig julekugle

En sød modernisering af den klassiske julekugle som giver dig mulighed for at optage en julehilsen eller måske børnene der synger julesang. Optagelsen kan derefter afspilles igen og igen – og du har desuden mulighed for at indsætte et foto i julekuglen. Julekuglen kan både hænge på juletræet eller stå på bordet i den medfølgende stander. Vi er vilde med den!
Vi fandt julekuglen her

Supersne

Hæld Supersneen i vand og se det ekspandere til 100 gange sin størrelse og forvandles til smuk knitrende sne. Vi testede denne sne for nogle uger siden, og den holder stadig og ser flot ud. Det kan både bruges til sneboldkamp, dekorationer, filmoptagelser og meget mere.
Vi fandt supersne her

Printkort juletræspynt

Et meget miljøvenligt og anderledes alternativ til almindeligt juletræspynt er disse julestjerner, klokker, snemænd osv. lavet af genbrugte printkort. De grønne figurer glimter og skaber hurtigt en unik og mindeværdig julestemning.
Er en af familiens medlemmer meget miljøbevidst eller måske elektronik/computer-nørd er dette den ideele julepynt.
Vi fandt juletræspynt i form af printkort her

Magisk julepynt

Ingen bliver vel overrasket ved at høre, at man kan dyrke juletræer. Men vidste du, at du inden for hjemmets lune vægge også kan dyrke din helt egen julenisse og snemand? Dette sjove julepynt har vokseværk og “dyrker” du det korrekt bliver julestemningen enorm.
Vi fandt magisk julepynt her

USB julenisse til computeren

Trommende julenisse som sættes til computerens USB-port, og skaber en hyggeligt julestemning på skrivebordet med en række af de klassiske julemelodier. Nissen er også meget hyggelig som en skrivebordsdekoration, så den behøver skam ikke være tændt hele tiden.
Vi fandt USB nissen her

Mini juletræ

En lille juletræ der passer perfekt til kontoret eller det lille hjem. Der medfølger juletræespynt og træet fåes i forskellige farver – både klassisk grøn men også bl.a. funky pink osv. Vi har dette juletræ på vores kontor, og trods den lille størrelse spreder det alligevel en god julestemning.
Vi fandt mini juletræet her

Kagefigurer med bidemærker

Selvom kagefigurer måske ikke helt går ind under julepynt, synes vi nu alligevel at disse sjove kageformer med bidemærker i, fortjener at komme med på listen. De er sjove og spreder julestemning og er vel også derfor et godt bud på anderledes julepynt.
Vi fandt kagefigurerne her

Kilde: Coolstuff

1 Comment
 1. Living By M 11 år ago

  Ny og anderledes julepynt er sjovt og måske endda lidt kitch.

  Vi kan byde på dette anderledes julespil. Måske kender du det gamle julespil hvor varmen fra 4 juletræslys får en række svævende engle til at dreje rundt og herved slår englene til en lille klokke på deres vej.

  Her er dog ingen klokken men 6 smukke og anderledes rensdyr i farverne pink, rød, lilla, guld, sølv og endelig sort der jager hinanden i en uendelig løb.

  Anderledes og smuk pynt ja måske endda også en god gaveide her i julen. http://livingbym.com/shop/julespil-t-fyrfadslys-254p.html

  Imens vi venter – Living by M.com

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?