Julen ved Mormor & Morfar

Gæsteindlæg af Ulla Fischer

Min familie, Mor, Far og 3 størrer søstre, startede den 24 Dec. om morgenen, vi skulle køre til Randers til vores Mormor og Morfar, det var altid spændende, for der var mange hemligheder.
Da vi ankom, pakkede vi ud, og fik frokost, som var risen grød og dertil hvidtøl, så måtte vi se tv, som jo altid viste julesjov. Til aftensmad fik vi andesteg og flæskesteg med der til hører, og så ris a manda, med 4 mandler, pudsigt en til hver barn !!

Så blev døren åben til den fine stue, og der stod Juletræet med alt pynten, åh så flot det var, og så alle gaverne, det var bare det hele værd, at have haft ondt i maven i flere timer, vi dansede rundt om træet, og sang de skønne julesamler, og så fik vi lov til at starte med gaverne, det var bare så hyggeligt, så legede vi med tingene, og de voksne fik kaffe, og vi fik sodavand og en masse jule slik, der var bare alt hvad vi ønskede os, og alt den hygge, som vi også havde ønsket.

1 st. juledag, kom Moster og Onkel og deres 4 børn, så var der mange at lege med, mens de voksne lavede jule frokost, efter frokost, fik vi børn besked om at stille os i en rundkreds med moster i midten på en stol, hun havde en kæmpe kasse med lakridskonfekt, det gjalt så om at hun skulle tabe den, og så susede vi alle rundt og ledte efter konfekten, det var viekelig årets højtepunkt.

Ja det var tider, med masse af hygge med hinanden.

Ønsker alle en glædelig jul.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?