Underholdningens helte genoplives. Julekoncert med De Nattergale

Efter det pludselige opbrud af den højt elskede danske trio bestående af Carsten Knudsen, Uffe Rørbæk og Viggo Sommer har vi kun set dem til jul. Hele familien samles om den forvredne humor, når The Julekalender spiller på fjernsynet om aftenen i december måned. Vi kender dem efterhånden så godt, at vi kan synge med på deres spøjse sange og skøre replikker. Igen i år kan vi forvente at se dem, dog en anelse tidligere end normalt, for De Nattergale turnerer nemlig i Danmark igennem november og december.

Julekoncert med De Nattergale
De vestjyske drenge spiller primært i Jylland og på Fyn og giver kun en enkelt koncert i Falkonersalen i København. Koncerten har fået navnet The Julekoncert, og den finder omdrejningspunkt i sangene fra julekalenderen. Meget lidt er endnu blevet oplyst, men det ligger fast at noget nyt materiale vil blive serveret fra dem til koncerten. Som de siger i et interview hos agenzy, opfatter de genopstandelsen som et bryllup – der skal være noget nyt, gammelt og uforståeligt til stede. Ja, det er blevet ældre siden sidst, men mentaliteten har ikke flyttet sig meget, fra det vi elsker ved dem. Uanset hvad, så kan det næsten kun blive et formidabelt gensyn med De Nattergale.

På en måde er det et julens mirakel, at drengene igen spiller live. Uffe – også kendt som Hansi og Benny – blev ramt af et alvorligt tilfælde af tinnitus, hvilket var årsagen til at vi ikke så De Nattergale sammen på scenen siden 1993.

De har haft hver deres karriere lige siden, bortset fra deres to forenelser over ”CWC The Wild Card” og ”CWC World”.

Vil du i god julestemning eller bare opleve De Nattergale, så er der premiere på showet i Horsens den 29. Oktober. Derudover runder de byer som Haderslev, Randers, Aarhus, Viborg og Esbjerg. Turneen afsluttes i Odense den 14. December.
Du kan opleve De Nattergale – The Julekoncert i disse byer:

29. oktober kl. 20.00 Horsens Ny Teater
7. november kl. 20.00 Tinghallen, Viborg
8. november kl. 20.00 Herning Kongrescenter
21. november kl. 20.00 Musikteatret Holstebro
23. november kl. 16.00 Musikhuset Aarhus
28. november kl. 20.00 Musikhuset Esbjerg
5. december kl. 20.00 Aalborg Kongres- og Kulturcenter
7. december kl. 20.00 Falconer Salen, København
12. december kl. 20.00 Sønderjyllandshallen, Aabenraa
14. december kl. 16.00 Odense Koncerthus

Hvis du vil bestille billetter, er det lidt forskelligt hvem der sælger dem. Kig her og se hvem der sælger i dit område.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?