Julekalender på DR i 2011

I modsætning til TV2, der kommer med en helt ny julekalender, har DR1 valgt, at seerne i år skal have et gensyn med ”Nissebanden i Grønland”.

Den blev sendt første gang tilbage i 1989, og den gik hurtigt hen og blev en kæmpe succes hos både store og små. Specielt de iørefaldende sangnumre gik rent ind hos mange, og de synges og nynnes stadig af mange i december. Nu får man lejlighed til et kærligt gensyn med banden, det 4. indtil videre, og det er absolut rekord inden for julekalendere.

Blandt de medvirkende i årets julekalender er kendte og elskede skuespillere: Flemming Jensen som Lunte, Ann Hjort som Puk, Finn Nielsen som Skipper, Arne Hansen som Hr. Mortensen, Kirsten Peüliche som Gemyse, Christoffer Bro som Fiffig-Jørgensen og mange, mange andre. Her er der virkeligt ikke sparet på skuespillergalleriet.

Manuskriptet er skrevet af Flemming Jensen, og det er Per Pallesen, er står for instruktion.

Handlingen er egentlig ganske enkel: Nissebanden tager til Grønland for at hjælpe julemanden med at lave julegaver til børnene. Julemanden er taget ud for at lede efter to stjernesten, som har en magisk kraft. Herimellem sker der dog en masse spændende forviklinger, så der er nok at følge med i.2 Comments
  1. Søren Lauritsen 11 år ago

    Jeg kan ikke se hvornår at årets julekalender bliver sendt på DR? Er der nogen der har set en sendeplan. Der er jo ikke meget sjov i at købe en julekalender, hvis ungerne ikke kommer til at følge den – altså bortset fra at støtte et godt formål.

  2. Dorte Heinrich 11 år ago

    Man må sige det gode formål, er en god dansk tradition i forhold til at købe netop u-landskalenderen. – Og ja så vil sendetidspunkt også være rart vide inden, man får lovet børnene for meget.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?