Julehistorie: Jul da Camilla var barnGæsteindlæg af Camilla Jepsen

Kære læsere. Min barndoms jul var med min bedstemor og bedstefar. Vi spillede om pakker, og det var træls da familien tog mine pakker og jeg begyndte at græde. Men det var noget utroligt godt mad, jeg elsker dejlig julemad. Sidste år fik jeg en marcinpangris, også fik vi julegodter, og det var da også godt.
Vi fik også risengrød og risalamende, det var også godt, min bedstefar fandt mandlen og så gav han den til mig. Jeg blev nogengange sur hvis jeg ik fik mandlen.


Relaterede links:

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?