Julefrokost i Kolding 2013

I Kolding er der mange muligheder for at holde en god julefrokost. Der er både traditionelle og utraditionelle tilbud lige fra almindelig julebuffet på restaurant til jule-gocart og meget mere.Julefrokost i Kolding

Gode julefrokoster i Kolding

Gammelrøj herregård byder på måske Koldings skønneste rammer til en julefrokost. Den gamle herregård, som ligger i udkanten af Kolding, ligger indhyldet i skov og idyl som i juletid skaber en fantastisk stemning. Med mulighed for overnatning, din egen tema-julefrokst, unik menu, live musik og meget mere – er Gammelrøj herregård et sikkert valg til årets julefrokost i Kolding.

Det er også muligt at bestille julefrokost-catering hos Gammelrøj.

Læs mere her

Comwell holder julefest flere gange i både November og December med Søren Pilmark. Jørgen Kaufmann’s kvartet spiller først før, efterfulgt af danseorkestret ABBA/LALLAS. Det lyder som et spændende julearrangement hvor prisen inkl. julebuffet starter ved kr.585,-

Læs mere her

Kolding Gocartcenter er også en mulighed, hvis man ønsker at holde en lidt anerledes julefrokost. Kontakt medarbejderne, så hjælper dig dig med at finde den løsning, der passer bedst til jer.

Læs mere her

Scandic i Kolding byder også til julefrokostarrangement, og det lyder som en utrolig lækker menu. Prisen for julebuffet starter ved 319,- hvilket er ret billigt.

Læs mere her

Relateret artikel:
Julefrokost Guide

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?