Jul i Nøddebo Præstegaard

Er man til masse af dansk julehygge og kendte og elskede skuespillere, så bør man sætte Jul i Nøddebo Præstegaard på afspilleren. En fantastisk komedie og en fremragende optakt til julen.

Filmen findes i 2 udgaver, nemlig fra henholdsvis 1934 og 1974, og skal man hygge sig med den yngre generation, bør man vælge den nye udgave med Lisbeth Dal, Ulf Pilgaard, Poul Bundgaard og mange andre, som de fleste kender fra den danske filmskat.

Handlingen
Filmen er en julefortælling om de tre studenter – og brødre – Frederik, Christoffer og Nikolaj, som drager fra hovedstaden for at fejre julen hos pastor Blicher og hans familie i Nøddebo.

Nikolaj er den yngste af brødrene og lidt af en ballademager og særdeles sikker på sig selv og sin egen tiltrækningskraft på de to smukke præstedøtre.

Hans to ældre brødre studerer henholdsvis teologi og jura, og mens Nicolaj har travlt med at finde ud af, hvem han skal vælge af døtrene, og hvordan han undgår at skuffe den anden, glemmer han, at pigerne og brødrene også har noget at skulle sige i denne sammenhæng. I sidste ende betyder det, at det bliver Christoffer og Frederik, der forlover sig med døtrene.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?