Grinchen – Julen er stjålet

Filmen så dagens lys tilbage i 2000, men er stadig en både sød og morsom julekomedie, og det skyldes i høj grad Jim Carrey, som er fantastisk som den onde Grinchen.

Grinchen – Julen er stjålet – er tilladt for alle, men frarådes dog til børn under 7 år, da der forekommer scener, som
kan virke voldsomme på et yngre publikum.

Handlingen
Det hele tager sin begyndelse i byen Whoville, på dansk Hvemstrup, hvor indbyggerne er ovenud begejstrede for julen og er i fuld gang med at gøre alt klart og pynte op til den store højtid.

Det er dog ikke alle, der er lige vilde med julen. Faktisk findes der i en hule, højt oppe over byen en ondskabsfuld, grøn, behåret skabning, som hader julen mere end noget andet på denne jord, – det skulle da lige være indbyggerne i byen, og det er Grinchen.

Hvert år har han måtte lide, men nu skal det være slut: Han har bestemt sig for egenhændigt at afskaffe julen for altid!

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og han beslutter sig for at stjæle alle indbyggernes julegaver og den irriterende julepynt, mens de sover sødt og trygt i deres senge.

Men her har han gjort regning uden vært. Det bliver i sidste ende den lille pige Cindy Lou, som redder julen, og som endelig får Grinchen til at forstå julens sande ånd.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?