Guide til julegaveideer 2013

Her finder du danmarks største guide om julegaveideer, som vi håber vil hjælpe dig med at finde gode julegaver til alle dem du holder af.


Her finder du årets gaveideer

Vi har fundet frem til et par rigtigt gode netshops, hvor du kan finde inspiration til årets julegaver:

Andando – en af nettets bedste og største gavebutikker med en masse gaveideer til både børn og voksne. Her kan du simplethen finde julegaverne til hele familien.

Gave.dk – stor gaveportal med gaveideer til både børn og voksne i alle aldre.


Skal man følge en ønskeliste slavisk?

At købe noget fra en ønskeliste er den sikre vej frem. Modtageren af julegaven bliver selvfølgelig glad for gaven. Der dog ikke nogen tvivl om, at traditionelt skulle julegaverne være en overraskelse. Og det er ikke umuligt at finde en julegave, som modtageren ville blive mere glad for end dem på ønskelisten. Det er nemlig sådan ,at folk tit glemmer det, de allerhelst vi have. Det er derfor, det er vigtigt at lægge mærke til, hvad ens familie og venner snakker om før jul.

En god julegaveide starter hos modtageren

For at købe den perfekte julegave er det vigtigt at sætte sig i modtagerens sted. Man skal tænke over, hvilke hobbyer personen har, hvor gammel han eller hun er, og hvad personen laver til hverdag.

Hvis gaven er til en ung pige eller dreng kunne gaven være: en ny sportstaske/håndtaske, hårprodukter fra Redken eller d:fi, en iPod, abonnoment på et blad, bøger, plakater, instrumenter m.m. For at gøre en gave som en iPod mere speciel, kunne man vælge den i personens yndlingsfarve og få indgraveret navn bagpå. Hvis man ønsker det, kan man også købe noget sjovt og personligt tilbehør til iPoden. IPods samt tilbehør kan købes og indgraveres på www.apple.com.

Det vigtige at tænkte på, når man køber julegaver, er det personlige præg, som ved en taske kan være farven, mønsteret og mærket. Man skal derfor finde ud af, hvad modtageren synes er spændende og interessant.
En oplevelse kan også være en julegave

Hvis man vil overraske en kæreste, sine forældre eller børn, er en oplevelse altid et hit. Det kan f.eks være en weekendsferie i storbyer som Paris, London, Berlin, Barcelona eller Prag. Flybilletter kan fås billige på nettet, hvis de købes i god tid. En oplevelse er noget man aldrig glemmer, og er altid populær. En god hjemmeside at købe flybilletter er www.supersaver.dk. Oplevelser behøver heller ikke at være dyre, man kan f.eks. tage til koncert, i teatret, på museumsbesøg, til fodboldkamp eller en vandretur med hjemmelavet frokostkurv. Man kan få adskillige slags billetter på www.billetnet.dk.

God tid giver gode gaveideer

Den vigtigst regl ved julegaveindkøb er at starte med at lede i god tid. Man kan tage ud og kigge i butikker sidst i november og få ideer. Det er fint, hvis man ikke køber noget med det samme – nogle gange skal man tænke lidt over, om det er den rigtige gave til den helt særlige person, man ønsker at overraske.

Hvert år stresser folk i butikkerne dagene før jul. Mange er i tvivl om, hvordan man får købt den perfekte julegave til sine nærmeste. Det gælder om at være opmærksom og have tålmodighed, når man køber julegaver. Og så gælder det om at vide noget om personen, man køber gave til.

Video med gaveideer

Her i denne video kan du måske finde inspiration til nogle af dine julegaver:

Har du gode forslag eller julegaveideer, er du meget velkommen til at smide en kommentar.

Relaterede artikler:
Billige julegaver
Billige gaver
Julegave

5 Comments
 1. Living by M 12 år ago

  Julen nærmer sig og tiden til julegaveindkøb nærmer sig. Brug tiden en aften foran din computer og se alle de skønne muligheder der findes for at købe en unik og anderledes gave modtageren bliver rigtig glad for. Kig forbi http://www.livingbym.com og se vores store udvalg af sjove, skønne og lækre julegaveideer. Se fx vores Winebag, Stand-up redskaber eller skønne vaser.

  Velkommen til en verden der giver dig ro til juleindkøbene og levering inden for to døgn. Rigtig god Jul.

 2. Mangler du inspiration til årets julegaver? Vi har fyldt butikken med masser af gode gaveideer og julegavesæt, hvor du også sparer penge.
  Vi pakker dine gaver ind helt gratis og bytter alt frem til 1. februar 2011.
  Se julegave-ideer her:
  http://lovinis.dk/gode-julegaver-39/

 3. Jacob Nielsen 11 år ago

  Hvis I mangler inspiration til julegaveideer, kan jeg anbefale http://www.gaveeksperten.dk/?cat=11, hvor det er muligt at finde julegaveideer ud fra parametre som alder, køn, pris mv.

 4. Jacob Møller 10 år ago

  Hej,

  Hvis i står og mangler julegave idéer, så har jeg og en kammerat startet en mindre virksomhed, som leverer print på lærred, dvs. du kan få unikke oplevelser op at hænge! Besøg os på http://www.unikprint.dk eller på; http://www.facebook.com/unikprint.dk – Rigtig god jul til alle, når vi når så langt, og vi glæder os rigtig meget til at høre fra jer!

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?