Gaver til hende – 2013

Kære mand, dette er artiklen du skal læse, hvis du vil give din kone den perfekte gave i år, og oven i købet komme let om ved det, ved at købe det hele online. Vi har fundet en række geniale gaver til kvinden i dit liv, så nu er det blot op til dig at bestemme.

Tøsehygge

Er din kone eller kæreste til tv-hygge og tøsefilm, hvad så med at forære hende en dvd-boks med Sex and The City-serien eller et andet lækkert dvd-boxsæt. Hvis hun er typen der elsker den slags hygge, giver du den bare hele armen og kombinerer filmene med et par Slippies og et Snug-rug. De lækre, bløde slippies er plyssede hjemmesko der tåler en tur i microovnen og bagefter holder fusserne lune i et par timer. Snug-rug er et lækkert blødt tæppe med ærmer, lige til at tage om sig i sofaen. Hyggen er total, og du kan trygt efterlade hende i sofaen, når du selv tager et smut i byen og får en enkelt med gutterne.

Varme i en kold tid

Her i den kolde vintertid er mange kvinder nogle frossenpinde. Nu kan du hjælpe din kone eller kæreste til en bedre nattesøvn med en Beddy Bear. Den skønne bamse er fyldt med hvedekerner, og putter du den i microovnen i to minutter, holder den sig varm i flere timer, og sikrer varme under dynen, og du slipper for at få din kones kolde fødder stukket over under din dyne. I øvrigt dufter bamsen af lavendel, hvilket har en beroligende virkning på sindet. Men faktisk er det ikke bare en sovebamse, for plysbjørnen er også et billigt alternativ til de nye og smarte, økologiske varmepuder, som anbefales til ømme muskler. Så når du har været for hård ved dig selv i motionscenteret, så låner du bamsen, lægger den i micro’en to minutter hvorefter du kan sidde med den bløde bamse på skulderen for at lindre og løsne ømme muskler.

Flotte smykker

Kvinder elsker smykker, og det behøver ikke være diamanter, slet ikke. Hvis du vil overraske din kvinde, så giv hende det nye indenfor smykketrenden, nemlig smykker der siges at have indflydelse på den der bærer dem. Det er selvfølgelig et spørgsmål om tro, men hvorfor ikke prøve, for smykkerne er faktisk også smukke. Hvad med f.eks. et Shivas Eye armbånd i sort læder og en smuk sten med Shivas Eye, der symboliserer den hinduistiske Gud Shivas tredje øje, der gør en i stand til at se ud over det indlysende og øger evnen til at tilpasse sig livets foranderlighed.

Du kan også vælge at give hende et AUM armbånd i knyttet snor med en sølvperle med en lille diamant. AUM er det helligste mantra indenfor både hinduismen og buddhismen og mantraet siges at få sjælens ord frem, så det kan høres i det ydre. Se flere smykker til kvinder her

Find flere gaveideer til kvinder på Gave.dk

God fornøjelse og glædelig jul.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?