Gaveideer til mænd – 2013

Kære kvinde, her er artiklen hvor du kan finde inspiration til den perfekte gave til din mand eller kæreste til julen 2013. Ikke alene har vi fundet nogle ret geniale forslag til lækre, praktiske, sjove og seje gaver, men vi har også fundet dem på steder, hvor du kan spare penge i forhold til i butikkerne, og så kan det være der bliver lidt penge tilovers til lidt selvforkælelse.

Hader du synet af en pung i baglommen? Så forær din mand en lækker kreditkortholder. På Trendhim kan du få en virkelig lækker holder i Burberry-tern, slangeskind eller læderlook. Holderen er også supersmart til visitkort. Samme sted, fandt vi også masser af smarte halskæder til mænd. Særligt er der et stort udvalg af lækre kæder med træperler, som er meget fremme for tiden og ikke mindst kæder med vedhæng af slebet og poleret ben. De er både rå og flotte og så oser de lidt af farlig jæger.

Går du og synes at din mand kunne trænge til at smide et par kilo? Eller drømmer du i dit stille sind om selv at gøre det, hvorfor så ikke give din mand den ultimative gadget, nemlig en vægt der kan synkroniseres med Iphone eller din computer og automatisk lægger resultatet ind på en personlig side, som kun DU har adgang til. Den skaber automatisk en vægtkurve og giver dig fuld kontrol og overblik over din vægt. Og er du VIRKELIG modig, eller vil du udfordre din mand, så kan den også lægge resultatet direkte ud på Twitter. Denne smarte vægt hedder Withings Wi-Fi badevægt, og den kan købes her.

Har du derimod en mand der elsker at tilegne sig viden og fordybe sig i spændende emner, så kan bogen ”Familien Bin Laden” af Steven Coll stærkt anbefales. Bogen er ikke alene underholdende, men giver et enestående indblik i den familie, der har fostret verdens mest eftersøgte mand, en familie der har stærke bånd til den Saudi Arabiske kongefamilie og som er splittet mellem den traditionelle muslimske baggrund og et ønske om at have del i vestens rigdomme. Bogens knap 600 sider sikrer underholdning til mange kolde vinteraftener. Bogen kan købes for 349,- kr hos Andando.


Masser af underholdning finder du også hos Gucca. Hvad med et dvd-boxsæt med The Simpsons, Klovn, Bourne-triologien (som han lige kan nå at få set igennem inden 4’eren kommer) eller C.S.I ? Mænd har brug for at ”stirre ind i ilden” og bare koble fra, så hvorfor ikke vise ham, at du anerkender dette behov og forære ham noget spændende at se på. Priserne ligger fra 99,95 kr og opefter, og udvalget er enormt.

En sjov lille gave-gadget til manden, der har svært ved at komme i gang om morgenen, er dette elektriske kaffekrus til bilen, der sættes i cigarettænderen og dermed holder kaffen varm. En hyggelig og sjov lille gave, velegnet som både jule- og adventsgave som et tegn på din omsorg for din mand. Kruset fås for 79,95 hos Andando.

Der er i det hele taget et kæmpe udvalg af sjove, spændende og smarte gaver til manden på de sider, der er nævnt her. Priserne er særdeles fornuftige og det samme er købs- og leveringbetingelserne.

Mangler du mere inspiration? Så kig forbi Gave.dk som også har samlet en række gode gaver til ham.

Du ønskes god juleshopping.


0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?