En god julebog: “Jul på Bredallund”

Søger du lidt fornyelse og inspiration til den traditionsrige danske jul? Der er mange gode råd og inspirationskilder at finde, og en af dem er juleinspirationsbogen “Jul på Bredallund”.


Mangler du inspiration til julen?

Gæsteindlæg af Marianne Strange Andersen fra www.blomstenogkrukken.dk

Så er der hjælp at hente i denne dejlige juleinspirationsbog “Jul på Bredallund”, som Marianne Fyhring har begået. En bog som jeg i hvert tilfælde er rigtig glad for.

“Jul på Bredallund” er en usædvanlig dejlig og personlig julebog – en rigtig hygge-nyde bog fyldt med lækre fotos, som du blot kan vælge at fordybe dig i, eller du kan lade dig inspirere og gå julekugle-amok, lave marcipanmus eller flotte lysholdere. Det er næsten ikke til at stoppe igen.

Selv højtlæsning og julehygge med ungerne er der tænkt på, “Musekaj og julekålen” er et rigtigt juleeventyr, som mine unger både forventer og forlanger at få læst højt, når julen nærmer sig. De er allerede begyndt at minde mig om det – og forventningens glæde, den er stor!

Find bogen hos din boghandler eller køb den hos Blomsten & Krukken og få den bragt lige til døren, hvis du hellere vil bruge tiden på julehygge.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2022 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?