Elf (2003)

Elf er en amerikansk komedie fra 2003, som indeholder alle de elementer, der skal til for at gøre en film til en julefilm: humor, næstekærlighed og en helt, der skal så utroligt meget igennem.

Handlingen
Filmen tager sin begyndelse juleaften på et børnehjem, hvor et forældreløst barn bliver lagt til at sove. Julemanden aflægger et besøg på hjemmet og opdager ikke, at den lille dreng kravler ned i gavesækken på jagt efter en plysbamse.

Tilbage på Nordpolen og i sit værksted opdager julemanden drengen, og da en gammel alf foreslår netop julemanden som drengens nye adoptivfar, bliver han døbt Buddy. Det er for øvrigt navnet på hans ble!
Buddy, som bliver spillet af den altid fantastisk morsomme komiker Will Ferrell, vokser op og bliver meget større end de andre alfer. Selv om det volder ham problemer, når han skal arbejde og komme omkring, lærer han at leve med det, selv om han aldrig helt føler sig som en del af gruppen. På et tidspunkt overhører han to alfer snakke om, at han i virkeligheden er et menneske, og julemanden må fortælle ham sandheden, og at hans virkelige far bor i New York.

Det er startskuddet til en mængde sjove løjer og finurlige scener, for naturligvis bestemmer Buddy sig for straks at tage til ”The Big Apple” for at finde ham. Det viser sig dog at være noget af en opgave ikke kun for Buddy, men også for menneskene omkring ham. Ikke mindst den far, der skal tro på, at han virkelig er hans søn.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?