Denne jul bliver den bedste nogensinde!

Gæsteindlæg af Zitnia Brynjolfsson

Bjældeklang Bjældeklang !
Spændingen breder sig i maven. Denne jul bliver den bedste nogensinde!
Min nye kæreste fra Bornholm kommer og deltager i familiens store juleaften på Præstø.

Min dejlige kæreste har aldrig oplevet en december med massere af julehygge, da hans forældre er skilt, og han ikke ser sin mor og faren lider af depression. Stakkels ham tænkte jeg, og straks blev han inviteret til jul i kbh.

Hele december skal foregå med julehygge. Vi skal sidde sammen og forme sjove dyr af marcipan med pynt. Lave vores eget lille nisselandskab og lave gløgg. Jeg kan lige forestille mig familien samlet om bordet, og vi sidder og griner med papir, saks og klister. Lune klejner og julemusik i baggrunden.

Kan lige forestille mig, min kæreste drille mig, ved at tegne mig i ansigtet eller kilde mig, mens jeg dybt koncentreret prøver forme en fed marcipangris med nougat i. Min mor griner af os begge mens hun nynner og hænger julehjerter op. ååh hvilken jul det bliver. Jeg er sikker på alle de småkager vi får bagt bliver spist på ingen tid, og jo tættere vi kommer mod d. 24, jo mere julehumør spredes der.

Når det endelig bliver den 24, tager vi alle til præstø og holder jul hos min faster. De har købt alt kødet ind og lige så snart man træder ind ad deres hoveddør kan man lugte julemad og kanel. Alle hilser på hinanden og jeg er sikker på min familie vil elske min nye kæreste. Det ender sikkert med de alle griner ved middagsbordet af glade histioer. Flæskesteg med sprøde svær, and med sprødt skind og lune tarteletter bliver sendt frem og tilbage og ender ned i vores maver mens julemusikken spiller lystigt i anlægget. Efter al maden er væk sidder vi og snakker og venter på der er en smule plads i maverne til risalamande. Det ender sikkert med min kæreste får mandlen og bliver utrolig glad. Så!

Det er tid til at danse om vores juletræ, alle tager hinanden i hånden og vi griner mens vi er igang med at synge og danse.
Den sidste sang er altid “nu det jul igen”, vi danser forvildet rundt, mens vi synger. Det ender altid med vi går ind i hinanden og alle griner højt. Så holder vi pause, sætter os i sofaen og folk finder julegaver frem under træet. “Gaveoppakningen” er igang og alle nyder deres nye gaver og krammer hinanden tak.

Efter gaverne og “pausen”, så sætter vi kaffe og te over, og hygger til midnat hvor folk skal til og i seng. Jeg regner med, at jeg kører min familie hjem i vores egne senge. Så kan jeg få lov at ligge med kæresten i min varme seng, få et kys og blive nusset, mens han vil sige “Skat, det var den bedste jul nogensinde“.

-Slut

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?