Den perfekte julegave til baby

Det kan godt nogle gange være en kunst at købe gaver til de helt små. Tøj vokser de alligevel ud af om en måned og hvad legetøj angår, så har bedsteforældrene allerede været der, og fået hjemmet til at ligne en miniudgave af Toys’R Us.

Her kan du læse om nogle gaver, der helt sikker vil hitte blandt småbørn, uanset om det er en dreng eller en pige.

Hvis barnet sover udenfor i barnevogn her om vinteren eller har tendens til at fryse, kan du give en Beddy Bear. Beddy Bear er en superlækker blød bamse som kan kommes i microovnen og bruges som varmepude. Bamsen er fyldt med hvedekerner og holder varmen hele middagsluren. Du kan også snige dig til at bruge den, hvis du har ømme muskler, så lægger du bare den varme bamse på der hvor det gør ondt, og så vil varmen langsomt løsne stivheden og ømheden.

Vil du stimulere barnets intelligens, så er filmene Baby Einstein superunderholdning for selv helt små børn. Om du får en Einstein ud af din baby ved at vise disse film er nok ikke realistisk, men det er god underholdning. Meget enkelt udført med simpelt musik, små film og hånddukker. DVD’erne fås fra 79,95 kr. hos Gucca.dk. Her kan du også købe en CD med musik til leg og bevægelse. Selv helt små børn bliver stimuleret af musik og lyde og med disse CDer kan du og dit barn have jeres helt eget babyrytmik hjemme i stuen.

Og når vi nu er ved musik, hvad så med en herlig badeand, der kan spille musik og måle badevandets temperatur. Hos Cool Stuff fandt vi denne smarte lille and, identisk med de klassiske gule gummiænder, men med indbygget fm-radio og termometer. Badeanden vil helt sikkert vække glæde, både hos baby og hos dig, som ikke alene kan sikre dig, at babys badevand har den rette temperatur, men du kan også glæde dig over babys latter og rokken til musikken. Anden er selvfølgelig vandtæt og bruger almindelige små batterier.

På denne netshop fandt vi det, enhver frustreret mor mangler, når hun bekymrer sig om babys små fusser. Når junior når den alder, hvor han kan nå sine fødder, hvad er så det første der ryger? Strømperne, ja, og i denne kolde tid er der ikke noget værre end små, frysende fusser. Det kan der gøres en ende på nu med Sock Ons, som er elastiske, halve overtræksstrømper, der holder de bløde strømper på plads.

God fornøjelse med juleindkøbene.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?