Årets TV julekalender på DR i 2012: Julestjerner

Noget af det, som rigtigt mange af os ser frem til, er årets julekalender, og det gælder uanset om man er barn eller voksen.

Optagelserne til DRs julekalender 2012 startede allerede sidste år. Selv om der ikke er længe til jul, er der ikke blevet afsløret særligt meget med hensyn til selve handlingen i ”Julestjerner”, som er titlen på årets julekalender. Man forsøger med andre ord at bevare den som en hemmelighed, og det er naturligvis helt i julens ånd, hvor der gerne må være masser af overraskelser og lidt mysterium at glæde sig til og over.

Ifølge DR kan man dog glæde sig over stjerner, masser af nisser, et julestjernegartneri, en Grus-grevinde, en sherif og m.m.

Tunge kræfter bag
Hvad man dog har løftet en flig for, er de mange kendte skuespillere og sangere, som man har valgt at besætte rollelisten med. Her kan man se frem til at skulle møde sangerinderne Daimi, Szhirley og Caroline Henderson og skuespillerne Vigga Bro, Birthe Neumann, Thomas Lyby, Rasmus Bjerg og Steen Stig Lommer, og de skal naturligvis nok forstå at sætte gang i juleløjerne.

Hovedrollerne besættes af tre børn: Martine Hjejle, Igor Svideniouk og Sebastian Teschemacher, og manuskriptforfattere og instruktører er Michael Wikke og Steen Rasmussen. Komponist på projektet er Poul Halberg.

1 Comment
  1. Mark 10 år ago

    Det er så fantastisk med julekalender men bliver det en god julekalender

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?