Amandas jul


Gæsteindlæg af Amanda Mohr Hansen

Julen har altid betydet meget for os i min familie. Tiden op til juleaften kan være så lang, når man ikke er så gammel, og det kan være meget svært at vente.
Op til jul, har vi altid haft en dag hvor vi holdt Julehyggedag, hvor vi lavede julepynt og adventskrans og sådan noget.
Min farmor har altid gået meget op i julen, og at det skal være hyggeligt. Hun elsker når vi holder jul sammen, og gå at hygge om os alle. Hun kan godt lide når familien er samlet.
Hun er rigtig god til at lave juledekorationer og julepynt, og jeg har altid syntes at det var så hyggeligt, da mine forældre ikke er nogle specielt kreative mennesker.

Vi har ikke nogen bestemte tradiotioner for, hvor vi holder jul i min familie, men her de sidste år, har vi holdt jul sammen med min farmor og farfar, og min faster og onkel på Fyn.
Andre år har vi bare været herhjemme, og vi har også været ude ved min bedstemor og bedstefar i Grenå, en enkelt gang, men det er mange år siden, så det husker jeg ikke så godt.
I år har vi ikke fundet ud af endnu hvor vi skal holde jul. Måske bliver det ude ved min bedstemor, eller måske på fyn sammen med min Farmor, Farfar, Faster, Onkel og fætter. Men uanset hvad, glæder jeg mig rigtig meget, og det er helt klart min yndlingsdag.

Når jeg har skullet give julegaver, er det nogen gange noget jeg har lavet selv. Det er altid så hyggeligt at have hemmeligheder for ens familie, og gå og tænke over om de mon bliver glade for gaven. Også selvom det er noget man har købt, er det også altid spændende at se når gaven bliver pakket op, og se reaktionen. Nogle gange synes jeg faktisk, at det er ligeså spændende at give gaver, som at få gaver. Man ved at man gør en anden glad, og det er bedre end at man selv får en eller anden ting.
Det er selvfølgelig også dejligt at få gaver. Men som man bliver ældre, finder man ud af at det betyder ligeså meget at være sammen med familien, som at få gaver.

Jeg er 13 år nu, og i år har jeg faktisk ikke så mange gaveønsker, som jeg plejer. Når jeg glæder mig til julen, glæder jeg mig til at have en hyggelig dag og aften med min familie, og så kommer gaverne i anden række. De tidligere år, er gaverne kommet i første række, men sådan har jeg det ikke mere.

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?