Alene hjemme 1 – 4

Søger du efter en sød, sjov og hyggelig julefilm til både børn og voksne, så går du ikke galt i byen, hvis du vælger en eller flere af de fire Alene hjemme film.

Her er filmen som gjorde Macaulay Culkin til en barnestjerne tilbage i 1990, hvor den første film udkom. Der er tale om amerikansk komedie i verdensklasse.

Handlingen
I alle fire film er hovedpersonen en dreng på 8 – 9 år, som af en eller anden grund altid befinder sig alene hjemme og som forstår altid at sætte verden på den anden ende.
I Alene hjemme 1 og 2 er det charmerende Macaulay Culkin, der får gang i løjerne.

I den første film tager familien McCallister af sted til Paris og glemmer sønnen Kevin hjemme i Chicago. Filmen handler om Kevins ”krig” mod nogle tyve, der har planlagt at bryde ind i alle de huse på Kevins vej, hvor beboerne er taget på ferie. De har dog gjort regning uden vært, for Kevin er en kreativ dreng med masser af fantasi og flair for beskidte kneb.

I film nr. 2, ”Glemt i New York”, tager familien atter af sted, denne gang til Miami, men glemmer endnu en gang Kevin derhjemme. Han er dog en opvakt knægt, der forstår at more sig. Han tager et forkert fly og ender i New York. Heldigvis har han sin fars kreditkort og indlogerer sig derfor på Plaza Hotel og nyder livet i fulde drag, selv om han får problemer med bestyreren, som tror, at Kevin har stjålet kreditkortet. Senere dukker tyvene fra den første film op, og de har ikke glemt Kevin!

I film nr. 3 og 4 fortsætter løjerne, dog ikke med Macaulay Culkin som hovedrolleindehaveren. Det gør dog ikke filmene mindre seværdige …

0 Comments

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?