10 julegaveideer til Apple elskere

Der findes efterhånden mange gode og sjove former for tilbehør til Apples produkter og her har vi fundet 10 gode julegaveideer, til alle dem der elsker sin iPhone eller iPad.

ION iCade

Omdan din iPad til en retro arkade-spillemaskine. Med ION iCade kan du vække de nostalgiske minder fra dengang du brændte lommepengene af på arkade maskinerne på den lokale grillbar. Genoplev de gode gamle Atari spil på din iPad med denne fede arkade maskine. Spilsystemet hentes gennem App Store og tager kun et par minutter at sætte op.
Vi fandt ION iCade her

iPhone Retro etui

Med dette fede retro iPhone etui, omdanner du din iPhone til det gode gamle kassettebånd, samtidig sikre du din iPhone mod stød og riser.
iTunes indeholder mere musik end et kassettebånd kunne, men der er noget særligt over at kunne trække sin iPhone ud af et kassettebånds etui.
Vi fandt iPhone retro etuiet her

AppBlaster

Med AppBlaster omdanner du din iPhone til kikkertsigte på geværet. Download det sjove spil AlienWars fra App Store, derefter monteres iPhonen i geværet og så er du klar til at gå i krig mod de vanvittig aliens, du ser omgivelserne i spillet gennem kikkertsigtet som er din iPhone.
Vi fandt AppBlaster her

Vægophæng til iPad (Wallee)

Dette lækre vægophæng kan bruges til både iPad1 og iPad2, og det udstråler i høj grad god stil samt ordenssans. Hæng din iPad op hvor du har lyst, ved siden af telefonen, på toiletdøren eller køkkenvæggen.
Vi fandt vægophænget til iPad (Wallee) her

iGrill stegetermometer

iGrill er grillmesterens vigtigste redskab når der skal laves lækkert kød. Omdan din telefon til stegetermometer og gør gæsterne glade med den perfekte grillmenu.
Man sætter ganske enkelt iGrill termometeret ned i stegen, derefter modtager man dataen på sin iPhone, hvor man kan følge udviklingen undervejs.
Vi fandt iGrill stegetermometeret her

Horn iPhone højttaler

Kan du huske tiden tilbage hvor grammofonafspillerne spillede musik gennem et horn? Nu kan du med dette horn øge lydstyrken på din iPhone med “naturens egen højtaler” – helt uden at bruge ekstra batteri.
Vi fandt iPhone højtaleren her

Withings blodtryksmåler

Omdan din iPhone, iPad eller iPod Touch til en blodtryksmåler. Blodtrykket er ganske enkelt det tryk der er i blodårene når blodet bliver pumpet ud fra hjertet.
Mange danskere døjer med for højt blodtryk, hvilket kan være alvorligt, med denne blodtryksmåler kan du sikre dig at du ikke er en af dem med for højt blodtryk.
Vi fandt blodtryksmåleren her

Fling Joystick

Med dette joystick, bliver det endnu sjovere at spille spil på din iPad. Touchscreens er fantastiske, men man kan ikke løbe fra at man indimellem mangler en følelse af, hvad det er man laver undervejs i spillene. Med dette joystick til bl.a. iPad er den tomme følelse slut. Joysticket sættes ganske enkelt fast med sugekopper, hvorefter man er klar til at spille. Joysticket er gennemsigtigt, så det ikke forstyrre under spillet.
Vi fandt joysticket her

Spiderpodium Mobilstativ

Med dette uhyggelige edderkop mobil stativ, får du et fleksibelt mobilstativ med otte arme. De otte gummiklædte metalben sørger for at hvis du nemt kan sætte mobilen fast på en cykel, i bilen, i båden eller lignende. Hvert ben er 8,5 cm langt, hvilket gør det ekstremt fleksibelt og gør det muligt at tilpasse stativet til alle forhold.
Vi fandt mobilstativet her

Moviepegholder til iPad

Er du træt af at sidde med din iPad i hænderne hele tiden, så vil denne holder til iPad helt sikkert lige være noget for dig.
Holderen er tilpasset til iPad og kan justeres ved at placere dem på forskellige steder på din iPad, på denne måde er det altid muligt at finde den rette vinkel til dit behov, holderen er lille og transport venlig og er lavet af en blanding af plastik og gummi.
Vi fandt iPad holderen her

Har du flere forslag, er du meget velkommen til at smide en kommentar.1 Comment
  1. Lars P 11 år ago

    Masser af gode idéer, men jeg er nok nødt til at komme på julegavefod med mig selv så 🙂

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Kontakt os

Vi er ikke online lige nu, men bare send os en mail så vender vi tilbage asap.

Sending

©2023 JuleBlog.dk fra Online Advertising

Log in with your credentials

Forgot your details?